Dodaj do ulubionych

Teraz CH(yb)aMy

04.10.06, 19:06
Nie dziwię się, że wszystko im się kojarzy z Beggerową. Duetowi S&M podobnie
jak Stasińskiemy już nie tylko,że wylatują z oczu kur.iki - oni już cali,
samym sobą, grają takie wielkie, ogromne kurw.iki. Bijącą nienawiścią z oczu
może z nimi równać się tylko Niesiołowski, który z resztą po nocnej
konferencji PO z nieskrywaną radością przybijał piątkę "tfurcom" prowokacji ...
Obserwuj wątek
    • nessuno Re: Teraz CH(yb)aMy 04.10.06, 19:23
      1normalnyczlowiek napisał:

> Nie dziwię się, że wszystko im się kojarzy z Beggerową. Duetowi S&M podobnie
      > jak Stasińskiemy już nie tylko,że wylatują z oczu kur.iki - oni już cali,
      > samym sobą, grają takie wielkie, ogromne kurw.iki. Bijącą nienawiścią z oczu
      > może z nimi równać się tylko Niesiołowski, który z resztą po nocnej
      > konferencji PO z nieskrywaną radością przybijał piątkę "tfurcom" prowokacji ...

Jasne. Twój idol kurski za to błysnął inteligencją i dobrymi manierami.Ja dziwię
      się Sekielskiemu i Morozowskiemu, że taką szuję wogóle do programu zaprosili.
      • 1normalnyczlowiek Teraz CH(yb)aMy - Najsztub i Żakowski 04.10.06, 21:54
        nessuno napisał:
        > Jasne. Twój idol kurski za to błysnął inteligencją i dobrymi manierami.Ja dziwię
        > się Sekielskiemu i Morozowskiemu, że taką szuję wogóle do programu zaprosili.

Teraz ten piąty od kurw.ków siedzi naprzeciwko ich właścicielki - jaka odmiana.
        Na widowni teżsami mili i weseli.
        Co do idoli. Być może Ty nie możesz żyć bez idoli takich jak Kurski, Żakowski,
        Niesiołowski, Paradowska, Stasiński - ja bez nich mogę się spokojnie obyć ...
        • nessuno Re: Teraz CH(yb)aMy - Najsztub i Żakowski 04.10.06, 22:12
          1normalnyczlowiek napisał: > Co do idoli. Być może Ty nie możesz żyć bez idoli
          takich jak Kurski, Żakowski,
          > Niesiołowski, Paradowska, Stasiński - ja bez nich mogę się spokojnie obyć ...

Ja również.Żakowskiego i Paradowską jeszcze trawię.
          P.S.Moja sygnaturka moze Ci coś wyjaśnić.
          Niestety,nie mam swoich idoli ani wśród PiSdzielców,ani w PO, ani w SLD.Ja
          wogóle nie mam idoli.Zaledwie paru polityków ledwie toleruję,reszta to dno i bagno.
          • 1normalnyczlowiek Re: Teraz CH(yb)aMy - Najsztub i Żakowski 04.10.06, 22:25
            nessuno napisał:
            > Ja również.Żakowskiego i Paradowską jeszcze trawię.
            ---> "Jeszcze" - ? Czy to znaczy, że Tobie też trudno ich strawić :)

> P.S.Moja sygnaturka moze Ci coś wyjaśnić.
            "Wiosna, wiosna, wiosna ach to Ty".... i Marek Grechuta?
            ---> Wiosna jest rodzaju żeńskiego - a Ty?

> Niestety,nie mam swoich idoli ani wśród PiSdzielców,ani w PO, ani w SLD.
            ---> To fakt

> Ja wogóle nie mam idoli.Zaledwie paru polityków ledwie toleruję,reszta to dno
            i bagno.
            ---> Myślisz podobnie jak i większość normalnych ludzi :)
    • ukos Ciekawe rzeczy piszesz, gościu 04.10.06, 22:02
      1normalnyczlowiek napisał:

> (...) "tfurcom" prowokacji ...

Prowokacja, powiadasz? To pewnie coś na ten temat wiesz? To może byś powiedział
      kto to taki sprowokował Lipińskiego i Mojzesowicza do korupcyjnych wynurzeń i
      dlaczego to był twój kaczy wodzuś? A ta twoja "normalność" to chyba nie bez
      powodu jakaś znaczona...
      • 1normalnyczlowiek To taka normalność widziana z ukosa :) 04.10.06, 22:14
        ukos napisał:
        > A ta twoja "normalność" to chyba nie bez powodu jakaś znaczona...

---> Beger sama się prosiła o rozmowy. To ona postawiła warunki i prowokowała
        swoimi problemami. A wszystko po to, by zemścić się za ukochanego wodza Leppera.
        Oni, jak to zwykle bywa podczas rozmowy z głupią babą - głupią, ale od której
        coś zależy - dostosowali się do jej poziomu i też wciskali jej ciemnotę. Po
        załatwieniu tych paru posłów dostałaby figę z makiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka