maymonides Re: Wszechpolak 12.05.06, 23:28 reakcjonista1 napisał: > To mialo byc smieszne? Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 A skad wiesz ze to Wszechpolak??? 12.05.06, 23:31 Ja w przeciwienstwie do ciebie znam kilku ludzi z MW i nie są to łysi debile. Powiem wiecej, są mądrzejsi od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: A skad wiesz ze to Wszechpolak??? 12.05.06, 23:33 ja znam jednego - jest to skończony debil choc owłosiony, ale bandzior i łobuz (też ma taki bandycki grymas wokół ust, jak Giertych, gdy cos nie idzie po jego myśli) Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: A skad wiesz ze to Wszechpolak??? 12.05.06, 23:36 Od ciebie na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: byłoby to trudne :) 12.05.06, 23:39 a ilu was tam jest??? Jak ponad 5 to sie poddaje. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: byłoby to trudne :) 12.05.06, 23:40 oj, tak, ponad 5 - i to sporo ponad Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: A skad wiesz ze to Wszechpolak??? 12.05.06, 23:39 Nie atpię - mają cztery fakultety, znają płynnie po cztery języki obce, zrobili po dwa doktoraty za granicą. Ale to nie jest odpowiedź na pytanie. Ponawiam (jeśli masz trudności z czytaniem i jednoczesnym rozumieniem, czytaj powoli i na głos): czy oni są także mądrzejsi od ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: A skad wiesz ze to Wszechpolak??? 12.05.06, 23:42 Skad tys sie urwał czlowieku? Dla ciebie fakultet jest wyznacznikiem mądrosci? Błądzisz synku. A jesli żadasz odpowiedzi to spytaj sie kogos innego, bo nie mnie to oceniac... Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach no własnie 12.05.06, 23:43 co jest dla ciebie wyznacznikiem mądrości? Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: no własnie 12.05.06, 23:44 Wydawało mi sie ze rozmawiam tu własnie z ludzmi mądrymi... zawodzę sie po raz kolejny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: no własnie 12.05.06, 23:46 nie no, ja wiem, co znaczy dla mnie - ale nie wiem, co dla ciebie ... więc chcę się (żądna wiedzy) dowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
maymonides Re: no własnie 12.05.06, 23:46 reakcjonista1 napisał: > Wydawało mi sie ze rozmawiam tu własnie z ludzmi mądrymi Wiem, że nic nie wiem... To fakt.. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: no własnie 12.05.06, 23:47 No napisz proszę zem typowy wszechpolak! domagam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: no własnie 12.05.06, 23:50 a co to znowu za maniera: "domagam się"? po tym to co najwyżej mogę napisać, że jesteś rozbisurmaniony Odpowiedz Link Zgłoś
maymonides Re: no własnie 12.05.06, 23:52 reakcjonista1 napisał: > No napisz proszę zem typowy wszechpolak! domagam sie. Ja nic do ciebie nie mam... Poważnie.. Podałem link do tej karykatury, bo wydawało mi się, że trafnie przedstawia cechy charakterystyczne młodzieńców należących do MW. To wszystko.. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: no własnie 13.05.06, 00:03 A ja tylko starałem sie powiedziec, ze raczej sie mylisz i zdecydowanie generalizujesz. Mniej Wybiórczej i Michtrixu, wiecej Reality! Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Pamietaj: chłopaki nie płaczą !!! ;((( 12.05.06, 23:48 reakcjonista1 napisał: > Wydawało mi sie ze rozmawiam tu własnie z ludzmi mądrymi... zawodzę sie po raz > kolejny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: A skad wiesz ze to Wszechpolak??? 12.05.06, 23:55 reakcjonista1 napisał: > Skad tys sie urwał czlowieku? > Dla ciebie fakultet jest wyznacznikiem mądrosci? Błądzisz synku. A jesli żadasz > odpowiedzi to spytaj sie kogos innego, bo nie mnie to oceniac... Wiesz, żeby skończyć cztery fakultety (nie: kupić - skończyć) i mówić płynnie w kilku językach, trzeba być człowiekiem inteligentnym (mądrym, lotnym, błyskotliwym czy co tam chcesz). Domyślam się, że mądrość twoich znajomych z MW polega na czymś innym - na chodzeniu do kościoła, modlitwach do Żyda-Chrystusa, słuchaniu Słowa Bożego o miłości bliźniego, a potem na wrzaskach "Zrobimy z wami, co Hitler z Żydami". To prawdziwa mądrość. I kompletny brak logiki... Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: A skad wiesz ze to Wszechpolak??? 13.05.06, 00:02 MAsz jak widzę pełen obraz sytuacji ale przedawkowałeś Wybiorcza. I nie jestes zbyt domyslny, bo akurat osoby o ktorych mowie to studenciaki ktore zagadałyby nie jednego z 4 fakultetami i 10 jezykami. Jesli są do tego religijni to tym lepiej dla nich i ich otoczenia. A te przyspiewki o Żydach i Hitlerze jak mniemam przywołałes na podstawie "obiektywnych" relacji "niezaleznych" mediów, ktore oczywiscie "przez przypadek" zapomniały, że w okolicach "marszów tolerancji" kreci sie mnostwo zuli i stadionowych awanturników. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: A skad wiesz ze to Wszechpolak??? 13.05.06, 00:06 > zapomniały, że w okolicach "marszów tolerancji" kreci sie mnostwo zuli i > stadionowych awanturników. I dziwnym trafem są zawsze po stronie twoich "mądrych" kolegów-studenciaków. A o inteligencji studentów lepiej zamilcz - od kilku lat poziom obniżył się do klasy II dawnej podstawówki. Łotwa jest stolicą Estonii, Polska graniczy z Bułgarią, Rzym lezy na Bałkanach, a Sobieski pobił pod Wiedniem Napoleona - to tylko niektóre kwiatki z różnych łączek akademickich. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: A skad wiesz ze to Wszechpolak??? 13.05.06, 00:11 Ale nie wykrzykują o gazowaniu pedałów. Zgoda? A o poziomie studiów sie nie wypowiadam, choc jak spojrzałem na kwiatki z USA tez nie raz spadałem z krzesła. Poza tym znowu generalizujesz - przeciez są srudenci ktorzy wiedzą ze Łotwa to panstwo. Czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: A skad wiesz ze to Wszechpolak??? 13.05.06, 00:29 > Ale nie wykrzykują o gazowaniu pedałów. Zgoda? A słyszałeś o szczecińskich kolegach pana ministra Gospodraki Boskiej i Cudzołóstwa, którzy w pociągu obiecywali polskiemu duchowieństwu "Czarnych wyrzucimy, Światowida postawimy" oraz zapewniali konduktorkę, że jej kwestie rozwiążą ostatecznie? Spółkowanie z szufladą czy symulowany stosunek z towarzyszem z tej samej organizacji pionierskiej (sorry - wszechpolskiej) to przy tym zabawy przedszkolaków. Poza tym znowu generalizujesz - przeciez są > srudenci ktorzy wiedzą ze Łotwa to panstwo. Czyz nie? Tak, ale są to zapewne studenci geografii. I o taką mądrość (wiedzę ogólną, niekierunkową dla wykształcenia danej osoby) mi chodzi. W prywatnej szkole na Dolnym Śląsku student na egzaminie z geografii religijnej napisał: "Zakon jezuitów posiada dwie gałęzie. Dzieli się na Żydów i masonów". Masz nadzieję, że to nie był wszechpolak?... Odpowiedz Link Zgłoś
maymonides Re: A skad wiesz ze to Wszechpolak??? 13.05.06, 00:12 reakcjonista1 napisał: > A te przyspiewki o Żydach i Hitlerze jak mniemam przywołałes na podstawie > "obiektywnych" relacji "niezaleznych" mediów Może i jestem przewrażliwiony na punkcie MW, ale sam byłem świadkiem rozmowy pięciu morowych chłopców z tej organizacji - wymieniali się spostrzeżeniami n/t rozwiązania "kwestii żydowskiej" w Polsce i obaj zgodnie poparli koncepcję przymusowej emigracji, co - przyznaję - bardzo mi ulżyło, bo bałem się, że wpadną na mniej finezyjny pomysł. To tylko jeden z epizodów, które dały mi mocno do myślenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: A skad wiesz ze to Wszechpolak??? 13.05.06, 00:16 W czasach studenckich osobiście byłem świadkiem, jak członkowie młodzieży wszech-głu-polskiej (też studenci) wykrzykiwali "Sieg Heil" wznosząc ręce w charakterystycznym geście, urządali marsze w akademiku, oraz wyzywali studenta, który przyznawał się otwarcie do żydowskich korzeni... Dziś jeden z tych debili jest (p)osłem. Takich mamy przedstawicieli, na jakich zasłużyliśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Wszechpolak 14.05.06, 19:08 www.opisek.pl/galeria/obrazy/081224jabol.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: WszechpolaCY...;((( 14.05.06, 19:14 img320.imageshack.us/img320/5737/rycykromus7mn.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Wszechpolak I-szy 14.05.06, 19:26 img197.imageshack.us/img197/1420/romus2ef.jpg Odpowiedz Link Zgłoś