Dodaj do ulubionych

Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!!

• ka5591 201 post !!!! 16.06.06, 22:08
      • artsg Jedna fotka a ile wrzawy wśród lewactwa. 16.06.06, 22:11

• ave_duce Re: Kogo nazywasz "lewactwem", artsg? b/t 16.06.06, 22:13

• ka5591 205 post !!! 16.06.06, 22:15
          • artsg Re: Kogo nazywasz "lewactwem", artsg? b/t 16.06.06, 22:27
            Nie wiesz do czego google służą?
            • ave_duce Re: Kogo nazywasz "lewactwem", artsg? b/t b/o 17.06.06, 00:57
              artsg napisał:

> Nie wiesz do czego google służą?
              >

Znowu siemigasz! Nie "rozmawiam" z wyszukiwarką,tylko z artsg...
              który nie ma, jak się okazuje, NIC do powiedzenia.

b/o

;)
    • ka5591 209 post !!! huraaaa !!! 16.06.06, 22:27
    • henryk.log [...] 16.06.06, 22:44
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • kika113 Byłam 17.06.06, 02:08
      Chwilami padał ciepły wiosenny deszczyk, dziewczynki (także mała urocza
      Wietnamka) sypały kwiatki, pięknie śpiewał chór kleryków, świadomość, że ta
      tradycja ma już około 600 lat dodawało temu uroku. Nie będę się rozpisywać o
      wrażeniach duchowych bo lewacy i tak nie wiedzą o co chodzi.
      • mysz_polna5 Ja bym ich nazwala lewomyslni, czyli lewi! 17.06.06, 02:22
        W odroznieniu od prawomyslnych, czyli prawych! Ot co!
      • artsg [...] 17.06.06, 13:31
        • sierzant_nowak a myslisz ze zaden gej nie szedl w procesji 17.06.06, 14:36
          bozego ciala? :D
          • artsg [...] 17.06.06, 15:29
            • sierzant_nowak nie, wcale nie ignoruje ;-) ale nie wspomnialem 17.06.06, 16:22
              o nich, wiec masz racje. Wiec pytam jeszcze raz - twierdzisz, ze zaden gej ani lesbijka nie szedl/szla w procesji z okazji swieta Bozego Ciala?
              • artsg Re: nie, wcale nie ignoruje ;-) ale nie wspomnial 17.06.06, 19:21
                > o nich, wiec masz racje. Wiec pytam jeszcze raz - twierdzisz, ze zaden gej
                ani
                > lesbijka nie szedl/szla w procesji z okazji swieta Bozego Ciala?

Kościół nie potępia ani pederastów ani lesbijki ani innych grzeszników.
                • ave_duce Re: a artsg wciąż niedouczony - taki patriota! ;( 17.06.06, 19:29
                  artsg napisał:

> > o nich, wiec masz racje. Wiec pytam jeszcze raz - twierdzisz, ze zaden ge
                  > j
                  > ani
                  > > lesbijka nie szedl/szla w procesji z okazji swieta Bozego Ciala?
                  >
                  > Kościół nie potępia ani pederastów ani lesbijki ani innych grzeszników.

Czyżbym się myliła sądząc, że lesbijek w Polsce jest więcej (niż JEDNA)?

Oj, arstg! Twoje kłopoty z językiem ojczystym są permanentne!

;)
                  • artsg Re: a artsg wciąż niedouczony - taki patriota! ;( 17.06.06, 19:36
                    ave_duce napisała:

> artsg napisał:
                    >
                    > > > o nich, wiec masz racje. Wiec pytam jeszcze raz - twierdzisz, ze za
                    > den ge
                    > > j
                    > > ani
                    > > > lesbijka nie szedl/szla w procesji z okazji swieta Bozego Ciala?
                    > >
                    > > Kościół nie potępia ani pederastów ani lesbijki ani innych grzeszników.
                    >
                    >
                    > Czyżbym się myliła sądząc, że lesbijek w Polsce jest więcej (niż JEDNA)?
                    >
                    > Oj, arstg! Twoje kłopoty z językiem ojczystym są permanentne!

Po prostu znam tylko jedną lesbijkę i o niej napisałem
                    • ave_duce Re: a artsg wciąż niedouczony - taki patriota! ;( 17.06.06, 19:49
                      Twierdzisz zatem, że Kościół Rzymsko-katolicki potępia inne lesbijki,
                      a tylko TEJ JEDNEJ, twojej znajomej, nie?!

;)
                      • artsg Re: a artsg wciąż niedouczony - taki patriota! ;( 17.06.06, 20:23
                        ave_duce napisała:

> Twierdzisz zatem, że Kościół Rzymsko-katolicki potępia inne lesbijki,
                        > a tylko TEJ JEDNEJ, twojej znajomej, nie?!

Przecież pisałem że nie potępia ŻADNEGO grzesznika. Jak chcesz to też możesz
                        się przyłączyć.
                        • sierzant_nowak Re: a artsg wciąż niedouczony - taki patriota! ;( 17.06.06, 20:26
                          > Przecież pisałem że nie potępia ŻADNEGO grzesznika. Jak chcesz to też możesz
                          > się przyłączyć.

i wielu z tych twoich "lewakow" szlo w takich procesjach. Wiec co - mowisz do lewaka, ktory szedl w procesji "patrz ilu nas jest, lewaku" pokazujac takie zdjecie? :D I co to ma wnosic?
                    • sierzant_nowak czy przyznanie sie do bledu was przerasta?? 17.06.06, 20:24
                      brniesz, zamiast powiedziec "ok, moj blad oczywiscie" i przejsc do meritum? Zamiast brnac w kretynskie tlumaczenia?

