Gość: tom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.03, 14:54 A kim jest Pani na zdjęciu? Bo chyba nie Inką! Warto może podpisać, co????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Groo Re: Drugi dzień procesu w sprawie zabójstwa Dębsk IP: *.ny325.east.verizon.net 21.01.03, 15:07 Skad wiesz ze ta pani to nie Inka? Dlugi pobyt w wiezieniu moze diametralnie zmienic i psychike i wyglad czlowieka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toni Re: Drugi dzień procesu w sprawie zabójstwa Dębsk IP: *.law.uj.edu.pl 21.01.03, 15:23 To rzeczywiscie skandal. Całkowita dyskwalifikacja dziennikarza, który przygotował materiał. Przykro to stwierdzic, ale rowniez redaktora odpowiedzialnego. Na mily Bóg, czy pan redaktor X chcialby widniec na zdjeciu dolaczonym do relacji z postepowania w sprawie "Baraniny" lub "Saszy"? Gazeta nie powinna aspirowac do poziomu Super Ekspresu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Drugi dzień procesu w sprawie zabójstwa Dębsk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.03, 15:33 Jak widzę, zdjęcia już brak, co za szybka reakcja..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toni Re: Drugi dzień procesu w sprawie zabójstwa Dębsk IP: *.ae.krakow.pl 21.01.03, 16:36 Widac, ze Redakcja podzielila nasz sprzeciw przeciwko takiej formie ilustrowania tresci artykulu. Cieszy szybka reakcja i jak sadze, mocne postanowienie poprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Drugi dzień procesu w sprawie zabójstwa Dębsk IP: *.telekabel.at 21.01.03, 19:17 "Sasza" popelnil samobojstwo? Ha , Ha, Ha.Kon by sie usmial.Kamery wylaczone , polamane zebra u Maziuka .Wiedenski lekarz , ktory po dwoch miesiacach od smierci robil obdukcje stwierdzil wyciete czesci skory , ciala. Chciano prawdopodobnie ukryc uzycie elektrycznego paralizatora ..... Oto co miedzy innymi na ten temat pisze dzisiejsza wiedenska gazeta "Kurier" : "Tadeusz Maziuk heißt der Pole, den man leider nichts mehr fragen kann. „Inka“ hatte den Riesen als den gedungenen Killer bezeichnet. Und kaum saß dieser in einer mit Videokamera überwachten Gefängniszelle, wurde er erhängt aufgefunden. Die Kamera dürfte abgeschaltet gewesen sein. Das erste Gutachten wurde nicht an die österreichische Justiz übermittelt. Zwei Monate nach dem Tod durfte der Wiener Mediziner Georg Bauer die Leiche untersuchen. Er stellte Rippenbrüche fest und wunderte sich über Hautteile, die der Leiche herausgeschnitten worden waren. Geschah dies, um Spuren von Elektroschocks zu beseitigen? " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Drugi dzień procesu w sprawie zabójstwa Dębsk IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.03, 03:31 Dzięki za informację z wiedeńskiej prasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resoviak Re: Drugi dzień procesu w sprawie zabójstwa Dębsk IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.03, 08:11 Dziekuje za informacje z wiedenskiego " Kuriera ". To rzeczywiscie dziwne, ze czlowiek, ktory ponoc popelnil samobojstwo, mial polamane zebra i powycinane kawalki skory. Moze byl masochista i dla uprzyjemnienia sobie ostatnich chwil zycia, dokonal na sobie samookaleczen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Drugi dzień procesu w sprawie zabójstwa Dębsk IP: *.acn.waw.pl 21.01.03, 23:38 a może tak pan Atlas będzie nieco mniej czasu spędzał w pewnym lokalu ("Pod Kogutkiem")na ulicy Rakowieckiej naprzeciwko SGGWiAR bo tam również mozna spotkać "ludzi interesu", którzy przy wódeczce wyjaśnią kilka wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
synek Re: Drugi dzień procesu w sprawie zabójstwa Dębsk 22.01.03, 09:38 "Matka zamordowanego Jacka Dębskiego do Inki, kobiety oskarżonej o pomoc w zbrodni: Nawet małe dziecko, a co dopiero dorosła kobieta, potrafi odróżnić dobro od zła. Zastanawiam się, czy nie byłoby lżej zrzucić ten kamień, przyznać się." W sledztwie ustalono ze Debski dal pieniadze Baraninie jako swoj wklad we wspolnym narkotykowym interesie. Jesli by nie zginal to dzieciaki kupowaly by jego towar, a on bylby nietykalny jak wszystkie polityczne swiete krowy w tym kraju. Moze ta Pani, Mama Debskiego niech sama zrzuci kamien z serca, odrozni dobro od zla i przyzna ze Jej syn zaslugiwal na kare nie mniejsza niz Inka. A moze i wieksza, bo przy takiej skali handlu narkotykami jaka planowal pewno niejeden dzieciak pozegnalby sie z tym swiatem po zlotym strzale z jego towaru... To ze bandyta zamiast sadu wykonal kare to zle, to ze Debski zaplacil za wlasne bandyctwo... to juz niech kazdy oceni sam. Lacznie z Mama Debskiego... Synek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Nie ma juz Debola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.03, 09:49 Pieprzysz koles jak potluczony. Skad wiesz, ze chcialby miec cos wspolnego z narkotykami? Moze interesowaly go zupelnie inne sprawy? To, ze nie zyje, nie znaczy, ze mozesz go tak bezkarnie opluwac. Znalam Debola. Bardzo go lubilam, pomogl mi, gdy dowiedzial sie, ze mam problemy finansowe. Nikt obcy tego wczesniej dla mnie nie zrobil. Debol zbladzil. Bardzo zbladzil. Ale nawet nie znasz motywow, ktore nim kierowaly. Nie mogl znalezc pracy, on naprawde kochal sport - a w szczegolnosci pilke nozna. Po sprawie kwitow AWS-owscy dzialacze postanowili go wywalic z funkcji prezesa Polskiego Zwiazku Paraolimpijskiego. Pamietam, jak ze mna rozmawial i prosil o pomoc w promocji zwiazku. Debski zrezygnowal sam z prezesury w momencie, gdy dowiedzial sie, ze w zwiazku nie moze liczyc na poparcie. Chcial rozpropagowac idee sportu niepelnosprawnych, wiem, ze chcial otworzyc osrodek leczacy dzieci metoda hipoterapii. Mozna wiele powiedziec o Debolu. Nie jestesmy w stanie zweryfikowac, czy Debski chcial sprzedawac narkotyki, czy nie. Ale zdaje mi sie, ze mam wieksza wiedze na ten temat - znalam go osobiscie. I gwarantuje ci, ze nie takie byly jego zamiary. Ja zawsze bede pamietala Debola jako czlowieka bezgranicznie zakochanego w futbolu. Czlowieka na ktorego zawsze moglam liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
synek Re: Nie ma juz Debola 22.01.03, 10:53 Gość portalu: Anka napisał(a): > Pieprzysz koles jak potluczony. nie sadze... >Skad wiesz, ze chcialby miec cos wspolnego z > narkotykami? Moze interesowaly go zupelnie inne sprawy? Z relacji prasowych ktore opieraja sie na informacjach prokuratury. Jesli znasz inne niz narkotyki interesy Debskiego z Baranina to zglos sie jako swiadek, oczyscisz dobre imie Debskiego. >To, ze nie zyje, nie >znaczy, ze mozesz go tak bezkarnie opluwac. Zapewniam Cie ze mozna komentowac poczynania przestepcow, zywych czy martwych. Komentarze a`propos malych przestepcow nazywaja sie "Forum Gazety" a komentarze na temat wielkich przestepcow nazywaja sie "Historia" i ucza o nich w szkolach. Kwestia skali... A opluwanie Debskiego nie jest moim zamiarem, raczej wyrazam zdziwienie ze sam watek Jego osoby przepadl gdzies w tych relacjach prasowych, teraz dla mediow wazne jest ze Inka miala ciemne okulary i nie podala swoich danych... > Znalam Debola. Bardzo go lubilam, pomogl mi, gdy dowiedzial sie, ze mam > problemy finansowe. Nikt obcy tego wczesniej dla mnie nie zrobil. No to rozumiem Twoje wzburzenie, ale chyba emocje przeslaniaja Ci fakty, przynajmniej fakty podane do publicznej wiadomosci. > Debol zbladzil. Bardzo zbladzil. Ale nawet nie znasz motywow, ktore nim > kierowaly. Nie mogl znalezc pracy (...) Kilka milionow ludzi w tym kraju nie moze znalezc pracy, to ma usprawiedliwiac Debskiego? > Mozna wiele powiedziec o Debolu. Nie jestesmy w stanie zweryfikowac, czy Debski chcial sprzedawac narkotyki, czy nie. Prokuratura juz to zweryfikowala. > Ale zdaje mi sie, ze mam wieksza wiedze na ten temat - znalam go osobiscie. >I gwarantuje ci, ze nie takie byly jego zamiary. Sorry, bardziej ufam wynikom sledztwa niz Twoim odczuciom. Widzisz Anko, fakty sa takie ze Debski nie zginal dlatego ze kochal sport, ze pomogl Tobie, ze chcial otworzyc osrodek Hipoterapii. Zginal dlatego ze sie zaczal bawic w konszachty z bandytami, mial z nimi powiazania towarzyskie i finansowe. To ze byl przyzwoitym czlowiekiem do pewnego czasu - swietnie, ale my tu dzis komentujemy informacje o procesie w ktorym sa poruszane watki tej ciemniejszej strony Jego poczynan. Wspolczucie z powodu smierci Kogos kto byl dla Ciebie przyjacielem. pozdro Synek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zjawa Re: Nie ma juz Debola IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.03, 11:55 Skomentuje to podobnie jak do artykulu o strzelaninie na ursynowie Bede wspominal Debola BEZ ZALU. Wybral zla droge ktora moze wczesniej niz inne przeciela pistoletowa kula. Odpowiedz Link Zgłoś