jaa_ga 08.07.06, 20:43 I to kto?! Kaczyński i PiS??? Czekam na sondaże Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-800 Re: Warszawa nie podaruje, że z niej ściek zrobil 08.07.06, 20:45 :-) Wyluzuj trochę, bo już zaczynasz jak Gorbi. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Warszawa nie podaruje, że z niej ściek zrobil 08.07.06, 20:50 Ahoj:-))))))))) Upał zelżał w Wawce :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com gambit warszawski 08.07.06, 20:57 Marcinkiewicz może nas wprawić w osłupienie. Jesli oczywiście weźmie sie powaznie za problemy warszawskie. I to dopiero może być poczatek jego prawdziwej kariery politycznej. Co by nie mówic jak narazie to Kaczyński jest twórcą liderów. Wylansował ich sporo. A PO wszędzie się opędza twarzą Tuska... tylko czasem mignie Rokita. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: gambit warszawski 08.07.06, 21:00 Oj,,Ty chyba nie z Warszawy...? Nie ma szans! PiS tak zapuścił wszystkie dziedziny, że warszawiacy zaciskają pięści wręcz... Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: gambit warszawski 08.07.06, 21:01 jaa_ga napisała: > Oj,,Ty chyba nie z Warszawy...? > Nie ma szans! > PiS tak zapuścił wszystkie dziedziny, > że warszawiacy zaciskają pięści wręcz... Ja ze wsi podwarszawskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga B yle ubek mi nie będzie rozkazywał 08.07.06, 20:57 Przeżyłam niejednego, chłoptasiu :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
basso.buffo Re: Warszawa nie podaruje, że z niej ściek zrobil 08.07.06, 20:55 jaa_ga ma rację cztery lata temu warszawiacy zaufali Kaczyńskiemu i jak na tym wyszli trzy lata jego rządow to narastający chaos teraz narzucony komisarz potęguje zrobiony przez Lecha bajzel i co - Marcinkiewicz ma Warszawę zniszczyć do reszty? Bo Jarosław sobie tak życzy? Bo Hiacynt Kurski tak powiedzial? Niedoczekanie ich. Pisuary ręce precz od Warszawy! Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Hiacynt? 08.07.06, 21:01 łolaboga! Jeśli już... to z hiacyntem na parady chadza Wierzejski. (ten co to też chce zostać prezydentem Warszawy.) basso.buffo napisała: > Bo Hiacynt Kurski tak powiedzial? Odpowiedz Link Zgłoś
basso.buffo Re: Hiacynt? 08.07.06, 21:06 Jak najbardziej. Jacek - imię pochodzenia greckiego, od słowa hyakinthos (kwiat hiacynt). Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Warszawa nie podaruje, że z niej ściek zrobil 08.07.06, 21:38 Nie tak wszyscy zaufali,ale fakt,ze przeszedl. Mam nadzieje,ze stolica drugi raz bledu nie popelni i PiSiaki pojda precz do swoich moherow na sciane wschodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: Warszawa nie podaruje, że z niej ściek zrobil 08.07.06, 20:56 t-800 napisał: > :-) Wyluzuj trochę, bo już zaczynasz jak Gorbi. ;-))) Chce pokazac ze ona jest z Warszawy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
klarek_i Hi hi , Kaczory z W-wy ściek zrobili. No no. 08.07.06, 20:56 Narcyzm typowy dla warszawki. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Hi hi , Kaczory z W-wy ściek zrobili. No no. 08.07.06, 21:05 Ślepota typowa dla wsiowo-moherowego motłochu. Zerknij w wyniki, karzeł w prezydenckich a PISuar w parlamentarnych, przegrali w Warszawie całkowicie, to była całkowita klęska. Pokórcz teraz się boi że uczciwy nastepca postawi go przed sąd za finansowanie swojej kampani z warszawskiej kasy, ze strachu znowu sraczki kartofel dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
klarek_i Cymbałku kochany. Ja nawet nie myślałem o Kaczorac 08.07.06, 21:54 tylko o poście. Twierdzić, że Kaczory zrobiły z W-wy ściek to zabawne. Co przedtem to byłą krystaliczna rzeka mlekiem i miodem płynąca ? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Hi hi , Kaczory z W-wy ściek zrobili. No no. 08.07.06, 21:55 klarek_i napisał: > Narcyzm typowy dla warszawki. =============================== Uprzejmie proszę nie mylić narcyzmu z instynktem samozachowawczym. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Warszawa nie podaruje, że z niej ściek zrobil 08.07.06, 21:01 Już raz niekompetentnego i zakompleksionego Kaczyńskiego wybraliście, lecąc na lep taniej propagandy. Uważam za bardzo prawdopodobne, że znów wybierzecie źle. Przeciw pacynce przemawia jeno gorzowskie pochodzenie - poza tym to "swój chłop", "taki miły, "do ludzi" itp. a to przecież ważniejsze niż jakieś tam kompetencje czy doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
basso.buffo Re: Warszawa nie podaruje, że z niej ściek zrobil 08.07.06, 21:15 swoboda_t napisał: > Już raz niekompetentnego i zakompleksionego Kaczyńskiego wybraliście, lecąc na > lep taniej propagandy. Uważam za bardzo prawdopodobne, że znów wybierzecie źle. > Głupotę można zrobic raz. Kto cztery lata temu dobrze znał PiS i Kaczyńskich? Warszawiacy uwierzyli w ich kłamstwa wtedy, teraz już sie nabrać nie dadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Nikt ich nie poznał lepiej, niż Warszawianie 08.07.06, 21:20 Tu trzeba żyć, tu trzeba być. Dlatego nie mam najmniejszej wątpliwości co do przegranej PiSu Chyba że zaczną autokarami ludzi z Polski zwozić, zaświadczenia im wydawać i tymczasowo meldować. Ale będziemy czujni Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Nikt ich nie poznał lepiej, niż Warszawianie 08.07.06, 21:23 jaa_ga napisała: > Ale będziemy czujni ``````````````````````````````````````````` A Ty co ? Samozwańcze vox populi Warszawiaków ? Naucz się mówić wyłącznie we własnym imieniu, bo brzmisz jak propagandzistka... Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Nikt ich nie poznał lepiej, niż Warszawianie 08.07.06, 21:24 Zostaw mnie, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata.prl Mogli wybrać psychiatrę z Ostrołęki - Balickiego 08.07.06, 21:21 Miałby kto zadbać o ich zdrowie psychiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
basso.buffo Re: Mogli wybrać psychiatrę z Ostrołęki - Balick 08.07.06, 21:30 O ile dobrze pamiętam to Balicki był szefem w Drewnicy Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Tak nam dał popalić, że drugi raz nie ma szans 08.07.06, 21:33 Myślę o większości, wykluczając niejaką echo_s Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata.prl Jak bys sie nie gapiła w telewizor i nie czytała 08.07.06, 21:43 GW, to byś nawet nie wiedziała jak ci jest niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Tak nam dał popalić, że drugi raz nie ma szans 08.07.06, 21:46 Tez mam taką nadzieje. Ja juz mam dosc tych roznych desantow. Zrobmy typowanie. A moze by tak Pitera? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Tak nam dał popalić, że drugi raz nie ma szan 08.07.06, 22:00 wanda43 napisała: > Tez mam taką nadzieje. > Ja juz mam dosc tych roznych desantow. > Zrobmy typowanie. > A moze by tak Pitera? ====================================== To jest bardzo dobry pomysł.Weszła w cuglach do sejmu z ostatniego miejsca na liście.A poza tym zna przekręty PiSuarów w ratuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych To byłby jedyny rozsądny ruch platfusów. 08.07.06, 22:01 Jednak Tusk jest zbyt mierny żeby to zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Co się w W-wie myśli o Wesołym Kaziu i Kaczorach 08.07.06, 21:57 najlepiej sprawdzić u źródła. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=44877584&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś