zapijaczonyryj 21.10.06, 08:11 To jak mi wiadomo miejsce zamieszkania kur. A jak się mówi na miejsce zamieszkania kaczek. Moze ktoś mnie podpowie bom z miasta jest? Czy kacznik to przwidłowa forma? „każdy c h u j ma swój strój”-Marek Nowakowski” „ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asienka32 No po prostu boki zrywać ze śmiechu. 21.10.06, 08:13 zapijaczonyryj napisał: > To jak mi wiadomo miejsce zamieszkania kur. > A jak się mówi na miejsce zamieszkania kaczek. Moze ktoś mnie podpowie bom > z miasta jest? > > Czy kacznik to przwidłowa forma? > > > „każdy c h u j ma swój strój”-Marek Nowakowski” „ Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: No po prostu boki zrywać ze śmiechu. 21.10.06, 08:16 Od gesi jest gęsiarnia, zdaje się. Niech Miodek się wypowie. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: No po prostu boki zrywać ze śmiechu. 21.10.06, 08:18 haen1950 napisał: > Od gesi jest gęsiarnia, zdaje się. Niech Miodek się wypowie. To moze Kąślarnia od zakąszania, bo kaczki duzo zakąszają i tłuste sa jak widać „każdy c h u j ma swój strój”-Marek Nowakowski” „ Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: No po prostu boki zrywać ze śmiechu. 21.10.06, 08:21 Są dziub, skrzydła i ogon. Ale to nieloty, jak pasta kiwi. Odpowiedz Link Zgłoś
proktolog Re: No po prostu boki zrywać ze śmiechu. 21.10.06, 08:24 haen1950 napisał: > Są dziub, skrzydła i ogon. Ale to nieloty, jak pasta kiwi. A wygladaja njk niemoty Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: No po prostu boki zrywać ze śmiechu. 21.10.06, 08:25 Sorry, dziób, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
proktolog Re: No po prostu boki zrywać ze śmiechu. 21.10.06, 08:28 haen1950 napisał: > Sorry, dziób, oczywiście. Kaczki maja dziup. tutej oczywiście jak jedza obiat Odpowiedz Link Zgłoś
alcane Re: No po prostu boki zrywać ze śmiechu. 21.10.06, 09:21 No zapijaczony ma ciezki dowcip niczym nadredaktor,ktory dal wczoraj popis blazenady.A moze zapijaczony to sam michnik,ktory jak wiadomo abstynentem nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: No po prostu boki zrywać ze śmiechu. 21.10.06, 22:57 asienka32 napisała: > zapijaczonyryj napisał: > > > To jak mi wiadomo miejsce zamieszkania kur. > > A jak się mówi na miejsce zamieszkania kaczek. Moze ktoś mnie podpowie > bom > > z miasta jest? > > > > Czy kacznik to przwidłowa forma? > > > > > > „każdy c h u j ma swój strój”-Marek Nowakowski” „ > > GDZIE jest mój post n/t ??? Zniknął jak sen złoty... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szwajcner Re: Kurnik 21.10.06, 08:20 zapijaczonyryj napisał: > To jak mi wiadomo miejsce zamieszkania kur. > A jak się mówi na miejsce zamieszkania kaczek. Moze ktoś mnie podpowie bom > z miasta jest? > > Czy kacznik to przwidłowa forma? Zła. - Pałac Prezydencki. > „każdy c h u j ma swój strój”-Marek Nowakowski” „ Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Kurnik 21.10.06, 09:19 Ja protestuję - nie nalezy kur przesiedlać w nawet znane im miejsce:) Kurnik bowiem jak sama nazwa wskazuje to miejsce stałego pobytu Kur-skiego:P Odpowiedz Link Zgłoś
ziggy.s Re: Kurnik 21.10.06, 09:54 Niedlugo towarzysze juz sie nie bedzie smiac z Kurnika. Kiedy sie Kurnikowi do dupy dobiora ciekawe ilu towarzyszy pociagnie za soba. Towarzysz Mazur juz siedzi, towarzysz Kanclerz jest nastepny w kolejce. Wiadomo ze prawdziwy komunista nie sypie (na przyklad taki Sekula). No chyba ze zdradzieckich trockistow z duzego palacu. Wiec jak sie wezma za Kurnik, to nastepny jest Miller, a ten w swojej ostatniej mowie z lawy oskarzonych chyba sie zawaha zeby pociagnac bylego prezia i jego kamaryle za soba do Wronek. Odpowiedz Link Zgłoś
francois.jenois Re: Kurnik 21.10.06, 23:02 > zapijaczonyryj napisał: Czy kacznik to przwidłowa forma? Niestety nie. Jest to forma czasu przeszłego. Kacz-NIK, jak w NIKu pracował. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 kaczy chlewik... 21.10.06, 23:47 myślę, byłby niezłym odpowiednikiem kurnika. Miłe sąsiedztwo - kurnik, kaczy chlewik i sławojka. zapijaczonyryj napisał: > To jak mi wiadomo miejsce zamieszkania kur. > A jak się mówi na miejsce zamieszkania kaczek. Moze ktoś mnie podpowie bom > z miasta jest? > > Czy kacznik to przwidłowa forma? > > > „każdy c h u j ma swój strój”-Marek Nowakowski” „ Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: kaczy chlewik... 22.10.06, 00:06 wartburg4 napisał: > myślę, byłby niezłym odpowiednikiem kurnika. Miłe sąsiedztwo - kurnik, kaczy > chlewik i sławojka. I koniecznie wanna Wassermanna z hydromasażem pod prądem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Kurnik 22.10.06, 00:10 zapijaczonyryj napisał: > To jak mi wiadomo miejsce zamieszkania kur. > A jak się mówi na miejsce zamieszkania kaczek. Moze ktoś mnie podpowie bom > z miasta jest? Pałac prezydencki. Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Kurnik 22.10.06, 00:26 wg Praktycznego Słownika Współczesnej Polszczyzny- H. Zgółkowa KACZNIK to pomieszczenie przeznaczone dla stadka rozpłodowego kaczek ;) Odpowiedz Link Zgłoś