Dodaj do ulubionych

Czy ktoś wie jak zarobić szybko kasę?

04.11.01, 16:51
Potrzebuje kasy czy ktos moze mi pomóc?
Obserwuj wątek
    • Gość: Antylewy Re: Czy ktoś wie jak zarobić szybko kasę? IP: *.houston-01-02rs.tx.dial-access.att.net 04.11.01, 17:08
      Szybko nic sie nie da dobry biznes buduje sie powoli, bazujac na dobrej
      reputacji pracowitosci uczciwowsci, szybko to chca byc bogaci lewusy lub
      kryminalisci.
    • Gość: aster Re: Czy ktoś wie jak zarobić szybko kasę? IP: *.230-201-24.mtl.mc.videotron.ca 04.11.01, 17:14
      djzdzichu napisał(a):

> Potrzebuje kasy czy ktos moze mi pomóc?
      ==================
      ZLAP BIN LADENA.

• Gość: Anka Biegnij po rade do A.Michnka w tej sprawie IP: *.tnt2.farmington.mi.da.uu.net 04.11.01, 19:22
        A.Michnik byl ZAWSZE oredownikiem nie rozliczania zlodzieji PRL-u, ktorzy
        okradli LEGALNIE kase panstwowa z ~40 miliardow dolarow.

Najszybciej "robi" sie kase okradajac LEGALNIE panstwowa kase.
        NIE WIESZ O TYM ???
        Michnik jest doskonalne zoorientowany jak wyglada mechanizm "robienia" takich
        pieniedzy. Biegnij do niego po porade.
        • Gość: camel inna rada IP: *.dip.t-dialin.net 04.11.01, 19:30
          jesli jestes dobrze wygladajacy to sprobuj agencji towarzyskich.......no
          wiesz..wielu politykow potrzebuje chlopcow do ...:) he he

camel
    • Gość: eres Re: Wielu wie, jak zarobić szybko kasę. IP: 212.244.106.* 05.11.01, 10:24
      djzdzichu napisał(a):

> Potrzebuje kasy czy ktos moze mi pomóc?

Obawiam się, że na forum skutecznej rady nie znajdziesz. Jest natomiast w naszym
      kraju wielu, którzy wiedzą, jak to się robi. Choćby: Bubel, Gawronik, Grobelny,
      obaj oszuści z ART-B, Gudzowaty, członkowie Rady Polityki Pieniężnej, sitwy z pod
      znaku Samoobrony i LPR, no i wielu wielu innych polityków wszelkiej maści, o
      których oszustwach media donoszą niema l codziennie. Mają oni w zanadrzu jeszcze
      mnówstwo pomysłów, al zapewne tylko na własny użytek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka