klarek_i Tak jest. Nie będzie faszystowsko-prawicowo- 06.09.06, 19:30 rasistowsko-antysemicki gnojek pluc nam w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 No, no, jak ktoś cię przeczyta to Kazia, nie 06.09.06, 19:36 zarobi na pudry ukrywające siniaki pod oczami. Szczuka to w 100% produkt marksistowskiej dialektyki. Nawet Castro jej nie przebije. Żenujący działacz(ka) polityczny kryty(czka)k literacki i działacz(ka) aspołeczna. Jak czemuś takiemu KUL dał tytuł magistra? Ale z drugiej strony nikt nie jest nieomylny. Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl a gdyby ciebie ktoś zapytał 06.09.06, 19:39 jak się szanowna mamusia prowadziała? Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Dałbym w ryj. Ale Kazi nikt o to nie pytał. Kazia 06.09.06, 19:45 swoim chamstwem zarobiła sobie na tę prowokację. Kto sieje wiatr ten zbiera burzę. Szczuka siała burzę, zebrała wiatr. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Jak nie wiesz jakim to dyskutuj o Bolu i Lolku n/t 06.09.06, 21:49 Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Powinna jeszcze 06.09.06, 19:32 dać mu kopa w ... może by zapamiętał :) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: brawo Kazia! – należało mu się :-) 06.09.06, 19:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=48107564&a=48118718 figi.gov.pl napisała: > jak psu kość Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl dobre, ale kataryna lepsza 06.09.06, 19:35 "A Kazia biedna nieświadoma, nie zdawała sobie sprawy, że komuś może się nie podobać jej program. Bidulka. Ciekawe czy na każdego rzuca się z pięściami. W "Najsłabszym ogniwie" daje pokaz chamstwa a tu taka wrażliwa na krytykę. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log ee..Pani figi...ciszej nad tą traumą :-) 06.09.06, 19:41 figi.gov.pl napisała: > ale kataryna.. Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl Re: ee..Pani figi...ciszej nad tą traumą :-) 06.09.06, 19:45 "Codziennie Jacuniu jestem atakowana tutaj w o wiele bardziej chamski sposób i nawet nie bluzgam". Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: ee..Pani figi...ciszej nad tą traumą :-) 06.09.06, 19:58 "Lis na prezydenta!" Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl Re: ee..Pani figi...ciszej nad tą traumą :-) 06.09.06, 21:39 b.ładny wierszyk Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: ee..Pani figi... "............" :-) 06.09.06, 22:15 Pani nie w temacie napisała: > b.ładny wierszyk :) i dalej JTPJ? Odpowiedz Link Zgłoś
eric_theodore_cartman Dobrze, ze go dezodorantem nie psiknela 06.09.06, 19:33 bo znowu trzba by bylo cala polcje na nogi postawic:-) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Mogła go pogonić jak Zyd Jeszua i Żydów 06.09.06, 19:44 ze swiątyni. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Mogła go pogonić jak Zyd Jeszua i Żydów 06.09.06, 19:45 Nie mogła, bo ona jest demokratyczna, tolerancyjna i co nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: brawo Kazia! – należało mu się 06.09.06, 19:47 Nie dziw się jej, została oszołomiona dezodorantem i potraktowana antysemickim okrzykiem Polska dla Polaków jak zeznało 5ciu wiarygodnych świadków:)))))))) Kto by w takiej sytuacji nie poleciał z pieściami?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada a skąd wiesz, że to dziennikarz? 06.09.06, 22:55 mi wyglądał na jakąś świnię co podchodzi do kobiet i gada o ssaniu pałki Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Fakt - moja sympatia dla Kazi wzrosła. 06.09.06, 21:44 A jej krytykow spytam: a wy jakbyście się zachowali? Schowali obrazę do kieszeni? Tłumaczyli się przed tym gnojkiem? Ja tam bym raczej agresywny mocno był. Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl i co ten as dziennikarstwa teraz zrobi? 06.09.06, 21:47 pozwie do sądu, przeprosi, pójdzie się gdzieś utopić? Odpowiedz Link Zgłoś
eric_theodore_cartman Sprzeda nagranie 06.09.06, 21:50 za niezla kase. A co zrobi Szczuka? Jako wojownik o tolerancje jest skonczona, a to przeciez BYŁ jej zawód:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada nie ,ma tolerancji dla obrażania 06.09.06, 22:57 to jest oczywiste dla każdego poza prawicowymi bęcwałami, którzy nie potrafią zrozumieć najprostszych pojęć Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus nic nie musi robic 06.09.06, 21:50 on byl tylko pytąpl ktora zblaznila na oczach calej polski paniusie z "mediow" on juz wygral. ona zrobila z siebie posmiewisko. czy to nie wystarczy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk O! 06.09.06, 22:03 marcus_crassus napisał: > on juz wygral. ona zrobila z siebie posmiewisko. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: O! 06.09.06, 22:38 w jezyku angielskim jest takie slowo "pretender", polega to na tym ze ze starym wyga do pojedynku staje mlodziak, ow "pretender" kazia szuka prowadzaca wlasny program, udzielajaca wywiadow dla NYT, bedaca osoba powszechnie znana. kolezka ponizej 20 lat nagrywajacy jakies durnoty dla "pytypl" :) jesli masz choc jedna szara komorke w glowie to juz wiesz czemu on wygral, a czemu ona zrobila z siebie clowna. on, nawet w malo wyszukany sposob osmieszyl osobe "z mediow", ona zas probowala lomotac jakiegos gowniarza bo skrytykowal jej program to nawet nie kleska. to nokaut Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: O! 06.09.06, 22:42 marcus_crassus napisał: > jesli masz choc jedna szara komorke w glowie to juz wiesz czemu on wygral, a > czemu ona zrobila z siebie clowna. Najwyraźniej nie mam. Albo to inny odcień szarości. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: O! 06.09.06, 22:47 > Najwyraźniej nie mam. Albo to inny odcień szarości nie znam Cie. To mozliwe. bijesz ludzi jak ktos Ci powie ze to co zrobiles jest "do dupy" oczywiscie mozesz siedziec i zapierac sie ze bardzo dobrze. ale wszyscy wiemy doskonale ze kazia sie zblaznila a w sprawie innej wypowiedzi - nie wiem co z tego ze facet byl od niej wyzszy o glowe. czego to dowodzi?? czy sugerujesz ze "dal ciala" i powinien sie kazi po prostu centralnie odwinac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: O! 06.09.06, 22:58 marcus_crassus napisał: > bijesz ludzi jak ktos Ci powie ze to co zrobiles jest "do dupy" Nie. Biję jak ktoś podchodzi do mnie i mowi np. "jest pan kretynem". To była ewidentna prowokacja, obliczona na zbicie z tropu interlokutora. A tu masz - zbicie było, ale japy. > oczywiscie mozesz siedziec i zapierac sie ze bardzo dobrze. ale wszyscy wiemy > doskonale ze kazia sie zblaznila Czy ty - to wszyscy? Mania wielkości? Strasznie lubię, jak ktoś mówi "Jak powszechnie wiadomo.....". Może trochę pokory? > czy sugerujesz ze "dal ciala" i powinien sie kazi po prostu centralnie > odwinac? :) No właśnie - cokolwiek by zrobił, wyszedłby śmiesznie. Tłukąc małą Kazię wychodzi na damskiego boksera, nie tłukąc - na karconego gó..arza. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: O! 06.09.06, 23:11 > Nie. Biję jak ktoś podchodzi do mnie i mowi np. "jest pan kretynem". no coz, kazi nikt nie powiedzial ze jest kretynka. to swoja droga. kolejna sprawa to ze hmmm...ciekawy jestem czy naprawde bijesz. ja mowiac szczerze nie bije. argumenty fizyczne zostawiam jedynie na sytuacje gdy ktos takiego chce uzyc w stosunku do mnie. ale rozumiem ze wszyscy myslimy inaczej IV RP, Lepper, to i po papie sie ogolnie daje :D *** > Czy ty - to wszyscy? Mania wielkości? Strasznie lubię, jak ktoś mówi "Jak > powszechnie wiadomo.....". Może trochę pokory? mozna uznac ze pewne sytuacje sa tak oczywiste ze mozna uzywac generalizacji > No właśnie - cokolwiek by zrobił, wyszedłby śmiesznie. Tłukąc małą Kazię > wychodzi na damskiego boksera, nie tłukąc - na karconego gó..arza. nie rozumiem karcenia gowniarza. karcic gowniarza to chyba mozna jak starej babci wisnie z ogrodu kradnie, a nie jak mowi czolowej wojowniczce o prawa do krytyki i ironii ze jej program ssau pauke :) ******************************************************************************** Odpowiedz Link Zgłoś
