Dodaj do ulubionych

Tusk bedzie wysypywać zboże, czy może Lepper

22.09.06, 19:10
da mu świńska nogę do wymachiwania? W czasie tej kontrrewolucji, ktora razem
planują urzadzać pod sejmem. RAZEM z Lepperem! Ha, ha, ha... nocna zmiana, ale
to juz tylko karykarura tamtej.
Obserwuj wątek
    • pralinka.pralinka Re: Tusk bedzie wysypywać zboże, czy może Lepper 22.09.06, 19:23
      eric_theodore_cartman napisał:

> da mu świńska nogę do wymachiwania? W czasie tej kontrrewolucji, ktora razem
      > planują urzadzać pod sejmem. RAZEM z Lepperem! Ha, ha, ha... nocna zmiana, ale
      > to juz tylko karykarura tamtej.

Bo historia zawsze się powtarza w formie karykaturalnej :)
      • ab554 Re: Tusk bedzie wysypywać zboże, czy może Lepper 22.09.06, 19:36
        pralinka.pralinka napisała:

> eric_theodore_cartman napisał:
        >
        > > da mu świńska nogę do wymachiwania? W czasie tej kontrrewolucji, ktora ra
        > zem
        > > planują urzadzać pod sejmem. RAZEM z Lepperem! Ha, ha, ha... nocna zmiana
        > , ale
        > > to juz tylko karykarura tamtej.
        >
        > Bo historia zawsze się powtarza w formie karykaturalnej :)

Czy oni - Tusk i Rokita , nie w glowie mi obrazac cala Platforme moga jeszcze
        bardziej sie zblaznic?Ja mam nadzieje , ze juz nie .Mam nadzieje , ze Platforma
        ma ich dosyc.A najlepsze w tym wszystkim , to to , ze pewnie obaj siebie bardzo
        nie lubia.I licytuja sie nawzajem na glupie pomysly . Wspolczuje zwolennikom
        Platformy , wyborca bylam sama , ale - ile jeszcze bedziecie to znosic?Przeciez
        to oszolomy , byl taki w USA , ktory przegral wybory , nazywal sie Kerry , czy
        ktos wie , co sie z nim dzieje ?Czy wyborcy Platformy chca , zeby rzadzili nimi
        nieudacznicy i przegrancy? Uff , wkurzylam sie , ale mam mnostwo przyjaciol ,
        ktorzy wybierali Platforme i stali za nia murem . Mam nadzieje , ze do wczoraj .
        Jeszcze nie wiem , bo jutro jade na weekend do Polski.
    • artsg A Rokita będzie gnojówkę wylewać 22.09.06, 19:38
      eric_theodore_cartman napisał:

> da mu świńska nogę do wymachiwania? W czasie tej kontrrewolucji, ktora razem
      > planują urzadzać pod sejmem. RAZEM z Lepperem! Ha, ha, ha... nocna zmiana, ale
      > to juz tylko karykarura tamtej.
      • eric_theodore_cartman Re: A Rokita będzie gnojówkę wylewać 22.09.06, 19:58
        no to juz go Nelly na pewno porzuci:-)
    • pandada oj wy peerelowcy propagandyści 22.09.06, 20:01
      a pamiętacie to: w NRD mieszkali antyfaszyści, a w WRFN esesmani, gestapowcy,
      odwetowcy itd.

Widzę, że tak samo traktujecie Samoobronę i zapewne 15 wybranych ekslepperowców
      to moralna elita polskiej wsi, najszlachetniejsi na blokadach :)
    • belkot_belkot_belkot Chciałbyś 22.09.06, 20:04
      Chciejstwo pisowskie.
      Żałosne
    • jola_iza Re: Pisiaki 22.09.06, 20:04
      to co uprawiacie to zwykłe stręczycielstwo. A mówiąc językiem Jarka-rajfurzenie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka