naczelny_belzebub 04.11.06, 23:29 To jest hasło i oby się zrealizowało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rewolucja_moralna Re: Hania niech wraca do bufetu 04.11.06, 23:32 Rola bufetowej jest już dawno obsadzona. Ku..kowa wygrała ten casting. Odpowiedz Link Zgłoś
alleluja_i_do_przodu Ok, może być kierowniczką baru mlecznego 04.11.06, 23:33 np. Karalucha. Ale nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
naczelny_belzebub HGW jest profesorem Wydziału Prawa i Admini ... 04.11.06, 23:34 ... Uniwersytetu Warszawskiego oraz Wydziału Nauk Historycznych i Społecznych UKSW a nie jakimś tam magisterkiem spoza Warszawy ! Odpowiedz Link Zgłoś
alleluja_i_do_przodu No to super, będzie miała blisko do Karalucha 04.11.06, 23:35 Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: HGW jest profesorem Wydziału Prawa i Admini . 04.11.06, 23:38 naczelny_belzebub napisał: > ... Uniwersytetu Warszawskiego oraz Wydziału Nauk Historycznych i Społecznych > UKSW a nie jakimś tam magisterkiem spoza Warszawy a se może być. Pozdrwiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_bg Jako była kadrowa w banku w Londynie na pewno 05.11.06, 08:44 lepiej sobie da radę jako prezydent W-wy, niż polityk Borowski, czy nauczyciel Marcinkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
haniawalec Re: Jako była kadrowa w banku w Londynie na pewno 05.11.06, 08:52 Jak taka świetna,dlaczego nie zaproponowali jej dalszej współpracy? Borowski jest mądry,choc czasem nudny,Marcinkiewicz jako nauczyciel fizyki,to typ twórcy. A kadrowa,no cóż bedzie koncentrować się tylko na kadrach,znaczy wycinaniu kadr, tak jak to robi w Platformie :))) I kazdego ranka patrząc w lustro pytać:"lustereczko,lustereczko,kto jest... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Wszyscy Warszawiacy głosują na HGW ! 04.11.06, 23:36 cóz... jesli ją wybiorą, to pocieszam się jednym: jestem prowincjuszem i nie mieszkam w Wawie Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Wszyscy Warszawiacy głosują na HGW ! 04.11.06, 23:44 lewa_piers napisał: > Wybiorą!! cóż, będzie ich strata... zbyt wiele widxziałem, by miec złudenia Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
alleluja_i_do_przodu A co prowincjuszu, chcesz głosować na walizkowca? 04.11.06, 23:38 z prowincji? Ciągnie swój do swego? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Kazio szmondak i ladaco 04.11.06, 23:41 Niech kitra sie w samarstwo z tą swoja krzywa facjata.Na Gorzów go kmiotka z samego środka ziem wyzyskanych.Lebiege sie na pociąg odprowadzi i niech spada. Odpowiedz Link Zgłoś
stef111 Przedłużone złudzenia..... 05.11.06, 06:06 ...Jeszcze sitwa ostatnimi podrygami Safjana utrąciła rozpoznawanie prywaty i przekrętów NBP. HGW jeszcze zachowała cień nadziei, że naiwni oddając na nią głos, uchronią przed rozpoznaniem prawdy o rzeczywistej roli tej Pani. Mam wrażenie, ze Pani HGW gada ostatnio jak L. Wałęsa.... "ja zrobiłam, ja decydowałam, ja kierowałam......", ale przed komisją nic nie wiedziała, nic nie pamiętała, nic nie umiała. I taką Panią na szefa Warszawy ??? NIGDY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: A co prowincjuszu, chcesz głosować na walizko 04.11.06, 23:41 nie zamierzam :) co do HGW i innych ałtorytetufff mam już wyrobioną opinię ;) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Nihilista 06.11.06, 19:12 nie, realista... a - chociem stary - pamięc w pewnych rzeczach mam niezłą i sięgającą co najmniej lat kilkunastu wstecz. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Naczelny pisz przytomniej bo skrot HGW mozna 04.11.06, 23:43 tak roznie rozwinac, ze go nie rozwine bo post skasuja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Naczelny pisz przytomniej bo skrot HGW mozna 05.11.06, 00:26 Hehehe, przypomniało mi się jak dawno, dawno temu koleżanka żony zapytała ją: "A co to znaczy HGW ?"... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloma_z_butow Re: Naczelny pisz przytomniej bo skrot HGW mozna 05.11.06, 09:09 Też taka niekumata jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
haniawalec Re: Wszyscy Warszawiacy głosują na HGW ! 05.11.06, 06:45 Jesli tak,to moze liczyc na jakieś 20% :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia Re: Wszyscy Warszawiacy głosują na HGW ! 05.11.06, 09:28 czyli na niewiadomo kogo - tłumacząc z łaciny... Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Jestem Warszawiakiem od urodzenia - na gronkowca 05.11.06, 10:33 ... nie zagłosuje na pewno ... . Odpowiedz Link Zgłoś
maciejbialek1 Re: Wszyscy Warszawiacy głosują na HGW ! 06.11.06, 19:17 polecam nowy blog - tworzymy wizje Polski 2.0 - polishpresident.eu Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Czy w Londynie bylo jej zle ? Klimat lagodniejszy 06.11.06, 19:38 ..niz w Warszawie, robota w banku mniej odpowiedzialna. W Warszawie moze co najwyzej studentom opowiadac swoje przygody z ekonomia. Jest przedstawicielka starych ukladow. Nie zdziwie sie, gdy okaze sie, ze w przszlosci cos miala wspolnego z WSI. Odpowiedz Link Zgłoś