eric_theodore_cartman 22.09.06, 19:10 da mu świńska nogę do wymachiwania? W czasie tej kontrrewolucji, ktora razem planują urzadzać pod sejmem. RAZEM z Lepperem! Ha, ha, ha... nocna zmiana, ale to juz tylko karykarura tamtej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pralinka.pralinka Re: Tusk bedzie wysypywać zboże, czy może Lepper 22.09.06, 19:23 eric_theodore_cartman napisał: > da mu świńska nogę do wymachiwania? W czasie tej kontrrewolucji, ktora razem > planują urzadzać pod sejmem. RAZEM z Lepperem! Ha, ha, ha... nocna zmiana, ale > to juz tylko karykarura tamtej. Bo historia zawsze się powtarza w formie karykaturalnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: Tusk bedzie wysypywać zboże, czy może Lepper 22.09.06, 19:36 pralinka.pralinka napisała: > eric_theodore_cartman napisał: > > > da mu świńska nogę do wymachiwania? W czasie tej kontrrewolucji, ktora ra > zem > > planują urzadzać pod sejmem. RAZEM z Lepperem! Ha, ha, ha... nocna zmiana > , ale > > to juz tylko karykarura tamtej. > > Bo historia zawsze się powtarza w formie karykaturalnej :) Czy oni - Tusk i Rokita , nie w glowie mi obrazac cala Platforme moga jeszcze bardziej sie zblaznic?Ja mam nadzieje , ze juz nie .Mam nadzieje , ze Platforma ma ich dosyc.A najlepsze w tym wszystkim , to to , ze pewnie obaj siebie bardzo nie lubia.I licytuja sie nawzajem na glupie pomysly . Wspolczuje zwolennikom Platformy , wyborca bylam sama , ale - ile jeszcze bedziecie to znosic?Przeciez to oszolomy , byl taki w USA , ktory przegral wybory , nazywal sie Kerry , czy ktos wie , co sie z nim dzieje ?Czy wyborcy Platformy chca , zeby rzadzili nimi nieudacznicy i przegrancy? Uff , wkurzylam sie , ale mam mnostwo przyjaciol , ktorzy wybierali Platforme i stali za nia murem . Mam nadzieje , ze do wczoraj . Jeszcze nie wiem , bo jutro jade na weekend do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg A Rokita będzie gnojówkę wylewać 22.09.06, 19:38 eric_theodore_cartman napisał: > da mu świńska nogę do wymachiwania? W czasie tej kontrrewolucji, ktora razem > planują urzadzać pod sejmem. RAZEM z Lepperem! Ha, ha, ha... nocna zmiana, ale > to juz tylko karykarura tamtej. Odpowiedz Link Zgłoś
eric_theodore_cartman Re: A Rokita będzie gnojówkę wylewać 22.09.06, 19:58 no to juz go Nelly na pewno porzuci:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada oj wy peerelowcy propagandyści 22.09.06, 20:01 a pamiętacie to: w NRD mieszkali antyfaszyści, a w WRFN esesmani, gestapowcy, odwetowcy itd. Widzę, że tak samo traktujecie Samoobronę i zapewne 15 wybranych ekslepperowców to moralna elita polskiej wsi, najszlachetniejsi na blokadach :) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Pisiaki 22.09.06, 20:04 to co uprawiacie to zwykłe stręczycielstwo. A mówiąc językiem Jarka-rajfurzenie. Odpowiedz Link Zgłoś