bryt.bryt 03.10.06, 13:07 Wlasnie uslyszalem, ze rzecznik Macierewicza figuruje w stopce "Niezaleznej gazety polskiej", ktorej naczelnym jest Sakiewicz. Sprawdzilem, jest: www.niezalezna.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witek.bis Re: niezalezny pan Baczek 03.10.06, 13:22 W PiS-ie panika i drżączka, Antoś przecieka przez Bączka. Pisowcom we łbach się je...bie: Donieśli dzisiaj na... siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: niezalezny pan Baczek 03.10.06, 13:38 witek.bis napisał: > W PiS-ie panika i drżączka, > Antoś przecieka przez Bączka. > Pisowcom we łbach się je...bie: > Donieśli dzisiaj na... siebie. To adaptacja jakiejs klasyki, czy nowyowymyslone dzielo? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: niezalezny pan Baczek 03.10.06, 13:42 Samo przypuszczenie, że to ma jakiś związek z klasyką, schlebia mi ogromnie ;-) Niestety - to moje (co widać, słychać i czuć) :-( Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: niezalezny pan Baczek 03.10.06, 13:43 witek.bis napisał: > Samo przypuszczenie, że to ma jakiś związek z klasyką, schlebia mi ogromnie ;-) > Niestety - to moje (co widać, słychać i czuć) :-( Klasyka ma rozne oblicza ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 drobna korekta 03.10.06, 14:31 witek.bis napisał: > W PiS-ie panika i drżączka, > Antoś przecieka przez Bączka. > Pisowcom we łbach się je...bie: > Donieśli dzisiaj na... siebie. :)))))))) mała korekta W PiS-ie panika i drżączka, Pan Bączek puścił bączka. Pisowcom we łbach się je...bie: Donieśli dzisiaj na... siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt "wojskowy" druk 03.10.06, 13:41 W stopne jest napisane, ze za druk tej gazety odpowiadaja Wojskowe Zaklady Graficzne. Az strach pomyslec, co daloby sie na tej podstawie wywnioskowac ... Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: niezalezny pan Baczek 03.10.06, 13:42 bryt.bryt napisał: > Wlasnie uslyszalem, ze rzecznik Macierewicza figuruje w stopce "Niezaleznej > gazety polskiej", ktorej naczelnym jest Sakiewicz. Sprawdzilem, jest: heh samo nazwanie sięn iezależnym wcale nie dodaje niezalezności, wrecz przeciwnie, sugeruje coś Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: niezalezny pan Baczek 03.10.06, 14:09 buraque napisał: (...) > heh samo nazwanie sięn iezależnym wcale nie dodaje niezalezności, wrecz > przeciwnie, sugeruje coś Ja nie slyszalem, zeby sam siebie nazywal niezaleznym. Samowolnie przypisalem mu te kompomitujaca ceche. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: niezalezny pan Baczek 03.10.06, 14:35 bryt.bryt napisał: > Ja nie slyszalem, zeby sam siebie nazywal niezaleznym. Samowolnie przypisalem m > u > te kompomitujaca ceche. nie chodziło mi o Bączka (bo to oczywiste) tylko o "Gazetę Polską" Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas współpracował... 03.10.06, 14:39 był nawet dziennikarzem... ale sie nie domyśla jak wyciekło Odpowiedz Link Zgłoś
indris Niezależny pan Bączek 03.10.06, 14:38 Piotr Bączek był też zastępca naczelnego, a chyba przejściowo również redaktorem naczelnym w podstawowym organie Macierewicza "Głos" Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Własnie powiedział, że był tylko kilka 03.10.06, 14:39 bryt.bryt napisał: > Wlasnie uslyszalem, ze rzecznik Macierewicza figuruje w stopce "Niezaleznej > gazety polskiej", ktorej naczelnym jest Sakiewicz. Sprawdzilem, jest: > > www.niezalezna.pl/ > lat dziennikarzem tej gazety. Zwykłym dziennikarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Własnie powiedział, że był tylko kilka 03.10.06, 14:42 Przed chwilą wypowiedział się Bączek od Maciarewicza,że Bączek od GP to nie on:) Odpowiedz Link Zgłoś