Gość: kot IP: *.acn.pl 07.03.03, 11:30 Produkuje mnóstwo postów broniących Michnika, - chyba całą redakcję zatrudniono. Powtarza sie jak katarynka. Argumentacja manipulacyjna, można od razu poznać linię obrony GW, np. o piciu wódki z Urbanem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PABLO Re: Kto to jest Kataryna IP: *.kamir.com.pl 07.03.03, 11:46 Gość portalu: kot napisał(a): > Produkuje mnóstwo postów broniących Michnika, - chyba całą redakcję > zatrudniono. Powtarza sie jak katarynka. Argumentacja manipulacyjna, można od > razu poznać linię obrony GW, np. o piciu wódki z Urbanem. Tak jest! jeszce sie nie zdarzyło aby kataryna miała w jakiejś kwestii pogląd sprzeczny z linią gazety. Jest to prawdowopodbnie pracownik gazety wynajety do robienia na forum wody z mózgu co mniej wyrobionym dyskutantom. zaznaczam że nas forum o Unii Europejskiej grasuje niejaki/a Agga (AGent GAzey)która równie bezmyslnie wkleja idiotyczne posty broniące naszej akcesji (wszsytkie zgodne z linia GW). No cóz sypie sie, sypie rząd dusz jaki sprawowała niegyś gazeta. chlanie wódy z Urbanem (o czym myslący wiedzieli nie od dziś) może być szokiem dla niektórych słabych umysłów czytających jeszcze Wybiórczą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan? Re: Kto to jest Kataryna IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 11:58 Czy trochę sie nie przeceniacie? Myslicie że GW ma czas i ochote przekonywac do swojej racji takie zakute pały jak wasze? Nie dosyc że prezentujecie tu swoje bzdurne opinie i nikt ich nie cezuruje to jeszcze wam sie wydaje że gazeta powołała specjalna redakcje by dyskutować z maniakami wyzywającymi sie w necie? troszke pokory ,nie ten kaliber,GW to sobie może podyskutować z Rzeczpospolita a nie paroma lasującymi swe paranoiczne teorie maniakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiecznik Re: Kto to jest Kataryna IP: *.acn.pl 07.03.03, 11:59 Gość portalu: kot napisał(a): > Produkuje mnóstwo postów broniących Michnika, - chyba całą redakcję > zatrudniono. Powtarza sie jak katarynka. Argumentacja manipulacyjna, można od > razu poznać linię obrony GW, np. o piciu wódki z Urbanem. Może Kataryna to Ketman-musi sobie chłop dorobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Kim jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.03, 12:53 Adam Michnik Redaktor Naczelny Gazety Wyborczej, dotyczy: akcja "woda z mózgu" Szanowny Panie Redaktorze. Z przykrością donoszę, że zostałam zdekonspirowana. Mimo ogromnych wysiłków nie udało mi się utrzymać w tajemnicy, że jestem pracownikiem Gazety, co stawia po dużym znakiem zapytania sens mojej dalszej pracy na rzecz realizacji celów opisanych w poufnym dokumencie "woda z mózgu". Szczegółowy raport z wykonania zadania przedstawię na najbliższym zebraniu Komórki d/s Walki z Niesłusznymi Poglądami przy Redaktorze Naczelnym "Gazety Wyborczej", zgodnie z umową dostarczę też wydruki wszystkich postów zamieszczanych przeze mnie na forum GW oraz billingi połączeń z internetem i faktury za Neostradę. Myślę, że w związku z niepowodzeniem mojej misji warto rozważyć pozostałe omawiane przez nas strategie walki o jedynie słuszne poglądy. Uprzejmie informuję, że złożyłam już podanie o pracę w charakterze sekretarki w "Naszym Dzienniku" gdzie będę - zgodnie z przyjętymi założeniami taktycznymi - wylewać kawę na artykuły prezentujące poglądy niezgodne z jedynie słuszną linią Gazety Wyborczej. Z rewolucyjnym pozdrowieniem kataryna PS. Pieniądze z tytułu umowy o dzieło proszę przelać tradycyjnie na moje konto. Odpowiedz Link Zgłoś
sprawiedliwyyy Re: Kim jestem 07.03.03, 13:02 Z Pozdrowieniami i wyrazami szacunku! Nie jesteś sama, zostanie nas w konspiracji jeszcze kilkoro! :-))) Sprawiedliwy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan? Re: Kim jestem IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 13:02 Paranoicy macie dowód ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ignacy Re: Kim jestem IP: *.dzonkow.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 13:12 Sprawiediwy uciekłeś od tematu honoru Maleszki? Dlaczego? Czyżby temat okazał się aż tak nie odpowiadający Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr7777 Re: Kim jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.03, 13:17 Gość portalu: Ignacy napisał(a): > Sprawiediwy uciekłeś od tematu honoru Maleszki? Dlaczego? > Czyżby temat okazał się aż tak nie odpowiadający Ci? Maleszka nie miał honoru współpracując z SB, ale miał honor przyznając siedo tego, późno bo późno, ale jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ignacy Re: Kim jestem IP: *.dzonkow.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 14:35 Gość portalu: piotr7777 napisał(a): > Gość portalu: Ignacy napisał(a): > > > Sprawiediwy uciekłeś od tematu honoru Maleszki? Dlaczego? > > Czyżby temat okazał się aż tak nie odpowiadający Ci? > Maleszka nie miał honoru współpracując z SB, ale miał honor przyznając siedo > tego, późno bo późno, ale jednak. Wniosek-nieraz konfidentów zżera sumienie(patrz "Inny Świat"-Herlinga Grudzińskiego-spotkanie w Neapolu z byłym współwięźniem-konfidentem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Kto to jest Kataryna IP: *.acn.pl 07.03.03, 13:19 Kataryna, nie zacietrzewiaj się, w końcu to tylko praca, lepiej umów się ze Sprawiedliwym na randkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-7777 Re: Kto to jest Kataryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.03, 13:32 To głupia kuchta i prymitywny garkotłuk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan? Re: Kto to jest Kataryna IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 14:33 Co za argumentacja ,jestem pod wrazeniem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-7777 Re: Kto to jest Kataryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.03, 16:00 Gość portalu: fan? napisał(a): > Co za argumentacja ,jestem pod wrazeniem ;-) Wypierdalaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan? Re: Kto to jest Kataryna IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 16:13 Gość portalu: P-7777 napisał(a): > Gość portalu: fan? napisał(a): > > > Co za argumentacja ,jestem pod wrazeniem ;-) > Wypierdalaj ! ;-) Coraz lepiej ,rozwija sie pan jak widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plus-minus Re: Kto to jest Kataryna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 17:58 Czego wy-kretyni chcecie od Kataryny! Zawisc czarna was bierze ze jest babka madrzejsza od was? Ja sie z nia calkowicie zgadzam co do Michnika i Gazety, ale zaluje ze nie potrafie tak pisac. KATARYNO TRZYMAJ SIE! PISZ CO MYSLISZ! TE GNOJKI CI DO PIET NIE DORASTAJA! Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr7777 Re: Kto to jest Kataryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.03, 18:00 Gość portalu: plus-minus napisał(a): > Czego wy-kretyni chcecie od Kataryny! Zawisc czarna was bierze ze > jest babka madrzejsza od was? Ja sie z nia calkowicie zgadzam co > do Michnika i Gazety, ale zaluje ze nie potrafie tak pisac. > KATARYNO TRZYMAJ SIE! PISZ CO MYSLISZ! TE GNOJKI CI DO PIET > NIE DORASTAJA! > Pzdr. Wypierdalaj ruro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kto to jest Kataryna IP: *.acn.waw.pl 07.03.03, 21:25 Gość portalu: piotr7777 napisał(a): > Gość portalu: plus-minus napisał(a): > > > Czego wy-kretyni chcecie od Kataryny! Zawisc czarna was bierze ze > > jest babka madrzejsza od was? Ja sie z nia calkowicie zgadzam co > > do Michnika i Gazety, ale zaluje ze nie potrafie tak pisac. > > KATARYNO TRZYMAJ SIE! PISZ CO MYSLISZ! TE GNOJKI CI DO PIET > > NIE DORASTAJA! > > Pzdr. > Wypierdalaj ruro ! brawo co za zjawisko, nauczyło się powtarzać cytaciki zasłyszane...no własnie spod budki zpiwem czy spod toalety damskiej??? mam nadzieje, ze Izabela Sierakowska nauczy Ciebie kultury Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Kto to jest Kataryna 07.03.03, 22:52 Gość portalu: piotr7777 napisał(a): > Gość portalu: plus-minus napisał(a): > > > Czego wy-kretyni chcecie od Kataryny! Zawisc czarna was bierze ze > > jest babka madrzejsza od was? Ja sie z nia calkowicie zgadzam co > > do Michnika i Gazety, ale zaluje ze nie potrafie tak pisac. > > KATARYNO TRZYMAJ SIE! PISZ CO MYSLISZ! TE GNOJKI CI DO PIET > > NIE DORASTAJA! > > Pzdr. > Wypierdalaj ruro ! Dlaczego używasz mojego nicka? Nie stać cię na nic oryginalnego? Dobrze chociaż, że nie możesz się zalogować. Pozdrowienia dla Kataryny i przykro mi z powodu złośliwości osobnika podszywającego się pode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plus-minus Re: Kto to jest Kataryna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 18:09 I kto takigo chama jak PIOTR7777 wpuszcza na forum! JAK SIE NIE MA ARGUMENTOW TO CHAMSTWO OPERUJE WYZWISKAMI! Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Kto to jest Kataryna 07.03.03, 18:42 Gość portalu: plus-minus napisał(a): > I kto takigo chama jak PIOTR7777 wpuszcza na forum! > JAK SIE NIE MA ARGUMENTOW TO CHAMSTWO OPERUJE WYZWISKAMI! Jak znam życie to podszywa się pod PIOTRA7777. Ten debil znany jest tu także jako panna.zuzanna, antoni.zboczal, Harry i wiele wiele innych. Charakteruzyje się tym, że lubi prowadzić konwersacje sam ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Kto to jest Kataryna IP: *.gdynia.mm.pl 07.03.03, 21:15 kataryno, bardzo mi się podoba Twoja odpowiedź - jak zwykle jestem z Tobą... Odpowiedz Link Zgłoś
etos.solidarnosci Re: Kto to jest Kataryna 07.03.03, 21:16 Gość portalu: Katarzyna napisał(a): > kataryno, bardzo mi się podoba Twoja odpowiedź - jak zwykle jestem z Tobą... Brawo Katarynko ! Jesteśmy z Tobą !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeta Re: Kto to jest Kataryna IP: *.acn.pl 07.03.03, 23:00 Kataryna czuwa, już druga zmiana Re: Sieć kiosków RUCHu dla Agory? adres: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: kataryna 06-03-2003 18:45 odpowiedz na list odpowiedz cytując Przepraszam, co kioski Ruchu mają do rzeczy? Jaki znaczenie ma to kto jest właścicielem budek z gazetami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: Kto to jest Kataryna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 23:30 Pozdrowienia dla Katarzyny, Sprawiedliwego, Piotra7777 (prawdziwego), Plusa-minusa, Fana i tajemniczegpo :) Pozostałym (oraz osobom wypowiadającym się w wątku "Kuchty do garów" - czy coś takiego) mogę tylko powiedzieć to co powiedział mój ukochany piłkarz Maciej Szczęsny zapytany o obrzucających go najgorszymi bluzgami kibiców Legii: "są to ich plemienne wyrazy uznania dla tego co robię" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Kto to jest Kataryna IP: *.acn.pl 07.03.03, 23:48 Kataryno, po co pozdrawiać na forum, przecież możesz to zrobić w redakcji GW albo na imprezie u Urbana. Odpowiedz Link Zgłoś