zaba_pelagia 16.10.06, 23:03 Prezydent późno wrócił z premiery i nie było czasu na organizowanie mediów, podał TVN24 to on sam kabelki ciągnie????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabia.m.c Re: ale jaja!!! papież winny, że nie było transmi 16.10.06, 23:11 zaba_pelagia napisała: > Prezydent późno wrócił z premiery i nie było czasu na organizowanie mediów, > podał TVN24 > to on sam kabelki ciągnie????? Kaczory zawsze na kogoś musza zwalic wine,teraz padło na papieza:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
banme1 w srodku nocy chowa sie nowy rzad 16.10.06, 23:12 czy to rzad prostytutek? Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: ale jaja!!! papież winny, że nie było transmi 16.10.06, 23:13 no, to rzeczywiście musieli wysoko sięgać Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: ale jaja!!! papież winny, że nie było transmi 16.10.06, 23:25 Wstydzą się trzeci raz Leppera nominacje pokazywać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: ale jaja!!! papież winny, że nie było transmi 16.10.06, 23:27 Moja babcia mowila,ze jak g..no nie umie plywac,to mowi,ze woda za rzadka. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: ale jaja!!! papież winny, że nie było transmi 17.10.06, 07:21 zaba_pelagia napisała: > Prezydent późno wrócił z premiery i nie było czasu na organizowanie mediów, > podał TVN24 > to on sam kabelki ciągnie????? A co? Nie podoba się cuś?! Ty, ty, ty - lumpenzomołżeliberalolewackakomuszyco?! :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: ale jaja!!! papież winny, że nie było transmi 17.10.06, 07:29 > > A co? Nie podoba się cuś?! Ty, ty, ty - lumpenzomołżeliberalolewackakomuszyco?! > > :PPP a czemu zgubiłaś wykształciucha i zomówkę? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: ale jaja!!! papież winny, że nie było transmi 17.10.06, 07:33 zaba_pelagia napisała: > > > > A co? Nie podoba się cuś?! Ty, ty, ty - > lumpenzomołżeliberalolewackakomuszyco?! > > > > :PPP > > > > a czemu zgubiłaś wykształciucha i zomówkę? Zomo się nie zgubiło! OKULARY trza kupić! Do drugiej zguby się przyznaję i głowę popiołem już posypuję! Syp, syp, syp! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: ale jaja!!! papież winny, że nie było transmi 17.10.06, 07:35 a tak, tak wypatrywałam transmisji pałacu, że mi oczka osłabły Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: ale jaja!!! papież winny, że nie było transmi 17.10.06, 08:40 zaba_pelagia napisała: > a tak, tak wypatrywałam transmisji pałacu, że mi oczka osłabły Oj, biedna ty, biedna wykształciucho! (Zadowolnionaś teraz?). :PPP b/o Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Żabciu... 17.10.06, 10:49 zaba_pelagia napisała: > Prezydent późno wrócił z premiery i nie było czasu na organizowanie mediów, > podał TVN24 > to on sam kabelki ciągnie????? Prezyden był na Prenierze ? Ciągnie kabla ? Co Ty sugerujesz ??? S. Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Żabciu... 17.10.06, 10:57 Nie przesadzajmy. To najwyżej może być wtyczka:) Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Żabciu... 17.10.06, 11:01 a CO ty sugerujesz? ;-PPP ja tylko wykształciuch nieuświadomiony i ciemny jestem Odpowiedz Link Zgłoś
sanitarny Re: ale jaja!!! papież winny, że nie było transmi 17.10.06, 11:17 www.humorek.com.pl/c33/s/35.htm Odpowiedz Link Zgłoś