Dodaj do ulubionych

Urban dziękuje Michnikowi

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 23:48
NIE nr 40
Merci (str 7)
... Panu Wiceprezydentowi Adamowi Michnikowi - za ogólny nadzór, jak to mówią;

Czy ktoś wie o co chodzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: datsh Re: Urban dziękuje Michnikowi IP: *.cm-upc.chello.se 27.10.01, 03:01
      ja wiem ale nie powiem
    • Gość: elvis Re: Urban dziękuje Michnikowi IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 10:35
      Oczywiście wiem. Ma rację Łysiak pisząc o Gazecie Wyborczej, że jest
      największym szkodnikiem III RP. To publikacje tego periodyku, który faktycznie
      zmonopolizował rynek dzienników w kraju, obrzucały błotem zwolenników
      dekomunizacji. No i naród uwierzył, że dekomunizacja to nie po chrześcijańsku
      itd. Gdyby jednak "oszołomy", jak ich Michnik nazywał, dopieli swego i
      odszczyrzyli kraj to mielibyśmy kraj wolny od Millerów i Kwaśniewskih. Ot co.
      mailrobert@poczta.onet.pl
    • Gość: & Re: Urban dziękuje Michnikowi IP: *.cm-upc.chello.se 27.10.01, 19:07
      яф сщ ,ауы сщьз comp YID
      • Gość: . Re: Urban dziękuje Michnikowi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 20:18
        jedno jest dość jasne. GW atakowała Rzepę, Zycie, NOwy Dziennik a nigdy Urbana.
        A przecież naczelny NIE twierdził np, że nie należy cenzurować scen erotycznych
        dla dzieci bo to dla nich normalka.Natomiast wystarczy by Kazik nie czuł się
        winny Jedwabnego a już dla GW jest be. To ciągłe pisanie o Żydach dla wielu
        ludzi jest zbyt natarczywe. Z lustracją i "polowaniem na czarownice" jak
        określano próby rozliczenia z komunizmem to faktycznie byłem zaskoczony.
        Co do Łysiaka mam mieszane uczucia - uogólniając jego podejście,że wszyscy się
        skurwili brzmi jakoś nieprzyjemnie. No bo wychodzi, że tylko Łysiak się nie
        splamił.
        • Gość: @ Re: Urban dziękuje Michnikowi IP: *.cm-upc.chello.se 27.10.01, 20:26
          Co Pan proponuje ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka