derduch 26.05.06, 00:01 Jeszcze jak opie.. Rzydzyka to go pokocham! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s.k.i.n Re: Benedykt to 100000 lepszy niz "beton" Wojtyła 26.05.06, 00:11 na razie opieprzyl tych co chcą lustracji w kościele Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Benedykt to 100000 lepszy niz "beton" Wojtyła 26.05.06, 00:12 > Jeszcze jak opie.. Rzydzyka to go pokocham! To będzie mieć w Polsce wielki fanclub :). Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Benedykt to 100000 lepszy niz "beton" Wojtyła 26.05.06, 00:50 derduch napisał: > Jeszcze jak opie.. Rzydzyka to go pokocham! Za q Rzydzykowi j.w. i mnie przyjdzie się chyba B. XVI umiłować ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zruc Re: ale 6 000 000 x gorszy od Aleksandra VI nie? 26.05.06, 14:10 Derduch-ale napewno nie leoszy od twoich idoli: człowieka honoru-GRZEGORZA PIOTROWSKIEGO oraz JERZEGO URBANA CO WYCZYTAŁEM NA JEDNYM Z WĄTKÓW MOTORYZACJA-SKODA Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: ale 6 000 000 x gorszy od Aleksandra VI nie? 26.05.06, 15:12 Z Aleksandrem nie wyjezdzaj,bo to hanba papiestwa.Jedna z wielu. BXVI na mnie rowniez zrobil wrazenie,jego slowa oparte na naukach rabbiego J.Ale po naszych splyną zapewne jak po gesiach woda. Odpowiedz Link Zgłoś
wetton Re: Benedykt to 100000 lepszy niz "beton" Wojtyła 26.05.06, 15:04 mi tez on bardziej odpowiada. Mowi madrze i bez aktorskiej maniery. musze kupic cos co napisal (tylko czy znajde w kupie albumow oklejonych kremowkami?) wet Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Benedykt to 100000 lepszy niz "beton" Wojtyła 26.05.06, 15:08 Polubiłem jegomościa. To nie taki mięczak dla swoich jak Wojtyła. Dostało się też ich głównej idei - wierze w mamonę i mercedesy. Jak Rydzyka spławił na stałe to naprawdę Papa z tym co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Benedykt to 100000 lepszy niz "beton" Wojtyła 26.05.06, 16:36 najbogatszym starcom w Polsce musial wylozyc ,ze : -maja sie zajmowac sprawami koscielnymi -nie maja odrzucac grzesznikow -maja sie zajac uczciwa lustracja w kosciele jak musza byc wymozdzeni wodzowie kosciola w Polsce aby im takie elementarne sprawy wyjasniac . Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: B16 mercem jeździ /bt 26.05.06, 17:03 a co ma Niemiec reklamowac ,polski przemysl motoryzacyjny ? . . . Odwiedziny na Kremlu ....najwiekszym marzeniem Benedykta Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: jak Wojtyła to Ratzinger 26.05.06, 17:53 ...jak Benedykt to Jan Paweł. Poniżacie polskego papieża - to jest podłe. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: jak Wojtyła to Ratzinger 26.05.06, 18:00 piotr7777 napisał: > ...jak Benedykt to Jan Paweł. > Poniżacie polskego papieża - to jest podłe. Ile Benedykt ma pomnikow .... zadnego (jeden) jak smiecie go porowynac z Wojtyla ! hahahaha Jacy ci Niemcy biedni i wymozdzeni ,nawet nie mowia mu ojcze swiety . Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: jak Wojtyła to Ratzinger 26.05.06, 18:04 karbat napisał: > Ile Benedykt ma pomnikow .... zadnego (jeden) > jak smiecie go porowynac z Wojtyla ! hahahaha > > Jacy ci Niemcy biedni i wymozdzeni ,nawet nie mowia mu ojcze swiety . Nazywaj obu albo własnymi imionami i nazwiskami albo imionami papieskimi. A co więcej przypominam, że gdy Wojtyła był Janem Pawłem Ratzinger był Ratzingerem, natomiast nigdy nie współwystepowali Benedykt i wojtyła. To podobny poziom jak p. Kruk - "pan prezydent Kaczyński" i "Kwasniewski" w jednym zdaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Katolika logika 26.05.06, 18:18 piotr7777 napisał: > Nazywaj obu albo własnymi imionami i nazwiskami albo imionami papieskimi. A co > więcej przypominam, że gdy Wojtyła był Janem Pawłem Ratzinger był Ratzingerem, > natomiast nigdy nie współwystepowali Benedykt i wojtyła. jahwoll herr7777 Zum befhel ! myslisz ,ze gdybym sie zwrocil do Ratzigera per pan albo Kardinal Ratzingeron by sie obrazil , hahahahahahahaha .Niemcy przwiazuja taka wage do tytulow jak do zeszlorocznego sniegu . logika katolika Odpowiedz Link Zgłoś