marcus_crassus 03.10.06, 20:15 olejnik lezy. tego sie juz nawet ogladac nie da. fatalnie to wyszlo. olejnik najpierw zaatakowala, potem zostala odparta a potem sie zupelnie polamala. no coz, kruk jest nieglupia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcus_crassus ale olejnik jeszcze slabsza. lezy i kwiczy 03.10.06, 20:17 nie tego sie spodziewala Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szwajcner Re: ale olejnik jeszcze slabsza. lezy i kwiczy 03.10.06, 20:21 marcus_crassus napisał: > nie tego sie spodziewala he! he! Pozwala sie kompromitowac Krukównie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus czy nie masz nawet odrobiny uczciwosci 03.10.06, 20:22 wzgledem samych siebie? ludzie. troche dystansu Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szwajcner Re: czy nie masz nawet odrobiny uczciwosci 03.10.06, 20:40 marcus_crassus napisał: > wzgledem samych siebie? wzgledem widzow kolego, widzow. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: kruk vs olejnik 3:0 03.10.06, 20:16 Chyba żartujesz - żrą się kak Dornowskie "bure suki" - aż miło popatrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
ociecdyrektor Kruk prowadzi, już jest 6:0 03.10.06, 20:18 Nokaut, Olejenik na dechach. Odpowiedz Link Zgłoś
ociecdyrektor Re: Kruk prowadzi, już jest 6:0 03.10.06, 20:19 Oczywiście miało być Olejnik, nie Olejenik. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Kruk prowadzi, już jest 6:0 03.10.06, 20:20 Kurcza przez te durne afery picu nie mozna sluchac TVn na internecie:( Server przepelniony! Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: kruk vs olejnik 3:0 03.10.06, 20:19 kruk??? postać wielce żałosna.nawet nie usiłuje ukryć swojej stronniczości.i w dodatku krętacz. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus ja mam do kazdego stosunek +/- 0 :) 03.10.06, 20:28 moge tylko powiedziec ze ostatnio lepiej wyglada jak na swoje lata. przynajmniej w TV :) Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: kruk vs olejnik 3:0 03.10.06, 20:29 marcus_crassus napisał: > olejnik lezy. tego sie juz nawet ogladac nie da. > > fatalnie to wyszlo. olejnik najpierw zaatakowala, potem zostala odparta a > potem sie zupelnie polamala. > > no coz, kruk jest nieglupia Czy Ty oglądałeś ten sam program, co ja np.? Przecież Kruk się skompromitowała. Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka Re: kruk vs olejnik 3:0 03.10.06, 20:31 marcus_crassus napisał: > olejnik lezy. tego sie juz nawet ogladac nie da. > > fatalnie to wyszlo. olejnik najpierw zaatakowala, potem zostala odparta a > potem sie zupelnie polamala. > > no coz, kruk jest nieglupia jest strasznie glupia, a ty slepy. Olejnik dala jej po prostu okazje do tego, zeby obnazyla swoja sluzalczosc i nieobiektywizm. nie przeszkadzala panience w prezentacji wlasnej glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Pani b. lubi zapraszac do programow ludzi ze sluzb 03.10.06, 20:45 powiedziala Krukowa. Monika spurpurowila i tak jej zostalo do konca programu. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Pani b. lubi zapraszac do programow ludzi ze 03.10.06, 20:49 michal00 napisał: > powiedziala Krukowa. Monika spurpurowila i tak jej zostalo do konca programu. to prznajmniej wiemy dlaczego kruka zaprosila:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: kruk vs olejnik 3:0 03.10.06, 20:53 marcus_crassus napisał: > olejnik lezy. tego sie juz nawet ogladac nie da. > > fatalnie to wyszlo. olejnik najpierw zaatakowala, potem zostala odparta a > potem sie zupelnie polamala. > > no coz, kruk jest nieglupia A co Kruk zrobiła? Ja jej jestem wdzięczna za obronę Bronka przed Jarkiem ale to jedyna pozytywna rzecz jaką mogę o niej powiedzieć. Programu nie oglądałam i chętnie poznam szczegóły bo musiało być ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska 10:0 dla p. Olejnik 03.10.06, 21:12 Ogladałam chyba inny program. 10:O dla p.Olejnik. Krukówna- wsciekła babina... Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: kruk vs olejnik 3:0 03.10.06, 21:25 Monika zaprosila tez tego Malejczyka czy jak mu tam, ktory na poczatku programu wypowiadal sie przez pare minut ulicy. Oczywiscie nic nie widzial, nic nie wie, nie zna Subotica, Leppera i jest emerytem - gadka zupelnie jak plk. Lesiak. Po tej wypowiedzi Krukowa powiedziala, ze nic nie wiedziala, ze ten facio ma byc z nia w programie, ale rozumie, ze MO lubi zapraszac ludzi ze sluzb. Monika spurpurowiala slyszac ta uwage i zapytala "a kiedy zapraszalam?". Na co Krukowa odpowiedziala: "ostatnio wczoraj (Dukaczewskiego)". Potem Olejnikowa pytala jeszcze o rozne rzeczy, a to usilujac wymoc na Krukowej potepienie Sakiewicza (Kruk odpowiedziala, ze solidarnosc zawodowa Moniki dziala dosc wybiorczo), a to potepienie Wildsteina, co jej sie nie udalo. Warto bylo ogladac chocby ze wzgledu na reakcje Moniki na uwage o upodobaniach do gosci ze sluzb. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: kruk vs olejnik 3:0 03.10.06, 22:21 michal00 napisał: ... > Olejnikowa pytala jeszcze o rozne rzeczy, a to usilujac wymoc na Krukowej > potepienie Sakiewicza (Kruk odpowiedziala, ze solidarnosc zawodowa Moniki > dziala dosc wybiorczo), ... Tutaj rzeczywiście Olejnikowej zabrakło refleksu. Aż się prosiło o ripisotę, że Sakiewicz jest manipulowany przez WSI, i dopóki się nie wyjaśni czy jest agentem tych służb czy tylko idiotą, który się dał złapać na fałszywkę, o żadnej solidarności nie może być mowy... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 trzeba miec pstro w glowie zeby sie dac zajsc 03.10.06, 22:16 Olejnikowej od tylu. A ona tą metodę stosuję niemal nagminnie, rzecz jasna głównie woboec osób ktorych nie lubi ona albo jej boss :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Kruk PiS-owi oka nie wykole 03.10.06, 22:19 Nawet nie sili sie na obiektywizm. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus olejnik tez nie 03.10.06, 22:20 tyle ze w starciu nieobiektywnych olejnik wyszla gorzej. dla pocieszenia - o wiele lepiej wyglada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aby Rozmówczyni red. Moniki Olejnik 03.10.06, 23:10 Ta rozmowa ukazała, że przewodnicząca KRRT ma maniery i sposób myślenia gomułkowskich sekretarzy KC PZPR do spraw radia i telewizji z tzw. awansu społecznego. Butna, nadęta władzą, usta wykrzywione pogardą. Odpowiedz Link Zgłoś
aby Re: Rozmówczyni red. Moniki Olejnik 03.10.06, 23:38 Opinia Forumowicza (bez owijania w bawelnę): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=933&w=42194577&a=42566586 Odpowiedz Link Zgłoś