kunce 26.06.06, 08:55 www.ambasada3rp.pl/ Młodzi demokraci.pl założyli ambasadę III RP Ruszyła społeczna akcja przeciwko rządom PiS-u, Samoobrony, LPR-u i uprawianej przez nich - pod szyldem IV RP - polityce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antoni.goczal IV Tysiącletnia Rzesza się wam komuchy nie podoba? 26.06.06, 10:13 Są sprawdzone metody żeby komuchów nauczyć moresu, niepradaż drogi Heinrichu ? Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: IV Tysiącletnia Rzesza się wam komuchy nie po 26.06.06, 10:41 Proponuję dobudować obok tej ostoi normalności - Ambasady III RP - jakis dom opieki dla psychicznie chorych demokratów - antoni goczal bedzie pierwszym demokratycznym klientem. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Jestescie komunowfaszystami 26.06.06, 09:03 kunce napisała: > www.ambasada3rp.pl/ > Młodzi demokraci.pl założyli ambasadę III RP > Ruszyła społeczna akcja przeciwko rządom PiS-u, Samoobrony, LPR-u i > uprawianej przez nich - pod szyldem IV RP - polityce. Mozecie zmienic jeszcze i sto razy swoja nazwe a i tak bedziecie na marginesie polskiej sceny politycznej. Ludzie waszych dzialan jeszcze dlugo nie zapomna. Wasze miejsce jest na PL Czerwonym obok mumii Lenina. Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Kpisz czy o droge pytasz?! 26.06.06, 09:05 Jak partia tzw. Unia Wolności = Unia Demokratyczna = Demokraci.pl, partia która znalazła sie na śmietniku historii m.in. za gruba kreskę, ma czelność coś proponować? I to jeszcze partia z metalnością Kalego: "Gdy demokracja nie jest "po jej myśli" to twierdzi, że demokracji nie ma!". Wołałbym już prędzej posłuchać słów Pol-Pota niż kogoś z tego kręgu "zjadaczy wszystkich rozmów" czyli kręgu UWecji! Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor3 Chciałem się zapisać, ale nie dali 26.06.06, 09:11 Od razu pytania czy byłeś TW, czy nalieżałeś do PZPR ze względu na mój wiek, czy jestem homoseksualistą bądź pedofilem. Na żadne z postawionych pytań nie mogłem odpowiedzieć twierdzące i stwierdzili, że się do nich nie nadaję. Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: Chciałem się zapisać, ale nie dali 26.06.06, 10:32 nowytor3 napisał: > Od razu pytania czy byłeś TW, czy nalieżałeś do PZPR ze względu na mój wiek, cz > y > jestem homoseksualistą bądź pedofilem. > Na żadne z postawionych pytań nie mogłem odpowiedzieć twierdzące i stwierdzili, > że się do nich nie nadaję. Szkoda, że nie zapytali, czy jesteś głupi. Twierdząca odpowiedź na pewno zapewniłaby ci tam miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: Chciałem się zapisać, ale nie dali 26.06.06, 22:35 Odpowiedział twierdząco i go odrzucili... Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Masz dosyć IV RP? tu jest Twój azyl! 26.06.06, 09:22 ja już jestem azylantem Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Geremek was ocali :))) 26.06.06, 15:33 was też ocali, choc jak zwykle w podzięce naplujecie na niego Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Cała rodzina Balcerowiczów wyemigrowała... 26.06.06, 10:39 znaczy się w Polsce sytuacja normalnieje... Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz A tak poważnie, do "czujących" zagrożenie: 26.06.06, 15:44 www.ambasada3rp.pl/onas.html "Czas stanąć w obronie III RP, "łże elit", dorobku demokracji, szans młodych ludzi związanych z otwartą, nowoczesną i tolerancyjna Polską." Czy ktoś mógłby wyjaśnić, w jaki sposób dorobek demokracji lub szanse młodych ludzi są zagrożone? Tylko proszę o konkrety, a nie emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: A tak poważnie, do "czujących" zagrożenie: 26.06.06, 16:04 goniacy.pielegniarz napisał: > www.ambasada3rp.pl/onas.html > > "Czas stanąć w obronie III RP, "łże elit", dorobku demokracji, szans młodych > ludzi związanych z otwartą, nowoczesną i tolerancyjna Polską." Dorobkiem demokracji jest właśnie to co się Demokratom tak bardzo nie podoba czyli obecne rządy. Chyba, że ten dorobek co to go będą bronić to handel ustawami i inne "osiągi" III RP. A ci "młodzi ludzie związani z otwartą, nowoczesną i tolerancyjna Polską" to pewnie gó..arzeria w rodzaju tej otwartej, nowoczesnej i tolerancyjnej panienki od wora i jeziora. I tego tolerancyjnego Demokraty co doniósł na gorszącą wystawę. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: A tak poważnie, do "czujących" zagrożenie: 26.06.06, 17:07 goniacy.pielegniarz napisał: > Czy ktoś mógłby wyjaśnić, w jaki sposób dorobek demokracji lub szanse młodych > ludzi są zagrożone? Tylko proszę o konkrety, a nie emocje Kiedy nie wiadomo o co chodzi - to musi byc chodzi o dorobek Jana Kulczyka i wszystkich innych biznesmenow ktorzy robili interesy zycia we wspolpracy z aparatem panstwowym. Ze tez Peczak nie doczekal azylu w ambasadzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
indris Mam dosyć IV RP... 26.06.06, 15:46 ..ale do Kim Dzong Ila uciekać nie będę ! Ucieczka od Kaczorów do Frasyniuka to ucieczka od dżumy do cholery. Nie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
