ra88 08.06.06, 16:03 .... szansa dla Polski na normalnosc. Ministrze Ziobro, pudluj systematycznie wszystkich mafiozow niezaleznie od partii, bo zlodzieje maja tylko lojalnosc wobec kradzionej mamony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropek_oxford mafie atakuja obecny rzad, bo rujnuje on Polske do 08.06.06, 16:43 reszty:) A co mafiom po golodupku? Odpowiedz Link Zgłoś
gorczyc1 czy kropekuk to zlodziej Dochnal ? musi byc bo on 08.06.06, 16:45 zawsze broni wszystkich zlodziei ale Ziobro dobierze sie i do ciebie Niech zyje PiS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Znow nie zrozumiales: bronie zawsze rozumu przed 08.06.06, 17:04 glupota, naiwnoscia, ciemnota...Ale - co po twym poscie widac - to syzyfowa praca:) Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt wysyp? 08.06.06, 16:46 Jesli mnie oczy nie myla, to nastapil jakis wysyp nowych nickow wsrod wpisow na forum. Laczy je uwielbienie dla PiS. A moze tylko mi sie wydaje? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: wysyp? 08.06.06, 16:48 > Jesli mnie oczy nie myla, to nastapil jakis wysyp nowych nickow wsrod wpisow na > forum. Laczy je uwielbienie dla PiS. A moze tylko mi sie wydaje? Biorąc pod uwagę jakość wpisów nowych nicków warto byłoby sprawdzić, który oddział zamnknięty zyskał ostatnio łącze internetowe... Odpowiedz Link Zgłoś