b.autor 10.06.06, 22:34 W Afryce murzynek Bambo Ostrzegał - zostawmy szambo Od tego że ono wywali My nie staniemy się biali… Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nielubiegazety2 Od 17 lat nie spłukiwałeś wody w sedesie i dziwisz 10.06.06, 22:38 się, że wywali. Odpowiedz Link Zgłoś
b.autor Szanowny Nielubiegazety 10.06.06, 22:48 Ty jesteś matoł, niestety Wyprany z poczucia humoru A szambo wylało na forum… Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Szanowny Nielubiegazety 10.06.06, 22:58 żart ma to do siebie, szanowny były autorze, że tylko mądrzy pojmą go być może No cóż. Tak to już jest na tym padole, że gdy zażartujesz, to dostanie ci się matołem Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Re: Szanowny Nielubiegazety 10.06.06, 23:08 Szanowny Panie b.autorze ten kij juz nie pomoże Zawrócić w górę nurt rzeki Ekologicznie rzecz biorąc, zostanie woda i ścieki. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych [...] 10.06.06, 23:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Od 17 lat nie spłukiwałeś wody w sedesie i dz 10.06.06, 23:14 Co sie temu adminowi znowu nie podoba? Gdzie ja jakies przestepstwo popelnilem? Napisalem: "Zbyt trudne do zrozumienia? nielubiegazety2 napisał: > się, że wywali. > > Odpowiedz Link Zgłoś
b.autor wiecie co, przyjaciele 10.06.06, 23:09 ci łysi to kryptogeje a czemu na gejów plują? bo oni się w nich p o d k o c h u j ą ! lecz że się zebrali zbyt licznie to muszą platonicznie… Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: wiecie co, przyjaciele 10.06.06, 23:23 Oni się w nich doprawdy podkochują Czynią to skrycie i dlatego tak się wyładowują Bo każda miłość stłumiona Staje się z czasem zboczona Zamiast uśmiechu źródłem być i serdeczności kończy się bójką i łamaniem kości Odpowiedz Link Zgłoś
b.autor Re: wiecie co, przyjaciele 10.06.06, 23:27 gej jawny się jakoś wyżyje gej tajny ino się wije pije, wyje, tajniaczy i że jest macho tłumaczy… Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Wiecie co, przyjaciele, Częstochowa ... 10.06.06, 23:32 się chowa. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Re: Szambo 10.06.06, 23:26 Taki to już jest kraj, dziwny co nieco - tu zgoda, w którym Michnik dla jaj Kluczy od szamba nie oddał. Przez siedemnaście lat tak związał się ze smrodem, Że krzyczy: "Teraz się kryjmy nie wezmą nas nawet głodem" Gdy widzi wóz ... asenizacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: wybacz, nielubiegazety 10.06.06, 23:37 Przyczepił się do gazety bo właśnie wyszedł z toalety, gdzie nie było jej niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Dwusuw zrób mi przysługę 10.06.06, 23:49 na przysługę nielubiegazety trzeba niestety zapracować tj. umieć ją zrymować a że przysługa i Kuba pod rękę nie chodzą to ci mój drogi nie dogodzę Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 [...] 10.06.06, 23:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Skąd dobiegł krzyk rozpaczy: 13.06.06, 23:41 Michnik!!!! Dawaj te klucze!!!! Bo się ... inaczej. Admini co wam odbiło??? Czy wykropkowane pośrodku słowo na "ze" w tej wymianie pogladów było przekroczeniem regulaminu lub netykiety??? Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam oczekuje iz ten limeryk jako rasistowski zostanie 13.06.06, 23:59 wyciety ! Odpowiedz Link Zgłoś