Dodaj do ulubionych

CNN pogielo do konca

02.08.06, 18:22
Zdjecie i podpis:
i.a.cnn.net/cnn/2006/WORLD/meast/08/02/mideast.main/newt1.mideast.wed.07.ap.jpg
"A man comforts a dog whose owner was killed by a Hezbollah rocket near Nahariya."

Gosc pociesza psa, ktorego wlasciciela zabila rakieta Hezbollahu. Dla CNN w
Libanie nie ma wiekszych tragedi. Irasiad musi byc w szoku.
Obserwuj wątek
    • douglasmclloyd Jest to oczywiscie zdjecie z glownej strony CNN 02.08.06, 18:26
      Breaking News

Sam nie wiem, smiac sie, czy plakac.
      • entefuhrer Re: Sam nie wiem, smiac sie, czy plakac 02.08.06, 18:34
        Nie martw sie; kiedy Tobie rakieta spadnie na leb - bedziesz wiedzial.
        • my.uczennice.vii.liceum wczesniej Polska musialaby napasc na Liban. 02.08.06, 18:38

• douglasmclloyd Re: Sam nie wiem, smiac sie, czy plakac 02.08.06, 19:04
          entefuhrer napisał:

> Nie martw sie; kiedy Tobie rakieta spadnie na leb - bedziesz wiedzial.

Co tam ja, moj pies dozna ogromnej traumy! Pocieszysz go?
    • smalltownboy Re: CNN pogielo do konca 02.08.06, 18:27
      Już dawno powinno się obalić mit USA jako raju na ziemi i wzorca do naśladowania. Ja wiem, że CNN to nie całe USA, ale taka linia tam dominuje.
      • 3promile Re: CNN pogielo do konca 02.08.06, 18:44
        A pewnie! Prawdziwy obraz Ameryki znajdziecie tylko w Fox TV!
        • smalltownboy Re: CNN pogielo do konca 02.08.06, 18:45
          Już mnie odświetliłeś? Jednak chęć poznawania prawdy zwycięża przed fochami.
          • 3promile Re: CNN pogielo do konca 02.08.06, 18:56
            Odświetliłem cię, żeby cię zmasakrować, kapusiu!
            • smalltownboy Re: CNN pogielo do konca 03.08.06, 02:15
              Sam się masakruj Pokurczu. Jesteś głupszy niż ustawa przewiduje
    • my.uczennice.vii.liceum Re: CNN pogielo do konca 02.08.06, 18:41
      CNN mial w poprzednich dwoch tygodniach chwile szczerosci, tfu slabosci.
      W tym tygodniu sytuacje unormowaly dlugie macki Senatu.
      • annamarta8 Re: CNN pogielo do konca 02.08.06, 20:03
        - tak bylo!!! ale juz sie skonczylo. Opamietali sie tak mniej wiecej po
        tygodniu. Wytyczne sa jasne i znow czarne jest biale, a biale jest czarne. Nawet
        przestalam sluchac, bo cisnienie zaczelo mi sie podnosic.
    • jontek2 Przejmują się przedstawicielami swojego gatunku :) 02.08.06, 18:43
    • my.uczennice.vii.liceum Re: CNN pogielo do konca 02.08.06, 19:03
      Icekwyj jest w wersji amerykanskiej
      us.cnn.com/
      nie ma sladu po piesku w wersji miedzynarodowej
      edition.cnn.com/
      Michtrix wiecznie zywy.
    • az30 zydowska moralnosc: smutek psa ma wieksza wage 02.08.06, 19:51
      niz smierc tysiecy niewinnych ludzi i zamienianie miast w gruzy
      • 3promile Re: zydowska moralnosc: smutek psa ma wieksza wag 02.08.06, 19:54
        Nie - smutek psa ma wymowę inną, niż płaczące matki - mogę się założyć, że
        zdjęcie tego psa bardziej trafia do wielu otyłych jankesów rozpostartych na tych
        ogromnych kanapach z gargantuiczną michą popcornu, niż okrwawione członki
        rozrzucone na chodniku ...
        • douglasmclloyd Re: zydowska moralnosc: smutek psa ma wieksza wag 02.08.06, 19:56
          3promile napisał:

> Nie - smutek psa ma wymowę inną, niż płaczące matki - mogę się założyć, że
          > zdjęcie tego psa bardziej trafia do wielu otyłych jankesów rozpostartych na tyc
          > h
          > ogromnych kanapach z gargantuiczną michą popcornu, niż okrwawione członki
          > rozrzucone na chodniku ...

... z gargantuiczną michą popcornu, przytulajacych do siebie psa z mysla, co ty
          bys biedaku beze mnie zrobil.
          • annamarta8 O tym tez myslalam 02.08.06, 20:17
            - Straszna tragedia jaka dzieje sie w Libanie dotknela przede wszystkim ludzi.
            Jednak nie moge pozbyc sie myslenia o tych rowniez bezbronnych i niewinnych
            ofiarach wojny - o zwierzetach. Nie tylko o petach, ale te tysiace zwierzat
            hodowlanych. Napewno cierpiacych i masakrowanych przez bomby najezdzcy. Raz
            pokazali tylko klacz blakajaca sie ze zrobkiem po ruinach, raz takiego samego
            osiolka no i tego uwiezionego psa. No, a co z bydlem w oborach, konmi w
            stajniach i tysiacami drobiu w kurnikach. O tym tak naprwde i powaznie to nikt
            nie mowi. Oczywiscie, ze ludzie i dzieci pierwsze, ale wojna to straszna bestia
            dla wszystkiego co zywe.
          • p.smerf Re: zydowska moralnosc: smutek psa ma wieksza wag 02.08.06, 20:27
            Pewien nasz wybitny sprawozdawca wojenny (z litości zapomniałem jak się nazywał)
            opisywał tragedię w Czeczenii. Zapłakana Czeczenka opisywała mu agonię jej kota
            potrąconego przez samochód ruskich soldatów. Przez długi akapit pan redaktor
            opisuje tę tragedię Jak to ten kot miałczał, jak to ciągnął za sobą wnętrzności
            itd, itd. Swą opowieść skończyła jednym krótyki zdaniem: "A wczoraj Rosjanie
            zastrzelili mojego męża i 4 synów i dwie córki, oraz spalili nam chałupę". Taki
            sobie wtręt dla odprężenia.
            • annamarta8 Re: zydowska moralnosc: smutek psa ma wieksza wag 02.08.06, 20:31
              - p.smerf - czy jestes pewien(na), ze wszystko zrozumiales(las)?
              • p.smerf Re: zydowska moralnosc: smutek psa ma wieksza wag 02.08.06, 20:56
                > - p.smerf - czy jestes pewien(na), ze wszystko zrozumiales(las)?

Dokładnie. Ponieważ w pierwszym momencie nie wierzyłem własny oczom,
                przeczytałem to ze trzy razy.
            • 3promile Re: zydowska moralnosc: smutek psa ma wieksza wag 02.08.06, 20:35
              Tak. p.smerfie - dlatego był wybitny (bez cudzysłowu). Na tym polega istota
              tragedii - bezpośredni przekaz upstrzony statystyką pogrzebów już nie trafia do
              tzw. opinii publicznej - Goya nie żyje, Picasso nie żyje - niech więc ten kot
              wlokący swoje trzewia po chodniku przemówi!
        • entefuhrer Zdaniem idiotow wiersz "Kot w pustym mieszkaniu" 02.08.06, 20:11
          ...opowiada o kocie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka