anatol_ciekawski 15.06.06, 12:32 Ну как живете товарищи в этот прекрасный праздничный день? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anatol_ciekawski Re: Pozdrowlienia dla SLD 15.06.06, 12:35 Chrabja a placki lubi? Cuś mi tu nie gra. To już ten świat na takie psy zlazł? Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Pozdrowlienia dla SLD 15.06.06, 12:39 ja nienawizu szlachtu ,hrabiow i innych szlachetnie urodzonych Odpowiedz Link Zgłoś
danuta49 Piekny rosyjski!;-)Naprawdę! 15.06.06, 12:36 Ćwiczyłeś na kursach KGB czy GRU?A może tylko po linii partyjnej lub komsomolskiej?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Widzę że ty też masz ruski połapany i dobrze wiesz 15.06.06, 12:40 Widzę, że ty też masz ruski połapany i dobrze wiesz gdzie można się go było dobrze nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
anatol_ciekawski rosyjski... A jakie cudne bluzgi. Soczyste, jędrne 15.06.06, 12:46 On się tylko podszywa pod принципального коммуниста. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: rosyjski... A jakie cudne bluzgi. Soczyste, j 15.06.06, 12:49 ja jestem socjalista a nie komunista Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: I na dodatek chyba narodowym. 15.06.06, 12:59 narodowym to chyba ty jestes Odpowiedz Link Zgłoś
anatol_ciekawski Один хер 15.06.06, 13:33 Вы Ржевуски! Социалист или коммунист. Один хер. Все таки наши жопы лижете. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Один хе 15.06.06, 13:46 Ржевуски chyba w ruskim jezyku nie ma rz tak mi sie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
anatol_ciekawski Re: Один хе 15.06.06, 14:12 Nie ma, ale jakoś trzeba było napisać. To jest podejście tfurcze, zauważ. Odpowiedz Link Zgłoś
anatol_ciekawski Re: Один хеp 15.06.06, 16:09 Kak nie? A takije: Żdu Tiebia? A? ===================== To A? na końcu jest boskie. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynka.sardynka Re: Один хеp 15.06.06, 19:24 Ile bym straciła, gdybym tu dzisiaj nie była. Z ust mistrza słowa pochwały, to jak autograf prawie. Teraz ja bardzo chcieć słowa te zawsze przy sobie mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
ufo54 KGB, GRU. To było tajne! 15.06.06, 13:23 Te kursy KGB oficjalnie nazywały się: 1. Szkoła Podstawowa Nr. ..... itd. - kursy w klasach V-VIII 2. Liceum Ogólnokształcące im. ....... itd. - kursy w klasach I-IV Potem jeszcze była uczelnia i 2 lata. Ale w sumie to nie wiem czy to było KGB czy GRU. Bo to było tajne i nam nie mówili. ============================================================================== Wyngiel je we wiosce! Wojna bydzie! Psed wojno tys był! Odpowiedz Link Zgłoś
ufo54 Re: KGB, GRU. To było tajne! 15.06.06, 13:25 To było do Danusi49 ============================================================================= Wyngiel je we wiosce! Wojna bydzie! Psed wojno tys był! Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Piekny rosyjski!;-)Naprawdę! 15.06.06, 13:28 danuta49 napisała: > Ćwiczyłeś na kursach KGB czy GRU?A może tylko po linii partyjnej lub > komsomolskiej?;-) A ty Danuto, skąd ten język znasz??? Tak tylko pytam??? Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynka.sardynka Szto Tiebia naszło? 15.06.06, 14:23 A te i chóry męskie! A te ich śpiewy cerkiewne! Za jedną pieśń bojąwą - no kak ana nazywajetsja - ja nie znaju, boso poszłabym za nimi, hoj, hoj! na ten ich „śmiertnyj boj” Odpowiedz Link Zgłoś
moje_glany Re: Pozdrowlienia dla SLD 15.06.06, 17:25 Ja toże umieju gawarit w mieżdunarodnom jazykie. Naprimier: „naplewat` na krawat` ” Odpowiedz Link Zgłoś