Gość: o IP: 195.114.189.* 19.05.01, 09:22 Uciekac do faszystow szfabow i prosic ich o azyl!Tfuu! Dobrze ze rzad w koncu wzial sie za tych opryszkow sprzatajacych szfabski kraj ze zlomu a zagrazajacych zyciu wlasnych rodakow!Jeszcze raz tfuu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nanabun Re: LAWECIARZE SZMACIARZE! 19.05.01, 23:09 Co prawda nie zgadzam się z określeniami "faszystów", "szwabów", ale zgadzam się że wreszcie laweciarze zostali pogonieni. Dlaczego niekt w mediach nie informuje, jak laweciarze (idiotycznie nazywani prywatnymi importerami) "piorą" kradzione samochody. Sposób jest dziecinnie prosty: kupują złom na szrocie, a w tym samym czasie ginie taki sam model z ulicy. Zostaje przebicie numerów i jest autko z legalnymi papierami. Oczywiście nie wszyscy się tym zajmowali. Większość "uczciwie" łatała złom i sprzedawała te jeżdżące trumny. Ilość samochodów na blokadach pokazała skalę zjawiska - ale nie tego ilu zostało poszkodowanych, ale jak wielkie ilości złomu płynęły na nasze drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jawal Re: LAWECIARZE SZMACIARZE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.05.01, 12:06 Gość portalu: o napisał(a): > Uciekac do faszystow szfabow i prosic ich o azyl!Tfuu! Dobrze ze rzad w koncu > wzial sie za tych opryszkow sprzatajacych szfabski kraj ze zlomu a > zagrazajacych zyciu wlasnych rodakow!Jeszcze raz tfuu! Szkoda mi Cię. Jestem pewny, że umrzesz wkrótce na wylew krwi do mózgu albo zawał, a jak nie, to wylądujesz u czubków. Proponuję trochę relaksu - nie irytuj się tak! Na tym świecie jest dużo więcej sytuacji, które mogą Cię poruszyć równie mocno. A może już jesteś czubkiemi i jest zbyt późno na wszelkie rady i tylko specjalistyczna opieka może Cię uchronić przed katastrofą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darth Re: LAWECIARZE SZMACIARZE! IP: 192.168.0.* / *.mgt.pl 25.06.01, 00:00 Gość portalu: Jawal napisał(a): > Gość portalu: o napisał(a): > > > Uciekac do faszystow szfabow i prosic ich o azyl! Tfuu! Dobrze ze rzad w ko > ncu > > wzial sie za tych opryszkow sprzatajacych szfabski kraj ze zlomu a > > zagrazajacych zyciu wlasnych rodakow!Jeszcze raz tfuu! > > Szkoda mi Cię. Jestem pewny, że umrzesz wkrótce na wylew krwi do mózgu albo > zawał, a jak nie, to wylądujesz u czubków. Proponuję trochę relaksu - nie irytu > j > się tak! Na tym świecie jest dużo więcej sytuacji, które mogą Cię poruszyć równ > ie > mocno. > > A może już jesteś czubkiemi i jest zbyt późno na wszelkie rady i tylko > specjalistyczna opieka może Cię uchronić przed katastrofą? Masz całkowitą rację. Czy gość nie ma większych zmartwień na głowie? Odpowiedz Link Zgłoś