abstrakt2003 05.11.06, 16:47 Warszawy. Nie ważne jak ludzie głosują! Ważne kto liczy głosy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asienka32 Po poobiedniej drzemce warto wypić mocną 05.11.06, 16:50 kawę na dobudzenie. To zapobiega pisaniu bredni. abstrakt2003 napisał: > Warszawy. > Nie ważne jak ludzie głosują! Ważne kto liczy głosy! Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 to nie są żadne brednie 05.11.06, 17:07 cuda nad urną już sie zdarzały. nikt nikogo za rękę nie załapał alr po cichu ludzie rózne rzeczy mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Podwójne espresso :) 05.11.06, 17:10 abstrakt2003 napisał: > cuda nad urną już sie zdarzały. nikt nikogo za rękę nie załapał alr po cichu > ludzie rózne rzeczy mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: zobaczysz 05.11.06, 17:14 Nie tylko tam. I coś mi mówi, że będzie parę głośniejszych... Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: zobaczysz 05.11.06, 17:15 abstrakt2003 napisał: > w wawie moze dojść do niezłego skandalu. Dojdzie. Jak wygra Marcinkiewicz, poplecznicy Hani będą bełkotać o zafałszowanych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 [...] 05.11.06, 17:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Po poobiedniej drzemce warto wypić mocną 05.11.06, 21:55 asienka32 napisała: > kawę na dobudzenie. To zapobiega pisaniu bredni. > Masz rację Asieńko. Poranna kawa na to jest dobra. PS Kazio Tymczasowy być może zostanie Prezydentem w Santocku( wioska koło poligonu) nieopodal Gorzowa. Tam go pewnie nie pogonią bo mają krowy do wydojenia i wogóle - zajęci są ważnymi sprawami. Kazio Tymczasowy do Santocka koło Gorzowa! Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Po poobiedniej drzemce warto wypić mocną 05.11.06, 21:59 PS Kazio Tymczasowy rozliczył się już z tych pieniedzy, które usiłował przechachmęcić ale się zorientował, że o tym wiemy? Ja wiem, że u pisiorków to nie jest żaden grzech gdyż wszelkie zapewnienia obowiązują na czas potrzebny pisiorkom, potem wprowadza się inne zapewnienia też potrzebne pisiorkom ale wprost przeciwne do tych, o które poprzednio walczyli. No jak tam pisiorki - prawda li to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
haniawalec I po co te nerwy 05.11.06, 22:01 Będzie tak "głosowali jak chcieli,a wybrali kogo trzeba" Wszystko w rekach "mężów zaufania" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: Podwójne espresso :) 05.11.06, 17:22 Zdaje się, że akurat rzetelność to obie strony mają dokładnie w tym samym miejscu. No, chyba że masz na myśli rzetelne wykonywanie poleceń wierchuszki... Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 a ty zawsze musisz porównywać siez komunistami? 05.11.06, 17:22 czy wszyscy pisiacy maja jakiś kompleks? Dlaczego tak bardzo chcecie komunistom dorównać? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: a ty zawsze musisz porównywać siez komunistam 05.11.06, 17:23 A z kim mają się porównywać? Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: a ty zawsze musisz porównywać siez komunistam 05.11.06, 17:25 woda.woda napisała: > A z kim mają się porównywać? ==================================== A komuniści są ich ideałem!? No bo chyba pisiacy jak wszyscy dążą do doskonałości.... a może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: a ty zawsze musisz porównywać siez komunistam 05.11.06, 17:29 > A komuniści są ich ideałem!? No bo chyba pisiacy jak wszyscy dążą do > doskonałości.... a może się mylę? Nie o to mi chodzi. Są dwie teorie. Jedni porównują się do lepszych, inni do gorszych. Do gorszych łatwiej, bo samoocena lepiej wypada :) Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: a ty zawsze musisz porównywać siez komunistam 05.11.06, 17:43 woda.woda napisała: > > A komuniści są ich ideałem!? No bo chyba pisiacy jak wszyscy dążą do > > doskonałości.... a może się mylę? > > Nie o to mi chodzi. Są dwie teorie. Jedni porównują się do lepszych, inni do > gorszych. Do gorszych łatwiej, bo samoocena lepiej wypada :) ============================================================================= To oni to wszystko robią by poprawić sobie samopoczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Marcinkiewicz naprawdę zostanie przezydentem 05.11.06, 22:09 jasne! Odpowiedz Link Zgłoś