obraza.uczuc.religijnych 18.08.06, 16:20 po którym, mam nadzieję, niemiecka prokuratura będzie ścigać polskiego dziennikarzynę. Nie będzie polak pluł nam w twarz! wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3555251.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzewuski1 Re: Skandaliczny artykuł 18.08.06, 16:26 co te polskie swinie mysla beda sie smiac z niemieckiego poczucia humoru humoru wrecz perfekcyjne zabawnego skandal Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Niemieckie władze winny wziąć przykład z Polski 18.08.06, 16:27 i przeprowadzić śledztwo! Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Niemieckie władze winny wziąć przykład z Pols 18.08.06, 16:30 zdaje sie ze ten dzienikarz (nie weim czy tak mozna go nazwac) jest teraz w niemczech nie trzeba nawet wysylac europejskiego listu gonczego Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Skandaliczny artykuł 18.08.06, 16:39 Byłem w paru krajach i nie znalazłem takiego, gdzie nie opowiadano by sobie mniej lub bardziej wybrednych dowcipów o bliższych i dalszych sąsiadach. A żeby było śmieszniej, bardzo często są to te same dowcipy. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Wszystkie te kraje winny wziąć przykład 18.08.06, 16:40 z pieknej i patriotycznej Polski i ścigać takich dziennikarzy przez prokuraturę! Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: Skandaliczny artykuł 18.08.06, 16:44 p.smerf napisał: > Byłem w paru krajach i nie znalazłem takiego, gdzie nie opowiadano by sobie > mniej lub bardziej wybrednych dowcipów o bliższych i dalszych sąsiadach. > A żeby było śmieszniej, bardzo często są to te same dowcipy. Rdzennie polskim - czy moze raczej kaczorkowskim - wkładem w tą tradycje jest grożenie opowiadającym takie dowcipy procesami sądowymi i rozsyłaniem listów gończych:) Jak w baaardzo starym, lecz wciąż aktualnym radzieckim dowcipie o skazaniu redaktora ktory po słynnym wystapieniu Chruszczowa z butem napisał, ze pierwszy sekretarz to wariat. I dostał 25 lat łagru. Uzasadnienie wyroku brzmiało: 5 lat za obraze władzy, 20 lat za zdrade tajemnicy państwowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Skandaliczny artykuł 18.08.06, 17:02 Uzasadnienie wyroku > brzmiało: 5 lat za obraze władzy, 20 lat za zdrade tajemnicy państwowej :) Dobre!!! Odpowiedz Link Zgłoś