acho Hahaha! 26.06.06, 15:48 Najbardziej mi się podoba to: "Spotkaliśmy się z dużym odzewem, a nasze skrzynki zalaliście zgłoszeniami! W ciągu pierwszych godzin działania Ambasady oparło nas już około 70 osób!" 70 osób w kilka godzin? W dobie internetu (fora internetowe, maile, listy dyskusyjne, etc.)? Nic dziwnego, że oscylujecie wokół 1-2 proc. głosów... Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz 70 osób w ciągu pierwszych kilku godzin 26.06.06, 15:55 Biorąc pod uwagę, że pewnie rozsyłali maile do wszystkich znajomych i potencjalnie zainteresowanych, to jakoś ta liczba nie powala na kolana. Chyba za dużo danych chcą przy rejestracji? A wiadomo, że jak Adam M. wychodzi na balkon, żeby czuć się swobodnie w czasie rozmowy w swojej ukochanej IIIRP, której broni własną piersią, to może i młodzi się czegoś nauczyli?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Z deszczu pod rynnę? 26.06.06, 15:51 indris napisał: > Nie ma głupich. Znajdą się, znajdą... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
acho Re: Z deszczu pod rynnę? 26.06.06, 15:54 "Około 70" już się znalazło. Swoją drogą - ciekawe ilu to jest "około 70"... Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra To nie ambasada! To dom opieki dla politycznych 26.06.06, 15:58 emerytów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Masz dosyć IV RP? tu jest Twój azyl! 26.06.06, 16:24 Kurde, ale pajace! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz A tu Frasyniuk z okazji otwarcia ambasady IIIRP:)) 26.06.06, 16:29 miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34959,3434987.html Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: A tu Frasyniuk z okazji otwarcia ambasady III 26.06.06, 16:31 goniacy.pielegniarz napisał: > miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34959,3434987.html Nieźli są. A Frasyniuk mógłby się już nauczyć, że Polska nie ma granicy z UE bo w niej jest. Żałosne pajace. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: A tu Frasyniuk z okazji otwarcia ambasady III 26.06.06, 16:58 kataryna.kataryna napisała: > Nieźli są. A Frasyniuk mógłby się już nauczyć, że Polska nie ma granicy z UE bo > > w niej jest. Żałosne pajace. Frasyniukowi dużo nie trzeba, żeby się nakręcił i zaczął pleść jakieś niestworzone rzeczy, ale tak mnie zaciekawił ten zryw, że postanowiłem zadziałać na ich forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Masz dosyć IV RP? tu jest Twój azyl! 26.06.06, 17:01 kunce napisała: > Ruszyła społeczna akcja przeciwko rządom PiS-u, Samoobrony, LPR-u i > uprawianej przez nich - pod szyldem IV RP - polityce. fajna inicjatywa, ale stona zupełnie niedopracowana, nic na niej nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Masz dosyć IV RP? tu jest Twój azyl! 26.06.06, 17:02 buraque napisał: > kunce napisała: > > > Ruszyła społeczna akcja przeciwko rządom PiS-u, Samoobrony, LPR-u i > > uprawianej przez nich - pod szyldem IV RP - polityce. > > fajna inicjatywa, ale stona zupełnie niedopracowana, nic na niej nie ma :( Podrzuć im to: www.joemonster.org/i/n/chuckvssd.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Masz dosyć IV RP? tu jest Twój azyl! 26.06.06, 17:12 buraque napisał: > fajna inicjatywa, Frasyniuk potrafi! :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kaczysta Re: Masz dosyć IV RP? tu jest Twój azyl! 26.06.06, 22:26 Ten cytat to prawdziwa perelka - Czym różni się III RP od IV? Tym, że w III RP osoby skazane prawomocnymi wyrokami trafiały do więzienia, a teraz sadza się ich na ministerialne stołki - podkreśla członek zarządu krajowego SdPl Bartosz Arłukowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.czolgista Re: Masz dosyć IV RP? tu jest Twój azyl! 26.06.06, 22:32 a kto jest ambasadorem ???? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A honorowym konsulem w Rosji tej strony kto 26.06.06, 22:30 bedzie ? Alganow ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lysy_w_beemce kunce, 26.06.06, 22:41 jak mniemam jestes przeciw PiS, bo to jest trendy u was, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.czolgista Re: kunce, 26.06.06, 22:46 legendarny wladek z wroclawia chce zostac dyplomata ???? Odpowiedz Link Zgłoś
lysy_w_beemce A tak serio - 26.06.06, 22:44 to bardzo szczerze zycze Tobie i Tobie podobnym szybkich i nieodwracalnych decyzji o emigracji. Mysle, ze w wielu krajach dacie sobie doskonale rade i zajdziecie wysoko. Dalej, "mloda" demokratko, nie czekaj, bo tam na Ciebie czekają. I weź ze sobą Władka, Bronka, Adasia i Jurka. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Dlaczego postkomuniści nazwali siebie demokratami? 26.06.06, 22:58 kunce napisała: > Młodzi demokraci.pl założyli ambasadę III RP Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna A propos Demokratów i azylu 26.06.06, 23:14 A propos Demokratów i azylu, czy ktoś wie może co tam u tego świra z Demokratów.pl co się w proteście obywatelstwa zrzekł? Wycofał już wniosek? Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: A propos Demokratów i azylu 26.06.06, 23:22 kataryna.kataryna napisała: > A propos Demokratów i azylu, czy ktoś wie może co tam u tego świra z > Demokratów.pl co się w proteście obywatelstwa zrzekł? Wycofał już wniosek? Facet perorowal o tym zupelnie serio. No chyba ze nie zlapalem dowcipu. No wlasnie. Co z tym gosciem ktoremu za Millera nie bylo duszno? Odpowiedz Link Zgłoś