maaax 13.06.06, 15:13 Polska Partia Pracy uważa także, że uczniowie mają prawo do wybranej przez siebie formy protestu. Ugrupowanie sprzeciwia się upolitycznieniu szkół, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elfhelm A wiesz, kto kieruje Polską Partią Pracy? 13.06.06, 15:15 m. in. Mariusz Olszewski - poseł III kadencji, przez wiele lat jeden z faworytów Rydzyka i Łopuszańskiego. To taka ciekawostka, jak się ludzie zmieniają - z brunatnego zła na zło czerwone. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Ziętek kieruje! 13.06.06, 16:09 napisałem jak byk "m. in." Nie wiem, czy PPP jest partią wodzowską jak PiS czy SO, więc może być uprawnione wskazanie innych czołowych działaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
kontra59 logiczne jest to co służy zwycięstwu proletariatu 13.06.06, 15:27 teraz może słowo "proletariat" trzeba zastąpić np słowem "homosie", "lesby" czy jeszcze coś innego ale reguła jest ta sama co dawniej. Realizują z żelazną konsekwencją polecenie Trockiego: ogłupiać młodzież. Wyrwać ją spod wpływu rodziny wykorzystując właściwy dla tego wieku odruch buntu połączony z ogólnym brakiem pojęcia o co chodzi :). Dlatego lewactwo nie daruje Giertychowi. Posłużą się młodzieżą bez wachania i litości - podobnie jak lewackie bojówki w Am.Płd., które wyposażają dzieci w broń i posyłają na wojnę. Giertych będzie miał ciężko ale też ciekawe jak przejdzie ten test. On naprawdę wszedł na teren który każda czerwona świnia uważa za swoją własność. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_klewek Re: logiczne jest to co służy zwycięstwu proletar 13.06.06, 15:41 Brawo kontra59! Taka jest prawda , kole w oczy lewakom!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: logiczne jest to co służy zwycięstwu proletar 13.06.06, 16:51 > teraz może słowo "proletariat" trzeba zastąpić np słowem "homosie", "lesby" czy > jeszcze coś innego ale reguła jest ta sama co dawniej. A może małe doświadczenie? Udaj się pod jakąś kopalnie w porze gdy opuszcza ją następna zmiana proletariatu. I zaczniej wrzeszczeć, że oni nie są żadnym proletariatem tylko "homosiami" i "lesbami" Mam nadzieję, że ubezpieczenie zdrowotne masz i zęby wstawią ci z ubezpieczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Ot, lewacka logika : 13.06.06, 15:44 Trochę logiki - lewacka logika,przecież to z definicji fałsz. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: Ot, lewacka logika : 13.06.06, 16:53 maaax napisał: > Polska Partia Pracy uważa także, że uczniowie mają prawo do wybranej przez > siebie formy protestu. ---------------------------------------------------------------- Z kubłem na głowie nauczyciela włącznie? Odpowiedz Link Zgłoś