Gość: kryska IP: *.idn.org.pl 10.03.03, 17:18 A najbarziej boli to, co Urban powiedzial o spotkaniach z Michnikiem. To znaczy, ze czytsajac od lat GW czytam rowniez Urbana;-(((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zgred Re: Co powiedział Rywin Barańskiemu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.03.03, 17:58 > A najbarziej boli to, co Urban powiedzial o spotkaniach z > Michnikiem. To znaczy, ze czytsajac od lat GW czytam rowniez > Urbana;-(((( Lub na odwrot! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek MAGIEL JAK SIE PATRZY!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.03.03, 20:30 I to jest problem! Ja nie czytam Wyborczej a częto czytam NIE. No i co ztego? Panowie redaktorzy, przy wódeczce, ustalają co puszczą w którym pisemku i w czym sobie zaprzeczą a w czym przytakną!!! JAJA JAK BERETY - NIECH ŻYLE PLURALIZM I WOLNOŚĆ PRASY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: MAGIEL JAK SIE PATRZY!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.03.03, 21:10 > I to jest problem! Ja nie czytam Wyborczej a częto czytam > NIE. No i co ztego? Panowie redaktorzy, przy wódeczce, > ustalają co puszczą w którym pisemku i w czym sobie > zaprzeczą a w czym przytakną!!! JAJA JAK BERETY - NIECH > ŻYLE PLURALIZM I WOLNOŚĆ PRASY !!! A ja ich tam obydwu czytam przy wódeczce, i jest mi z tym dobrze. A po tym,co się teraz o nich dowiedziałem,będę ich czytał jeszcze chętniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Co powiedział Rywin Barańskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.03, 21:16 Barański - były partner Moczara, o którego zabiegał też Leonid B. pierdoli i pierdoli. Nawet mój ojciec, stary lewak, przestał kupować trybunę bo pismo to nadawało się już tylko do wycierania kupy po sraniu. Kiedy ten facet zamilknie i przestanie niszczyć etos polskiej socjaldemokracji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Co powiedział Rywin Barańskiemu IP: *.shbiuro.com.pl / 172.21.4.* 10.03.03, 21:57 Ciekawy gość z tego Rywina: gdy go pytają pod przysiegą - milczy, gdy nie pytają, sam goni do redakcji i opowiada o niegodziwościach Urbana i Niemczyckiego w trakcie ich zeznań przed sejmową komisją wobec L. Millera. Jestem przekonany, że Rywin przestanie milczeć i po konsultacji z ekipą Millera złoży zeznanie, w którym, w duchu Michnikowego przeświadczenia, powie: premier nie ma nic wspólnego z tą sprawą, boć przecie z niego zacny gość. Zresztą w razie czego red. Barański może to poświadczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZA Dowody, Lewku, dowody IP: 212.76.37.* 10.03.03, 21:36 Dzieci w przedszkolu tak rozmawiają: - głupi jesteś, a nieprawda - ty jestes głupi itd. Zawsze można powiedzieć - nieprawda, tylko że przeciw Lewkowi jest taśma i zeznania wielu świadków, a za Lewkiem tylko jedno 'nieprawda'. Albo się Lwiątko odwróci ogonkiem w druga stronę i zacznie mówić i ujawniac prawdziwych przestępców, albo samo biedactwo wystapi w roli głównego bohatera sądowego spektaklu. Bez happy endu, mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr7777 Re: Co powiedział Rywin Barańskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.03, 21:56 Tak się coś boję, że biedny Lew (zwykły żałosny kociak a nie żaden lew) żeruje na tych, któzy z zeznań Urbana zrozumieli, że Urban pije wódkę z Michnikiem. I zrobi z siebie ofiarę tych Panów. Trzeba było zeznawać przed komisją, teraz to Lwie żałosny jesteś jak większość Twoich produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś