Dodaj do ulubionych

Na forum Kraj także czas na zmiany!

14.08.06, 19:29
Z radoscia wielką stwierdzam,że coraz mniej forumowego magla i niewieścich
dysput i przekomarzań a czasami kłótni o rzeczach błachych i ulotnych.O tym
co i w jaki sposób powiedział jakis zakichany polityk lub ogłupiony dawną
propagandą poprawny politycznie komentator z agorowego środowiska. Coraz
mniej zakłamanej michnikowszyzny a coraz więcej rzetelnej oceny politycznej
rzeczywistości w jaką dzięki Michnikowi został wtłoczony nasz Kraj.
Coraz wiecej prób zrozumienia dokąd i dlaczego powinna kroczyć Polska jesli
chce utrzymać swoja narodową tożsamość i pozostać niepodległym Państwem.
Taki stan rzeczy zaistniał dzieki mądrym postom coraz wiekszej liczby nowych
forumowiczów.
Niech forum Kraj stanie się wreszcie miejscem na,którym warto przystanąć na
chwilę żeby się pośmiac serdecznie a przy okazji dowiedzieć się czegoś z
polityki o polskiej racji stanu a z życia społecznego i kulturalnego o
ważnych i pożytecznych inicjatywach podejmowanych w całej Polsce, a nie tylko
o gadkach politykierów i "aferałach" z Warszawy lub Krakowa.
Mówiąc najkrócej wiecej przemyśleń a mniej bezmyślnych reportaży z gazet i
telewizji.
Obserwuj wątek
    • buffalo_bill A co? Odchodzisz z FK? 14.08.06, 19:52
      Szkoda. Będzie nam brakować Twojego "magla" i "ogłupienia propagandą".
      • homosovieticus Rozsądny człowiek nie powinien żałować braku 14.08.06, 19:59
        "magla" i "ogłupiania propagandą"
        • buffalo_bill Zapewne. A jednak szkoda, że odchodzisz 14.08.06, 20:01

• x2468 Re: Zapewne. A jednak szkoda, że odchodzisz 14.08.06, 20:04
            Ukradliscie w Gdyni Aleje Zjednoczenia ktorej to nazwa upamietniala zjednoczenie
            Pomorza z Macierza.Idziesz dalej krasc?
            • homosovieticus Re: Zapewne. A jednak szkoda, że odchodzisz 14.08.06, 20:10
              Nie rozumiem. Co, kto, komu ukradł?
    • homosovieticus No cóż, jak czas to czas na zmiany! 14.08.06, 20:04
      Ty powinenes zostać. Mam nadzieję,że zmadrzejesz.
    • xtrin Re: Na forum Kraj także czas na zmiany! 14.08.06, 20:11
      > Coraz wiecej prób zrozumienia dokąd i dlaczego
      > powinna kroczyć Polska jesli chce utrzymać swoja
      > narodową tożsamość i pozostać niepodległym Państwem.

Na przykład takich: "Czy polscy Żydzi gotowi są oddać życie w obronie swojej
      Ojczyzny z wyboru czyli Polski?"
      Wątek tak głęboki i ważny, że go aż uhonorowano przenosinami na Oślą.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=46835941
      • alistair-p Re: Na forum Kraj także czas na zmiany! 14.08.06, 20:15
        On nie odejdzie,teraz teksty będzie mu pisac ktoś inny i będzie musiał zmienić
        wizerunek.Zmieni więc nicka,a jak z postami to zobaczymy.
      • homosovieticus Swego czasu i gadka o Katyniu była przenoszona 14.08.06, 20:16
        na "oślą ławkę".
        To nie giwi przeniosła ten watej na oślą ławke tylko polscy współczesni,
        forumowi Żydzi.
        • zirby Re: Swego czasu i gadka o Katyniu była przenoszo 14.08.06, 20:23
          homosovieticus napisał:

> na "oślą ławkę".
          > To nie giwi przeniosła ten watej na oślą ławke tylko polscy współczesni,
          > forumowi Żydzi.

Parafrazując cytat z basha: uważaj homoś, bo zydzi mają panel admina do świata.
          Ani się obejrzysz jak ci nawet adres zamieszkania i płeć zmienią :))))
          • homosovieticus Nic nie jest wieczne. Tylko Bóg. 14.08.06, 20:25
            • xtrin Re: Nic nie jest wieczne. Tylko Bóg. 14.08.06, 20:32
              "Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber
              beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher."
              A.Einstein
              • homosovieticus wszyscy są ciekawi co powiedział Einstein a nie 14.08.06, 20:35
                wszyscy znaja niemiecki. Moze przetłumaczyć zechcesz?
                • zirby Re: wszyscy są ciekawi co powiedział Einstein a n 14.08.06, 20:40
                  homosovieticus napisał:

> wszyscy znaja niemiecki. Moze przetłumaczyć zechcesz?

Ty, ze swoim nazwiskiem znanym i cenionym w polskiej kulturze nie znasz
                  niemieckiego nawet w stopniu podstawowym??? :) Ale wtopa :)
                  A to jest słynne zdanie Alberta (tłumaczenie luźne): "Dwie rzeczy są
                  nieskończone: wszechświat i ludzka głupota. Jednak co do wszechświata nie
                  jestem całkowicie pewien"
                  • homosovieticus Jesli Twoja wiedza o słynnych wypowiedziach 14.08.06, 20:44
                    wielkiego fizyka sprowadza sie do tej zacytowanej i moim zdaniem nieprawdziwej
                    wypowiedzi, to pogratulowac zainteresowań kulturalnych. nie myl z kulinarnymi
                    bo to nie to samo.
                    ps
                    Na krakowskich plantach stoi pomnik mego niedalekiego przodka o ,którym
                    uczyłes sie - lub nie- w szkole.
                    • zirby Re: Jesli Twoja wiedza o słynnych wypowiedziach 14.08.06, 21:03
                      homosovieticus napisał:

> wielkiego fizyka sprowadza sie do tej zacytowanej i moim zdaniem
                      nieprawdziwej
                      >
                      > wypowiedzi, to pogratulowac zainteresowań kulturalnych.

ależ polskojęzyczny homosiu zeby zrozumiec ten cytat z Einsteina nie potrzeba
                      znac ani jednego słowa z jego dzieł. Wystarczy znajomośc jezyka niemieckiego w
                      stopniu mocno podstawowym:)

>nie myl z kulinarnymi
                      > bo to nie to samo.

O kurde! No, wreszcie jakiś wkład w polską kulture wniosłeś! Co prawda na razie
                      prawisz banalne komunały, ale jakie możliwości i predyspozycje, taki wkład.
                      Wyrobisz sie :)

> ps
                      > Na krakowskich plantach stoi pomnik mego niedalekiego przodka o ,którym
                      > uczyłes sie - lub nie- w szkole.

Mam tylko nadzieje ze ten twoj niedaleki przodek to nie harfiarz albo grażyna i
                      litawor :) Albo - apage satanas! - Maryja Łaskawa. Zresztą mnie homosiu
                      polskojezyczny pomniki zadziwjaja srednio. Tak sie sklada ze przez pare ładnych
                      lat mieszkalem na ulicy noszacej imie mojego stryja i idac do szkoly mijalem
                      jego pomnik (nota bene straszne szkaradztwo, stryjek jakby go zobaczyl to by
                      projektant zostal tak opieprzony ze by sie w kapcie nie zmieścil :))
                      • xtrin Re: Jesli Twoja wiedza o słynnych wypowiedziach 14.08.06, 21:08
                        > Wystarczy znajomośc jezyka niemieckiego w
                        > stopniu mocno podstawowym:)

Cytat jest na tyle znany, że wystarczy skojarzyć (niekoniecznie z niemieckieg)
                        znaczenie słowa "Universum", by załapać o co chodzi.
                    • xtrin Re: Jesli Twoja wiedza o słynnych wypowiedziach 14.08.06, 21:05
                      > Na krakowskich plantach stoi pomnik mego niedalekiego
                      > przodka o ,którym uczyłes sie - lub nie- w szkole.

Mamy już padać na kolana?
                      A o moim przodku to wszyscy w szkole się uczyli :).
                      • homosovieticus Rób jak uważasz. 14.08.06, 21:23
        • ave.duce Re: "gadka o Katyniu" ??? GADKA ?! KATYŃ ?! 14.08.06, 21:11
          Takie zestawienie to żenada!

;)
          • homosovieticus Żenadą było unikanie gadki na temat Katynia . 14.08.06, 21:17
            Żenada i tchórzostwem. podobnie jak i teraz tchórzostwem jest unikanie gadki na
            temat roli wspólczesnych polskich Żydów w przemianach po 1989-tym roku.Roli
            czesto niejednoznacznej i dyskusyjnej.
            • ave.duce Re: Żenadą jest zestawienie "KATYŃ" i "GADKA" 14.08.06, 21:21
              Nic na ten temat nie masz do powiedzenia?
              Nawet głupiego : przepraszam, nie powinienem TAK napisać?

