mariner4 12.04.06, 10:32 i "ojca" dyrektora nie powinni sie zrażac i nadal powinni go wspierać finansowo. W koncu Rydzykowi jakaś inwestycja się uda. Chłop sie uczy, no nie? A na co emerytom pieniądze? Żeby zgubili? M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcus_crassus filmik z TVN w 3 czesciach 12.04.06, 10:34 www.eurojihad.org/name-News-article-sid-3012.html troszke dlugi ale warto obejrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: filmik z TVN w 3 czesciach 12.04.06, 10:59 Uwaga jako rzetelny program dokumetalny? Rozczarowujesz mnie marcus_crassus :( Odpowiedz Link Zgłoś
pandada obejrzy i posłuchaj wypowiedzi ludzi 12.04.06, 11:39 na komentarze TVN nie musisz zwraczać uwagi a jako, że nie znasz mediów Rydzyka, to dla ciebie powinien ten film mieć sporą wartość poznawczą. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus gazeta polska szanownej pani bardziej odpowiada? 12.04.06, 11:41 wiadomosci.onet.pl/1217824,720,kioskart.html szczegolnie radze zwrocic uwage na niejakiego Prusa. ******************************************************************************** uwaga jest w formie sensacji. natomiast co do podawanych faktow raczej nie nalezy miec watpliwosci. chyba ze ktos lyka ze za utrata milionow Rydzyka na gieldzie stoja lze-elity a rydzyk lecial przez teneryfe pomagac dzieciom w Afryce. chyba ze staczamy sie do poziomu Galby ktory w upolitycznieniu SC widzi realizacje postulatu taniego panstwa. ale ja na poziomie oszolomstwa nie rozmawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: gazeta polska szanownej pani bardziej odpowia 12.04.06, 12:04 Nie bronię TVN emitowania sensacyjnych materiałow, jeśli jest na nie popyt widowni. Nie zamierzam jednak dyskutować o tresci ich zawartej, bo wiekszość informacji to są opinie a nie fakty. UWAGA to jest telewizyjny odpowiednik SE. A jak słyszę wypowiedzi oburzonej pani Waniek to mam tylko jedno pytanie: Co Ty kobieto robiłaś w KRRiT przez tyle lat, skoro majac przewagę w Sejmie, Senacie i swojego prezydenta nie potrafiliście stworzyć prawa, które skutecznie ezgekwowałoby obowiązki nadawców a także karał ich za głoszenie niezgodnych z prawem treści, z sankcjami łacznie z utratą koncesji? Rydzyk gra na nosie czerwonym i czarnym, dojąc jednocześnie skutecznie emerytki /na marginesie te ostatnie są szczęsliwe ze dają się doić/, wszyscy dookoła są oburzeni i bezradni. Szanowny panie marcus, niech pan odpowie co w demokratycznym kraju powinno być narzędziem walki z niegodziwością: skuteczne prawo i wydolne sądy oraz instytuce administracji, pozwalajace na sprawne i skuteczne egzekwowanie praw obywateli, którzy doznali szkody wskutek działalności o.Rydzyka czy zamykanie na amen rozgłości, bo jest niewygodna? A w kwestii ww. szkody, to zwracam uwagę, że ze szkodą do czynienia mamy wtedy kiedy poszkodowany czuje sie pokrzywdzony a nie kiedy wszyscy dookoła chcą temu nibyposzkodowanemu zrobić dobrze, a on sam czuje się świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Zwolennicy Radia Maryja 12.04.06, 10:59 tak, niech zbiera na wiezienny chleb... Wlasnie przypomniala mi sie fraza z pana Muldgaarda: Uwiezion winien byc... (J. Chmielewska, Wszystko Czerwone) Odpowiedz Link Zgłoś
mizzi1 Re: Zwolennicy Radia Maryja 12.04.06, 11:29 Cytat z forum Telewizja: • Re: Nie widziałam TERAZ MY... dzika_rzeka 12.04.06, 09:12 + odpowiedz A w I części rozmawiano o Radiu Maryja (ostatnich wydarzeniach wokół radia) i pokazano wypowiedź Jarosława Kaczynskiego z 1999r, w której to raczył wyartykułować, że za RM stoją rosyjskie służby specjalne, popiero ono czasy PRL, jest szkodliwe dla kraju i ma nadajnik na Uralu (oczywisty związek z Moskwą). LOL Jak to punkt widzenia zmienia się od miejsca siedzenia...:)) Odpowiedz Link Zgłoś