obces 24.05.06, 22:21 Kogo obstawiacie? Ja mam czterech faworytów: Jacusia Ż, Janinkę P., Ludwiczka S. i Danielka P. Ciekawe kto będzię piąty. Szkoda, że rynek bukmacherski u nas słabo rozwinięty - postawił bym ze sto złotych na moje typy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder a moglbys jasniej? 24.05.06, 22:24 Czemu mielibysmy obstawiac te osoby? obces napisał: > Kogo obstawiacie? Ja mam czterech faworytów: > Jacusia Ż, Janinkę P., Ludwiczka S. i Danielka P. > Ciekawe kto będzię piąty. > > Szkoda, że rynek bukmacherski u nas słabo rozwinięty - postawił bym ze sto > złotych na moje typy... Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Ludwiczka S. obsces moze w tylek pocalowac: 24.05.06, 22:26 w przeciwienstwie do tego forumowego "mundrali" ma posadke na Sorbonie i dom pod Paryzem:) Wydaje mi sie, ze i cos letniskowego w Bretanii... Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: a moglbys jasniej? 24.05.06, 22:27 Na pewno "obces" oglądał jakiś program telewizyjny pod hasłem "lustracja dziennikarzy". Z zestawień imion i pierwszych liter wnioskuje, ze "obces" typuje, którzy ze znanych dziennikarzy byli TW. Ten Ludwik S. mnie trochę myli - nie wiem kto to.... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Ludwik Stomma, wykladowca Sorbony/nt 24.05.06, 22:29 ayran napisał: > Na pewno "obces" oglądał jakiś program telewizyjny pod hasłem "lustracja > dziennikarzy". Z zestawień imion i pierwszych liter wnioskuje, ze "obces" > typuje, którzy ze znanych dziennikarzy byli TW. Ten Ludwik S. mnie trochę myli > - > nie wiem kto to.... Odpowiedz Link Zgłoś
karlin [...] 24.05.06, 22:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Karlin, tobie sie dzisiaj nieludzko pier.dzieli. 24.05.06, 22:56 To, ze ktos ma swiatopoglad na lewo od ciebie, mowi ci, ze musial podpier.dalac do SB... Po kim dziedziczysz konskie klapki na oczach? Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Nie, ze na lewo...Ze jest profesorem Sorbony, a i 24.05.06, 23:07 BBC za pokazanie pyska w byle programie min. pol miliona funtow mu placi. Wyobrazasz sobie, ile czasu na te pieniadze taki porostaczek forumowy na Wyspach musialby zapieprzac? Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Mysle, ze ja zgadlem: profesor Sorbony, syn 24.05.06, 22:29 jedynego sprawiedliwego w PAX, co wyszlo, gdy poza nim nawet Bender za stanem wojennym glosowal:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra kropek 24.05.06, 22:38 kropek_oxford napisał: > jedynego sprawiedliwego w PAX, co wyszlo, gdy poza nim nawet Bender za stanem > wojennym glosowal:))) Stomma był w Znaku, nie w paxie, chociaz to prawie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Mysle, ze ja zgadlem: profesor Sorbony, syn 24.05.06, 22:38 Bój się Boga człowieku. Nie myl Paksu ze 'Znakiem'. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford A jaka to roznica dla anglikanina? Jedno i drugie 24.05.06, 22:43 jakos tam koscielne;) Odpowiedz Link Zgłoś
obces Re: a moglbys jasniej? 24.05.06, 22:29 ayran napisał: > Na pewno "obces" oglądał jakiś program telewizyjny pod hasłem "lustracja > dziennikarzy". Z zestawień imion i pierwszych liter wnioskuje, ze "obces" > typuje, którzy ze znanych dziennikarzy byli TW. Ten Ludwik S. mnie trochę myli > - > nie wiem kto to.... ---------------------------------------------- "W IPN znajdują się dokumenty dowodzące, że z bezpieką współpracowało pięciu wciąż czynnych zawodowo publicystów jednego z największych tygodników opinii" - podało "Życie Warszawy" w artykule o rozpoczęciu przez instytut prac nad "wielkim projektem badawczym" na temat infiltracji przez UB i SB środowisk dziennikarskich, artystycznych i naukowych. fakty.interia.pl/ziemkiewicz/news?inf=751650 Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford A wiec Ludwiczka S. sobie skresl, nieuku: nie jest 24.05.06, 22:35 publicysta, tylko freelance felietonista - posade to on ma na Sorbonie. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Lutek Stomma 24.05.06, 22:30 Wyjątkowo ponura, antypolska kreacja. Może coś z Wsiarzami miał do czynienia, kto go wie? Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Wiem, chlopku, czemu Stomma tak cie boli - bo 24.05.06, 22:41 zadal niegdys sensowne pytanie:CZY CHAM POLSKI JEST POLAKIEM? Wiem, ze wszystkie ciotki rewolucji to wscieklo (lacznie z ciotkami rewolucji PiSuarowej) na tyle, ze tekst (opublikowany we Francji) rozprzestrzenialy poczta pantoflowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
karlin No a poeta wymiotny 24.05.06, 22:26 czyli Tomcio Jastrun? Inaczej Smecz. Tak się stara. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Pokręcony kraj 24.05.06, 22:35 Ten kraj jest pokręcony przez głupotę wielu, obecnych (tu na forum m.in).obywateli! Wy sie udławicie tą nienawiscią do ludzi, którzy mają więcej oleju w małym palcu niz niektorzy z was w głowie! Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Chyba masz rację 24.05.06, 22:37 Jastrun cały swój olej skoncentrował w małym palcu. Tylko gdzie on ten palec trzyma? :( Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra masz racje 24.05.06, 22:37 joannabarska napisała: > Ten kraj jest pokręcony przez głupotę wielu, obecnych (tu na forum > m.in).obywateli! Wy sie udławicie tą nienawiscią do ludzi, którzy mają więcej > oleju w małym palcu niz niektorzy z was w głowie! maleszka, czajkowski i Karkosza za darmo nie donosili, mieli olej w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra Re: Pięciu Wspaniałych 24.05.06, 22:30 a Wisia S. pisuje felietony ? albo Tadzio K. ? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Pięciu Wspaniałych 24.05.06, 23:01 Ziuta? ten "wesoly" kolega Milima?? Ma malego a potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco4 po pierwsze nie jesteś obces tylko.... 24.05.06, 22:30 obscen. Po drugie tym których wymieniłeś nie jesteś w stanie nawet butów lizać, o czyszczeniu nie wspomnę boś na to zbyt ograniczony. Po trzecie długo w katolskich szmatławcach nie będzie takich piór jak te które wymieniłeś. I jeszcze jedno: czy czytałeś chć tytuły artykułów tych dziennikarzy ? czy cokolwiek byłeś w stanie z tego zrozumieć? Watpię - to jest tzw. katoodmóżdżenie. Odpowiedz Link Zgłoś
obces Re: po pierwsze nie jesteś obces tylko.... 24.05.06, 22:34 Czajkowskiego, Maleszkę i innych podłych donosicieli też tak broniłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.68 Re: po pierwsze nie jesteś obces tylko.... 24.05.06, 22:35 maleszke to nadal wlasna piersia zaslania bo maleszka ma na niego kwity Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco4 kwity to....... 24.05.06, 22:41 ja mam na ciebie. A maleszka mi lata. nie lubię kapuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Taaa. To powiedz lepiej, jak Stomma donosil, 24.05.06, 22:49 zwlaszcza w stanie wojennym. I na kogo... Obiecuje, ze od razu Bronkowi Wildsteinowi twoj post wysle:) Zgadnij dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: Pięciu Wspaniałych 24.05.06, 22:34 Chyba ktoś pomylił Politykę z Wprostem... Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Pięciu Wspaniałych 24.05.06, 22:43 Czy wy myslicie, ze Słuzba Bezpieczeństwa PRL szukała współpracownikow wsród durniow? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Pięciu Wspaniałych 24.05.06, 22:55 Problem w tym, ze we Wprost nie pisuja stare repy a w Polityce niektorzy pisuja juz od z okladem 20-tu a nawet i 30-tu lat. james_bond007 napisał: > Chyba ktoś pomylił Politykę z Wprostem... > Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: Pięciu Wspaniałych 24.05.06, 22:57 A rednaczem Wprosta jest pewnie młody zdolny przed trzydziestką, co to nawet nie umie rozwinąc skrótu PZPR? ;) Kto oprócz tow. Marka K. był agentem? Wielu pisało w jego gazetce... Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Pięciu Wspaniałych 24.05.06, 23:07 Jesli nie wiesz to Wprost zmienilo naczelnego a nowy naczelny Gabryel to 20 lat temu byl jeszcze gowniarzem z mlekiem pod nosem. james_bond007 napisał: > A rednaczem Wprosta jest pewnie młody zdolny przed trzydziestką, co to nawet ni > e > umie rozwinąc skrótu PZPR? ;) > Kto oprócz tow. Marka K. był agentem? Wielu pisało w jego gazetce... > Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco4 ech karlinie 24.05.06, 22:43 niedouczonyś jak każdy katol. No cóż, w szkółce parafialnej taki poziom jak twój.... Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Pięciu Wspaniałych 24.05.06, 22:51 Adam K., Daniel P., Krzysztof T.T., Andrzej G. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Pięciu Wspaniałych 24.05.06, 22:57 Nie muszę czytac- patrzę na nicki i z góry wiem, co będzie. Wróżycie z fusów. Cóz, zabawa stara jak swiat. Zastanawiam sie, co ja własciwie robie wśród tej smarkaterii? Wielu forumowiczów ma tak poplatane w głowach, ze te węzły nadają sie tylko do przecięcia. Kto was tak idiotycznie wychował? Szkoła? Dom? Kościół? Ojciec Rydzyk? Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco4 Rudyarg Kipling (o ile coś ci mówi to nazwisko).. 24.05.06, 23:02 napisał taką fraszę o gó..arzach: "wiosną urodził się szakal jesienią spadły deszcze. - Takie powodzi jak dzisiaj nie widziałem jeszcze" Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Arcybiskup Ż, ksiądz redaktor Adam B. 24.05.06, 23:03 Brat T.R i wesoly J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Arcybiskup Ż, ksiądz redaktor Adam B. 24.05.06, 23:07 lortea,niech wreszcie powstanie ta wolna Białorus, abys sobie tam pojechała na wieki wiekow amen... Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Pięciu donosicieli.... 24.05.06, 23:03 www.polityka.pl/polityka/index.jsp?place=Menu04&news_cat_id=100&layout=1 Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka a co z jednym wspanialym "same dobro"? 24.05.06, 23:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=42414022 Odpowiedz Link Zgłoś