jola_iza 10.10.06, 17:23 Dzisiaj rozmawiłam z zaprzyjażnioną Ukrainką. Pierwszy raz od dwudziestu lat powiedziała: ja tam wolę Ukrainę,:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola_iza Re: I to jest TO 10.10.06, 17:38 Nie chodzi o koalicję.Jak głęboko musieliśmy upaść, że normalny, szary Ukraińczyk woli mieszkać na Ukrainie niż w Polsce, która dotąd była rajem niedoścignionym.Ech Kaczory :( Odpowiedz Link Zgłoś
mgr.imprezio Jak tam wolę w Polsce jak na UKrainie. 10.10.06, 17:45 Przymajmiej nie wpiprzajami się tabuny najeżdzców z zagranicy, ktorzy mówią mi na kogo mam głosować, nawet Walterów, czy Solorzy mogę sobie olać. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: I tu jest kot 10.10.06, 17:50 trzy razy obdarty ze skóry, Oni do tej pory też woleli Polskę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynka.sardynka Re: I to jest TO 10.10.06, 17:52 Jolu_Izo, ja Ci tej teczki jednak nie oddam. Powiedziałaś: szary Ukraińczyk woli mieszkać na Ukrainie niż w Polsce, która dotąd była rajem niedoścignionym Jesteś tego pewna ? cytuję : "kura nie ptica, Polsza nie zagranica". Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Rodzynko ja jej chyba nie chcę:) 10.10.06, 18:27 Przysłowia, owszem a życie sobie płynie:)Ja zupełnie poważnie, ludzie w okolicy Lwowa oglądają naszą telewizję. Tacy normali Ukraińcy i już im się nie marzy druga Polska . Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynka.sardynka Re: Rodzynko ja jej chyba nie chcę:) 10.10.06, 18:53 Naśladując Ave, odpowiem tak: ciwne. Zawsze zapominam odwzajemnić uśmiech, zatem z nawiązką: :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Rosjanie też kochają swój kraj 10.10.06, 17:47 jola_iza napisała: > Dzisiaj rozmawiłam z zaprzyjażnioną Ukrainką. Pierwszy raz od dwudziestu lat po > wiedziała: ja tam wolę Ukrainę,:)) Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa tylko zapłać jej za usługę 10.10.06, 17:50 jola_iza napisała: > Dzisiaj rozmawiłam z zaprzyjażnioną Ukrainką. Pierwszy raz od dwudziestu lat po > wiedziała: ja tam wolę Ukrainę,:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Idiota? 10.10.06, 18:29 Uważasz, że nie można się przyjażnić z ludżmi zza wschodniej granicy ? Odpowiedz Link Zgłoś