> Po prostu znam tylko jedną lesbijkę i o niej napisałem
                      >

napisales ze kosciol nie potepia twojej znajomej lesbijki? To co to stwierdzenie wnosi do rozmowy nt ogolnych zjawisk? :D
                • sierzant_nowak MŚ w odpowiadaniu nie na temat? 17.06.06, 20:22
                  mowisz - patrz lewacy ilu nas jest - pokazujac zdjecia z procesji. A ja sie ciebie pytam - czy tych twoich "lewakow" nie ma rowniez miedzy uczestnikami procesji? :D
                  • artsg Re: MŚ w odpowiadaniu nie na temat? 17.06.06, 20:25
                    sierzant_nowak napisał:

> mowisz - patrz lewacy ilu nas jest - pokazujac zdjecia z procesji. A ja sie
                    cie
                    > bie pytam - czy tych twoich "lewakow" nie ma rowniez miedzy uczestnikami
                    proces
                    > ji? :D
                    >
                    Nie załapałeś że mój wątek jest skierowany do lewaków - zboczeńców z parady
                    zboków?
                    • sierzant_nowak to znaczy kogo? Tylko senyszyn? Czy tez 17.06.06, 20:27
                      ludzi o homoseksualnych preferencjach, ktorzy szli w tym pochodzie?
                      • artsg Re: to znaczy kogo? Tylko senyszyn? Czy tez 17.06.06, 22:43
                        sierzant_nowak napisał:

> ludzi o homoseksualnych preferencjach
                        >
                        Do nich może nie, bo to zmanipulowane marionetki tylko do organizatorów i
                        propagatorów medialnych.
                        • sierzant_nowak Re: to znaczy kogo? Tylko senyszyn? Czy tez 17.06.06, 22:57
                          > Do nich może nie, bo to zmanipulowane marionetki

a wsrod ludzi slepo sluchajacych proboszcza w Koziej Wolce to zadnych zmanipulowanych marionetek tylko swiadomi kazdej swojej decyzji czlonkowie spoleczenstwa obywatelskiego, tak? :D
                          • artsg Ciekawa hipoteza 17.06.06, 23:00
                            sierzant_nowak napisał:

> > Do nich może nie, bo to zmanipulowane marionetki
                            >
                            > a wsrod ludzi slepo sluchajacych proboszcza w Koziej Wolce to zadnych
                            zmanipulo
                            > wanych marionetek tylko swiadomi kazdej swojej decyzji czlonkowie
                            spoleczenstwa
                            > obywatelskiego, tak? :D
                            >
                            30 mln. osób daje się manipulować.
          • okarol59 Dolicz jeszcze pedofilów. 17.06.06, 15:54
            Ich też pewnością było więcej niż na tamtej paradzie. W każdej parafii jest
            przynajmniej jeden – proboszcz.

• artsg Re: Dolicz jeszcze pedofilów. 17.06.06, 16:09
              okarol59 napisał:

> Ich też pewnością było więcej niż na tamtej paradzie. W każdej parafii jest
              > przynajmniej jeden – proboszcz.
              • artsg Re: Dolicz jeszcze pedofilów. 17.06.06, 16:11
                artsg napisał:

> okarol59 napisał:
                >
                > > Ich też pewnością było więcej niż na tamtej paradzie. W każdej parafii je
                > st
                > > przynajmniej jeden – proboszcz.

ups..
                bycie pedofilem będzie niedługo trendy w .....
                w belgii
                • okarol59 Re: Dolicz jeszcze pedofilów. 17.06.06, 16:27
                  Robisz mi nadzieję, że połowa tej czarnej szarańczy wyemigruje.
                  • artsg [...] 17.06.06, 19:23
                    • okarol59 Re: Dolicz jeszcze pedofilów. 17.06.06, 19:35
                      Słyszałes coś na tenmat mojego zboczenia księżulku ? Cytacik poproszę albo
                      odszczekaj grzecznie pomówienie i przeproś.
                      • artsg Re: Dolicz jeszcze pedofilów. 17.06.06, 19:38
                        okarol59 napisał:

> Słyszałes coś na tenmat mojego zboczenia księżulku ? Cytacik poproszę albo
                        > odszczekaj grzecznie pomówienie i przeproś.

Wystarczy poczytać twoje posty i wiadomo kim jesteś.
                        • okarol59 Re: Dolicz jeszcze pedofilów. 17.06.06, 19:43
                          W dalszym ciagu czekam na cytat, na podstawie którego zorientowałeś się, że
                          jestem zboczeńcem. Chyba ci niczego nie proponowałem, nieprawdaż ? Chociaz wy
                          sukienkowi podobno lubicie chłopców.
            • sierzant_nowak powstrzymaj sie od takich tekstow... 17.06.06, 16:23
              ...bo znizasz sie do poziomu takich kreatur jak palnick na przyklad.
              • okarol59 Re: powstrzymaj sie od takich tekstow... 17.06.06, 16:26
                Wobec tego różnimy się definicją kreatury.
    • artsg [...] 17.06.06, 13:38
    • endrju55 "artsg" . ale zrobiłeś wiochę tym wątkiem. 17.06.06, 22:22
      • artsg Fajna wiocha :))) 17.06.06, 22:26
        Fajna wiocha. 77% Polaków brało udział w procesjach Bożego ciała. A ile procent
        brało udział w paradzie zboczeńców seksualnych?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka