marc1951 11.04.06, 16:23 siedziemdziesiat ,procent ,nie zdaje egzaminu na prawojazdy? dlaczego,sa zle przygotowani,do jazdy.Zamknac zla szkole!!!!Mam racje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzewuski1 Re: prawo jazdy 11.04.06, 16:25 ja tez zdawałem 5 razy ale zdałem i nie miałem ani jednego wypadku Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: prawo jazdy 30.04.26, 06:33 rzewuski1 napisał: > ja tez zdawałem 5 razy > ale zdałem > i nie miałem ani jednego wypadku Ale Ty, co udowodniłeś, jesteś szczególnie uzdolniony! :) Odpowiedz Link Zgłoś
moingeal Re: prawo jazdy 30.04.26, 06:17 Coś jest nie tak z tą dzisiejszą młodzieżą, że trzeba wprowadzać rewolucyjne zmiany ? Ja dziennie jeżdżę samochodem od 51 lat bez wypadku i od 25 lat bez punktów karnych zgodnie z przepisami i nie mam z tym problemu. Dlaczego dzisiejsza młodzież musi mieć samochody nafaszerowane czujnikami, elektroniką, tabletami na pulpicie i muszą zdawać specjalne egzaminy i jeszcze jeżdżą niebezpiecznie? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: prawo jazdy 30.04.26, 06:32 moingeal napisała: > Coś jest nie tak z tą dzisiejszą młodzieżą, że trzeba wprowadzać rewolucyjne zm > iany ? Ja dziennie jeżdżę samochodem od 51 lat bez wypadku i od 25 lat bez punk > tów karnych zgodnie z przepisami i nie mam z tym problemu. Dlaczego dzisiejsza > młodzież musi mieć samochody nafaszerowane czujnikami, elektroniką, tabletami n > a pulpicie i muszą zdawać specjalne egzaminy i jeszcze jeżdżą niebezpiecznie? Ah, ta młodzież :) Każde pokolenie tak samo nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: prawo jazdy 30.04.26, 09:46 Wypadki są były i będą. Ja jakoś tak sobie jeżdżę i nie miałem wypadku. Znajomy bardzo dobrze jeździ i czasami coś ma. Ostatnio musiał zdawać na prawo jazdy bo mu zabrali za punkty. Znajoma kilka lat temu z synem zdawali w Ostrołęce, bo tam łatwiej, nie to co w Otwocku i okolicach Odpowiedz Link Zgłoś