marcus_crassus 27.07.06, 14:57 niejaki stanislaw stanislavio "zyd jest pod moim lozkiem" michalkiewicz? :) z NiCzosci powstał do NiCZosci powrocil :) a juz byl na salonie, juz wital sie z interia :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buffalo_bill W gazetce reklamowej sklepów "Żabka" 27.07.06, 15:05 Między kalafiorem a mielonką publikują jego "felietony". P.S. Piszę serio - idź do "Żabki" i sprawdź - gazetka nazywa się "Tygodnik Nr 1". Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Nie. To całkiem serio 27.07.06, 15:07 Jeszcze raz polecam - idź i sprawdź, Odpowiedz Link Zgłoś
acho Re: to zart? 27.07.06, 16:24 Sprawdź w archiwum Piątej Władzy. Kiedyś go opisaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: W gazetce reklamowej sklepów "Żabka" 27.07.06, 15:06 buffalo_bill napisał: > Między kalafiorem a mielonką publikują jego "felietony". > > P.S. Piszę serio - idź do "Żabki" i sprawdź - gazetka nazywa się > "Tygodnik Nr 1". aż sprawdzę, tylko nei wiem gdzie u mnie jest żabka Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus to ja wezme i zrobie scana :) 27.07.06, 15:09 mam nadzieje ze kalafiora tez uchwyce :) Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: to ja wezme i zrobie scana :) 27.07.06, 15:18 marcus_crassus napisał: > mam nadzieje ze kalafiora tez uchwyce :) hehe może znaddziesz jakis wartościowy kadr z ziemniakami Odpowiedz Link Zgłoś
acho Re: W gazetce reklamowej sklepów "Żabka" 27.07.06, 16:31 5wladza.blogspot.com/2006/05/stanisaw-michalkiewicz-w-najwikszym.html Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm a na co on tę kasę zbiera? ktoś wie? 27.07.06, 15:09 ale tak w jednym zdaniu :P Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Re: gdzie sie podzial guru upr-owcow? :) 27.07.06, 15:10 Tutaj Towarzyszu "Islamista Nasikał Mi Do Piaskownicy" Krasulo (a poza tym w kilku periodykach, okazjonalne w jednym dzienniku i na kilkunastu bardziej bądź mniej popularnych, prawicowych portalach). I jeszcze na pocieszenie: "Z Boską i Waszą pomocą udało nam się osiągnąć imponujący rezultat w postaci przekroczenia 100 tys. odwiedzin na mojej, a właściwie nie tyle „mojej”, co naszej stronie w niecałe dwa miesiące od jej uruchomienia." www.michalkiewicz.pl/czyt_23-07-2006.php Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus ehhh. :) 27.07.06, 15:19 towarzysz islamista ma 130 tysiecy odwiedzin od 4 maja :) biorac pod uwage ze nie mam wsparcia tak licznej rzeszy wyznacow jak wasz guru to calkiem niezle :))) poza tym o MC jeszcze nikt rok temu nie slyszal :) wiec calkiem niezle moje malutkie upr-owskie pimpusie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Re: ehhh. :) 27.07.06, 15:26 marcus_crassus napisał: > towarzysz islamista ma 130 tysiecy odwiedzin od 4 maja :) Znaczy się wyżej, ten tego, nie podskoczysz :-) A nadmieniam iż portal dopiero wystartował, a szerzej zaczęto go reklamować (banerki) tak gdzieś dopiero od początku lipca. biorac pod uwage ze n > ie mam wsparcia tak licznej rzeszy wyznacow jak wasz guru to calkiem niezle :)) > ) > > poza tym o MC jeszcze nikt rok temu nie slyszal :) wiec calkiem niezle moje mal > utkie upr-owskie pimpusie ;) > Aha, i jeszcze coś na osłodę. "Tygodnik nr 1" ma oficjalny nakład prawie 600 tys. egzemplarzy, co czyni go pod tym względem największym periodykiem w kraju. Zakładając, że przynajmniej 1/3 z tego trafi do ludu, to przybywa nam całkiem pokaźna grupka potencjalnych antysemitników :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: ehhh. :) 27.07.06, 15:34 > Znaczy się wyżej, ten tego, nie podskoczysz :-) A nadmieniam iż portal dopiero > wystartował, a szerzej zaczęto go reklamować (banerki) tak gdzieś dopiero od > początku lipca. zle obliczenia, liczba wizyt spowodowana jest informacjami w mediach w ogole o michalkiewiczu, bedzie malec z czasem i ograniczy sie do nieco wiekszego kregu niz srednia odwiedzin tego typu. akurat wiec reklama mu nie jest potrzebna. akurat w tematyce marketingu i odwiedzalnosci stron moge mowic z pozycji eksperta > Aha, i jeszcze coś na osłodę. "Tygodnik nr 1" ma oficjalny nakład prawie 600 > tys. egzemplarzy, co czyni go pod tym względem największym periodykiem w kraju. > > Zakładając, że przynajmniej 1/3 z tego trafi do ludu, to przybywa nam całkiem > pokaźna grupka potencjalnych antysemitników :-) mowisz o tych co akurat ogladaja kalafiora na strone po prawej czy selera na stronie po lewej :) pozwol ze powiem ci ze nie bardzo sie boje. tak nie bardzo ze skocze okolo 19 po to boskie dzielo i walne je w honorowym miejscu :) dam nawet tytul - z radia maryja do tygodnika seler - czyli wzloty i upadki SM :0 ******************************************************************************* ps- pan SM nie planuje wystepow w "telezakupach" ;)) np razem z pudzianem? ;)) tam to dopiero chlonny elektorat :DDD buhahahahah :) hik :) > Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Re: ehhh. :) 27.07.06, 15:55 marcus_crassus napisał: > > > Znaczy się wyżej, ten tego, nie podskoczysz :-) A nadmieniam iż portal do > piero > > wystartował, a szerzej zaczęto go reklamować (banerki) tak gdzieś dopiero > od > > początku lipca. > > > zle obliczenia, liczba wizyt spowodowana jest informacjami w mediach w ogole o > michalkiewiczu, bedzie malec z czasem i ograniczy sie do nieco wiekszego kregu > niz srednia odwiedzin tego typu. akurat wiec reklama mu nie jest potrzebna. aku > rat w tematyce marketingu i odwiedzalnosci stron moge mowic z pozycji eksperta A kiedy to ostatnio było o Michalkiewiczu głośno, ekszpercie? Zadyma, o ile mnie pamięć, trwała co najwyżej do pierwszej dekady maja, kiedy już okazało się, że Episkopat oględnie mówiąc olał lamenty tolerastów i antyantysemitów, i "nie rozwiązał problemu Radia Maryja". A odwiedzalność strony, powstałej przecież na początku czerwca cały czas rośnie :-) > > > Aha, i jeszcze coś na osłodę. "Tygodnik nr 1" ma oficjalny nakład prawie > 600 > > tys. egzemplarzy, co czyni go pod tym względem największym periodykiem w > kraju. > > > > Zakładając, że przynajmniej 1/3 z tego trafi do ludu, to przybywa nam cał > kiem > > pokaźna grupka potencjalnych antysemitników :-) > > mowisz o tych co akurat ogladaja kalafiora na strone po prawej czy selera na st > ronie po lewej :) > > pozwol ze powiem ci ze nie bardzo sie boje. tak nie bardzo ze skocze okolo 19 p > o to boskie dzielo i walne je w honorowym miejscu :) > > dam nawet tytul - z radia maryja do tygodnika seler - czyli wzloty i upadki SM > :0 Z Radiem Maryja się nie rozstał, i dalej sączy swój jad w cotygodniowym felietonie. Tu publika może iść w porywach nawet w miliony :-) > ps- pan SM nie planuje wystepow w "telezakupach" ;)) np razem z pudzianem? ;)) > tam to dopiero chlonny elektorat :DDD Ależ on w metropodobnym "Tygodniku" niczego nie reklamuje, tylko pisze to, co np. wygłasza o Ojca Dyrektora. Czasem skrobnie coś o dr Edelmanie, innym razem o rabinie Schudrichu, a jeszcze innym o "przedsiębiorstwie Holokaust" :-) Jeżeli chodzi o elektorat, to chyba nie twierdzisz, ekspercie, iż Żabki (choć nie tylko tamże jest "Tygodnik" rozdawany) odwiedzają sami ćwierćinteligenci tudzież/i tacy, którzy się polityką nie interesują? > buhahahahah :) hik :) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: ehhh. :) 27.07.06, 16:22 bylo glosno wtedy kiedy byl w mediach :) strone sam odwiedzilem pare razy. jak sie dowiedzialem ze istnieje. ogladalnosc nie moze rosnac bo niedlugoby Polakow zabraklo jakby rosla. zerknij za miesiac jaka bedzie ogladalnosc od dnia dzisiejszego pyszczku no i to tyle w tym temacie. jeszcze niedawno widzialem michalkiewicza w TV, byl w radiu, etc - a teraz tylko dla grupki wybrancow. zaczac tam - to byloby cos. skonczyc tam - to takie wicie tawarisz :) cos jak wysylka na front wschodni :) Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Re: ehhh. :) 27.07.06, 16:33 marcus_crassus napisał: > bylo glosno wtedy kiedy byl w mediach :) strone sam odwiedzilem pare razy. jak > sie dowiedzialem ze istnieje. ogladalnosc nie moze rosnac bo niedlugoby Polakow > > zabraklo jakby rosla. Nie kituj, kruszyno, nikt nie mówi, że róść mu będzie w nieskończoność. Na razie jednak musisz się pogodzić z faktem, iż bez zatrudnienia setki murzynów do promocji tego waszego portaliku, o konkurowaniu z panem Staszkiem nie ma co myśleć :-) > > zerknij za miesiac jaka bedzie ogladalnosc od dnia dzisiejszego pyszczku > > no i to tyle w tym temacie. Zerknę i podbiję ten wątek :-) jeszcze niedawno widzialem michalkiewicza w TV, byl > > w radiu, etc - a teraz tylko dla grupki wybrancow. No to chyba standard, iż chociaż część mediów dało mu się wybronic. zaczac tam - to byloby cos. > > skonczyc tam - to takie wicie tawarisz :) cos jak wysylka na front wschodni :) Spoko, być może Bronek znajdzie i Staszkowi jakiś kącik w TVP :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: ehhh. :) 27.07.06, 16:39 Taaa... Ciekawe czemu biedny michalkiewicz nie dal rady zalozyc sobie strony gdzies na duzym, dobrze zabezpieczonym portalu, tylko na serwerze osiedlowej sieci, ktora ma przyznana pule 63 adresow:). Admina by sobie tam jakiegos kompetentnego zatrudnili, bo nawet firewala porzadnego nie maja i jeszcze im sie kto wlamie i tej nowej nadzei wielkiej aryjskiej rasy dorysuje wasy albo - o zgrozo - jarmułke :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kontra59 nowa forma onanizmu? 27.07.06, 15:51 130000 kliknięć na własny link? Wolisz samotnie czy koledzy pomagają - "drug drugu"? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus to nie sa "klikniecia" 27.07.06, 15:52 to sa indywidualni uzytkownicy. pimpus. jakby to byly "klikniecia" to czasem wychodzi ponad 40 tysiecy dziennie :) buziulki :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis - Niekoniecznie i nie tylko UPR-owcow - jakby co.. 27.07.06, 16:06 marcus_crassus napisał: > niejaki stanislaw stanislavio "zyd jest pod moim lozkiem" michalkiewicz? :) > > z NiCzosci powstał do NiCZosci powrocil :) > > a juz byl na salonie, juz wital sie z interia :) --------------------------------------------------- Hehehe.. Ty znowu intelektualna pokrako, z wscieklosci pejsy ogryzasz.. slinisz i w swoj chocholi taniec ruszasz?? Ale dzieki ci tlumoku za reklame pana Stanislawa Michalkiewicza :))) - To dzieki tobie mendoweszko, dowiedzialem sie o stronie Pana Stanislawa.. Liczba odwiedzin strony p.Michalkiewicza dzieki tobie hunwejbinie, szybko wzrosnie i to w znaczacy sposob :)) Jedna jedna kwestia.. - p.St.Michalkiewicz jest moze nie tyle "guru" - jak to antypolska lachmyto okreslasz, ile AUTORYTETEM dla szerokiego "spectrum" - ale "spectrum" POLAKOW!!(wiadomo kto Go nienawidzi najgorecej i blotem i plwocinami zajadle czestuje) - i jest tych POLAKOW coraz wiecej.. i wiecej.. A takim jak ty.. wiesz co pozostaje :))) - Zapluc sie z nieprzytomnej wscieklosci i "Aj wej" lamentowac.. - "Aj wej jaka ta Michalkiewicz byc niedobra i zla!".. Wiesz juz gdzie sie podzial PAN Michalkiewicz??? - "t-800" cie poinformnwal :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus pimpus :) 27.07.06, 16:19 oj tak, wiecej i wiecej i wiecej i wiecej :) i w ogole caly czas wiecej :) tylko ze to wiecej takie zupelnie nieudolne jest :)))) alez oczywiscie, autorytet, guru etc... a czy mi przeszkadza ze ta strone znalazles. nawet powinienes ja znalezc a ja z checia oglosze ze ona jest :) przeciez i tak egzystujesz. mozesz sobie wiec poegzystowac tam gdzie twoje miejsce. bawi mnie tylko ten malutki zjazc - z interiii wporst na "wlasna domene" i do kalafiora. moj wujek mawial "z dupy przyszedles do dupy powrocisz" :) cmokaski :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Shalom pimpus.. shalom.. 27.07.06, 17:52 marcus_crassus napisał: > oj tak, wiecej i wiecej i wiecej i wiecej :) i w ogole caly czas wiecej :) > tylko ze to wiecej takie zupelnie nieudolne jest :)))) > > alez oczywiscie, autorytet, guru etc... > > a czy mi przeszkadza ze ta strone znalazles. nawet powinienes ja znalezc a ja z > > checia oglosze ze ona jest :) przeciez i tak egzystujesz. mozesz sobie wiec > poegzystowac tam gdzie twoje miejsce. > > bawi mnie tylko ten malutki zjazc - z interiii wporst na "wlasna domene" i do > kalafiora. > > moj wujek mawial "z dupy przyszedles do dupy powrocisz" :) > > cmokaski :) ------------------------------------------------ Ale o ciebie Josiel biega tak w gruncie rzeczy?? - Mowilem ze "Aj wej" bedziesz wrzeszczal i pejsy oplujesz z wscieklosci.. Ale co poza tym Josiel?? - Co jeszcze madrego twoja wujka powiedziala?? - Toc wiemy ze kazdy rabin i kazdy cadyk byl namietnym setntencjonista.. I z tymi "cmokaskmi" przyglupie.. - z tego oszolomienia naglego, adresy ci sie pomylily najwyrazniej :))) - Nie to pokolenie i nie ta kultura.. Jac przeca do nowej szlachty jerozolimskiej nie naleze, wiec i odbytnicze igraszki - pejsata ciemiego - sa mi obce.. Nie raz ci zadek kopalem w przeszlosci jako "lancet", trzymaj sie wiec - dla wlasnego dobra - jak najdalej ode mnie, bo "pardonu" miec nie bedziesz.. (I skad ty tego "pimpusia" osiolku wytrzasnales?? - Wiesz chociaz co to za postac byla ten "Pimpus Sadelko"??? - Skad ty tez glupku mozesz wiedziec jaki jestem? :))) - a moze akurat jestem chudy i dlugi jak tyka?? - co za glupiec :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: gdzie sie podzial guru upr-owcow? :) 27.07.06, 17:55 marcus_crassus napisał: Publikuje a darmowym tegodniku reklamowym wydawanym prze Zabke. dZIENNIKARZ acho zachwycal sie niegdys jegotamtejszymi felietonami. Odpowiedz Link Zgłoś
acho Re: gdzie sie podzial guru upr-owcow? :) 27.07.06, 18:00 Marcus, nie przejmuj się tym obłąkanym człowiekiem, który wszędzie widzi spiski Axela Springera, Radia Maryja, Wszechpolaków, etc. Nigdzie się nie zachwycałem felietonami Michalkiewicza. Przeczytaj linkowany tekst :-) Odpowiedz Link Zgłoś