djzdzichu 04.11.01, 16:51 Potrzebuje kasy czy ktos moze mi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Antylewy Re: Czy ktoś wie jak zarobić szybko kasę? IP: *.houston-01-02rs.tx.dial-access.att.net 04.11.01, 17:08 Szybko nic sie nie da dobry biznes buduje sie powoli, bazujac na dobrej reputacji pracowitosci uczciwowsci, szybko to chca byc bogaci lewusy lub kryminalisci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aster Re: Czy ktoś wie jak zarobić szybko kasę? IP: *.230-201-24.mtl.mc.videotron.ca 04.11.01, 17:14 djzdzichu napisał(a): > Potrzebuje kasy czy ktos moze mi pomóc? ================== ZLAP BIN LADENA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Biegnij po rade do A.Michnka w tej sprawie IP: *.tnt2.farmington.mi.da.uu.net 04.11.01, 19:22 A.Michnik byl ZAWSZE oredownikiem nie rozliczania zlodzieji PRL-u, ktorzy okradli LEGALNIE kase panstwowa z ~40 miliardow dolarow. Najszybciej "robi" sie kase okradajac LEGALNIE panstwowa kase. NIE WIESZ O TYM ??? Michnik jest doskonalne zoorientowany jak wyglada mechanizm "robienia" takich pieniedzy. Biegnij do niego po porade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel inna rada IP: *.dip.t-dialin.net 04.11.01, 19:30 jesli jestes dobrze wygladajacy to sprobuj agencji towarzyskich.......no wiesz..wielu politykow potrzebuje chlopcow do ...:) he he camel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eres Re: Wielu wie, jak zarobić szybko kasę. IP: 212.244.106.* 05.11.01, 10:24 djzdzichu napisał(a): > Potrzebuje kasy czy ktos moze mi pomóc? Obawiam się, że na forum skutecznej rady nie znajdziesz. Jest natomiast w naszym kraju wielu, którzy wiedzą, jak to się robi. Choćby: Bubel, Gawronik, Grobelny, obaj oszuści z ART-B, Gudzowaty, członkowie Rady Polityki Pieniężnej, sitwy z pod znaku Samoobrony i LPR, no i wielu wielu innych polityków wszelkiej maści, o których oszustwach media donoszą niema l codziennie. Mają oni w zanadrzu jeszcze mnówstwo pomysłów, al zapewne tylko na własny użytek. Odpowiedz Link Zgłoś