zona_jarka 02.06.06, 08:28 Oj coś zaczyna się sypać, Urbański podał się do dymisji. A niby oni wszyscy mieli być tacy nieskazitelni ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-800 Re: Urbański odchodzi 02.06.06, 08:30 Odchodzi? Na razie tylko podał się do dymisji. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_jarka Re: Urbański odchodzi 02.06.06, 08:33 To właśnie napisałem, a to radosna nowina! Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Niech zostanie w tym rzadzie kolejnych aferalow! 02.06.06, 09:42 O to chodzi, by i on, i reszta przewalaczy PiSuar z koalicjantami reprezentowala. Na pohybel "ciemnemu narodowi" i jako chodzaca, gruuuuba drwina z tego "ciemnego narodu":)))) Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Urbański odchodzi 02.06.06, 08:34 Ciekawe, czy znowu do telewizji uda mu się przylepić. Bronek jest pryncypialny, więc gościa, który kiedyś kolaborował z brunatnym Robertem może pogonić.... No, co? Tak sobie tylko żartowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Urbański odchodzi 02.06.06, 08:34 coś ci się pomyliło - wódz PiSu nie obiecywał że wszyscy oni nieskazitelni, obiecywał że na zbity pysk wywalać będzie tych którzy okażą się skazitelni:) czy Urbański coś przeskrobał niegdyś - nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Uczta kinomana 02.06.06, 08:42 Dziś polecamy znakomity film Abela Ferrary "Zły porucznik". Naprawdę warto ten obraz zobaczyć, bo to: "Pełna dramatyzmu i napięcia opowieść o nowojorskim policjancie, który żyjąc w świecie przemocy, przejmuje jego reguły i styl bycia. Tytulowy "porucznik " jest czlowiekiem ,ktory raczej przypomina bandytę ,nie zaś stróża prawa ktorym de facto jest.Narkoman ,alkoholik, hazardzista,czy złodziej to nie obraz policjanta ,do którego nas przyzwyczaiło Hollywod . Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Re: Urbański odchodzi 02.06.06, 09:31 Urbański nie nadawał się na szefa kancelarii, dobrze, że odchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
zona_jarka Re: Urbański odchodzi 02.06.06, 09:36 Nie jestem jego fanem wręcz przeciwnie, lecz zachował się z godnością i chwała mu za to. Oby więcej takich polityków i to z każdej strony! Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Urbański odchodzi 02.06.06, 09:38 A moim zdaniem, to na "godność" był czas przy okazji odznaczenia dla Jaruzelskiego. Teraz to już po prostu zyciowa i historyczna konieczność. Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Re: Urbański odchodzi 02.06.06, 09:45 dokładnie, troche za późno na podniesione czoło Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Urbański odchodzi... bo został postawiony 02.06.06, 09:43 "pod murem" i tyle... zona_jarka napisał: > Nie jestem jego fanem wręcz przeciwnie, lecz zachował się z godnością i chwała > mu za to. Oby więcej takich polityków i to z każdej strony! Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Swiete slowa, mila pani, swiete slowa...A ilu w 02.06.06, 09:49 PiSuarze takich "moralnie odnowionych", co nie kradli tylko wtedy, gdy NIE MOGLI? Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Swiete slowa, mila pani, swiete slowa...A ilu 02.06.06, 10:01 kropek_oxford napisał: > PiSuarze takich "moralnie odnowionych", co nie kradli tylko wtedy, gdy NIE > MOGLI? 99,99999999999999999999999 % ?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_jarka Re: Urbański odchodzi... bo został postawiony 02.06.06, 09:56 ave_duce napisała: > "pod murem" i tyle... Racja, ale jednak.......... Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Urbański odchodzi... bo został postawiony 02.06.06, 10:00 zona_jarka napisał: > ave_duce napisała: > > > "pod murem" i tyle... > > > Racja, ale jednak.......... Pani żono! Zadnych "ale", please! Lojalność małżeńska ma jednak swoje granice... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Urbański odchodzi 02.06.06, 09:54 zona_jarka napisał: > Nie jestem jego fanem wręcz przeciwnie, lecz zachował się z godnością i chwała > mu za to. Oby więcej takich polityków i to z każdej strony! Cos mi tutaj zle pachnie! Mysle, ze jego szybka decyzja o odejsciu to nie etyka polityka! Boi sie, ze dziennikarze zaczna dalej kopac w jego biznesowym zyciorysie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Re: Urbański odchodzi 02.06.06, 09:57 do czego to dochodzi????? Urbański jest tak nadęty, że muszę się zgodzić z psem (upss, z suką) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: czego od Niego chcecie? 02.06.06, 10:02 bi.gazeta.pl/im/3/2941/z2941713G.jpg prezentuje się wszak nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: czego od Niego chcecie? 02.06.06, 10:27 d.z napisał: > bi.gazeta.pl/im/3/2941/z2941713G.jpg > prezentuje się wszak nieźle Piękniś... Takich dużo u P(i)Sujów... ;) Odpowiedz Link Zgłoś