pandada a dlaczego piszesz "ssau pauke"? 06.09.06, 23:14 jesteś dziewczynką z Talibanu? do szkoły nie chodziłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: O! 06.09.06, 23:25 marcus_crassus napisał: > ja mowiac szczerze nie bije. Wiem. Z godnością opuszczasz miejsce zdarzenia :) Ja oczywiście tez nie tłukę ludzi na lewo i prawo (Kazia tez tego nie robi). Ale mi się zdarzyło parę razy, gdy ktoś w ewidentny sposób zachował się w stosunku do mnie po chamsku. Tak przy okazji - czy według ciebie żart nie był chamski i prymitywny? Może zresztą w IV RP takie dowcipy nie rażą.. > mozna uznac ze pewne sytuacje sa tak oczywiste ze mozna uzywac generalizacji Ho, ho, ho..... a niby dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus odpowiem po chlopsku 07.09.06, 01:42 o calej sprawie bo to memlanie ozorem staje sie nudne otoz - jak powiem Tobie ze ssiesz pauke a ty rzucisz sie na mnie z piachami uznam ze jestes troche przewrazliwiony ale ze miales powod i sie mogles wkurzyc jak ci powiem ze Twoj program w TV ssie pauke czy jest do bani a ty zaczniesz mi machac lapami przed nosem to uznam ze jestes zwykly kretyn i oszolom czy to trzeba tlumaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
eric_theodore_cartman Szczuka jest skonczona 07.09.06, 09:37 zyje z istnienia medialnego a teraz gdziekolwiek sie pojawi bedzie natychmiast gaszona. Teraz bedzie mogla kibolom wyklady wyglaszac, ale czy oni sie dadza do parad rownosci przekonac to szczerze watpie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada marcuss ssiesz pałkę i jesteś do dupy 06.09.06, 23:04 czyli nie zgadzam się z tym, co napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada ty żyjesz w alernatywnym świecie 06.09.06, 23:01 chyba jesteś ofiarą rewolucji moralnej. Ssij zatem pałkę obywatelu. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada on jest naszą PAris Hilton! 06.09.06, 23:07 tylko oczywiście na miarę IV RP Ciekawe co na to jego rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Ma chłopina problem... 06.09.06, 22:02 No bo Kazia go ośmieszyła całkowicie (gdzie ona się nauczyła tak dawać w gebę?). Miał nadzieję, że zacznie się dziewczyna jąkać, straci rezon, oni to wszystko ładnie nakręcą, dodadzą złośliwy komentarz.. a tu masz, bęc! A na poważnie - sądzę, że gdyby wymyślili jakąs śmieszną prowokację, bez chamstwa, to gośc nie miałby lima pod okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: Ma chłopina problem... 06.09.06, 22:27 dosc zalosny poziom. a moze wzorem "chirurga" sadzisz ze powinna go nozem po bebechach potraktowac... zastnawia mnie poziom ideologizacji niektorych ludzi. kazia zrobila z siebie wariatke. mogla po prostu odmowic rozmowy i koniec. czy probujesz przekonac innych czy raczej sam siebie ze kazia wcale nie zostala ugotowana na miekko przez jakiegos - jak wnosze z wygladu - nastolatka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Nie. 06.09.06, 22:41 marcus_crassus napisał: > czy probujesz przekonac innych czy raczej sam siebie ze kazia wcale nie zostala > > ugotowana na miekko przez jakiegos - jak wnosze z wygladu - nastolatka ??? Naprawdę - nie. Facet był od niej wyższy o głowę, a więc ośmieszyła go. Ciekawi mnie jak ty byś się zachował.... Odmówiłbyś z godnością dalszej rozmowy i odpłynął dostojnie w dal? Ja raczej bym nie strzymał, bo prowokacja była chamska (chyba się zgodzisz - chłopaki niezbyt się wysilili). A jak jestem obiektem takiego chamskiego zachowania, to robię się niedobry. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada tak jak ofiara gwałtu mogła odmówić seksu 06.09.06, 23:11 oczywiście los "chirurga" nie powinien go spotkać. Tradycyjną europejską karą za gadanie świństw do kobiety jest walnięcie w mordę. Wsześniej oczywiście za to zabijano w pojedynkach, ale to było głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl głupszego porównania nikt by nie wymyślił 06.09.06, 21:54 jesteś mistrzem Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: głupszego porównania nikt by nie wymyślił 06.09.06, 21:59 Dobrze, że ten gość to nie Rabin. Znowu by afera była, że "antysemityzm". Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus potem kazia powie ze ten koles 06.09.06, 22:01 tak okreslil jej program bo ona jest zydowka :) Odpowiedz Link Zgłoś
banme1 znow mleczko antysemityzmu piles , t-800? 06.09.06, 22:03 belkoczesz jak tepy antysermicki polak. czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
