goofy_the_dog 27.07.06, 16:18 Słyszalem ze artykuly szkalujace Polske w niemieckej prasie ukazaly sie na prosbe nadredaktora Michnika ... ot taka przysluga.. koleżanka koledze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goofy_the_dog Re: Kolega koledze 27.07.06, 16:26 Acho, na jakim Ty swiecie zyjesz, sam widzisz ze czas juz wyrwac sie z bractwa moherow wyborczej i siegnac po bardziej obiektywne zrodla by byc na czasie i topie, czego Ci zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
acho Re: Kolega koledze 27.07.06, 16:28 Ale o co Ci chodzi? Ja zadałem konkretne pytania. Ja też słyszę czasem różne rzeczy od różnych ludzi, którzy mi opowiadają takie historie, że pół prokuratury krajowej by nie wystarczyło. Zapytałem konkretnie - czy to informacja plotkarska, czy też można ją jakoś potwierdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Kolega koledze 27.07.06, 16:30 acho napisał: > Ale o co Ci chodzi? Ja zadałem konkretne pytania. Ja też słyszę czasem różne rz > eczy od różnych ludzi, > którzy mi opowiadają takie historie, że pół prokuratury krajowej by nie wystarc > zyło. > > Zapytałem konkretnie - czy to informacja plotkarska, czy też można ją jakoś pot > wierdzić. oczywiście, że nie można potwierdzić, gufiemu to się ubzdurało i taraz paple bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
felicia Re: Kolega koledze 27.07.06, 16:33 acho napisał: > > Zapytałem konkretnie - czy to informacja plotkarska, czy też można ją jakoś pot > wierdzić. No właśnie, potwierdź, coś słyszał. Świat zamarł w napięciu. F. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska [...] 27.07.06, 17:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
goofy_the_dog Podaje Zrodlo 27.07.06, 16:36 Dwukrotnie usunieto mi wpis gdzie podaje zrodlo wiadomosc, wiec jak mam sie uwiarygodnic jak kasujecie moje posty??? .. drodzy cenzorzy? Odpowiedz Link Zgłoś
acho Re: Podaje Zrodlo 27.07.06, 16:37 Nie wierzę. Ale masz szansę - wyślij mi maila... Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Podaje Zrodlo 27.07.06, 16:42 acho napisał: > Nie wierzę. Ale masz szansę - wyślij mi maila... Mam nadzieję, że jak już tego maila dostaniesz, to podzielisz się jakoś tą wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Podaje Zrodlo 27.07.06, 16:58 Niczego Ci nie usunięto, nie bujaj. Podaj link, czekamy wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
acho :-))) 27.07.06, 16:59 Giwi, chyba się w Tobie zakocham (pamiętając jak wiele nas dzieli) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
acho Re: :-))) 27.07.06, 17:11 No dobra, jak już Giwi uzna, że jesteś beznadziejnym neoliberałem, to powrócę w glorii :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Dlaczego nie kasujecie prowokow, prawdopodobnie 27.07.06, 17:33 z PiSu, tylko mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
acho Re: Dlaczego nie kasujecie prowokow, prawdopodob 27.07.06, 17:35 Bo po chamsku, prostacku i prymitywnie obrażasz ludzi podłymi określeniami? Bo nie potrafisz dyskutować? Bo notorycznie łamiesz regulamin forum i netykietę? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner [...] 27.07.06, 17:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque To nędzna prowokacja 27.07.06, 17:48 giwi napisała: > Niczego Ci nie usunięto, nie bujaj. Podaj link, czekamy wszyscy. Gufi nie poda żadnego linka, bo podać go nie może. Zabawił sie naszym kosztem trollując aż miło. Odpowiedz Link Zgłoś
acho Re: To nędzna prowokacja 27.07.06, 17:49 Ale należało go przycisnąć, nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: To nędzna prowokacja 27.07.06, 17:57 acho napisał: > Ale należało go przycisnąć, nie sądzisz? Kazdy tchorzyliwy wszechpolak udaje wariata. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner [...] 27.07.06, 17:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Re: Kolega koledze 27.07.06, 16:43 Być może. Pewnikiem jest, iż smarując te arty niemieckie pismaki, na potwierdzenie swoich tez (o antysemityzmie, ksenofobii, Radiu Maryja etc.) często przywołują opinie rodzimego lewactwa tudzież lobby sodomitów. Odpowiedz Link Zgłoś
luciferrr Re: Kolega koledze 27.07.06, 17:13 goofy_the_dog napisał: > Słyszalem ze artykuly szkalujace Polske w niemieckej prasie ukazaly sie na > prosbe nadredaktora Michnika ... ot taka przysluga.. koleżanka koledze. A ja słyszałem,że jestem alfonsem... Odpowiedz Link Zgłoś
acho Re: Kolega koledze 27.07.06, 17:15 > jestem alfonsem... Literówka Ci się przytrafiła, czy tam naprawdę miało być "m"? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
luciferrr Re: Kolega koledze 27.07.06, 18:03 acho napisał: > > jestem alfonsem... > > Literówka Ci się przytrafiła, czy tam naprawdę miało być "m"? ;-) > > dobrze myślałem tylko żle napisałem;) Odpowiedz Link Zgłoś
pulchna.lapka.w.pulpit Kolega koledze czyli baba babie czyli... 27.07.06, 17:49 ...goofy i jego "zrodła" ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Dowcip nadal aktualny... 27.07.06, 17:52 Ten o radiu erewań i rozdawaniu mercedesów na placu czerwonym:) Tyle ze teraz zamiast radia erewań jest goofy, zamiast mercedesów artykuły, a zamiast placu czerwonego niemieckie gazety :) Ot, wróciło stare :) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Dowcip nadal aktualny... 27.07.06, 18:02 zirby napisał: > Ten o radiu erewań i rozdawaniu mercedesów na placu czerwonym:) Tyle ze teraz > zamiast radia erewań jest goofy, zamiast mercedesów artykuły, a zamiast placu > czerwonego niemieckie gazety :) > Ot, wróciło stare :) Zwiał rydzykowy specjalista od PR. Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: Dowcip nadal aktualny... 27.07.06, 18:05 Moze zanowu poszedł czegoś posłuchac? Ciekawe co tym razem usłyszy... Moze ze papier na GW robi sie z gałek ocznych noworodków, albo ze tvn jest finansowane przez sklonowanego adolfa hitlera, ktory przebrany za fizie ponczoszanke skrycie przewodzi masonom? :) Odpowiedz Link Zgłoś
goofy_the_dog phi, zgubilem watek 27.07.06, 18:26 i nie jestem na bierzaco bo wlasnie sie przytulalem do zony. Odpowiedz Link Zgłoś