Dodaj do ulubionych

Naród się pomylił!!!!!!!

06.05.06, 08:39
Zagłosował nie tak jak życzyły sobie "łałtorytety". A tak sie starano. Nawała
medialna od rana do wieczora - (trwała i trwa). Cimorrę przedstawiano jako
nowego Franciszka z Asyżu, potem przerzucono sie Tuska. Z bezbarwnego,leniwego
polityka jedyne słuszne media pod kierownictwem tej najsłuszniejszej gazety
próbowały zrobić Charlesa De Gaulla -wyszedł im mały bismarczek. Dzisiaj
zapanowała "oświecona" zgroza - oni chcą NAPRAWDę rządzić - nie tak na żarty.
Co robić, co robić? Ja mam propozycję dzisiaj są tanie przeloty - zmienic
naród. Proponuję kierunek południowy trohcę bardziej na wschód i południe od
Grecji. :)
Obserwuj wątek
    • silwuple Re: Naród się pomylił!!!!!!! 06.05.06, 08:42
      z portalu WP:
      "Życie Warszawy pisze, LPR i Samoobrona mają prawo rządzić w Polsce tak samo,
      jak inne ugrupowania. Dziennik zwraca uwagę, że w demokracji przepustkę na
      polityczne salony wystawiają wyborcy, a nie nawet najbardziej szacowne elity i
      autorytety. Gazeta podkreśla jednak, że na obie te partie trzeba będzie teraz
      bardzo uważać. Dziennik przypomina kompromitujące działania Andrzeja Leppera i
      Romana Giertycha i podkreśla, że obaj koalicyjni politycy muszą pamiętać, że do
      rządu dostali się na kredyt, a nie ze względu na swe polityczne zasługi."

Ja nie wiem co będzie teraz ale PODZIWIAM tych,którzy wiedzą!!!Szkoda tylko,ze
      nie wiedzieli jak wygrać wybory i dlaczego Polacy ich nie chcieli:))
      • kuuba Re: Naród się pomylił!!!!!!! 07.05.06, 11:06
        Bardzo trafna uwaga
    • atropa_belladonna Re: Naród się pomylił!!!!!!! 06.05.06, 08:44
      Oczywiscie, że sie pomylił, w kazdym narodzie większość stanowią imbecyle.
      Skutki widać :/
      • smok62 Nie ma to jak poczucie własnej wartości. 06.05.06, 09:22
        pięknych,inteligentnych,wyjątkowych atrop.
        • atropa_belladonna Re: Nie ma to jak poczucie własnej wartości. 06.05.06, 12:26
          Nie pisałam nic o sobie, stwierdziłam po prostu fakt. Przytłaczająca większośc
          narodu nie ma bladego pojęcia nawet o podstawach ekonomii i głosuje na tego, kto
          więcej obieca, przekupi lepszą wyborczą kiełbaską. Dlatego od lat rządzą nami
          socjaliści, na zmianę pobożni i bezbożni, a co bardziej inteligentni ludzie
          uciekają do bardziej liberalnych krajów.
          PS. Ostatnio sam prawiłeś mi komplementy, jaka to mądra jestem, więc teraz się
          nie wyzłośliwiaj ;)
          • smok62 To że Ty jesteś inteligentna - 06.05.06, 12:40
            rzecz niepodwazalna. Chodzi mi tylko o poczucie wyższości i o zasadę -"my wygrac
            wybory dobrze - oni wygrac wybory żle. oni demokracja niszczą". To ,ze ludzie z
            tego kraju uciekają to nie wina Leppera a tym bardziej Kaczorów. Tu chyba nie ma
            sporu?
            • atropa_belladonna Re: To że Ty jesteś inteligentna - 06.05.06, 12:48
              Chodzi mi tylko o poczucie wyższości i o zasadę -"my wygra
              > c
              > wybory dobrze - oni wygrac wybory żle. oni demokracja niszczą".

Nie rozumiemy się. Ja w ogóle nie jestem fanką demokracji ze względów, o których
              pisałam powyżej - wygrywa ten, kto więcej nakłamie i złoży więcej obietnic bez
              pokrycia. Jasne, że byłoby dobrze, gdyby wygrała moja ulubiona partia (UPR), ale
              w perspektywie najbliższych 50 lat nie widzę na to żadnych szans.

To ,ze ludzie z
              > tego kraju uciekają to nie wina Leppera a tym bardziej Kaczorów. Tu chyba nie m
              > a
              > sporu?

To jest wina wszystkich socjalistów, zarówno z LSD jak i z AWS. Do tego teraz
              dojdzie strach przed Świniopasem i jego genialnymi pomysłami na uzdrowienie
              gospodarki.
              • smok62 To co Ty piszezsz to się nazywa utopia 06.05.06, 12:52
                ale je też jak byłem młody tak chciałem. Wiesz tak się składa,ze reprezentuje
                kapitał (zachodni tez),który sporo ostatnio zainwestował. Podoba nam się tu
                teraz:)))))))))
    • t-800 Społeczeństwo nie dorosło do demokracji 06.05.06, 08:45
      Społeczeństwo nie dorosło do demokracji - kto to powiedział? Geremek chyba.
      • nie_trawie_glupcow A doroslo? Potrafi tylko reka po wsparcie do rzadu 06.05.06, 09:26
        wyciagac i do "solidarnego spoleczenstwa" nieboszczki komuny wzdychac...
        • dr.szfajcner Re: A doroslo? Potrafi tylko reka po wsparcie do 06.05.06, 09:31
          nie_trawie_glupcow napisał:

> wyciagac i do "solidarnego spoleczenstwa" nieboszczki komuny wzdychac...

Powtorzyla to zreszata radiomaryjna idolka
          T-800, Nowina-Konopczyna gdy SLD wygralo.
          Gieremek przeprosi T-800, Nowina-Konopczyna
          mnie nie przeprosila.
          • smok62 szwancer 06.05.06, 16:43
            o czym to jest?
    • darecky111 Re: Naród się pomylił!!!!!!! 06.05.06, 08:45
      Pierd....olisz chlopcze jak pijany chlop spod wiejskiej budy z tanim winem.
      Glosowalem na Pis-de, fakt, bo mialem nadzieje, ze roz.....pie.. ten
      go....niany pokomunistyczny system razem z partia swioniopasa leppera. A teraz
      teraz ten kurdupel kaczynski idzie reka w reke ze swiniopasem. No, to ja
      dziekuje, ale pier....dole taki uklad. Moze tobie to pasuje ale mnie mierzi jak
      Kaczory nobilituja pokomunistyczna swolocz i mowia ze deszcz pada.
      • t-800 Re: Naród się pomylił!!!!!!! 06.05.06, 08:46
        darecky111 napisał:

> Pierd....olisz chlopcze jak pijany chlop spod wiejskiej budy z tanim winem.
        > Glosowalem na Pis

Aleś Ty głupi. Ja na PiS nie głosowałem.
        • darecky111 Re: Naród się pomylił!!!!!!! 06.05.06, 08:51
          Ale ten uklad ci pasuje?
          • t-800 Re: Naród się pomylił!!!!!!! 06.05.06, 08:54
            Nie wiążę z nim wielkich nadziei, ale na pewno lepsze to niż rząd mniejszościowy.
            • smok62 T-800 06.05.06, 09:00
              na kogo głosowałeś? Może mnie nie przekonasz? :))))
              • t-800 Re: T-800 06.05.06, 09:08
                Głosowałem na PJKM, druga w kolejce była PO. Całe szczęście, że na nią nie
                zagłosowałem.
                • smok62 Korwin -załamał mnie pisaniem do Angory 06.05.06, 09:13
                  i uwielbieniem dla jaruzela, ale Michalkiewicz -całkiem całkiem. A Najwyższy
                  Czas chyba najmądrzejszą gazetą w Polsce. Co do PO -no comments :)))))))
                  • t-800 Re: Korwin -załamał mnie pisaniem do Angory 06.05.06, 09:16
                    PJKM to nie jest partia moich marzeń, ale lepszej według mnie nie ma.
                    • smok62 Tylko co daje głosowanie na niszową partię? 06.05.06, 09:24
                      Polityka to sztuka związana ze skutecznością. Tego niestety nie można powiedziec
                      o UPR.
                      • t-800 Re: Tylko co daje głosowanie na niszową partię? 06.05.06, 09:27
                        Co daje? Im więcej osób zagłosuje, tym większe szanse na wejście do Sejmu.
                        Miałem głosować na PO? :-)
                        • smok62 No dobra. Zostań przy UPR.:) 06.05.06, 09:30
                          Ale pozwolisz - ja zostanę przy PISie:)
                          • t-800 Re: No dobra. Zostań przy UPR.:) 06.05.06, 09:42
                            A proszę bardzo! Nie mam nic przeciwko. Mnie PiS nie śmierdzi, ale bym na nią
                            raczej nie zagłosował.
                      • atropa_belladonna Re: Tylko co daje głosowanie na niszową partię? 06.05.06, 12:29
                        Ano daje satysfakcję, że zagłosowało się zgodnie z własnym sumieniem i zdrowym
                        rozsądkiem.
                        • smok62 Głsuję na partię, która nie wchodzi do sejmu 07.05.06, 10:14
                          i gdzie tu zdrowy rozsądek. Równie dobrze mogę nie isć na wybory. Efekt ogólny
                          ten sam. Co do sumienia -ja myślę,ze ono ma w doopie na jaka partię się głosuje
                          :)))))
                          • p.s.j Re: Głsuję na partię, która nie wchodzi do sejmu 07.05.06, 11:02
                            Uff, jak dobrze, że wiadomo z góry jakie są wyniki wyborów, bo jeszcze wiecej
                            głupoli zagłosowałoby na partię, która nie ma szans wejsć do sejmu i jeszcze by
                            weszła.
                            • smok62 Wiesz jakoś przewidziałęm wyniki wyborów 07.05.06, 11:27
                              jasnowidz ze mnie czy cóś?
            • darecky111 Re: Naród się pomylił!!!!!!! 06.05.06, 09:15
              Pewnie, lepsze koryto ze swiniopasem, no nie? czego sie nie robi dla koryta.
      • smok62 Ta. 06.05.06, 08:50
        A ja głosowałem na PeDoli.prl - chachacha.
    • gruby190 Smoku62, nie wyganiaj z Polski braci Kaczyńskich! 06.05.06, 08:50
      smok62 napisała:
      (...)
      Co robić, co robić? Ja mam propozycję dzisiaj są tanie przeloty - zmienic
      naród. Proponuję kierunek południowy trohcę bardziej na wschód i południe od
      Grecji. :)

Zobacz co znalazłem na stronie prawdziwych rydzyków w temacie "Polska Dobra
      Decyzja"

Profesor
      2006.02.12 10:49
      --------------------------
      biedny i zagubiony gruby!
      Zobacz ilu gegajacych tchorzy z wymienionych wyzej 134 jest w ponizszym
      rejestrze! Ilu jest podobnych lub gorszych od Salomona Morela? (...)
      czyli chorobliwie zazydzona, biedna POLSKA
      (…)

"POROZUMIENIE CENTRUM:
      (...)
      15. Kaczynski Jaroslaw - narodowosc zydowska
      16. Kaczynski Lech - narodowosc zydowska
      (...)"

VIDE: www.exportim.com/
      • t-800 Re: Smoku62, nie wyganiaj z Polski braci Kaczyńsk 06.05.06, 08:51
        Spadaj, antysemito!
        • gruby190 Re: Smoku62, nie wyganiaj z Polski braci Kaczyńsk 06.05.06, 09:10
          t-800 napisał:
          Spadaj, antysemito!

Zły adres!
          Powiedz to małemu członkowi nowej wielkiej koalicji.
          Temu, no jak mu tam , no Kowalskiemu (dawniej z LPR)
          To jego specjalnościa były takie debilne listy ;-)))))
    • nie_trawie_glupcow To narod zaglosowal na Chamobrone i nazi Giertycha 06.05.06, 09:25
      Przypomnij mi lepiej, ile to procent glosow w.w. uzyskali w wyborach?
      • smok62 Tyle,że mają większośc parlamentarną 06.05.06, 09:28
        to chyba dużo, nie ? chachacha
        • darecky111 Re: Tyle,że mają większośc parlamentarną 06.05.06, 09:30
          Faktycznie wiekszosc: PIS-da z komunistami, hahahahaha!!!!!!!!!!!!!!! Ciekawe
          jak dlugo??????
          • smok62 Kolejny twój wyrafinowany post 06.05.06, 09:36
            a kto to niby "komuniści" ? Lepper? A koles o numerze lektor/PZPR/6162 komunistą
            nie jest? Dziwną macie towarzysze klasyfikację.
            • aktsieta jakie społeczeństwo taki rząd :) 06.05.06, 10:20

• rodzynka.sardynka Re: Naród się pomylił!!!!!!! 06.05.06, 12:35
      smok62 napisała:
      Proponuję kierunek południowy

No ja nie mogę:
      właśnie całym sercem poczułam co to patriotyzm.
      Ale Obywatelką Świata do tej pory się uważałam.
      Tutystycznie jedynie mogę.
    • antykagan Re: Naród się pomylił!!!!!!! 06.05.06, 12:56
      smok62 napisała:

> Zagłosował nie tak jak życzyły sobie "łałtorytety". A tak sie starano. Nawała
      > medialna od rana do wieczora - (trwała i trwa). Cimorrę przedstawiano jako
      > nowego Franciszka z Asyżu, potem przerzucono sie Tuska. Z bezbarwnego,leniwego
      > polityka jedyne słuszne media pod kierownictwem tej najsłuszniejszej gazety
      > próbowały zrobić Charlesa De Gaulla -wyszedł im mały bismarczek. Dzisiaj
      > zapanowała "oświecona" zgroza - oni chcą NAPRAWDę rządzić - nie tak na żarty.
      > Co robić, co robić? Ja mam propozycję dzisiaj są tanie przeloty - zmienic
      > naród. Proponuję kierunek południowy trohcę bardziej na wschód i południe od
      > Grecji. :)

Naród gnoju? te 10,5% które głosowało na pisuary? A kurdupli wywieziemy razem
      z takimi jak ty na taczkach, albo na wozie z gnojowicą, bo do samolotu bym ich
      nie wpuścił, nie zasługują.
      • smok62 A nie rozstrzelałbyś? 06.05.06, 12:58
        najlepiej strzałami w tył głowy?
        • kaczy.pisiorek Re: A nie rozstrzelałbyś? 07.05.06, 10:15
          smok62 napisała:

> najlepiej strzałami w tył głowy?

Was lepiej zatłuc pałą, szkoda kuli.
    • ford.prefect Re: Naród się pomylił!!!!!!! 07.05.06, 11:34
      > Zagłosował nie tak jak życzyły sobie "łałtorytety". A tak sie starano. Nawała
      > medialna od rana do wieczora - (trwała i trwa). Cimorrę przedstawiano jako
      > nowego Franciszka z Asyżu, potem przerzucono sie Tuska. Z bezbarwnego,leniwego
      > polityka jedyne słuszne media pod kierownictwem tej najsłuszniejszej gazety
      > próbowały zrobić Charlesa De Gaulla -wyszedł im mały bismarczek.

Patrz, jak to dobrze, że rozgryzłeś ten spisek autorytetów i mediów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka