Dodaj do ulubionych

Można być szczęśliwym mając dużo dzieci!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 11:37
www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20021228&id=my14.txt
Obserwuj wątek
    • Gość: Palnick Re: Można być szczęśliwym mając dużo dzieci!!! IP: *.stenaline.com 28.12.02, 11:39
      Co ty wiesz Oszole. Jak liczna jest Twoja gromadka dzieci?
      • Gość: No wiecie kto Re: Można być szczęśliwym mając dużo dzieci!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 11:42
        Ja jeszce nie założyłem rodziny... mam siostrę i brata
    • Gość: Dociek Re: Można być szczęśliwym mając dużo dzieci!!! IP: *.szel-sat.com.pl 28.12.02, 11:45
      Gość portalu: Pr.Oszołom z RM napisał(a):

> <a href="www.naszdziennik.pl/index.php?
      typ=my&dat=20021228&id=my14.txt"t
      > arget="_blank">www.naszdziennik.pl/index.php?
      typ=my&dat=20021228&id=my14.txt</a
      > >

Gdzie ten tatuś jebaka pracuje? Ile zarabia? Jak długo będzie w stanie tyle
      zarabiać? Kiedy padnie z przepracowania? Kiedy zlikwidują jego stanowisko
      pracy? Do kogo się zgłosi po zasiłek? Kto wtedy będzie utrzymywał skutki jego
      niepohamowanej kopulacji? Które z dzieci, w tej sytuacji, pierwsze popełni
      przestepstwo? Ile z tych dzieci chce zostać zakonnikami, a ile żebrakami?
      • Gość: Oszołom z RM Re: Można być szczęśliwym mając dużo dzieci!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 12:03
        Martw się o siebie..lepiej sam byś się zabrał do roboty i zarabiał na swe życie
        a nie zaglądał wiąż a to do czyjejś kieszeni a to znów komus do rozporka..widać
        na twoim przykładzie jak to bigbrotherowe podglądactwo wyrządziłow twojej
        psychice wielkie szkody..a kto za to zapłaci za twoje leczenie lewacki
        darmozjadzie ? znowu k...a ja z własnych podatków..
        • Gość: Dociek Skąd się bierze chamstwo? IP: *.szel-sat.com.pl 28.12.02, 12:18
          Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> Martw się o siebie..lepiej sam byś się zabrał do roboty i zarabiał na swe
          życie
          >
          > a nie zaglądał wiąż a to do czyjejś kieszeni a to znów komus do
          rozporka..widać
          >
          > na twoim przykładzie jak to bigbrotherowe podglądactwo wyrządziłow twojej
          > psychice wielkie szkody..a kto za to zapłaci za twoje leczenie lewacki
          > darmozjadzie ? znowu k...a ja z własnych podatków..

Cóż, wg mnie, do macic polskich kobiet stale uzurpują sobie prawa klechy i
          tacy jak Ty. I to nawet nie tylko do macic kobiecych, ale i do odbytów
          chłopięcych. Niestety, katolskie schizofreniczne reguły zmuszają nawiedzeńców
          do zamiany naturalnej fizjologii w grzech i cierpienie, co skutkuje wyżej
          przytoczonym chamskim stosunkiem do otoczenia, a zwłaszcza do ludzi o
          zdrowych, normalnych i odmiennych poglądach. Jeżeli chodzi o koszty, to
          leczenie, z pewnością jest tańsze, niż utrzymywanie z naszych podatków
          (zasiłki, itp.) wielodzietnych skutków katolickiej nieograniczonej
          prokreacyjnej kopulacji w wykonaniu łatwowiernych prostaczków.
          • Gość: Oszołom z RM Re: Skąd się bierze chamstwo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 12:35
            Gość portalu: Dociek napisał(a):

>
            > Cóż, wg mnie, do macic polskich kobiet stale uzurpują sobie prawa klechy i
            > tacy jak Ty. I to nawet nie tylko do macic kobiecych, ale i do odbytów
            > chłopięcych. Niestety, katolskie schizofreniczne reguły zmuszają nawiedzeńców
            > do zamiany naturalnej fizjologii w grzech i cierpienie, co skutkuje wyżej
            > przytoczonym chamskim stosunkiem do otoczenia, a zwłaszcza do ludzi o
            > zdrowych, normalnych i odmiennych poglądach. Jeżeli chodzi o koszty, to
            > leczenie, z pewnością jest tańsze, niż utrzymywanie z naszych podatków
            > (zasiłki, itp.) wielodzietnych skutków katolickiej nieograniczonej
            > prokreacyjnej kopulacji w wykonaniu łatwowiernych prostaczków.

-co ty pieprzysz??nikt nikogo do nieczego nie zmusza!!! Ta pani ma tyle dzieci
            BO TEGO SAMA CHCIAŁA!!!! Dlaczego zabraniasz mieć jej więcej niż jedno czy
            dwoje dzieci?? komunistyczna chińszczyzna z ciebie wyłazi! zauważ że najwięcej
            rodzin wielodzietnych jest na terenach byłych PGRów a więc tam gdzie
            religijnośc jest ..bardzo słaba! uważam iż wyższe koszty są przy leczeniu
            bezpłodności oraz leczeniu chorych uzależnionych od alkoholu czy narkotyków a
            te przypadłości zwykle przypadają tym o którym ty mówisz że są normalni i
            zdrowi..niby... DLACZEGO ZABRANIASZ LUDZIOM POSIADANIA WIĘKSZEJ ILOSCI POTOMSTWA
            LIBERTYŃSKI INKWIZYTORZE?? Każdy powinien mieć tyledzieci ile zechce i tobvie
            nic do tego..odwal sie od rodzin wielodzietnych i zajmij sie sobą..podejrzewam
            ze sam jestes bezpłodny i zazdrościsz facetom którzy sa płodni i na forum
            wtrzucasz swoje frustracje...a wiesz że to można wyleczeć? naprawdę!! dyskrecja
            gwarantowana!
            • Gość: Dociek Re: Skąd się bierze chamstwo? IP: *.szel-sat.com.pl 28.12.02, 15:12

> Gość portalu: Dociek napisał(a):
              >
              >
              > >
              > > Cóż, wg mnie, do macic polskich kobiet stale uzurpują sobie prawa klechy i
              >
              > > tacy jak Ty. I to nawet nie tylko do macic kobiecych, ale i do odbytów
              > > chłopięcych. Niestety, katolskie schizofreniczne reguły zmuszają nawiedzeń
              > ców
              > > do zamiany naturalnej fizjologii w grzech i cierpienie, co skutkuje wyżej
              > > przytoczonym chamskim stosunkiem do otoczenia, a zwłaszcza do ludzi o
              > > zdrowych, normalnych i odmiennych poglądach. Jeżeli chodzi o koszty, to
              > > leczenie, z pewnością jest tańsze, niż utrzymywanie z naszych podatków
              > > (zasiłki, itp.) wielodzietnych skutków katolickiej nieograniczonej
              > > prokreacyjnej kopulacji w wykonaniu łatwowiernych prostaczków.
              >
              > -co ty pieprzysz??nikt nikogo do nieczego nie zmusza!!! Ta pani ma tyle
              dzieci
              > BO TEGO SAMA CHCIAŁA!!!! Dlaczego zabraniasz mieć jej więcej niż jedno czy
              > dwoje dzieci?? komunistyczna chińszczyzna z ciebie wyłazi!
              *******************************************************************************
              Ty jednak rzeczywiście jesteś debilem, bo nawet nie potrafisz zrozumieć treści
              napisanego tekstu. Medycyna zaszła tak daleko, że i takim głęboko upośledzonym
              jak Ty, umożliwia funkcjonowanie. Katolskie zasady ruchania akceptują je
              wyłącznie w związku pobłogosławionym i jedynie w celach pomnażania liczby
              sierotek bożych. Choć bardzo często, zadufany w sobie naziemny personel pana
              bozi, uważa się za stojącego ponad własnymi przepisami i z braku laku, dupczy
              wszystko co popadnie, a w szczególności bezbronnych małolatów bądź podległych
              sobie gości, niższych stopniem. Wszystko to wynika z chorych zasad i norm
              jakie kościół katolicki dla ochrony własnego bogactwa sam sobie narzucił. I to
              jest wbrew normalności, a bogobojni prostaczkowie starają się klechom dogodzić
              przestrzegając ich reguł pod groźbą utraty zbawienia.

Pewnego razu Bóg chciał zobaczyć, jak żyją ludzie na Ziemi. Kazał więc
              sprowadzić specjalny telewizor, włączył go i widzi... poród. Kobieta krzyczy,
              męczy się okropnie, więc Stwórca pyta:
              - Co tam się dzieje? Dlaczego ta kobieta tak cierpi?
              - Ależ Panie - mówi archanioł Gabriel.
              - Czy nie rzekłeś: ,,I będziesz rodziła w bólu''?
              - Tak? Ale ja tak... żartowałem tylko... - mówi Bóg i przełącza kanał. A tam
              górnicy. Zaharowani, spoceni, walą kilofami. Bóg znów pyta:
              - A dlaczego oni tak się męczą?
              - Ależ powiedziałeś Panie: ,,I w trudzie będziesz pracował...''
              - No tak, tak, ale ja tylko żartowałem sobie... - mruczy Bóg. Zmienia program
              i widzi piękny kościół, przed nim luksusowe samochody i gromadę dobrze
              odżywionych, pięknie ubranych biskupów. Pan uśmiechnął się i powiedział:
              - No, to mi się podoba. Kto to jest?
              - A to są właśnie ci, którzy wiedzą, że żartowałeś.

> zauważ że najwięcej
              > rodzin wielodzietnych jest na terenach byłych PGRów a więc tam gdzie
              > religijnośc jest ..bardzo słaba! uważam iż wyższe koszty są przy leczeniu
              > bezpłodności oraz leczeniu chorych uzależnionych od alkoholu czy narkotyków
              a
              > te przypadłości zwykle przypadają tym o którym ty mówisz że są normalni i
              > zdrowi..niby... DLACZEGO ZABRANIASZ LUDZIOM POSIADANIA WIĘKSZEJ ILOSCI
              POTOMSTW
              > A
              > LIBERTYŃSKI INKWIZYTORZE?? Każdy powinien mieć tyledzieci ile zechce i
              tobvie
              > nic do tego..odwal sie od rodzin wielodzietnych i zajmij sie
              sobą..podejrzewam
              > ze sam jestes bezpłodny i zazdrościsz facetom którzy sa płodni i na forum
              > wtrzucasz swoje frustracje...a wiesz że to można wyleczeć? naprawdę!!
              dyskrecja
              >
              > gwarantowana!
              *******************************************************************************
              Twoje wyzwiska i insynuacje są jak "ryk" oszalałej myszy kościelnej. Co
              ciekawsze, niczego nikomu nie zabraniam, bo nie uzurpuję sobie do tego
              najmniejszych praw, w przeciwieństwie do takich "wszechwiedzących prawodawców"
              jak Ty i Twoja banda klechów. Zachowaj dla siebie dumę ze swych grzesznych
              wzwodów i wytrysków, gdy walisz sobie konia. Nie pociągają mnie seksualnie i
              nie musisz się tym chełpić. Ja osobiście, w tych sprawach, wolę płeć
              przeciwną, podobnie jak i moje normalne dzieci.
        • Gość: babariba jak pan Bóg da dzieci, to dzieci coś sobie znajdą IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 13:08

> Martw się o siebie..lepiej sam byś się zabrał do roboty i zarabiał na swe
          życie a nie zaglądał wiąż a to do czyjejś kieszeni a to znów komus do
          rozporka..widać na twoim przykładzie jak to bigbrotherowe podglądactwo
          wyrządziłow twojej psychice wielkie szkody..a kto za to zapłaci za twoje
          leczenie lewacki darmozjadzie ? znowu k...a ja z własnych podatków..
          *****************************************************************************

Osiołowi na razie na komputer i łącza daje Lacterius torminisus (czyli Rydz -
          mleczaj wełnianka)
      • Gość: Isoga Re: Można być szczęśliwym mając dużo dzieci!!! IP: *.kv.net.pl 28.12.02, 17:59
        Gość portalu: Dociek napisał(a):

> Gość portalu: Pr.Oszołom z RM napisał(a):
        >
        > > <a href="<a href="www.naszdziennik.pl/index.php?"target="_blank"
        > >www.naszdziennik.pl/index.php?</a>
        > typ=my&dat=20021228&id=my14.txt"t
        > > arget="_blank">www.naszdziennik.pl/index.php?
        > typ=my&dat=20021228&id=my14.txt</a
        > > >
        >
        > Gdzie ten tatuś jebaka pracuje? Ile zarabia? Jak długo będzie w stanie tyle
        > zarabiać? Kiedy padnie z przepracowania? Kiedy zlikwidują jego stanowisko
        > pracy? Do kogo się zgłosi po zasiłek? Kto wtedy będzie utrzymywał skutki jego
        > niepohamowanej kopulacji? Które z dzieci, w tej sytuacji, pierwsze popełni
        > przestepstwo? Ile z tych dzieci chce zostać zakonnikami, a ile żebrakami?

Wiesz co Dociek, bije od Ciebie wielka nienawiść do rodzin wielodzietnych a
        nawet nie wiesz co oznacza duża rodzinka i ile daje radości.
        Moja mama pochodzi z wielodzietnej rodziny, miała 8 rodzeństwa (obecnie dwóch
        jej braci nie żyje). Każdy z jej braci czy sióstr ma, średnio, po czworo dzieci
        i dużo więcej wnuków. Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak wesoło jest kiedy cała
        ta rodzinka zjedzie się do kupy. A powodów jest sporo, ciągle są wesela i inne
        imprezy rodzinne.
        Owszem moja babcia musiała swoje dzieci wychować jakoś, nie miała lekko, ale
        żadne z tych dzieci nie zamieniłoby nigdy swojego rodzeństwa na willę z
        perskimi dywanami i basenem (powiedziałabym komputer czy telefon komórkowy ale
        wtedy takich nie było).
        I jakoś dziadek nie padł z przepracowania, nigdy nie brał zasiłków, chociaż w
        dostatku nie żyli, żadne z jego dzieci nie zostało ani przestępcą ani żebrakiem
        (więcej, zakonnika też się nie dochował, choć pewnie nie miałby nic przeciwko).

• Gość: Palnick Można być szczęśliwym mając Alzheimera !!!!!!!!!!! IP: *.stenaline.com 28.12.02, 12:20
      Mozna bo nie ma sie pojecia co dzieje sie wokół.
      • Gość: Oszołom z RM Re: Można być szczęśliwym mając Alzheimera !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 12:36
        Są sytuacje w których niewiedza jest błogołswieństwem..("Matrix")
        • Gość: Palnick Re: Można być szczęśliwym mając Alzheimera !!!!!! IP: *.stenaline.com 28.12.02, 12:59

> Są sytuacje w których niewiedza jest błogołswieństwem..("Matrix")

=================
          No własnie. Tak jest z wieloma wielodzietnymi rodzinami. Oni nie wiedza do
          końca skad sie biorą dzieci, czy mozna miec wpływ na ich liczbę. Nie maja
          refleksji nad tym czy sa w stanie godnie je wychowac.
          Błogosławieni.
          • Gość: Oszołom z RM Re: Można być szczęśliwym mając Alzheimera !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 13:08
            Gość portalu: Palnick napisał(a):

> Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):
            >
            > > Są sytuacje w których niewiedza jest błogołswieństwem..("Matrix")
            >
            > =================
            > No własnie. Tak jest z wieloma wielodzietnymi rodzinami. Oni nie wiedza do
            > końca skad sie biorą dzieci, czy mozna miec wpływ na ich liczbę. Nie maja
            > refleksji nad tym czy sa w stanie godnie je wychowac.
            > Błogosławieni.

- akurat w tym przypadku nie masz racji..ta kobieta powiedziała wyraźnie że
            bardzo pragnęła mieć du żo dzieci bo sama była jedynaczką... to był jej
            ŚWIADOMY wybór!!!! Zydzi te ż wychowują się w rodzinach wielodzietnych..i co?
            oni tez są nieuświadomieni?? Żydzi akurat należą do najbardziej wyedukowanych
            społeczeństw świata co trzeci z nich ma tytuł doktora!!!!
            Mało dzieci to potem problem starzenia się społeczeństw i późniejszy brak rąk
            do pracy..trzeba potem to uzupełnać obcymi..bnajczęściej z krajów arabskich
            muzułmańskich...a potem sie dziwicie że fundamentalizm islamski szaleje...
            • Gość: babariba Osiołku, ty się postaraj bzyknąć sobie moze... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 13:18

> Gość portalu: Palnick napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):
              > >
              > > > Są sytuacje w których niewiedza jest błogołswieństwem..("Matrix")
              > >
              > > =================
              > > No własnie. Tak jest z wieloma wielodzietnymi rodzinami. Oni nie wiedza do>
              końca skad sie biorą dzieci, czy mozna miec wpływ na ich liczbę. Nie maja
              refleksji nad tym czy sa w stanie godnie je wychowac.
              > > Błogosławieni. - akurat w tym przypadku nie masz racji..ta kobieta
              powiedziała wyraźnie że bardzo pragnęła mieć du żo dzieci bo sama była
              jedynaczką... to był jej ŚWIADOMY wybór!!!! Zydzi te ż wychowują się w
              rodzinach wielodzietnych..i co? oni tez są nieuświadomieni?? Żydzi akurat
              należą do najbardziej wyedukowanych społeczeństw świata co trzeci z nich ma
              tytuł doktora!!!!
              > Mało dzieci to potem problem starzenia się społeczeństw i późniejszy brak rąk
              do pracy..trzeba potem to uzupełnać obcymi..bnajczęściej z krajów arabskich
              muzułmańskich...a potem sie dziwicie że fundamentalizm islamski szaleje...

...bo z samego pierdolenia na forum dzieci się nie robią. A jak juz będziesz
              miał szóstkę, to ich zapędzisz do roboty i będą pisać tu moze coś mądrzejszego
              • Gość: Oszołom z RM Re: Osiołku, ty się postaraj bzyknąć sobie moze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 13:23
                Jasne że tak zrobię..ale jesli mi się to nie uda wówcczas wstapię do zakonu
                • Gość: Palnick Re: Osiołku, ty się postaraj bzyknąć sobie moze.. IP: *.stenaline.com 28.12.02, 13:28

> Jasne że tak zrobię..ale jesli mi się to nie uda wówcczas wstapię do zakonu
                  ----------------------
                  Chyba wiem do jakiego! T oruńscy R edemptoryści W yznawcy A lternatywnej
                  M iłości. Miłej zabawy.
                  • Gość: Harry Z dymania w kakao "przyjaciela" z NOP-u ... IP: *.chello.pl 28.12.02, 13:37
                    ... dzieci nie będzie. A przecież "podszywaczu Oszołomku" wiesz jak bardzo
                    później Cię dupa boli ... ?
                    • Gość: Oszołom z RM Re: Z dymania w kakao 'przyjaciela' z NOP-u ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 13:59
                      ja do NOPU nigdy nie należałem i nie należęnawet nie wiem co to takiego...a co
                      do dymania..masz nauczkę...widocznie za mało cie jeszcze bolało..widać prosisz
                      się o wiekszą karę...
                      • Gość: Harry Re: Z dymania w kakao 'przyjaciela' z NOP-u ... IP: *.chello.pl 28.12.02, 14:17

> ja do NOPU nigdy nie należałem i nie należęnawet nie wiem co to takiego...a
                        co
                        > do dymania..masz nauczkę...widocznie za mało cie jeszcze bolało..widać
                        prosisz
                        > się o wiekszą karę...

Ciebie dymie ten NOP-owiec ("dziobak") bo ty jesteś bierna ciota ("lala").
                        Życzę dużo wazeliny w Nowym Roku !!!!
                        • Gość: Oszołom z RM Re: Z dymania w kakao 'przyjaciela' z NOP-u ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 14:43
                          To już jest ponizej pewnego poziomu dyskusji ponizej którego nie zamierzam
                          schodzić..kulturalny człowiek nie powinien rozmawiać o rynsxztokowych
                          tematach ..tym bardziej rynsztokowym językiem
                          • Gość: Harry Re: Z dymania w kakao 'przyjaciela' z NOP-u ... IP: *.chello.pl 28.12.02, 14:45

> To już jest ponizej pewnego poziomu dyskusji ponizej którego nie zamierzam
                            > schodzić..kulturalny człowiek nie powinien rozmawiać o rynsxztokowych
                            > tematach ..tym bardziej rynsztokowym językiem
                            To ty jesteś zboczeńcem. I to twój problem. I twojej rodziny, która się ciebie
                            wyrzekła.
                            • Gość: Oszołom z RM Re: Z dymania w kakao 'przyjaciela' z NOP-u ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 15:23
                              Gość portalu: Harry napisał(a):

>
                              > > To już jest ponizej pewnego poziomu dyskusji ponizej którego nie zamierzam
                              >
                              > > schodzić..kulturalny człowiek nie powinien rozmawiać o rynsxztokowych
                              > > tematach ..tym bardziej rynsztokowym językiem
                              > To ty jesteś zboczeńcem. I to twój problem. I twojej rodziny, która się
                              ciebie
                              > wyrzekła.

-przestań powielać te klamstwa! Ja mieszkam z rodzicami własnej rodziny jeszcze
                              nie załozyłem i nikt się mnie nie wyrzekł...mozna to pisać i z milion razy ale
                              wy i tak wiecie swoje wolicie kłamstwa niz prawdę bo mtobie tak wygodnie bo
                              inaczej zachwieje się twoja wiara w liberalną ideologię...mam szczęśliwą
                              rodzinę...rodzice babcia siostra brat...wszyscy się wspierają i pomagają
                              wzajemnie..rozumiem że mi zazdroscisz...zrób coś dla oprawy twoich
                              nienajlepszych stosunków z rodziną...mniej czarów a a więcej miłości Harry
                              Potterze
                          • Gość: Isoga Re: Z dymania w kakao 'przyjaciela' z NOP-u ... IP: *.kv.net.pl 28.12.02, 18:20

> To już jest ponizej pewnego poziomu dyskusji ponizej którego nie zamierzam
                            > schodzić..kulturalny człowiek nie powinien rozmawiać o rynsxztokowych
                            > tematach ..tym bardziej rynsztokowym językiem

Racja, na tym forum doprawdy nie można po ludzku podyskutować bo od razu
                            zaczynają się wyzwiska i niecenzuralne słownictwo, szkoda czasu na pisanie ....
                  • Gość: Palnick Re: Osiołku, ty się postaraj bzyknąć sobie moze.. IP: *.stenaline.com 28.12.02, 14:46
                    Gość portalu: Palnick napisał(a):

>
                    > > Jasne że tak zrobię..ale jesli mi się to nie uda wówcczas wstapię do zako
                    > nu
                    > ----------------------
                    > Chyba wiem do jakiego! T oruńscy R edemptoryści W yznawcy A
                    lternatywnej
                    > M iłości. Miłej zabawy.
                    • Gość: Kraken Re: Osiołku, ty się postaraj bzyknąć sobie moze.. IP: *.ipt.aol.com 28.12.02, 15:24
                      Coorva-podrzucilem "oszolowi" pienknygo prezenta na tygo Mikolaja,(co to jego w
                      Perlandii Gwiazdorem przezywajom),coby siem tyn boze zlituj siem "oszol" nieco
                      podedukowal-aten zbereznik jeszcze cheba nie rozpakowal tygo prezenta.wienc
                      ponawiam propozycjem
                      www.toy-porn.com/hairxxetre/pics3.html
                      • Gość: Dociek Re: Osiołku, ty się postaraj bzyknąć sobie moze.. IP: *.szel-sat.com.pl 28.12.02, 15:35
                        Gość portalu: Kraken napisał(a):

> Coorva-podrzucilem "oszolowi" pienknygo prezenta na tygo Mikolaja,(co to
                        jego w
                        >
                        > Perlandii Gwiazdorem przezywajom),coby siem tyn boze zlituj siem "oszol"
                        nieco
                        > podedukowal-aten zbereznik jeszcze cheba nie rozpakowal tygo prezenta.wienc
                        > ponawiam propozycjem
                        > <a href="www.toy-
                        porn.com/hairxxetre/pics3.html"target="_blank">www.toy-
                        > porn.com/hairxxetre/pics3.html</a>
                        >

Oszołom nie zna instrukcji obsługi, dlatego tego prezentu nie rusza. Raz - bo
                        to coś, to nie własna rąsia, dwa - zamiast jednego otworu i zwisających
                        jajków, są dwie dziurki i można coś zepsuć, trzy - jeżeli jest to baba, to nie
                        do ruszenia, bo Maryja zawsze dziewica... Na nic ten podarek!
                      • Gość: Oszołom z RM Powinna być blokada na takie świńskie adresy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 16:25
                        Skandal!!! toż to najprawdziwsza pornografia!!! Składam doniesienie do
                        prokuratury!! tego jest już stanowczo za wiele!
                        • Gość: Cartman Re: Powinna być blokada na takie świńskie adresy! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.12.02, 16:51
                          To po kiego ch... klikałeś na ten odsyłacz?

Cartman
                          • Gość: Oszołom z RM Re: Powinna być blokada na takie świńskie adresy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 17:09
                            bo sam adres nic nie mówi jaka to strona..to był kamuflaż...podstęp!!!! Wróćmy
                            do tematu...seks powinien służyc głównie prokreacji to nie jest tylko i
                            wyłącznie przyjemność ale przede wszystkim obowiązek i odpowiedzialność...dziś
                            ludzie są światli i jeśli decydują się na liczne potomstwo tzn ze tego chcą!
                            dziś mamy do czynienia z niechcianymi jedynakami poczętymi wprzez przypadk a
                            częśto i zzachwalanymi przez postępowców zabezpieczeniami...
                            • Gość: Harry Oszoł ! Już nie gnieć wacka bo ci rąsia uschnie ! IP: *.chello.pl 28.12.02, 17:18

> bo sam adres nic nie mówi jaka to strona..to był kamuflaż...podstęp!!!!
                              Wróćmy
                              > do tematu...seks powinien służyc głównie prokreacji to nie jest tylko i
                              > wyłącznie przyjemność ale przede wszystkim obowiązek i
                              odpowiedzialność...dziś
                              > ludzie są światli i jeśli decydują się na liczne potomstwo tzn ze tego chcą!
                              > dziś mamy do czynienia z niechcianymi jedynakami poczętymi wprzez przypadk a
                              > częśto i zzachwalanymi przez postępowców zabezpieczeniami...

Nie pierdol !
                              Brudny Harry
                              • Gość: Oszołom z RM Re: Oszoł ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 17:45
                                Z wami poważnie gadać..to jakby z ślepym o kolorach gadać...a poza tym te wasze
                                seksualne obsesje..idźcie do specjalisty..on wam poradzi..nie musicie się ze
                                swych intymnych problemów na forum zwierzać..mnie to w ogóle ie interesuje...
                            • Gość: Dociek Jesteś jednak upośledzony. Nie znasz angielskiego? IP: *.szel-sat.com.pl 28.12.02, 17:26

> bo sam adres nic nie mówi jaka to strona..to był kamuflaż...podstęp!!!!

Nic nie mówi? "toy.porn."? I jak? "Napięcie" ci już opadło?
                              • Gość: Oszołom z RM Re: Jesteś jednak upośledzony. Nie znasz angielsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 17:47
                                Nie! nic mi nie mówi!! wszelkiewulgarne skróty czy to w polskim czy to w innym
                                języku sa mi obce..mnie takie rzeczy w ogóle nie interesują..czy to tak trudno
                                tobie zrozumieć zarozumiały zbokolu?
                        • Gość: Kraken Re: Powinna być blokada na takie świńskie adresy! IP: *.ipt.aol.com 28.12.02, 17:36

> Skandal!!! toż to najprawdziwsza pornografia!!! Składam doniesienie do
                          > prokuratury!! tego jest już stanowczo za wiele!
                          -Kr. Wiesz "Oszol" ja cie nawet rozumiem,ze po zapalczywm seksie z Julkiem
                          Paetzem nijako ci teraz zdradzic tego nieswietego "kaplana" w sposob wlasciwy
                          NORMALNYM ludziom,ale mysle,ze tutaj trafiam w mysl twego innego idola wojtyly
                          karola,ktory nakazuje wszak niepohamowane ROZMNAZANIE sie,lecz z artcybiskupia
                          sperma w odbytnicyto ty w ciaze nijak nie zajdziesz-pocwicz wiec choc
                          wirtualnie na wspanialej panience,ktorej wizerunek w celach li tylko
                          instruktazowych ci podeslalem.Jesli nie wiesz do czego sluza odpowiednie
                          naturalne otwory w tym modelu-pytaj bez wahania,a prokuartura glowy sobie nie
                          zawracaj-znowu mozesz trafic na "kochajacego" inaczej,co jest wielce
                          prawdopodobne,gdyz prokuratura poznanska wykazala daleko idaca wyrozumialosc w
                          stosunku do osoby twego seksnauczyciela,tusze wiec nie pomalu,ze po wizycie w
                          tej niezacnej instytucji znowu moze kiszka stolcowa cie rozbolec
                          • Gość: Oszołom z RM Re: Powinna być blokada na takie świńskie adresy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 17:51
                            Już prosłem Harego żeby się nie zwierzał z własnych przygód seksualnych ale
                            widzę że tu trzeba mówić do każdego z osona..więc i tobie powtarzam że byś nie
                            dzielił się swymi seks przygodami na forum...przecież wielu z piszących tu to
                            są jeszcze dzieci!!! a takie zachowanie podpada już pod paragraf! widać ze ty i
                            tobie podobni macie mocno rozchwianą psychikę emocjonalną...psycholog potrzebny
                            wam od zaraz..a moze lepiej psychiatra!!!!!
                            • Gość: Oszołom z RM Re miało być prosiłem..sorry... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 17:51
                              • Gość: Harry Oszołom, jesteś bardzo podniecony !!! IP: *.chello.pl 28.12.02, 17:56
                                Weź szybko zimny prysznic (tylko się przy tym nie rozbieraj, bo się
                                zatrzepiesz na śmierć), poczytaj ND (to każdemu odbiera apetyt) i idź na długi
                                spacer !
                                I cały czas myśl intensywnie o Macierewiczu Antonim !!!!
                                • Gość: Oszołom z RM Re: Oszołom, jesteś bardzo podniecony !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 20:50
                                  Gość portalu: Harry napisał(a):

> Weź szybko zimny prysznic (tylko się przy tym nie rozbieraj, bo się
                                  > zatrzepiesz na śmierć), poczytaj ND (to każdemu odbiera apetyt) i idź na
                                  długi
                                  > spacer !
                                  > I cały czas myśl intensywnie o Macierewiczu Antonim !!!!

- a po cholerę mam myśleć o rozłamowcu? wykąpię się jutro a skoro tbie ND
                                  odbiera apetyt to dobrze przynajmniej nie utyjesz..widać treści zawarte w ND
                                  nie śą tobie obojętne..czyżby jakieś wyrzuty sumienia??
                                  • Gość: Prawdziwy Oszolom. Re: Oszołom, jesteś bardzo podniecony !!! IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 28.12.02, 22:29
                                    >wykąpię się jutro a skoro...

Przeloz to na nastepny tydzien. Od smrodu jeszcze nikt nie umarl, a rachunek
                                    za wode moze byc przyczyna zawalu!
                                    • Gość: Oszołom z RM Re: Oszołom, jesteś bardzo podniecony !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 22:34
                                      kąpię sie co drugi dzień.. mogę i dwa razy dziennie tylko niech wreszcie
                                      naprawią awarię wodociągu..mama zalaną ulicę i posuchę w kranie i tak co kilka
                                      dni
    • Gość: Prawdziwy Oszolom. Kraj, ktory popiera wielodzietna rodzine IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 28.12.02, 17:55
      Kraj, ktory popiera model wielodzietnej rodziny musi przejac czesc obowiazkow
      za wychowanie i utrzymanie dzieci.
      W Pl niestety KK, ktory wlasciwie rzadzi nie kwapi sie, aby doplacac do
      dodatku rodzinnego (jezeli taki wogole macie).
      Rzad rowniez kladzie laske na mlode pokolenie.
      • Gość: Oszołom z RM Re: Kraj, ktory popiera wielodzietna rodzine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 20:51
        Może i jesteś Oszołomem ale lewackim eunijnym...
        • Gość: Prawdziwy Oszolom. Re: Kraj, ktory popiera wielodzietna rodzine IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 28.12.02, 21:07

> Może i jesteś Oszołomem ale lewackim eunijnym...

Nie wazne jakim Oszolomem jestem. Wazne jest, aby kazdy wiedzial, ze dzieci
          musza byc szczesliwe!
          • Gość: Oszołom z RM Re: Kraj, ktory popiera wielodzietna rodzine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 21:10
            Gość portalu: Prawdziwy Oszolom. napisał(a):

>
            > > Może i jesteś Oszołomem ale lewackim eunijnym...
            >
            > Nie wazne jakim Oszolomem jestem. Wazne jest, aby kazdy wiedzial, ze dzieci
            > musza byc szczesliwe!

- akurat tu sie z tobą zgadzam....
          • Gość: Oszołom z RM czy aby przeczytaliście ten tekst? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 21:13
            Czytając niektóre wasze wypowiedzi mama wrażenie że przeczytali wyłącznie
            tytuł... chyba będę musiał wrócić do kopiowania, bo widzę że jak jest tylko
            odnośnik to nawet wam sie zaglądać wam się nie chce nygusy!
            • Gość: Prawdziwy Oszolom. Re: czy aby przeczytaliście ten tekst? IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 28.12.02, 21:15

> Czytając niektóre wasze wypowiedzi mama wrażenie że przeczytali wyłącznie
              > tytuł... chyba będę musiał wrócić do kopiowania, bo widzę że jak jest tylko
              > odnośnik to nawet wam sie zaglądać wam się nie chce nygusy!

Przestan pic!
              • Gość: Oszołom z RM Re: czy aby przeczytaliście ten tekst? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 21:22
                Az tak się przejąłeś tym co napisałem przedtem? nie gniewaj się.nie chciałem do
                ciebie pić tzn wytykać akurat tobie pewne braki czy niedociągnięcia
    • Gość: Oszołomz RM Do))))..ucz się odpowiedzialnego rodzicielstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 22:16
      • telewizja.trwam Re: Do))))..ucz się odpowiedzialnego rodzicielstw 31.12.02, 13:56
        Właśnie !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka