Dodaj do ulubionych

Logo LPR na uszkodzonym helikopterze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.03, 19:15
Nie wiem czy dokładnie oglądaliście relację z akcji ratowniczej w
Tatrach..właśnie znów pokazali ten zółty helikopter który musiał awaryjnie
lądować.. na tyle tego helikoptera widnieją duże trzy litery..L P R...o ile
wiem Liga Polskich Rodzin nie ma żadnego helikoptera...
Obserwuj wątek
    • iznota33 Re: Logo LPR na uszkodzonym helikopterze 30.01.03, 19:16
      lpr skończy tak samo.
    • Gość: *** Re: Logo LPR na uszkodzonym helikopterze IP: *.ipt.aol.com 30.01.03, 19:17
      Tys chyba przez te owsiki zle widzial.Na helikopterze byl pewnie napis GOPR.
      • Gość: czyzunia Re: Logo LPR na uszkodzonym helikopterze IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.01.03, 19:19
        te katole wszędzie widzą jakieś spiski. uny bez tego żyć nie mogą.
      • iznota33 Re: Logo LPR na uszkodzonym helikopterze 30.01.03, 19:19
        tym razem ma rację - lpr - lotnicze pogotowie ratunkowe.
      • Gość: Oszołom @ z RM Re: Logo LPR na uszkodzonym helikopterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.03, 19:20
        Gość portalu: *** napisał(a):

> Tys chyba przez te owsiki zle widzial.Na helikopterze byl pewnie napis GOPR.

- dokladnie widziałem te trzy litery na helikopterze w relacji TVN wczoraj i
        dziś...pamiętaajcie że helikopter wylądował aawaryjnie czyli nie rozbił się
        doszczętnie i nikt przy tej awarii nie zginął znaczy że LPR w razie jakiegoś
        neiszcęscia też wyjdzie obronną ręką
        • iznota33 Re: Logo LPR na uszkodzonym helikopterze 30.01.03, 19:21
          ale tylko ręką - głowy nigdy nie mieli.
          • Gość: *** Re: Logo LPR na uszkodzonym helikopterze IP: *.ipt.aol.com 30.01.03, 19:27
            LPR bedzie wyciagala reke jak tonacy w gownie kiedy sie wydadza wszystkie
            sprawki rydzyka.
            • Gość: Oszołom @ z RM Re: Logo LPR na uszkodzonym helikopterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.03, 19:59
              Gość portalu: *** napisał(a):

> LPR bedzie wyciagala reke jak tonacy w gownie kiedy sie wydadza wszystkie
              > sprawki rydzyka.

- ks Rydzyk jest niewinny i nie ma nic do ukrycia większość tzw afer to
              przyprawione przez was ks Rydzykowi gęby
              • iznota33 Re: Logo LPR na uszkodzonym helikopterze 30.01.03, 20:02
                skąd wiesz,że niewinny?
                • Gość: Oszołom @ z RM Re: Logo LPR na uszkodzonym helikopterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.03, 20:05
                  a ksąd to twoje przekonanie że winny?bo moje z tego że sąd nigdy go za nic nie
                  skazał
        • Gość: TALIBAN z RM Zestrzeliwac Helikoptery LPRu IP: *.wake.tec.nc.us 30.01.03, 19:34
          Beda bazy USA w Polsce, nie bedzie miejsca dla rydzykantow z LPRu.
          Gość portalu: Oszołom @ z RM napisał(a):

> Gość portalu: *** napisał(a):
          >
          > > Tys chyba przez te owsiki zle widzial.Na helikopterze byl pewnie napis GOP
          > R.
          >
          > - dokladnie widziałem te trzy litery na helikopterze w relacji TVN wczoraj i
          > dziś...pamiętaajcie że helikopter wylądował aawaryjnie czyli nie rozbił się
          > doszczętnie i nikt przy tej awarii nie zginął znaczy że LPR w razie jakiegoś
          > neiszcęscia też wyjdzie obronną ręką
          • Gość: Oszołom @ z RM Re: Zestrzeliwac Helikoptery LPRu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.03, 20:09
            Helikoptery Ligii Polskich ratowników chcesz zestrzeliwać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka