ala.ali.ala 22.04.06, 15:20 ktoś wymyśli nowy, ciekawy temat na forum. Nic się ostatnio nie dzieje ciekawego i ludziska zaczęli znowu karę śmierci wałkować. Może jest ktoś chętny do zadania ciekawego pytania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala.ali.ala Re: A może sama wymyślisz? 22.04.06, 15:22 Nic mi nie przychodzi do głowy. W tym cały problem. Dlatego się zwracam z prośbą do innych. Odpowiedz Link Zgłoś
terrestre Re: A może sama wymyślisz? 22.04.06, 15:24 tylko pomyslcie,zamiast linkow,od razu zdjecie lub rysunek.Zdjecia nas samych.Itd. Jakiego tempa nabraloby to wszystko. poptrzcie tylko,jak kipi zycie na cztach na zywo.Tam jest wszystko:kolorowa czcionka,emotikony itd Odpowiedz Link Zgłoś
terrestre Re: A możeJuz pytalem kiedys.W oprogramowaniu 22.04.06, 15:23 forum jest mozliwosc zamieszczania malych obrazkow.Zablokowana,prawdopodobnie przez zapomnienie,przez adminow.Czy wyobrazacie sobie,jak zmieniloby sie to forum???? Odpowiedz Link Zgłoś
ala.ali.ala Re: A możeJuz pytalem kiedys.W oprogramowaniu 22.04.06, 15:24 terrestre napisał: > forum jest mozliwosc zamieszczania malych obrazkow.Zablokowana,prawdopodobnie > przez zapomnienie,przez adminow.Czy wyobrazacie sobie,jak zmieniloby sie to > forum???? Chcesz nam pokazać swoje zdjęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
terrestre Re: A możeJuz pytalem kiedys.W oprogramowaniu 22.04.06, 15:25 czemu nie,nie wstydze sie.Przeciez nie ma przymusu;ale bylaby mozliwosc Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: A może ? :-) 22.04.06, 15:25 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=40665601&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
ala.ali.ala Re: A może ? :-) 22.04.06, 15:38 Tego akurat nie uważam za interesujące i dlatego nie zabieram glosu. Myślałam o czymś innym, zaskakującym, rozumiesz? Mnie nie zaskakuje, ze Ty piszesz akurat takie rzeczy. :)) Odpowiedz Link Zgłoś