piskoala Gomułka jako żywo -- PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 17:45 Przeciw nam są niemieccy odwetowcy i rewizjononiści, którzy chcą nowego Drang nach Osten, My popierając politykę PiSpartii i nierządu bijemy w pysk imperialistów amerykańskich i zachodnioniemieckich. A o reputacji tych pigmejów z PiS-PZPR oraz naszych sojuszników z SO i PRL nie trzeba wspominać. ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p Re: Gomułka jako żywo -- PiS organizuje wiec popa 01.10.06, 18:22 znakomita analiza, tylko nie wiem czego ;))) widze, ze masz znakomity przeglad tego kto jest kto, kto z kim a przede wszystkim kto jest przeciwko nam. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Nie dajcie się wymanewrować!.... 01.10.06, 17:46 Dekomunizujcie,sadzajcie aferzystów nie patrząc, premier to czy prezydent.Czerwony czy zielony,albo blady.Miejscem dla złodzieji są więzienia ,nie listy najbogatszych polaków.Któż za cztery lata będzie pamiętał,kto to Tusk,Olejniczak,Schetyna czy Borowski.Znikną z życia politycznego i oni i Lepper,bo polityka to zajęcie dla ludzi o czystych rękach.Brudasy,wont!. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Nie dajcie się wymanewrować!.... 01.10.06, 17:54 Kaczynski ich zapamieta . w pudle bedzie mial co wspominac Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 polityka jest dla ludzi o (k) czystych rękach? 01.10.06, 17:58 co w takim razie robią tam kaczory? Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p Re: Nie dajcie się wymanewrować!.... 01.10.06, 18:30 mylisz sie koles, jeszcze nie bylo takiego przykladu w dziejach swiata, gdzie politycy mieliby czyste rece. za wiele interesow sie sciera, za wiele kompromisow musi sie zawierac. jestem rowniez calym sercem za prezydentem a zwlaszcza za pisem ale chyba nie dadza rady. za silna jest opozycja, ktora nie przebiera w srodkach. ostatni przyklad poslanki berger jest znakomitym tego przykladem. afera wyglada na starannie zaplanowana akcje jeszcze-wsi maja na celu zdyskredytowanie rzadu. lepper i cala samoobrona to sa ludzie trzymajacy ze starym ukladem nie rozumiejacy donioslosci planowanych przez pis przemian. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 17:48 Coś się zmęczył, mój ulubiony autor p."silesius.monachijski0". Wypisał się tylko 5 razy. Broniąc słusznej polityki PIS, oczywiście użył ulubionej, miażdżącej adwersarzy argumentacji wywijając "sraczką" i "posraniem się". Oj niech Pan uważa silesiusie żoliborski, bo słowa których Pan używa, godzą w czułe miejsce Panskiego wodza. To może być niebezpieczne. Polecam raczej: o wy świnskie ryje, komuchy, łże elity, oczywiście załgane. Taką argumentację lubię i co najważniejsze, nie naraża się Sz.Pan swoim przywódcom. Niech mi Pan jeszcze wyjaśni, co oznacza na końcu Pana pseudonimu to "zero". Czyżby był Pan taki przesadnie skromny. Nie wierzę! Przecież Pan wszystko lepiej wie! Odpowiedz Link Zgłoś
ginger123 Re: Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 18:00 michalparadowski napisał: > Coś się zmęczył, mój ulubiony autor p."silesius.monachijski0". Wypisał się > tylko 5 razy. Broniąc słusznej polityki PIS, oczywiście użył ulubionej, > miażdżącej adwersarzy argumentacji wywijając "sraczką" i "posraniem się". > Oj niech Pan uważa silesiusie żoliborski, bo słowa których Pan używa, godzą w > czułe miejsce Panskiego wodza. To może być niebezpieczne. Polecam raczej: o wy > świnskie ryje, komuchy, łże elity, oczywiście załgane. > Taką argumentację lubię i co najważniejsze, nie naraża się Sz.Pan swoim > przywódcom. Niech mi Pan jeszcze wyjaśni, co oznacza na końcu Pana pseudonimu > to "zero". Czyżby był Pan taki przesadnie skromny. Nie wierzę! Przecież Pan > wszystko lepiej wie! Kaczynski swoja obecnoscia i przemowieniem zbeszczescil STOCZNIE GDANSKA! to nie miejsce dla niego! niech idzie do Rydzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Re: Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 18:08 Kłaniam się Panu "gingier123" i podzielam wyrażony przez Sz.Pana pogląd! Odpowiedz Link Zgłoś
aferal.z.so Re: Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 18:54 A ja sz. pana POpie..m. Odpowiedz Link Zgłoś
xaliemorph schizofrenia paranoidalna lub mania prześladowcza 01.10.06, 17:50 Niestety słysząc taki bełkot można dać tylko jedną diagnozę. Albo na schizofrenię paranoidalną lub manię prześladowczą cierpi prezydent albo spora większośc polaków. Wybór pozostawiam mądrym ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
xaliemorph Re: schizofrenia paranoidalna lub mania prześlado 01.10.06, 17:57 Przepraszam, cierpi Jaruś, czyli nasz premier (dla niektórych niestety). Co on powiedział? To samo co zawsze czyli nic, bo znowu odmowa moralna a bezrobocie sobie cały czas leży odłogiem itd. Rząd kompletnie nie zajmuje się gospodarką tylko odnowami moralnymi po raz setny. Odpowiedz Link Zgłoś
janzdziarski wiatr od gdanska 01.10.06, 17:51 niestety wiatr od gdanska okazal sie smrodliwym pierdem. Pisiory pierdza nam w nosy i przekonuja nas, ze to rozane zapachy! Odpowiedz Link Zgłoś
pauldeburg Re: Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 17:53 gorzej-Gierek osobiście raczej unikał tego rodzaju hucpy. to niestety wypisz-wymaluj Gomółka - brakuje do tej atmosfery tylko okrzyków : Wiesłąw,Wiesław,Wiesław......................... Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Komunizm nareszcie obalony! 01.10.06, 17:54 hurahura jaroslaw jaroslaw!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 17:57 Niestety spóźniłem się na gdanńki wiec! A tak chciałem tam być i zaprezentować pieśń, moim zdaniem lepszą od sławnego hymnu PIS-u. Ale co się odwlecze, to nie uciecze. Na następnym wiecu się przyda. A więc do dzieła - śpiewam (na melodię dziadowską) Pragnę ci ja prawa i sprawiedliwości, Bo przy korycie pragnę tkwić, A jak mnie któryś, PO-wiak rozłości, Odpowiem mu PIS-ior ci w żyć! Refren: Kwa,kwa,kwa,kwa Pisior koryto mi da (i bis). Uwielbiam SKOK-i i podobne chece, To lepsze niźli auta kraść, Słucham Rydzyka, bo on wie najlepiej, Jak na cztery łapy spaść! I refren (z bisem). Jak się zasłużę, ministrem zostanę, Choć nic nie umiem no to co? Za to porafię, pięknie obiecywać, A wyborcy lubią to! I refren: Kwa,kwa, kwa, kwa, Pisior kotyto mi da, Kwa, kwa,kwa, kwa, Pisior koryto mi da! Huraaa! Odpowiedz Link Zgłoś
artau Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 18:04 Chętnie napluję w twarz temu "rządowi" i wcale nie stoję w miejscu gdzie stało zomo bo zomo mnie lało za własne zdanie. A szmaty z pzpr wyrzucały ze szkoły, za np "Robotnika". kacz w stoczni gdańskiej to potwarz dla wszystkich pokrzywdzonych przez kryminalistów/komuchów/morderców. nawiedzony premierek chce przechwycić monopol na myśl wolnościową. MAM W DUPIE TE RZĄD I cienkopis Odpowiedz Link Zgłoś
mustang2006 Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 18:08 Przypominaja mi sie stare czasy , Gierek ciagle zywy tylko w postaci Ziemniakow ! Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p Re: Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 18:10 Koles, zalosny jestes jezeli nie widzisz roznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
mustang2006 Re: A parada PO nie przypomina ci Gierka, baranie 01.10.06, 18:11 m635 napisał: > Propaganda antyrządowa osiągnęła już poziom całkowitego absurdu... Przejezyczyles sie i myslales o propagandzie prorzadowej , zeby sami dla siebie robic demonstracje to trzeba byc wyjatkowo zdesperowanym . Komuna ciagle zyje (ale tylko na PiS-owych manifestacjach ). Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Precz z komuna, precz z postkomuna, precz z PiS! 01.10.06, 18:11 Precz bolszewicy z PiSu! Odpowiedz Link Zgłoś
mustang2006 Re: Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 18:12 Byli przodownicy pracy ? Pewnie nie , ale zapewne mieli przodowników schizofremi bo to jest w PiS-ie cenione , ktory ma większe urojenia ten wyżej jest w partii .... Odpowiedz Link Zgłoś
jacol250 Re: Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 18:15 jak uważam że jak za GOMÓŁKI Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh precz z postkomuną ??? mam ci wierzyć karle że 01.10.06, 18:17 podasz sie do dymisji razem ze swoimi bolszewickimi przydupasami? akurat. będzie trzeba ci e wykopać siłą. Odpowiedz Link Zgłoś
pilsko1 Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 18:18 No rzeczywiście, wybór takiej moralnej gnidy jest prawdziwie genialny! Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Precz z postkomuną! 01.10.06, 18:31 Pisałam tak parę dni temu :))) na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Re: Precz z postkomuną! 01.10.06, 18:38 Zrobic miejsce dla tchorzy, gnid i oszolomow! Odpowiedz Link Zgłoś
aferal.z.so Re: Precz z postkomuną! 01.10.06, 18:44 qc napisał: > Zrobic miejsce dla tchorzy, gnid i oszolomow! Masz na myśli PO? Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: Precz z postkomuną! 01.10.06, 18:57 aferal.z.so napisał: > qc napisał: > > > Zrobic miejsce dla tchorzy, gnid i oszolomow! > Masz na myśli PO? P0 czym ?? Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p Re: Precz z postkomuną! 01.10.06, 18:41 problem jest w tym, ze tak naprawde to komuny w polsce juz nie ma. sld nie rozni sie tak naprawde w swoich pocznynaniach od partii neoliberalnych takich jak po. Odpowiedz Link Zgłoś
jurekmo Re: Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 18:29 A ilu na tym wiecu było prawdziwych stoczniowców? Odpowiedz Link Zgłoś
drogibronislaw Gdańsk: wiec poparcia, W-wa: wiec zaparcia PO!!!! 01.10.06, 18:36 Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 na marsz w w -wie przyjedzie Lepper na platformie 01.10.06, 18:50 ... a platforma będzie ciągniona przez Renatę - kobyłę trojanską ! Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 18:52 hitler zrobił swoje, stalin zrobił swoje, miller zrobił swoje, teraz kaczyńscy dokończą dzieła....ze zdwojoną siłą. Bóg honor i ojczyzna - w wykonaniu braci. Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: POdszywasz się, ścierwo? 01.10.06, 18:54 aferal.z.so napisał: > www.ninjatune.net/skalpel_winner/ nie dość, że aferał, to jeszcze mało inteligentny jakiś. Zupełnie jak Kaczory&spółka! Odpowiedz Link Zgłoś
heron Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 18:54 to straszne co Kaczyńscy robią z Polską. Tym facetom pomyliły się daty. EJ chłopaki, dziś 2006 rok. Odpowiedz Link Zgłoś