smok62 07.10.06, 15:14 może przyczyna tkwi w tym rerczeniu? rerrczał i reczał tak jednostajnie. ktoś zapamiętał coś z tego co prezydent omc :) wyrerczał? tylko nie piszcie ,ze mówił o milionach Polaków i całej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witek.bis Re: na przemówieniu thuska zasnęłem. Dlaczego? 07.10.06, 15:16 "Zasnęłeś"? A co takiego się stało, ze "podjęłeś decyzję żeby się łobudzić"? Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: na przemówieniu thuska zasnęłem. Dlaczego? 07.10.06, 15:17 biedak miał polucję jak kaczorka usłyszał... Odpowiedz Link Zgłoś
dewot007 Re: na przemówieniu thuska zasnęłem. Dlaczego? 07.10.06, 15:20 To przez te hormony męsko-damskie - strasznie Cię zaczadziły ! Zaburzają sprawność myślenia przed ogoleniem brody. . . . Zdarzają się takie sytuacje, że trzeba powiedzieć prawdę - premier Jarosław 8.09.06 do dziennikarzy w Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
smok62 Premier Kaczyński mnie obudził :) 07.10.06, 15:17 Ten to umie mówić -co platfusy?- hehehhehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: Premier Kaczyński mnie obudził :) 07.10.06, 15:22 no mówiłem - miał polucję... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szwajcner z a s n ę ł e ś biedaku.... 07.10.06, 15:21 Moze zjadles zbyt obfity "obiat"? Odpowiedz Link Zgłoś
smok62 szwancer wiesz juz jak sie pisze "postemp"? 07.10.06, 15:28 jak tam na manifie -szedłes przed biedroniem? pewną część ciała masz teraz błękitną :) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Smoczyco ! 07.10.06, 15:31 tak się głupio wpada jak się chce ukryć płeć lub preferencje. Zasnęłaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
terraincognita Re: na przemówieniu thuska zasnęłem. Dlaczego? 07.10.06, 15:22 Po przepiciu następnego dnia bardzo się chce spac. Nawet przy huku petard. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: na przemówieniu thuska zasnęłem. Dlaczego? 07.10.06, 15:26 Toteż przy petardach Smoczyca smacznie sobie pochrapywała. Podobno obudziła ją dopiero trąba jerychońska, czyli Jarosław Kaczyński we własnej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
francois.jenois Re: na przemówieniu thuska zasnęłem. Dlaczego? 07.10.06, 15:43 smok62 napisała: > może przyczyna tkwi w tym rerczeniu? rerrczał i reczał tak jednostajnie. ktoś > zapamiętał coś z tego co prezydent omc :) wyrerczał? tylko nie piszcie ,ze > mówił o milionach Polaków i całej Polsce. Ad.1) Dlaczego zasnęłem. Zasnęłeś dlatego, że zachciało Ci się spać. Dlaczego zachciało Ci się spać?. Ano dlatego, że zarwałeś-(łaś) dni i noce na forum próbując panicznie dowartościować swoje ego i wartości wbrew temu co widziały oczy. Wariant drugi, że łżesz prawie jak elita z tym zaśnięciem, żeby nie musieć odpowiadać na proste posty dot. dzisiejszych wydarzeń i np ciężko Ci teraz pluć na PiS. Ad.2- wyrerczenie Tuska dot. tylko tego co się dzieje w tym kraju. Nie było wbrew Twoim oczekiwaniem niczego o chorej goleni Olka. Natomiast o całej Polsce było. Odpowiedz Link Zgłoś