stoppis Re: A Cimoszewicz??? 27.10.06, 08:58 nie, tak samo jak nie szkoda mi jego kolegów i koleżanek: Sobotki, Jagiełly, Pęczaka, Jakubowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
kopytko55 Re: A Cimoszewicz??? 27.10.06, 11:50 stoppis twierdzi że kolegami Cimoszewicza byli Sobotka, Jagiełło, Peczak itp Myslę ,że takimi samymi kolegami jak dla Kaczyńskich Bestry i jeszcze paru jemu podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: A Cimoszewicz??? 27.10.06, 09:01 Jak się ktoś najmuje na szambonurka, to nie może się potem dziwić, że ma śmierdzącą robotę... Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: A Cimoszewicz??? 27.10.06, 09:35 Mnie szkoda. I to bardzo. Jeśli porównuję działanie MSZ pod jego kierownictwem i obecnie (to gdybm nie był wesołkiem), pewnie bym się zapłakał. Odpowiedz Link Zgłoś
verbaveritatis Re: A Cimoszewicz??? 27.10.06, 10:26 Brak Cimoszewicza to wieksza strata dla Polski niz dla niego samego. Fotyga przy nim to nawet nie muszka przy słoniu... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: A Cimoszewicz??? 27.10.06, 10:46 Cimoszewicza??? Polski szkoda, że odszedł z polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
create Re: A Cimoszewicz??? 27.10.06, 11:53 Na każdym stanowisku które dziś obsadza PiS, LPR czy Samoobrona sprawowałby się lepiej niż dzisiejsi ministrowie, premier, czy prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Nie szkoda osobnika... 27.10.06, 12:01 ...który uczestniczył we wprowadzeniu Polski do irackiej awantury i zrobieniu z niej buszowskiego pachołka. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga A Cimoszewicz? U Lisa był w świetnej formie 27.10.06, 12:03 A już na tle oszołomskiego Szczygły wypadł jak mąż stanu Klasa Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: A Cimoszewicz? U Lisa był w świetnej formie 27.10.06, 12:14 A "kwity" opublikował? Podobno juz dawno miał to zrobic.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Re: A Cimoszewicz? U Lisa był w świetnej formie 27.10.06, 12:20 Zapomniał. Lis też uniknął tematu. Lepiej zostawić ,że oto czysty polityk odszedł dumnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Nie płakałem po Cimoszewiczu 27.10.06, 12:15 Ale jego ujajenie było jedyną udaną wspólną akcją zmarłego w łonie matki POPiS-u. Może lepiej, że jednak ten bękart się nie narodził? Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: Nie płakałem po Cimoszewiczu 27.10.06, 13:57 Nie mieszaj do tego ujajenia PiSu , Kaczynski Jaroslaw juz w pierwszym dniu afery Jaruckiej sie od tego odcial. Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: A Cimoszewicz??? 27.10.06, 13:57 fredoo napisał: > Czy wam Go szkoda????? Ale nie szkoda mi go wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka2006 Tak. 27.10.06, 13:59 Byłby prezydentem niewątpliwie lepszym od kaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
greg43 Re: I szkoda i nie. 27.10.06, 14:04 Załatwił go, w swoim stylu ludzi z zasadami, płk. Miodowicz z POstkomunistów przy pomocy niejakiej Jaruckiej. Ale Cimoszka nie wyjaśnił do końca przepływów finansowych od swojej córki z USA. Trzeba by to wyjaśnić z ustawy karno-skarbowej, w czym on jest lepszy od piekarza z Legnicy. Miał opublikować oświadczenioa majątkowe i wyjaśnić swoje zobowiązania podatkowe, ale tego nie zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś