witek57 18.04.06, 07:58 Mam nadzieję,że ta nowa gazeta bedzie też i dla tych,dla których Michnik i Rydzyk to dwie strony tego samego medalu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nonno1 Re: Dziennik - pierwsze wrażenie 18.04.06, 08:27 Jeden poważny plus (pewnie chwilowy): zupełny brak reklam. Nie wierzę jednak, żeby wydawca był takim dobrodziejem i wydawał gazetę bez zarobku. To się będzie zmieniać aż reklamy i ogłoszenia zajmą dużą (większą?) część objętości. Minus - jak dla mnie - za dużo kolorowych zdjęć i obrazków, oraz zapowiedzi tego, co na dalszych stronach lub w późniejszych numerach. To staczanie się w stronę kolorowego damskiego śmiecia oraz tabloidów i najgorszych elementów telewizji. Mam nadzieję, że GW nie podejmie konkurencji w kierunku tego staczania się do możliwie najniższego dna tabloidyzacji. Inna wada- zresztą wspólna z GW i wszelką inną współczesną prasą - za duża objętość, kto to wszystko ma czas przeczytać, a jeśli czyta tylko drobną część - to marnotrawstwo papieru, druku i pracy ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś