Dodaj do ulubionych

Wszechpolak

12.05.06, 23:24
tiny.pl/gp7m
Obserwuj wątek
    • reakcjonista1 Re: Wszechpolak 12.05.06, 23:25
      ????

To mialo byc smieszne?
      • maymonides Re: Wszechpolak 12.05.06, 23:28
        reakcjonista1 napisał:

> To mialo byc smieszne?

Nie.
        • reakcjonista1 A skad wiesz ze to Wszechpolak??? 12.05.06, 23:31
          Ja w przeciwienstwie do ciebie znam kilku ludzi z MW i nie są to łysi debile.
          Powiem wiecej, są mądrzejsi od ciebie.
          • po_godzinach Re: A skad wiesz ze to Wszechpolak??? 12.05.06, 23:33
            ja znam jednego - jest to skończony debil choc owłosiony, ale bandzior i łobuz
            (też ma taki bandycki grymas wokół ust, jak Giertych, gdy cos nie idzie po jego
            myśli)
          • eryk2 Re: A skad wiesz ze to Wszechpolak??? 12.05.06, 23:33
            Od ciebie też?
            • reakcjonista1 Re: A skad wiesz ze to Wszechpolak??? 12.05.06, 23:36
              Od ciebie na pewno.
              • po_godzinach byłoby to trudne :) 12.05.06, 23:37
                więc zakładamy, że kłamiesz :)
                • reakcjonista1 Re: byłoby to trudne :) 12.05.06, 23:39
                  a ilu was tam jest??? Jak ponad 5 to sie poddaje.
                  • po_godzinach Re: byłoby to trudne :) 12.05.06, 23:40
                    oj, tak, ponad 5 - i to sporo ponad
              • eryk2 Re: A skad wiesz ze to Wszechpolak??? 12.05.06, 23:39
                Nie atpię - mają cztery fakultety, znają płynnie po cztery języki obce, zrobili
                po dwa doktoraty za granicą. Ale to nie jest odpowiedź na pytanie. Ponawiam
                (jeśli masz trudności z czytaniem i jednoczesnym rozumieniem, czytaj powoli i
                na głos): czy oni są także mądrzejsi od ciebie?
                • reakcjonista1 Re: A skad wiesz ze to Wszechpolak??? 12.05.06, 23:42
                  Skad tys sie urwał czlowieku?
                  Dla ciebie fakultet jest wyznacznikiem mądrosci? Błądzisz synku. A jesli żadasz
                  odpowiedzi to spytaj sie kogos innego, bo nie mnie to oceniac...
                  • po_godzinach no własnie 12.05.06, 23:43
                    co jest dla ciebie wyznacznikiem mądrości?
                    • reakcjonista1 Re: no własnie 12.05.06, 23:44
                      Wydawało mi sie ze rozmawiam tu własnie z ludzmi mądrymi... zawodzę sie po raz
                      kolejny ;-)
                      • po_godzinach Re: no własnie 12.05.06, 23:46
                        nie no, ja wiem, co znaczy dla mnie - ale nie wiem, co dla ciebie ... więc chcę
                        się (żądna wiedzy) dowiedzieć
                      • maymonides Re: no własnie 12.05.06, 23:46
                        reakcjonista1 napisał:

> Wydawało mi sie ze rozmawiam tu własnie z ludzmi mądrymi

Wiem, że nic nie wiem... To fakt..
                        • reakcjonista1 Re: no własnie 12.05.06, 23:47
                          No napisz proszę zem typowy wszechpolak! domagam sie.
                          • po_godzinach Re: no własnie 12.05.06, 23:50
                            a co to znowu za maniera: "domagam się"?

po tym to co najwyżej mogę napisać, że jesteś rozbisurmaniony
                          • maymonides Re: no własnie 12.05.06, 23:52
                            reakcjonista1 napisał:

> No napisz proszę zem typowy wszechpolak! domagam sie.

Ja nic do ciebie nie mam... Poważnie.. Podałem link do tej karykatury, bo
                            wydawało mi się, że trafnie przedstawia cechy charakterystyczne młodzieńców
                            należących do MW. To wszystko..
                            • reakcjonista1 Re: no własnie 13.05.06, 00:03
                              A ja tylko starałem sie powiedziec, ze raczej sie mylisz i zdecydowanie
                              generalizujesz. Mniej Wybiórczej i Michtrixu, wiecej Reality!
                      • ave_duce Re: Pamietaj: chłopaki nie płaczą !!! ;((( 12.05.06, 23:48
                        reakcjonista1 napisał:

> Wydawało mi sie ze rozmawiam tu własnie z ludzmi mądrymi... zawodzę sie po raz
                        > kolejny ;-)
                  • eryk2 Re: A skad wiesz ze to Wszechpolak??? 12.05.06, 23:55
                    reakcjonista1 napisał:

> Skad tys sie urwał czlowieku?
                    > Dla ciebie fakultet jest wyznacznikiem mądrosci? Błądzisz synku. A jesli
                    żadasz
                    > odpowiedzi to spytaj sie kogos innego, bo nie mnie to oceniac...

Wiesz, żeby skończyć cztery fakultety (nie: kupić - skończyć) i mówić płynnie w
                    kilku językach, trzeba być człowiekiem inteligentnym (mądrym, lotnym,
                    błyskotliwym czy co tam chcesz). Domyślam się, że mądrość twoich znajomych z MW
                    polega na czymś innym - na chodzeniu do kościoła, modlitwach do Żyda-Chrystusa,
                    słuchaniu Słowa Bożego o miłości bliźniego, a potem na wrzaskach "Zrobimy z
                    wami, co Hitler z Żydami". To prawdziwa mądrość. I kompletny brak logiki...
                    • reakcjonista1 Re: A skad wiesz ze to Wszechpolak??? 13.05.06, 00:02
                      MAsz jak widzę pełen obraz sytuacji ale przedawkowałeś Wybiorcza.
                      I nie jestes zbyt domyslny, bo akurat osoby o ktorych mowie to studenciaki ktore
                      zagadałyby nie jednego z 4 fakultetami i 10 jezykami. Jesli są do tego religijni
                      to tym lepiej dla nich i ich otoczenia.
                      A te przyspiewki o Żydach i Hitlerze jak mniemam przywołałes na podstawie
                      "obiektywnych" relacji "niezaleznych" mediów, ktore oczywiscie "przez przypadek"
                      zapomniały, że w okolicach "marszów tolerancji" kreci sie mnostwo zuli i
                      stadionowych awanturników.
                      • eryk2 Re: A skad wiesz ze to Wszechpolak??? 13.05.06, 00:06
                        > zapomniały, że w okolicach "marszów tolerancji" kreci sie mnostwo zuli i
                        > stadionowych awanturników.

I dziwnym trafem są zawsze po stronie twoich "mądrych" kolegów-studenciaków. A
                        o inteligencji studentów lepiej zamilcz - od kilku lat poziom obniżył się do
                        klasy II dawnej podstawówki. Łotwa jest stolicą Estonii, Polska graniczy z
                        Bułgarią, Rzym lezy na Bałkanach, a Sobieski pobił pod Wiedniem Napoleona - to
                        tylko niektóre kwiatki z różnych łączek akademickich.
                        • reakcjonista1 Re: A skad wiesz ze to Wszechpolak??? 13.05.06, 00:11
                          Ale nie wykrzykują o gazowaniu pedałów. Zgoda?
                          A o poziomie studiów sie nie wypowiadam, choc jak spojrzałem na kwiatki z USA
                          tez nie raz spadałem z krzesła. Poza tym znowu generalizujesz - przeciez są
                          srudenci ktorzy wiedzą ze Łotwa to panstwo. Czyz nie?
                          • eryk2 Re: A skad wiesz ze to Wszechpolak??? 13.05.06, 00:29
                            > Ale nie wykrzykują o gazowaniu pedałów. Zgoda?

A słyszałeś o szczecińskich kolegach pana ministra Gospodraki Boskiej i
                            Cudzołóstwa, którzy w pociągu obiecywali polskiemu duchowieństwu "Czarnych
                            wyrzucimy, Światowida postawimy" oraz zapewniali konduktorkę, że jej kwestie
                            rozwiążą ostatecznie? Spółkowanie z szufladą czy symulowany stosunek z
                            towarzyszem z tej samej organizacji pionierskiej (sorry - wszechpolskiej) to
                            przy tym zabawy przedszkolaków.

Poza tym znowu generalizujesz - przeciez są
                            > srudenci ktorzy wiedzą ze Łotwa to panstwo. Czyz nie?

Tak, ale są to zapewne studenci geografii. I o taką mądrość (wiedzę ogólną,
                            niekierunkową dla wykształcenia danej osoby) mi chodzi. W prywatnej szkole na
                            Dolnym Śląsku student na egzaminie z geografii religijnej napisał: "Zakon
                            jezuitów posiada dwie gałęzie. Dzieli się na Żydów i masonów". Masz nadzieję,
                            że to nie był wszechpolak?...
                      • maymonides Re: A skad wiesz ze to Wszechpolak??? 13.05.06, 00:12
                        reakcjonista1 napisał:

> A te przyspiewki o Żydach i Hitlerze jak mniemam przywołałes na podstawie
                        > "obiektywnych" relacji "niezaleznych" mediów

Może i jestem przewrażliwiony na punkcie MW, ale sam byłem świadkiem rozmowy
                        pięciu morowych chłopców z tej organizacji - wymieniali się spostrzeżeniami n/t
                        rozwiązania "kwestii żydowskiej" w Polsce i obaj zgodnie poparli koncepcję
                        przymusowej emigracji, co - przyznaję - bardzo mi ulżyło, bo bałem się, że
                        wpadną na mniej finezyjny pomysł. To tylko jeden z epizodów, które dały mi
                        mocno do myślenia..
                      • james_bond007 Re: A skad wiesz ze to Wszechpolak??? 13.05.06, 00:16
                        W czasach studenckich osobiście byłem świadkiem, jak członkowie młodzieży
                        wszech-głu-polskiej (też studenci) wykrzykiwali "Sieg Heil" wznosząc ręce w
                        charakterystycznym geście, urządali marsze w akademiku, oraz wyzywali studenta,
                        który przyznawał się otwarcie do żydowskich korzeni...
                        Dziś jeden z tych debili jest (p)osłem. Takich mamy przedstawicieli, na jakich
                        zasłużyliśmy...
    • adalberto3 Pod maską może ukrywać się sjonista ! 13.05.06, 00:08
    • pkt4a Re: Wszechpolak 14.05.06, 19:08
      www.opisek.pl/galeria/obrazy/081224jabol.jpg
      • ave_duce Re: WszechpolaCY...;((( 14.05.06, 19:14
        img320.imageshack.us/img320/5737/rycykromus7mn.jpg
        ;)
      • artsg Ubek ? 14.05.06, 19:36

• henryk.log Wszechpolak I-szy 14.05.06, 19:26
      img197.imageshack.us/img197/1420/romus2ef.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka