Gość: Jebaka IP: 208.29.168.* 29.01.03, 21:10 Uwielbiam przyjezdzacz do polski i jebac polki , co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czarny bezsukienki Gawedziarz Jebaka napisal :-))))))) IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 29.01.03, 21:17 Gość portalu: Jebaka napisał(a): > Uwielbiam przyjezdzacz do polski i jebac polki , co wy na to? Pomarzyc dobra rzecz. Te pisane mala litera sa najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebaka Re: Gawedziarz Jebaka napisal :-))))))) IP: 208.29.168.* 29.01.03, 21:26 A ciebie pajacu na to nie stac? czy ruchasz sie sam z soba :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy Oszolom. Re: Gawedziarz Jebaka napisal :-))))))) IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 30.01.03, 00:45 Gość portalu: jebaka napisał(a): > A ciebie pajacu na to nie stac? czy ruchasz sie sam z soba :) ? Ja nie jestem gawedziarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Polska to najlepszy kraj na Rzniecie mlodek IP: *.acn.waw.pl 30.01.03, 02:05 Gość portalu: Jebaka napisał(a): > Uwielbiam przyjezdzacz do polski i jebac polki , co wy na to? Uważaj żeby ciebie nie wyjebali , bo aż się prosisz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba SZCZEGÓLNIE RENIĘ GRABOWSKĄ IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 02:59 ale do tego nigdzie jeździć nie trzeba *********************************************** Gość portalu: Jebaka napisał(a): > Uwielbiam przyjezdzacz do polski i jebac polki , co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usa Re: SZCZEGÓLNIE RENIĘ GRABOWSKĄ IP: *.tampabay.rr.com 30.01.03, 04:31 no ja ze swoimi dolarami jak sie pokazuje w polandzie to wszystkie laleczki na mnie leca nawet te co maja miejscowych :) to najwiekszy fun mam wtedy a rucham je ostro wtedy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny bezsukienki Re: SZCZEGÓLNIE RENIĘ GRABOWSKĄ IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 30.01.03, 09:37 Gość portalu: usa napisał(a): > no ja ze swoimi dolarami jak sie pokazuje w polandzie to wszystkie laleczki na > mnie leca nawet te co maja miejscowych :) to najwiekszy fun mam wtedy a rucham > je ostro wtedy :) Cienias jestes. Gdybys naprawde mial duzo tych dolarkow, to ci miejscowi tez by na ciebie lecieli, a tak to tylko glupie wsiowe baby. Odpowiedz Link Zgłoś