abstrakt2003 Jego emerytura powaliła by ciebie na kolana 18.07.06, 18:09 a szczęki już byś z ziemi nie podnósł! PS Ty się o B. nie martw! On posadę zawsze znajdzie w przeciwieństwie do ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Kto dzis jest min. finansow? 18.07.06, 18:13 I dlaczego nikt nie krzyczy, ze musi odejsc? Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: LB na emeryturę ! A ja na to... 18.07.06, 18:39 Balcerowicz na PREMIERA albo co najmniej ministra finansów. Bo się zna na swojej robocie, bo udowodnił to wielokrotnie: 1. jest autorem programu transformacji ustrojowej z socjalizmusa z gospodarką księżycową w normalny system wolnorynkowy, 2. bo już ładnych parę lat temu zachęcał do OBNIŻENIA PODATKÓW i do podatku liniowego upatrując w tym możliwość ROZWOJU GOSPODARKI - nie posłuchali go ze strachu, że na "socjal" braknie, 3. teraz też sensownie i rozsądnie tłumaczy, na czym polegają zagrożenia związane z rozpasaniem w powiększaniu deficytu budżetowego, te "beciki" jeszcze nam się czkawką odbiją... Ja nie jestem ekonomistą, nie moja to działka. Ale wkurzają mnie te gadki o "złym Balcerowiczu". Co Tobie zrobił złego? Nie lubisz, jak w gospodarce jest porządek, jak inflacja jest mała, jak zarabiasz (może małe), ale STABILNE pieniądze (100 zeta nie staje się w ciągu tygodnia 10 zeta). Nie pasuje Ci, że nie ma żarcia na kartki, a papier do d*** nie jest rarytasem upolowanym dzięki szczęściu? Ja sobie życzę, by "rządziciele" potrafili wykorzystać wiedzę i potencjał takich jak Balcerowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Posada znacznie lepsza niż praca dla 18.07.06, 18:48 kartofellandu czeka na niego. Niw masz się z czegop cieszyć. Będzie zarabiał prawdziwe pieniądze. M. Odpowiedz Link Zgłoś
ben.huur tak, on bedzie kradl jak zawsze 18.07.06, 18:53 tacy jak on kradna od razu miliardy i kradna calym narodom. Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa do NBP fachowiec z giertychowską maturą!!! 18.07.06, 18:49 Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 A ty będziesz przymierał głodem 18.07.06, 18:56 I dobrze! Na zasadzie: "Biednyś boś głupi. Głupiś boś biedny". Pieniadze w rekach idiotów nie przynoszą pożytyku. Mądrzy natomiast dają miejsca pracy. M. Odpowiedz Link Zgłoś