izaak_hilarowicz 29.10.06, 15:21 Usłyszałem to dziś w powtórce Lupy Tygodnia Szkła Kontaktowego. Poseł Kuchciński odpowiada na jakieś pytanie "...jeśli to pytanie dotyczy rozumu to ja nie odpowiem..." Szczerze mówiąc od dawna go o to podejrzewałem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
devegas Re: Pytanie do posła Kuchcińskiego. 29.10.06, 15:30 izaak_hilarowicz napisał: > Usłyszałem to dziś w powtórce Lupy Tygodnia Szkła Kontaktowego. > Poseł Kuchciński odpowiada na jakieś pytanie "...jeśli to pytanie dotyczy > rozumu to ja nie odpowiem..." > Szczerze mówiąc od dawna go o to podejrzewałem. To jest wrodzona skromność posła Kuchcińskiego. On po prostu nie jest specjalistą od rozumu a w dziedzinach na któych się nie zna nie wypowiada się. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Pytanie do posła Kuchcińskiego. 29.10.06, 16:48 Skąd PiS wygrzebuje takich geniuszy? Odpowiedz Link Zgłoś
coprawda hej PO-geniusze 29.10.06, 16:53 1) co jest podstawową potrzebą ineligentnej świadomości? 2) czy inteligentna świadomosć to redundant ilż mało maślane ? tak/nie 3 najłatwiejsze ile macie rozumu ? (proszę podać jednostki miary) Odpowiedz Link Zgłoś