eric_theodore_cartman Re: znow mleczko antysemityzmu piles , t-800? 06.09.06, 22:05 banme1 napisała: > belkoczesz jak tepy antysermicki polak. czemu? Ty sie nie przejmu t-800. szczuka byc moze pobila rabina! sprawa nie jest jeszcze wyjasniona! Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: znow mleczko antysemityzmu piles , t-800? 06.09.06, 22:30 banme1 napisała: > belkoczesz jak tepy antysermicki polak. czemu? Ambasador Izraela mówił, że Giertych to antysemita. Nic nie ma na potwierdzenie jego tezy, więc giertych to antysemita bezobjawowy. Dobrze, że Szczuka nie walnęła Rabina, bo zowu by był krzyk w USA, że "antysemityzm". Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log głupszego porównania nikt by nie wymyślił... 06.09.06, 22:33 P. figi.gov.pl, t-800 vel mordulec vel picyg.kaziowy vel I-szy przydoopas kasi.k. budzi w Pani ochotę na 'emocjonalne' jak w temacie? :-))) figi.gov.pl napisała: > jesteś mistrzem Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log JTT800P ? :-) 06.09.06, 22:46 Eee.. P. figi..., T800TP K.K. od lat i UN jedynie siem jej w tym ostał!;) , czyli, znaczy siem - szkoda nerw:-) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus gejom wg posla wierzejskiego tez 06.09.06, 21:47 ale on przynajmniej nie biegal z "pauką" Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl no wlaśnie 06.09.06, 21:55 czy ktoś wie jak on się nazywa i gdzie się ulungł? Odpowiedz Link Zgłoś
eric_theodore_cartman Re: a komu dała w pysk? 06.09.06, 21:56 cichociemnym napisał: > ... Chlopakowi co powiedzial ze jej programy sa do d* zaskoczyla go z mankuta . szczegoly tutaj pyta.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl Re: a komu dała w pysk? 06.09.06, 21:57 aż mu kredki z tornistra wypadły Odpowiedz Link Zgłoś
eric_theodore_cartman Re: a komu dała w pysk? 06.09.06, 21:58 figi.gov.pl napisała: > aż mu kredki z tornistra wypadły dobrze ze policja byla obok bo by go pewnie zglanowala z wrodzonej tolerancji Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus dobrze ze nie bylo biedronia ani chlopakow z 06.09.06, 22:00 "nigdy wiecej". mogloby dojsc do linczu... Odpowiedz Link Zgłoś
eric_theodore_cartman Re: dobrze ze nie bylo biedronia ani chlopakow z 06.09.06, 22:02 marcus_crassus napisał: > "nigdy wiecej". mogloby dojsc do linczu... masz racje. inicjatywa uczniowska musi sie jeszcze sporo nauczyc od troche starszych kolegow. na razie Kazia dala im przyklad do nasladowania Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl chłopaki, skąd wy bierzecie te nicki? 06.09.06, 22:05 że taka siła z nich bije Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl to mi bardziej na White Mohair Power 06.09.06, 22:15 wygląda figi_romus_romulus_scypio_afrikanus Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: to sa....... 06.09.06, 22:38 ze wszy'polskich raczej kolesie, P. cichociemnym-y :-) cichociemnym napisał: > PiSokształciuchy Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Długo je sobie wymyślają w noc bezsenną....... 06.09.06, 22:26 figi.gov.pl napisała: > że taka siła z nich bije Wiesz - nick to połowa suqcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl Re: Długo je sobie wymyślają w noc bezsenną...... 06.09.06, 22:29 na siłowni? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk No co ty! 06.09.06, 22:45 Śród ksiąg zakurzonych, mędrców zapomnianych szukają..... Bo to solenne ludzie są. Mają bonżurki w kratę i paputki na watolinie. Odpowiedz Link Zgłoś
cichociemnym ta Kazie zaczyna mi sie podobać :-) 06.09.06, 22:07 z chamskimi nachalnymi gnojami tak trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Brawo P.Kaziu,. i na odlew wszy_polskie :-) 06.09.06, 22:19 .."im wszy szcz.. prowadzać" a nie w dziennikarstwo się bawić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Brawo P.Kaziu,. i na odlew wszy_polskie :-) 06.09.06, 22:22 .."im wszy szcz'a'ć prowadzać" a nie w dziennikarstwo się bawić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Brawo P.Kaziu,. i na odlew wszy_polskie :-) 06.09.06, 22:37 Bardzo mnie pani Kaziu ucieszylas ciosem(w barani leb)swoim.Do cmentarnego lacha slowa nie docieraja. Odpowiedz Link Zgłoś