Gość: Alfa Re: Zeznaje Robert Kwiatkowski IP: *.crowley.pl 19.02.03, 20:52 A Adaś chciał być jedynym sprawiedliwym w Sodomie. Nie całkiem to wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filut Re: Zeznaje Robert Kwiatkowski IP: *.crowley.pl 19.02.03, 21:09 W wolnej Polsce, za którą Michnik siedział w więzieniu, Jego Agora obraduje po angielsku i bojownik musi korzytstać z tłumacza, potem musi wyjść bo zaburza obrady. Czy o take Polske walczyłeś Adamie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: Zeznaje Robert Kwiatkowski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.03, 21:27 Gość portalu: Filut napisał(a): > W wolnej Polsce, za którą Michnik siedział w więzieniu, Jego > Agora obraduje po angielsku i bojownik musi korzytstać z > tłumacza, potem musi wyjść bo zaburza obrady. Czy o take Polske > walczyłeś Adamie? Co Cię tak dziwi? Jeśli wszyscy członkowie zarządu mówią po angielsku a dwóch nie mówi po polsku, normalne jest, że językiem rozmowy będzie angielski. Nie rozumiem też dlaczego dziwi Cię, że Michnik wyszedł z obrad ciała, którego nie jest członkiem. Chyba nie masz wielkiego pojęcia jak działa normalna instytucja jeśli wyobrażasz sobie, że każdy uczestniczy w każdym spotkaniu na każdy temat. Myślę, że dokładnie o taki normalny biznes walczył Michnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACHER Re: Zeznaje Robert Kwiatkowski IP: *.acn.waw.pl 19.02.03, 21:39 Ciekaw jestem co tak ZSZOKOWAŁO Kwiatkowskiego w opowiadaniu Rywina jezeli nie wiedzial wtedy nic o łapówce. Chyba nie fakt, ze Rywinowi Adaś zrobił "ukryty magnetofon". Takie zabawy jak "ukryty magnetofon", "ukryta kamera", czy innego rodzaju casting to pyszna zabawa, znana juz od lat 60-tych z programu "Poznajmy sie" - Gryzy i Federowicza. Gdyby, któryś z posłów np. Rokita zahaczyl o to Kwiatkowskiego, to moze by sie cos wyjaśniło. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Zeznaje czy staje? IP: *.warsnet.pl 19.02.03, 21:46 Jak to jest, że według Telewizji Kwiatkowskiego - A. Michnik i W. Rapaczyńska zeznawali i byli przesłuchwani, a Kwiatkowski "stanął" przed komisją?? Choć wyraźnie widziałem, że siedział ;)) Już się przyzwyczaja?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu44 Jedynie GW jest bez winy- wszyscy inni! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 21:47 SLD - to banda lapciuchow, a GW to sa ich kolesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hepik Re: Zeznaje Robert Kwiatkowski.Sensacja IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.03, 21:49 Udało mi się z wiarygodnych źródeł zbliżonych do kierownictwa TVP dowiedzieć,że jutrzejsza transmisja z przesłuchania p. PREZESA w TVP3 będzie nadawana w wersji biało- czarnej.Zagwarantować ma to,że uszy p.Prezesa będą idealnie białe a idioci internauci zabierający głos na forum GW nie będą się czepiać lekkiego zaczerwienienia tychże(uszu) iskupią się na słowach prawdy wypowiadanych przez naszego PREZESA,co umożliwi zrozumienie sensu Jego wypowiedzi i poznaniu całej prawdy o aferze michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: Zeznaje Robert Kwiatkowski.Sensacja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.03, 22:05 Gość portalu: hepik napisał(a): > Udało mi się z wiarygodnych źródeł zbliżonych do kierownictwa > TVP dowiedzieć,że jutrzejsza transmisja z przesłuchania p. > PREZESA w TVP3 będzie nadawana w wersji biało- > czarnej.Zagwarantować ma to,że uszy p.Prezesa będą idealnie > białe a idioci internauci zabierający głos na forum GW nie będą > się czepiać lekkiego zaczerwienienia tychże(uszu) iskupią się na > słowach prawdy wypowiadanych przez naszego PREZESA,co umożliwi > zrozumienie sensu Jego wypowiedzi i poznaniu całej prawdy o > aferze michnika. A ja słyszałam, że jutro poseł Rokita przypadkowo zatnie się w sejmowej toalecie, gdzie spędzi cały dzień. Przy pytaniach posła Ziobry zaś zatnie się sprzęt nagrywający w związku z czym żadne z jego pytań nie zostanie zarejestrowane, ku rozpaczy kolegów z komisji wytrwale dążących do pełnego wyjaśnienia sprawy. Podobno też Kwiatkowski już dziś złożył wniosek, żeby jutro przesłuchiwał go znany z dociekliwości i bezkompromisowości Kamil Durczok, zaś w imieniu Kwiatkowskiego wypowiadać się będzie rzecznik TVP Jacek Snopkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widelec Ciekawe, jaka oferta?... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.03, 22:35 Fragment zapisu rozmowy Rywina i Michnika( na podst. art.Smolenskiego): "Michnik: - A wedle twojej opinii skąd wziął się pomysł tej ustawy? Rywin: - Początek ustawy to był Czarzasty i Robert, każdy chciał załatwić swój interes (Włodzimierz Czarzasty, założyciel wydawnictwa Muza, członek KRRiTV. Robert Kwiatkowski, prezes telewizji publicznej). Robert - sprywatyzować Dwójkę, Czarzasty - żeby stworzyć koncern nowy, nazwijmy to prasowy, kontra- Agora. Michnik: - Twoim zdaniem to dostatecznie mocna OFERTA , ŻEBY PRZEBIĆ ROBERTA? (podkreślenie moje) Rywin: - Robert jest w tym, ale nie będzie miał nic, że tak powiem, do tego." Czyżby słowa te wskazywały na to, że , jakkolwiek Kwiatkowski jest zamieszany w sprawę, to nie on był głównym rozgrywającym ? Może , co sugeruje wymiana zdań, prezes TV stał za pomysłem ustawy i był wmieszany w sprawe , ale wydaje się raczej ,że to nie Kwiatkowski wysłał Rywina. Jeżeli za ofertą Rywina stałby prezes TV , to o co chodzi Michnikowi , gdy ten pyta czy oferta przebije ( w domyśle ofertę ) Kwiatkowskiego? i dalej... "Michnik: - Nie sądzisz, że on szykuje zagrożenie? Rywin: - Nie, dlatego że Robert wymyślił, że jeśli to pójdzie w tym kierunku, będzie miał łatwiej z prywatyzacją Dwójki w przyszłości." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman To przesłuchanie to kpina !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 23:02 Jak był Michnik to go dusili, przeszedł Kwiatkowski ... i poszedł sobie ( mam nadziej, że nie na długo ) Kwiatkowski ma w zwyczaj nie dzwonic lecz odzwaniac ( na koszt podatników , a że dużo dzwoni to dużo też mówi o abonamencie, bo z tego zyje TVP), i to na dwie przed 12 !!! I nie ma w tym nic przecież dziwnego, no zadzwoniło sobie i już , bo co, zadzwonić mu nie można ? czy co ? A ta rzeczpospolita to czepia sie, a bilingi to pewnie spraparowali, ot co !!! Najlepiej to chyba , zadzwoniuc do Ks. Rydzyka i wyspowiadać mu sie na sekretarke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -zorba Re: To przesłuchanie to kpina !!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 19.02.03, 23:44 Ciekawy tekst Kwiatkowskiego to: "fakt wystąpienia billingu nie oznacza faktu odbycia rozmowy". Moze pan Kwiatkowski kupił nowy model telefonu komórkowego i po prostu sie nim bawił ... Retoryka wyćwiczona na posiedzeniach plenarnych PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Zeznaje Robert Kwiatkowski IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 22:35 Uważam , że Szanowny Pan Prezes TVP jest (nie jestem pewien czy lustracyjnym również ) kłamczuchemzjazdowcemsalomuspecjalego, i mysle sobie, że Bog da że nie zmieści sie do którejś z bramek , ogladałem jego pełne retoryki, wystapienie przed Wysoka Komisja i dowiedziałem sie tylko tyle ze należy płacic abonament bo w przeciwnym razie TVP zginie z kretesem, natomiast jak dobrze zrozumiałem to Komisja zebrała się w celu wyjasnienie : kto i kiedy chciała wziąść ( poraz kolejny ) pare groszy, przy okazji ( kolajnej z resztą ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anusia Re: Zeznaje Robert Kwiatkowski IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 19.02.03, 22:36 Kwiatkowski kręci jak najęty.!!! Mam nadzieję, że się dobiorą choć troszkę do tej całej "ordynackiej" . Formalnej czy nie. Towarzystwo wzajemnej adoracji. Kwiatkowski- Czarzasty i spólka. A tą całą KRRiTV rozpędzić na cztery wiatyry. Zeby to tylko było możliwe.!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Zeznaje Robert Kwiatkowski IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 22:47 Towarzystwo wzajemnej adoracji. Kwiatkowski- Czarzasty i spólka. A tą całą KRRiTV rozpędzić na cztery wiatyry. Zeby to tylko było możliwe.!! NOOOOOOOOOO własnie, żeby to było mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Myszka Re: Zeznaje Robert Kwiatkowski IP: *.rene.com.pl 19.02.03, 23:32 Kwiatek nie mówił prawdy, to się czuło że kręci. Kurzyło mu się z uszu. I te absurdy o kierowcy co trzyma jego komórkę, konia z rzędem jak ktoś pokaże mi prezesa firmy który powierza komóre kierowcy. Że mu ptaszka trzyma w ubikacji to rozumiem, ale komórkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZIGALEW PROWIZJONER W JEDWABIACH IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.03, 23:46 TEN FACET MA NĘDZNĄ WIZJĘ TELEWIZJI PUBLICZNEJ OSZOŁOMIONY NACISKAMI POLITYCZNYMI I GŁODEM WŁADZY,KORYTA LOGIKA I PRECYZJA MYŚLENIA-SZKOŁA PODSTAWOWA-MOŻE DLATEGO ,ŻE NIE ODBIERA TELEFONÓW KOMÓRKOWYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Equites Re: Echo listopadowych spekulacji upadku Rządu R.P. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.03, 00:30 Po Kopenhadze bez podania "istotnych" przeczyn media spekulowały upadek Gabinetu.Chyba nie były to przyczyny związane z negocjacjami?.Po 2 tygodniach było cicho.Moze to wszystko odbywa się pod publikę według przyjętego scenariusza.Nawiasem mówiąc Pan Prezes R.Kwiatkowski reprezentuje typ rasowego Technokraty i Inteligenta niezdolnego do łapuwkarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Equites Re: Zeznaje Robert Kwiatkowski IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.03, 00:58 Czy zimowa reorganizacja Gabinetu i przesunięcie na st.Szefa Polit.Gabinetu Pani Jakubowskiej nie świadczy o Okopywaniu się REDUTY.W.w. Pani była z tego co widac w jakis sposób zaangażowana w sprawę latem ubiegłego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zelazo Re: Zeznaje Robert Kwiatkowski IP: *.mis.prserv.net 20.02.03, 03:06 A zaplaciles abonament radiowo-telewizyjny...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Cwierc wieku temu... IP: *.tnt2.carbondale.il.da.uu.net 20.02.03, 03:20 Biedny Kwiatkowski, chyba zaczyna sie obawiac, ze towarzysze poswiecili go dla dobra sprawy? Na pocieche Kwiatkowskiemu zacytuje wierszyk z lat 1980/81, o jego poprzedniku Macieju Szczepanskim: "Cwierc wieku temu jeden Rozanski poszedl za wszystkich do kicia. Dzisiaj niech idzie Maciej Szczepanski reszta ma prawo do zycia." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal POZIOM FURMANA, AMBICJE PREMIERA IP: *.proxy.aol.com 20.02.03, 04:26 to jakis szalony pomysl, jak ta grupka chlopcow z ordynackiej, o poziomie furmanow (nie obrazajac furmana) wyobrazala sobie panowanie w III RP, oparte tylko na przynaleznosci partyjnej. To nie tylko brak wyobrazni, ale skrajna glupota. Takie wrazenie sprawil dzis zeznajacy sz.p.prezes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trefere Winni Wanda i Banda czyli Michnik i Wyborcza IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 20.02.03, 05:56 To w dzienniku Michnika po raz pierwszy pojawił sie pomysł prywatyzacji PR 2 TVP.(Gazeta wyborcza nr 101 z dn.27. 09.1989 str.8.) Przez tyle lat nie mógł tego zrealizować teraz też mu się nie udało z Polsatem.To trzeba było zrobić hucpę no i mamy np.taką rapaczyńską która oskarża posługując sie swoja znajomością kryminałków i innych opowiadań s-f. Michnik osiągnął (Rapaczyńska może nawet lepsza odniego) mistrzostwo w odwracaniu kota ogonem.I co tam Rywin tu chodzi o ustawę a teraz jest szansa tak ją zredagować jak to sobie żydzi chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Zeznaje Robert Kwiatkowski IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.03, 06:56 A mnie się podobały odpowiedzi pana Kwiatkowskiego. Były przemyślane, szybkie i jak powiedział poseł Rokita, że „można się było czegoś nauczyć” A wy czytelnicy GW, co tak bijecie pianę, spróbujcie porównać poziom intelektualny pana Michnika i Kwiatkowskiego. Ja sam nie chciałbym dożyć czasów dominacji Angory w polskich mediach. Przeczytałem wszystkie wypowiedzi i muszę „pogratulować” panu Michnikowi takich zwolenników. To jest poziom Radia Maria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obronca katowic Kazik chamie nie hańb Katowic! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.03, 16:43 Gość portalu: kazik napisał(a): > A mnie się podobały odpowiedzi pana Kwiatkowskiego. Były > przemyślane, szybkie i jak powiedział poseł Rokita, że „można > się było czegoś nauczyć” A wy czytelnicy GW, co tak bijecie > pianę, spróbujcie porównać poziom intelektualny pana Michnika i > Kwiatkowskiego. Ja sam nie chciałbym dożyć czasów dominacji > Angory w polskich mediach. Przeczytałem wszystkie wypowiedzi i > muszę „pogratulować” panu Michnikowi takich zwolenników. To jest > poziom Radia Maria Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Zeznaje Robert Kwiatkowski 20.02.03, 16:46 Gość portalu: kazik napisał(a): > A mnie się podobały odpowiedzi pana Kwiatkowskiego. Były > przemyślane, szybkie i jak powiedział poseł Rokita, że „można > się było czegoś nauczyć” A wy czytelnicy GW, co tak bijecie > pianę, spróbujcie porównać poziom intelektualny pana Michnika i > Kwiatkowskiego. Ja sam nie chciałbym dożyć czasów dominacji > Angory w polskich mediach. Przeczytałem wszystkie wypowiedzi i > muszę „pogratulować” panu Michnikowi takich zwolenników. To jest > poziom Radia Maria Najlepsza jest Pani Rapaczyńska. W sumie to nawet dobrze, iż SLD ma tylu przedstawicieli w komisji. Za każdym razem, gdy przedstawiciel sojuszu zadawał pytanie, po odpowiedzi szefowej Agory, wychodził na idiotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś Re: Zeznaje Robert Kwiatkowski IP: *.centrala.kbsa / 10.145.1.* 20.02.03, 07:16 No i niestety, ale wezwą Rywina i ukręcą sprawię łeb. A gdzie przesłuchanie Premiera millera i całej tej łapówkarskiej hołoty !!!! A ty drogi telewidzu , słuchaczu, oglądaczu do ...roboty, płać podatki i siedź cicho , bo możesz stracić pracę dzięki której zarobisz w ciągu 50 lat około 500.000 PLN ( 4 miesięczne pobory "na rękę" prezesów TVP, TPSA, itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk Re: Zeznaje Robert Kwiatkowski IP: 173.1.0.* 20.02.03, 08:14 Widać wyraźnie że Kwiatkowski kłamie i kręci i w dodatku ma poczucie pewności że nic mu nie grozi, wierzy w swoją złodziejską inteligencje, to prawie pewne że wszystko to wykombinowały kręgi zwiazane z telewizją i wpływami jakie posiadają w rządzie, wykombinowali że mając wpływy mogą ustawić ustawę i zarobić, a członków rządu potraktowali jak narzędzie do swych kombinacji. Moim zdaniem wszystkich Kwiatkoskich (telewizyjnych decydentów) rozstrzelać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulk ZŁODZIEJ Robert Kwiatkowski IP: *.pekao.com.pl 20.02.03, 08:33 ZŁODZIEJ Lew Rywin, ZŁODZIEJ Leszek Miller. Zbyt dużo ważnych ZŁODZIEJI się do kupy razem zebrało, aby mogło im się coś złego stać. Jeszcze chwilę ten kabaret w komisji i prokuraturze portwa i ucichnie. Przejdzie w zapomnienie tak jak wszystkie inne dotychczasowe afery. Odpowiedz Link Zgłoś
jkwt Skrywane cele rządu 20.02.03, 08:41 A mnie z tej sprawy najbardziej zaciekawiły skrywane cele rządu. Już raz tow. minister Janik wypalił, że rząd podejmuje decyzje w interesie swojego elektoratu i nie chce by mu ktoś przeszkadzał. Tak więc może poza tym jednym mamy jeszcze inne skrywane cele rządu. Może jakaś komisja sejmowa spróbuje je odkryć przed opinią publiczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N_K nic z tego nie wiem IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 20.02.03, 08:42 a o co tu wogole chodzi - nie lapie tego wszystkiego bo sesje mialem moze mi ktos to krotko stescic??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Zeznaje Robert Kwiatkowski IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.03, 09:03 Co było skrywanym celem rządu każdy wie: skompromitowanie Agory i Gazety Wyborczej, a przy sposobności dostanie łapówki. Poprostu prowokacja. A nie tak jak mówi Szmajdziński dziś rano: wzmocnienie medii publicznych-bo to było oficjalne, wszędzie ogłaszane. Szmajdziński łże w oczy tak jak Kwiatkowski. Co z tym zrobić: poprostu nie oglądać programu telewizji publicznej, nie płacić, nie reklamować się w niej. Tak powinien zrobić każdy człowiek w Polsce i każda Firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsil Re: Zeznaje Robert Kwiatkowski IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.02.03, 09:03 Niby dlaczego Kwiatkowski ma kłamać a Michnik i Rapaczynski ma mówć prawdę.Ja nie wierzę polskiej prywacie bo jak można nie miec nic i raptem mieć dużo.I jeszcze jedno Michnik powiedział ze nie wziął akcji tylko wyrzucił je do kosza chyba cos nie tak normalny człowiek tego nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: Zeznaje Robert Kwiatkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.03, 10:21 Gość portalu: tsil napisał(a): > Niby dlaczego Kwiatkowski ma kłamać a Michnik i Rapaczynski ma > mówć prawdę.Ja nie wierzę polskiej prywacie bo jak można nie > miec nic i raptem mieć dużo. Wiesz, niektórzy ludzie mają dobre pomysły i potrafią jes zrealizować. Zapewniam Cię, że jakbyś potrafił stworzyć Gazetę Wyborczą (lub wpadł na inny dobry pomysł i potrafił go wcielić w życie) też byłbyś bardzo bogatym człowiekiem. Chyba, że wygodniej Ci leczyć kompleksy mówiąc, że jak ktoś coś ma to na pewno ukradł. I jeszcze jedno Michnik powiedział > ze nie wziął akcji tylko wyrzucił je do kosza chyba cos nie tak > normalny człowiek tego nie robi. Na miłość boską, to była merafora, wszystko bierzesz tak dosłownie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAREK TURSKI OHYDNI SĄ CI DZIAŁACZE SLD, SKORUMPOWANI, MAFIOSI IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.02.03, 09:19 BEZ ŻADNYCH ZASAD, TAKA JEST CAŁA SLD. TACY LUDZIE NAMI RZĄDZĄ, SĄ PASOŻYTAMI, NIEROBAMI, NA KTÓRYCH ŁOŻY NARÓD. MY ICH UTRZYMUJEMY A ONI UDAJĄ, ŻE UMIEJĄ RZĄDZIĆ I BIORA ZA TO MILIONY ZŁOTYCH MIESI ECZNI. ZA CO ? CO ONI W OGÓLE ROBIĄ/ ZA CO BIERZE PIENIĄDZE MILLER, KWAŚNIEWSKI, SZMAJDZIŃSKI, KWIATKOWSKI I CAŁA TA CZEREDA ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obik Bo do komucha przemawia tylko kalasznikow IP: 195.117.149.* 20.02.03, 09:42 Dla komucha nie ma wartosci ani Bóg ano Honor ani Ojczyzna, nie trafiaja też żadne argumenty. Liczy sie tylko naładowany kałasznikow. Lewicowi członkowie komisji to są zwykli sowieccy czekiści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bek Re:Kaliusz=dworska gnida IP: 80.48.150.* 20.02.03, 09:24 To po obejrzeniu początku dzisiejszego przesłuchania, nie wspominając wczorajszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulk Re:Kalisz=dworska gnida IP: *.pekao.com.pl 20.02.03, 11:09 Tego się należało spodziewać. Pytanie - kogo bronią Kalisz i Nałęcz? Odpowiedź: Millera, Kwiatkowskiego, Nikolskiego, Jakubowskiej itd... Jest to silnie powiązana różnymi interesami grupa partyjnych towarzyszy, biznesmenów. Czażasty, Kwiatkowski, Wieczerzak, Bagsik, Pershing, Sekuła, eko-Kołodko, Szeremietiew, żelatynowy Grabek - wszyscy oni robią interesy w ten sam sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr7777 Re:Kalisz=dworska gnida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.03, 02:13 Gość portalu: bulk napisał(a): > Tego się należało spodziewać. Pytanie - kogo bronią Kalisz i Nałęcz? Odpowiedź: > Millera, Kwiatkowskiego, Nikolskiego, Jakubowskiej itd... Jest to silnie > powiązana różnymi interesami grupa partyjnych towarzyszy, biznesmenów. > Czażasty, Kwiatkowski, Wieczerzak, Bagsik, Pershing, Sekuła, eko-Kołodko, > Szeremietiew, żelatynowy Grabek - wszyscy oni robią interesy w ten sam sposób. Oszczędź Sekułę - już nie żyje. De moribus nihil nisi bene. A poza tym masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś