Gość: . IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 23:48 NIE nr 40 Merci (str 7) ... Panu Wiceprezydentowi Adamowi Michnikowi - za ogólny nadzór, jak to mówią; Czy ktoś wie o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: datsh Re: Urban dziękuje Michnikowi IP: *.cm-upc.chello.se 27.10.01, 03:01 ja wiem ale nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: Urban dziękuje Michnikowi IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 10:35 Oczywiście wiem. Ma rację Łysiak pisząc o Gazecie Wyborczej, że jest największym szkodnikiem III RP. To publikacje tego periodyku, który faktycznie zmonopolizował rynek dzienników w kraju, obrzucały błotem zwolenników dekomunizacji. No i naród uwierzył, że dekomunizacja to nie po chrześcijańsku itd. Gdyby jednak "oszołomy", jak ich Michnik nazywał, dopieli swego i odszczyrzyli kraj to mielibyśmy kraj wolny od Millerów i Kwaśniewskih. Ot co. mailrobert@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: & Re: Urban dziękuje Michnikowi IP: *.cm-upc.chello.se 27.10.01, 19:07 яф сщ ,ауы сщьз comp YID Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Urban dziękuje Michnikowi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 20:18 jedno jest dość jasne. GW atakowała Rzepę, Zycie, NOwy Dziennik a nigdy Urbana. A przecież naczelny NIE twierdził np, że nie należy cenzurować scen erotycznych dla dzieci bo to dla nich normalka.Natomiast wystarczy by Kazik nie czuł się winny Jedwabnego a już dla GW jest be. To ciągłe pisanie o Żydach dla wielu ludzi jest zbyt natarczywe. Z lustracją i "polowaniem na czarownice" jak określano próby rozliczenia z komunizmem to faktycznie byłem zaskoczony. Co do Łysiaka mam mieszane uczucia - uogólniając jego podejście,że wszyscy się skurwili brzmi jakoś nieprzyjemnie. No bo wychodzi, że tylko Łysiak się nie splamił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Urban dziękuje Michnikowi IP: *.cm-upc.chello.se 27.10.01, 20:26 Co Pan proponuje ? Odpowiedz Link Zgłoś