;)
              • homosovieticus Piszę jak uważam i chcę i myślę tyż tak samo. 14.08.06, 21:32
                • ave.duce Re: Ok, sam dajesz o sobie świadectwo ... ;((((( 14.08.06, 21:35
                  EOT
                  • homosovieticus Tak jak wszyscy, którzy nie potrzebują fachowych 14.08.06, 23:14
                    rad o PR.
                    • ave.duce Re: Tak jak wszyscy, którzy nie potrzebują fachow 14.08.06, 23:17
                      homosovieticus napisał:

> rad o PR.

PiSzesz o bliźniętach jednojajowych, pp. Kaczyńskich?

;)
                      • homosovieticus Upierdliwyś a nie dowcipnyś. 14.08.06, 23:55
                        • ave.duce Re: A ty jak zawsze - malutka kobiecina radziecka 14.08.06, 23:57

• homosovieticus ale z h..em jak u Roberta Burnsa 15.08.06, 00:00
                            • ave.duce buhahahahaha - krowa, która najwięcej ryczy... 15.08.06, 00:01

• homosovieticus a rozumiesz dlaczego przywolalem R. Burnsa? 15.08.06, 00:10
                                • ave.duce Re: To wynikało z tytułu twojego postu... 15.08.06, 00:15
                                  ... a może dlatego, że cenisz sobie najbardziej whisky i kobiety...
                                  kobiecino radziecka...

;)
                                  • homosovieticus Re: To wynikało z tytułu twojego postu... 15.08.06, 00:18
                                    To wymaga większej wiedzy niż sieciowe informacje o R. Burnsie.
                                    Gdybyś wiedzial to ze zdziwienia byś zamilknąl na pewien czas. Ku pożytkowi
                                    innych.
                                    • ave.duce Re: Sieciowe? Oj, kobiecino radziecka... 15.08.06, 00:21
                                      homosovieticus napisał:

> To wymaga większej wiedzy niż sieciowe informacje o R. Burnsie.
                                      > Gdybyś wiedzial to ze zdziwienia byś zamilknąl na pewien czas. Ku pożytkowi
                                      > innych.

... ale chętnie się dowiem, nauczyć czegoś się można zawsze i od każdego.

;)
                                      • homosovieticus Wiem o tym ale powinieneś zostać ukaranym 15.08.06, 00:30
                                        za idiotyczne śmiechy i nie mniej idiotyczne docińki skierowane w moim kierunku.
                                        • ave.duce Re: Oj, kobiecino sowiecka - ukarać mnie ? 15.08.06, 00:40
                                          Żarty się ciebie trzymają, matrioszko! Ale jako osoba tolerancyjna, "ludzka
                                          pani" - mogę się posmiac razem z tobą.

homosovieticus napisał:

Wiem o tym ale powinieneś zostać ukaranym

> za idiotyczne śmiechy i nie mniej idiotyczne docińki skierowane w moim kierunku
                                          > .

:) Dobranoc! Śpij dobrze i śnij o swoim Robercie Burnsie...
                                          • homosovieticus dobranoc! 15.08.06, 00:44
    • homosovieticus Czyzbyś i Ty żałował? 14.08.06, 20:21
      Mała rzecz a cieszy.
    • terraincognita Re: Na forum Kraj także czas na zmiany! 14.08.06, 20:47
      homosovieticus, nie zaczynaj zmian od zmiany PiSowni! B ł a H a rzecz a nie
      błacha! Wstydzisz sie choc za to?

Z żydowskich (czy tylko?) dowcipów: - Gdzie pracujesz? -Nigdzie. - A co
      robisz? - Nic. - Fajne zajęcie! - Fajne,tylko konkurencja ogromna!
      • homosovieticus Re: Na forum Kraj także czas na zmiany! 14.08.06, 20:55
        Tak, ale nie za bardzo. :((
    • jukajuka9 ciesz się ciesz a po odwrocie strategicznym 14.08.06, 21:14
      ciesz się ciesz a po odwrocie strategicznym nastąpi zdwojony powrót tego co było.
      Talibów tez w puszczono do afganistanu by pokazali swoje pazurki dla ludu.
      • homosovieticus Re: ciesz się ciesz a po odwrocie strategicznym 14.08.06, 21:33
        Uwazasz,ze Talibów wpuscili Amerykanie?
        • jukajuka9 talibów dozbgroili amerykanie i wychodowali 14.08.06, 22:00
          to fakt...
          • homosovieticus Mówimu o wpuszczeniu na salony wadzy a nie o 14.08.06, 23:39
            dozbrojeniu w czasie walk z Czerwoną Armią.
    • dr.krisk Słusznie! Precz z krytykanctwem! 14.08.06, 22:56
      Zamiast sławić osiągnięcia oraz dawać publicznie wyraz zwego poparcia dla
      nadchodzących Zmian, jakieś michnikoidy jaja sobie złośliwe robią!
      Na przykład z ciebie - jak piszesz "błahy"?
      • homosovieticus Re: Słusznie! Precz z krytykanctwem! 14.08.06, 23:16
        Zdarzalo mi się pisać dupa przez "Ó" i ...żyję.
        • dr.krisk Re: Słusznie! Precz z krytykanctwem! 14.08.06, 23:18
          homosovieticus napisał:

> Zdarzalo mi się pisać dupa przez "Ó" i ...żyję.
          Ale co to za rzycie..... :)
          • homosovieticus Re: Słusznie! Precz z krytykanctwem! 14.08.06, 23:36
            Życie ani jego jakośćnie zależą od ortographi!
            • dr.krisk Re: Słusznie! Precz z krytykanctwem! 14.08.06, 23:58
              homosovieticus napisał:

> Życie ani jego jakośćnie zależą od ortographi!
              Ale noblesse oblige. Poglądy wyrażane koślawym językiem stają się karykaturalne
              i krzywe. Dla mnie kaleczenie mowy ojczystej (też mi się zdarza) obniża jakość
              mojego życia.
              Ale tobie najwyraźniej to nie przeszkadza. Nawet niespecjalnie się dziwię.
              • homosovieticus Re: Słusznie! Precz z krytykanctwem! 15.08.06, 00:01
                Boś POZEREM
                • jukajuka9 ja np kalecze język polskibo mam w doopie to forum 15.08.06, 00:05
                  .
                • dr.krisk Jak zostać "pozerem" w IV RP :) 15.08.06, 00:06
                  homosovieticus napisał:

> Boś POZEREM
                  Wystarczy znać ortografię i gramatyke języka polskiego na poziomie szkoły
                  średniej....
                  Jak dodam jeszcze że nie przeklinam i płacę podatki, to szlag cię trafi,
                  prawda?
                  • homosovieticus Re: Jak zostać "pozerem" w IV RP :) 15.08.06, 00:14
                    Określenie POZER zupelnie inne niesie treści. Przeklinanie i placenie podatków
                    należy do obszaru kultury a pozerstwo do obszaru jej WYNATURZEŃ.
                    • dr.krisk Aha. 15.08.06, 00:22
                      To znaczy jestem wynaturzony. Na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć, że
                      wynaturzono mnie za PRL-u, zmuszając do starannego przygotowania do matury.
                      Teraz oczywiście twój wicepremier Giertych zerwał okowy i wynaturzenia. Można
                      miec maturę nie znając języka ojczystego.....
                      Czy to z myślą o tobie?
                      • homosovieticus Co innego jest znać język ojczysty a co innego 15.08.06, 00:34
                        pisać w nim bez blędów ortograficznych.
                        Zdaleś maturę podobnie jak zdają w cyrku malpy egzaminy z wyuczonych sztuczek i
                        min.
                        • dr.krisk Nowa wykładnia znajomości języka polskiego. 15.08.06, 00:45
                          To według nauk ministra Giertycha?
                          Matematyka bez znajomości czterech podstawowych działań?
                          Ta IV RP zadziwia.
                          • homosovieticus Re: Nowa wykładnia znajomości języka polskiego. 15.08.06, 00:48
                            Nie to wedlug Ajdukiewicza. Slyszaleś forumowy inteligecie o takim Polaku?
                            Znasz Jego wyklady poswięcone problematyce języka?
                            • dr.krisk No proszę - zaraz Husserla w oryginale.... 15.08.06, 00:52
                              homosovieticus napisał:

> Nie to wedlug Ajdukiewicza. Slyszaleś forumowy inteligecie o takim Polaku?
                              > Znasz Jego wyklady poswięcone problematyce języka?
                              .. mi zacytujesz :)
                              Wykładów nie znam, ty natomiast oczywiście czytujesz je do poduszki.
                              I kto tu jest pozerem?
                              Po prostu nie chciało ci się uczyć, ot co.
                              I jesteś niechluj intelektualny.
                              • dr.krisk Ciekawe, jakie słynne nazwisko zaraz zacytuje... 15.08.06, 00:54
                                Nie posiadam się z ciekawości...
                                • dr.krisk Może "Parerga" Kotarbińskiego wywlecze? 15.08.06, 00:57
                                  Choć to za komuny wydane i oficjalnie, to raczej nie.
                                  • homosovieticus Nie znam 'Perergi'"Prof. Kotarbińskiego.Choć też 15.08.06, 01:04
                                    byl bylym ziemianinem.
                                    • dr.krisk "Parerga".......... 15.08.06, 01:08
                                      I to raczej "Parergów" się odmienia.
                                      Zamiast pytać o maturę moich rodziców, sam sprawdź czy ją masz. Bo chyba
                                      wszystko zapomniałeś.
                                      • homosovieticus Nie znam slowa więc nie mogę poprawnie odmieniać. 15.08.06, 01:11
                                • homosovieticus Cerwantes 15.08.06, 01:00
                                  • dr.krisk Kto to jest "Cerwantes"????? 15.08.06, 01:05
                                    • homosovieticus To ten sam czlowiek co Cervantes. 15.08.06, 01:23
                              • homosovieticus [...] 15.08.06, 00:56
                                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                • homosovieticus Bawi mnie,ze Ty Giwi lub twoi koledzy uczą mnie, 16.08.06, 13:49
                                  od czasu do czasu, bon tonu, nawet tego wirtualnego!
          • 1normalnyczlowiek To takie rzycie,które ortografii sie czepiają, jak 15.08.06, 00:41
            dr.krisk napisał:
            > Ale co to za rzycie..... :)

---> ... nie mają nic do powiedzenia.
    • kapucynka9 Niedoczekanie !!!!! 15.08.06, 00:14
      • homosovieticus Twoje miejsce w ZOO a nie na forum! 15.08.06, 00:16
        • kapucynka9 Masz zwidy, czy nocne moczenia !!! 15.08.06, 00:19
          • homosovieticus Kapucyki wśród malp zajmują poślednie miejsce! 15.08.06, 00:32
            Spadaj na drzewo!
            • kapucynka9 Tak twierdzą absolwenci Wieczorowego Uniwersytetu 15.08.06, 00:36
              Marksizmu Leninizmu. Pewnie mają rację. To jaki twój poziom skoro polemizujesz
              ze mną ?????
              • homosovieticus Nie slyszalem nigdy o takim uniwersytecie. 15.08.06, 00:42
        • dr.krisk A gdzie się trzyma sowieckie chomiki? 15.08.06, 00:23
          • homosovieticus Nie ma takiego gatunku chomoków, maturzysto 15.08.06, 00:36
            starannie wyuczony dobrych manier i bezmyślności.
            • kapucynka9 Twoja żarliwość NKWD'zisty poraża siłą argumentów 15.08.06, 00:38
              • homosovieticus Malpy się nie przekonuje. Malpy się tresuje. 15.08.06, 00:41
                Wytresowana malpa nadal pozostaje malpą.
                • kapucynka9 Poza małpami to jest jeszcze Zakon Ojca Pio, 15.08.06, 00:46
                  baranie!!!!!
                  • homosovieticus Ale tam nie ma kobiet. 15.08.06, 00:49
                    Oślico bez przydzialu!
                    • kapucynka9 Masz zjełczałe wiadomości !!!! 15.08.06, 00:50
                      • homosovieticus ani malp! 15.08.06, 00:52
              • 1normalnyczlowiek Natalio Krupska,kapucynko po dziewięciokroć 16.08.06, 16:42
                Twoja żarliwość NKWD'zisty poraża siłą argumentów
                Autor: kapucynka9
                Data: 15.08.06, 00:38

---> Jak dobrze wiesz sposób działania NKWD jest wzorem dla politpoprawnych
                łże-elit i pseudoautorytetów mających zlasowane mózgi 16-letnim praniem mózgu
                wybiórczą ideologią. Łatwo sprawdzić, że nie ja lecz Ty żarliwie oddajesz hołd
                zakłamanym postkomunistom.
            • dr.krisk Nie ma? A ty to niby co? Kozica? 15.08.06, 00:43
    • eboshi Serdeczne spieprzaj dziadu i Bóg zapłać :) 15.08.06, 00:36
      tudzież Pan Bozia zawsze dziwica.

Idź sobie zmieniać swoich kryminalno-przenno-buraczanych koalicjantów.
      Zabierz się za pedofilie i homoseksualizm kleru.
      Walcz z obłudą i zakłamaniem PiS.

Od FK się odtenteguj - ty tu jesteś obcy :-P
      • homosovieticus Tylko koszerni są swoi? 15.08.06, 00:39
        • eboshi Tylko myślący są swoi 15.08.06, 00:48
          Uwarunkowani są na prawach ciekawostek.
          Dostarczają nam rozrywki tudzież wiedzy o stanie zniewolonych umysłów.

• homosovieticus Nie myl myślących z belkoczącymi.To inny sort! 15.08.06, 00:50
            • eboshi Nie ma mowy o pomyłce. 15.08.06, 00:55
              Twój bełkot trudno z czymkolwiek pomylic :)
              • homosovieticus Nie myl belkotu z niezrozumieniem wynikającym 15.08.06, 01:08
                ze zbyt dużej różnicy w wyksztalceniu i wiedzy.Nie jesteś erudytą a wprost
                przeciwnie.
      • przekumaty.gosc Re: Serdeczne spieprzaj dziadu i Bóg zapłać :) 15.08.06, 00:46
        eboshi napisał:

> > Idź sobie zmieniać swoich -przenno-buraczanych

Eboshi- kolejny raz złapany na ortografie...

Słaby wynik platfusków na dyktandzie nie był chyba dziełem przypadku.
        • eboshi Re: Serdeczne spieprzaj dziadu i Bóg zapłać :) 15.08.06, 00:49
          przekumaty.gosc napisał:

> Eboshi- kolejny raz złapany na ortografie...

Możesz mnie łapać za co chcesz, a i tak wiadomo żeś ćwok :)
          • przekumaty.gosc Re: Serdeczne spieprzaj dziadu i Bóg zapłać :) 15.08.06, 00:52
            Życie dla Was takie okrutne.
            Nie bedę se już znęcał .

pa pa

I pamiętaj

POrażka Waszym przeznaczeniem
        • 1normalnyczlowiek To ich terra incognita :) 15.08.06, 01:10
          przekumaty.gosc napisał:
          > Eboshi- kolejny raz złapany na ortografie...
          > Słaby wynik platfusków na dyktandzie nie był chyba dziełem przypadku.

---> Tak jak i pisanie z sensem. Zauważ, że gromadzą się jak hieny - jeden rzuca
          padlinę a reszta stadka zbiega się obgryzać.
    • bryt.bryt niech sie mury pna do gory! 15.08.06, 00:59
      homosovieticus napisał:

(...)
      > Mówiąc najkrócej wiecej przemyśleń a mniej bezmyślnych reportaży z gazet i
      > telewizji.

Generalnie stek bzdur, ale ostatnie zdanie jednak z sensem. I to ostatnie
      zdanie trzeba by bylo zadedykowac tym i owym, oraz ich politycznym przewodnikom
      spod znaku Kurskiego i jego druzyny.
      • dr.krisk Generalnie tak. 15.08.06, 01:09
        bryt.bryt napisał:

> Generalnie stek bzdur,
        Ale śmiesznych! I za to cenię sowieckiego chomika: że śmieszny!
        • kapucynka9 Śmieszny, że czasem aż straszny !!!! 15.08.06, 01:12
        • bryt.bryt Re: Generalnie tak. 15.08.06, 01:13
          dr.krisk napisał:

> bryt.bryt napisał:
          >
          > > Generalnie stek bzdur,
          > Ale śmiesznych! I za to cenię sowieckiego chomika: że śmieszny!

Na FK mozna byc smiesznym, ale rzadza nami jemu podobni, i to juz jest
          tragifarsa.
          • dr.krisk To akurat prawda. 15.08.06, 01:18
            Sowiecki chomik jest oszołomem, opętanym rewolucyjną gorączką, co zmusza go do
            wypisywania rozmaitych farmazonów (ku naszej uciesze). Niestety, rządza nami
            podobni goście, udają nawet naszego prezydenta i premiera, w naszym imieniu
            wydają rozmaite oświadczenia....
            I to już nie jest śmieszne zupełnie.
            Już wolałbym aby naszym prezydentem był Zając Poziomka, a premierem Miś
            Kolargol.
            • homosovieticus To pewnie też maturzyści z tego samego rocznika 15.08.06, 01:22
              i ogólniaka co i Ty.
              Ten ogólniak mial za patrona Zubrzyckiego lub Buczka zapewne!
              • dr.krisk Oczywiście! 15.08.06, 01:25
                Jak widzę, znasz różne nazwiska - tym razem bez błędu. To dobrze rokuje.
                A spróbuj napisać (ale sam, bez podgladania!) : Kolargol? A potem nam napisz,
                za ktorym razem ci się udało :)
                • homosovieticus Nie myl mnie z kapucynką! 15.08.06, 01:27
                  • dr.krisk Chomika z kapucynką???? 15.08.06, 01:31
                    Człowieku..
                    Ty jesteś ten mały, wystraszony z łysym ogonkiem. Latasz jak opętany po klatce
                    i robisz takie małe kupy.
                    • homosovieticus Wystarczająco wielkie żeby Cię przykryć. 15.08.06, 01:32
                      • dr.krisk No cóż, nie podzielam twojego zachwytu.... 15.08.06, 01:37
                        .. nad twoimi kupami. W ogóle gryzoni nie lubię.
                        No i mam zaprzyjaźnionego kota - on podziela moją opinię. Dodatkowo uważa on że
                        sowieckie chomiki nie przestrzegają zasad higieny.
          • homosovieticus Generalnie to zarozumialych politycznych lobuzów 15.08.06, 01:19
            i idiotów zastąpili we wladzy ludzie rozsądni i przewidujący.
            • bryt.bryt Re: Generalnie to zarozumialych politycznych lob 15.08.06, 01:23
              homosovieticus napisał:

> i idiotów zastąpili we wladzy ludzie rozsądni i przewidujący.

Przewidujacy, ze ciemny lud kupi, co mu sie poda w potriotyczno-rozliczeniowym
              sosie. Fakt, lud kupil.
              • homosovieticus Polityczni idioci uważali,że można lud lekceważyć 15.08.06, 01:25
                a polityczne lobuzy,że można lud bezkarnie oszukiwać.
                • bryt.bryt Re: Polityczni idioci uważali,że można lud lekcew 15.08.06, 01:29
                  homosovieticus napisał:

> a polityczne lobuzy,że można lud bezkarnie oszukiwać.

A pisowcy uznali, ze nie mozna lekcewazyc tej czesci ludu, ktora jest
                  sfrustrowana, bo mozna zbic na tym polityczny kapital, a recepta jest
                  oszukiwanie. Nowa jakosc.
                  • homosovieticus do polityki trzeba mieć glowę" chęci nie wystarczą 15.08.06, 01:31
                    • bryt.bryt Re: do polityki trzeba mieć glowę" chęci nie wyst 15.08.06, 01:34
                      Szczerze powiem, ze doceniam pisowska skutecznosc, czyli te "glowe", ale nie
                      odmaiwam sobie prawa do okreslania jej robieniem wody z mozgow prostych ludzi.
                      To jest jej sedno i na to nigdy zgody nie bedzie. I to pomimo tego, ze PiS moja
                      zgode ma w d...
      • homosovieticus Msz wielką latwość oceny tekstów bez zrozumia 15.08.06, 01:14
        ich sensu.
        Zauważylem,że naśladujesz w tym Frasyniuka.
        • bryt.bryt Re: Msz wielką latwość oceny tekstów bez zrozum 15.08.06, 01:19
          homosovieticus napisał:

> ich sensu.
          > Zauważylem,że naśladujesz w tym Frasyniuka.

Pochlebia mi to porownanie, choc na nie nie zasluguje.
          • homosovieticus Re: Msz wielką latwość oceny tekstów bez zrozum 15.08.06, 01:28
            Masz rację. Ucz się nadal myślenia u szofera samouka!
            • bryt.bryt szofer 15.08.06, 01:32
              homosovieticus napisał:

> Masz rację. Ucz się nadal myślenia u szofera samouka!

Nawet nie zdajesz sobie sprawy, ile mu zawdzieczasz. Ja nie jestem jego fanem,
              ani nawet zwolennikiem, ale potrafie zauwazyc to, co oczywiste. I poczytuje to
              sobie za zalete.
              Swoja droga argument, ze to szefer samouk ma sie nijak do wielkiej troski, jaka
              PiS otacza prostych ludzi.
              • homosovieticus Re: szofer 15.08.06, 01:33
                Już niedlugo przekonasz się co to byl za szofer i kto Mu dal prawo jazdy.
                • bryt.bryt Re: szofer 15.08.06, 01:36
                  homosovieticus napisał:

> Już niedlugo przekonasz się co to byl za szofer i kto Mu dal prawo jazdy.

Ja wiem, ze to agent, albo cos innego i mam te "fakty" dosc gleboko w 4
                  literach. I jakos nie boje sie naglego ataku paniki w obliczu
                  odkrywania "prawdziwej" historii, odzyskiwania jej itd. PiS na wode i tyle.
                  • homosovieticus Re: szofer 17.08.06, 00:12
        • 1normalnyczlowiek Oni nie naśladują-mają własne omamy i wizje. 15.08.06, 01:21
          homosovieticus napisał:
          > Zauważylem,że naśladujesz w tym Frasyniuka.
          • homosovieticus Moim zdaniem tylko naśladują. Jak kapucynki! 15.08.06, 01:29
            • kapucynka9 homuś, idź lulu. Pora na ciebie. Łeb ci już dymi ! 15.08.06, 01:32
        • dr.krisk A co zrobić jak tekst - bez sensu? 15.08.06, 01:21
          Czy ty "Cerwantesie" myślisz, że będziemy w twych wyrobach sensu szukać jak
          złotego runa?????
          • homosovieticus Trzeba to umieć wykazać! 15.08.06, 01:26
            • dr.krisk Nie będziemy za darmo dorabiali ci sens! 15.08.06, 01:33
              Wybacz, ale jedyne na co zasluguja twoje wyroby to wygłupy i drwiny. Nic na to
              nie poradzę.
              • homosovieticus Napisalem,że trzeba umieć wykazać brak sensu 15.08.06, 01:35
                a nie BEZPODSTAWNIE stwierdzać taki stan rzeczy.
                • dr.krisk Chomiczku mój malusi! 15.08.06, 01:40
                  homosovieticus napisał:

> a nie BEZPODSTAWNIE stwierdzać taki stan rzeczy.
                  Toż my sobie po prostu JAJA z ciebie robimy! Niczego ci nie udowadniamy, nie
                  rozbieramy na części twoich konstrukcji logicznych, nie rzucamy się do dyskusji
                  gorączkowo kombinując, jakby tu argumenty dobrać.....
                  Naprawdę sądziłeś, że piszesz rzeczy poważne?
              • kapucynka9 I to jest sedno prawdy o homojentelektualiście !!! 15.08.06, 01:35
    • homosovieticus na dzisiaj wystarczy! Spadam. Dobranoc inteligenci 15.08.06, 01:37
      • kapucynka9 Niech Bogu będą dzięki !!!!!! 15.08.06, 01:41
      • dr.krisk Dobranoc. 15.08.06, 01:42
        Niech ci się "Cerwantes" przyśni. Z parergami pod pachą.
    • homosovieticus Na forum Kraj nastepuje dwubiegunowa polaryzacja 16.08.06, 12:50
      stanowisk politycznych. jak widac zamierzenia Prezesa PiS-u o stworzeniu
      dwupartyjnej politycznej sceny w Polsce znajduja poczatki realizacji i na
      michnikowym foru.
      Zwolennicy polskiej tożsamosci narodowej, tradycji i postępu cywilizacyjnego
      stanowią coraz bardziej wyraźny jeden biegun politycznej polaryzacji a
      orędownicy za ogólnoeuropejskim regionem o tymczasowej nazwie "Polska" stanowia
      drugi jej biegun.
      "Do polityki trzeba mieć głowę " powiedział Prezes Kaczyński i udawadnia swoim
      postępowaniem,że ja posiada.
      pozytecznie jest wiedzieć w realu i w forumowej rzeczywistosci kto jest kim i
      do jakioegocelu dązy.Wiedza ta będzie bardzo pożyteczną przy najbliższych
      wyborach samorządowych i parlamentarnych.
      Ułatwi także, na forum Kraj, rozpoznanie ludzi powierzchownie myślacych i
      kulturowo płytkich od ich politycznych przeciwników.

przec
      • kapucynka9 Presez Kaczyński niech żyje! Niech żyje! Niech 16.08.06, 13:55
        zyje! Ura! Ura! Ura!
    • homosovieticus [...] 16.08.06, 15:49
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • kapucynka9 No to prowadź Wodzu !!!!!!! 16.08.06, 15:58
        • zirby Re: No to prowadź Wodzu !!!!!!! 16.08.06, 17:10
          Wodz najpierw musi skonsultować sie z Polską Racją Stanu. Przez skype'a :))
          • homosovieticus Re: No to prowadź Wodzu !!!!!!! 16.08.06, 17:43
            Bo szyfrowany, zapomniałes dodać.
            • zirby Re: No to prowadź Wodzu !!!!!!! 16.08.06, 18:00
              Wodzu, wodz taki niedoinformowany? To wodz nie wie ze algorytm AES uzywany
              przez skype chinczycy zdaje sie złamali? I teraz komuszy chinscy siepacze
              podsluchuja ?:)
              • homosovieticus Re: No to prowadź Wodzu !!!!!!! 16.08.06, 18:20
                Ale nie znają polskiego. W Chinach po chińsku się mówi.
    • wielki.inkwizytor Re: Na forum Kraj także czas na zmiany! 16.08.06, 17:07
      homosovieticus napisał:

> Niech forum Kraj stanie się wreszcie miejscem na,którym warto przystanąć na
      > chwilę żeby się pośmiac serdecznie

A jest z czego :-)
      • homosovieticus Re: Na forum Kraj także czas na zmiany! 16.08.06, 17:50
        Moim zdaniem powinno być. Teraz częsciej wieje smutkiem i zadumą nad
        intelektualnymi właściwosciami piszących.
        • kapucynka9 No właśnie ty homuś w tym się lubujesz!!!!!!!!! 16.08.06, 18:49
          • janbezziemi Strata czasu 16.08.06, 19:17
            I mądrzy,i głupi internauci pisza tu o niczym. Nie szkoda czasu? Lepiej
            poczytac chocby prasę w Onecie, wiele ciekawych tekstów z pism polskich i
            pozapolskich.
            • homosovieticus Własnie to powinno się zmienić.Trzeba olewać 16.08.06, 19:21
              kataryniarzy. Ciekawsi są zauroczeni ideologiamii forumowi politykierzy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka