frau_blada 24.10.06, 10:29 Malo wpisow, zero artykulow... Pogrzebali nas Ps. Pora przeniesc sie na Forum Wiadomosci? Tam kropekuk i vel Gabriela cos tam sie udzirela od 3 miesiecy co najmniej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karol113 Re: Ale nam FK usmiercili 24.10.06, 10:47 Brakuje chetnych do taplania sie w ulubionym szambie pisiakowych zoldakow. Dyskusja z takimi ludzmi jest blizniaczo podobna do rozmowy z Cymanskim czy innym Kuchcinskim. Najpierw irytacja, potem smiech, a na koncu wzruszenie ramionami. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Może spróbować założyć i wypromowac forum 24.10.06, 11:21 prywatne, wyrzucając z niego konsekwentnie wszystkie trolle. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Może spróbować założyć i wypromowac forum 24.10.06, 11:34 asienka32 napisała: > prywatne, wyrzucając z niego konsekwentnie wszystkie trolle. tak, to świetny pomysł na to forum prywatne weź bladą leszaba smoka i kilku innych... Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Może spróbować założyć i wypromowac forum 24.10.06, 11:49 Ciebie też chetnię zabrałabymnie bój się :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Może spróbować założyć i wypromowac forum 24.10.06, 11:50 asienka32 napisała: > Ciebie też chetnię zabrałabymnie bój się :)))) > No, to ja się nie mam czego bać! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Może spróbować założyć i wypromowac forum 24.10.06, 12:22 asienka32 napisała: > Ciebie też chetnię zabrałabymnie bój się :)))) sęk w tym, że ja nie chcę żebyś mnie zabierała, zostanę tu, wystarczy jak weźmiesz z soba leszaba smoka bladą i s-kę Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Nikt jeszcze nie usmiercil FK.Idz bladziu na FS to 24.10.06, 11:28 ..zobaczysz smierc forum. Na FK wystepuje w tym momencie pewien przesyt tematyka zastepcza w postaci tej czy innej sprawy aferalnej i narod zaczyna, lacznie ze mna glupiec ze zlosci. Po prostu! Odpowiedz Link Zgłoś