frank_drebin 08.11.06, 09:00 www.rzeczpospolita.pl/dodatki/druga_strona_061108/druga_strona_a_1.html Do boju - zwalczajcie ciemnogrod w jw., wspierajac wlasna piersia i innymi czesciami ciala "przesladowanych" kochajacych inaczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patryot Re: Biedron, Kazia, Sroda, Dunin moga sie wykazac 08.11.06, 09:02 dobre więcej takich postów. jestem za solidaryzuję się z ortodoksami. buahhaahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 No to pat. Politycznie poprawni mają zagwostkę: 08.11.06, 09:35 Być homofobem czy antysemitą? That`s a question :))) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Politycznie poprawni omijaja takie tematy z daleka 08.11.06, 09:53 bo wedlug ich oficjalenj linii tylko faszystowski kosciol rzymskotalicki nie lubi kochajacych inaczej ;) asienka32 napisała: > Być homofobem czy antysemitą? > > That`s a question :))) > Odpowiedz Link Zgłoś
hopp a co z niepoprawnymi? 08.11.06, 10:02 popieracie ortodoksów żydowskich? ja jakoś żadnej zagwozdki nie mam, filosemityzm nie oznacza zgadzania się z WSZYSTKIMI Żydami (co zresztą brzmi idiotycznie) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: a co z niepoprawnymi? 08.11.06, 10:19 hopp napisał: > popieracie ortodoksów żydowskich? > > > ja jakoś żadnej zagwozdki nie mam, filosemityzm nie oznacza zgadzania się z > WSZYSTKIMI Żydami (co zresztą brzmi idiotycznie) Ale do tego trzeba umieć myśleć samodzielnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada aleście złapali politpoprawnych :)) 08.11.06, 17:39 ale dla mnie oszołomy wszelkich wyznań to przekleństwo ludzkości Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Antysemita :))) 08.11.06, 17:41 pandada napisał: > ale dla mnie oszołomy wszelkich wyznań to przekleństwo ludzkości Odpowiedz Link Zgłoś
pandada ja nawet nie uznaję dzielenia ludzi na rasy 08.11.06, 17:47 nie mogę być antysemitą. Mogę być antyjudaistą, antychrześcijaninem, antyislamistą - jeśli chodzi o te religie w postaciach skrajnych lub jeżeli ich nakazy są narzucane ludziom wbrew woli. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Nie szkodzi - jesteś przebrzydłym antysemitą 08.11.06, 17:49 i ksenofobem :) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada wg moheropisiorów pewnie tak 08.11.06, 19:29 dla nich słowa nie znaczą - mają tylko walić we wrogu. A ja bardzo lubię Izrael. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: wg moheropisiorów pewnie tak 09.11.06, 19:22 pandada napisał: > dla nich słowa nie znaczą - mają tylko walić we wrogu. > > A ja bardzo lubię Izrael. I napisał to ten co bezmyślnie wypisuje o moheropisorach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Biedron, Kazia, Sroda, Dunin moga sie wykazac 08.11.06, 09:37 Komisarzu, do tych wymienionych przez Ciebie "tuzów intelektu" dodałbym kilku deputowanych do Bundestagu wspierajacych naszych rodzimych pederastów w jakimś ich spędzie. Może burmistrz Berlina tez by sie pofatygował, bo też chyba jest ciocią.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Mam ndzieję, że UE wprowadzi jakieś sankcje 08.11.06, 09:40 polityczne i gospodarcze na tych homofobów i faszystów. A przynajmniej wyrazi zaniepokojenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: Biedron, Kazia, Sroda, Dunin moga sie wykazac 08.11.06, 09:45 no i Kazia narzeka że w Polsce ją prześladują za to że jest żydówką...., w Jerozolimie dopiero by się czuła dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Łatwo być bojownikiem tam, gdzie nic nie grozi 08.11.06, 09:49 Drogie rewolucjonistki obyczajowe: zapraszamy do Izraela :) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Biedron, Kazia, Sroda, Dunin moga sie wykazac 08.11.06, 09:55 nie chce byc zbyt nachalny, ale przeciez pani Szczuka tak bardzo ostatnio epatuje publike swoim - rzekomym - zydowskim pochodzeniem, wiec jej obecnosc w Jerozolimie bylaby wskazana; zas paru porzadnym rabinom moze udalo by sie wybic jej kijami z glowy te parady rownosci i inne "burdeliki" typu Le Madame. Zawsze bylby jakis z tego pozytek frank_drebin napisał: > www.rzeczpospolita.pl/dodatki/druga_strona_061108/druga_strona_a_1.html > Do boju - zwalczajcie ciemnogrod w jw., wspierajac wlasna piersia i innymi > czesciami ciala "przesladowanych" kochajacych inaczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Pojechał Kaczyński do Izraela 08.11.06, 09:57 i narobił. :) Przekabacił Żydów na kaczyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
hopp Nie muszą 08.11.06, 10:08 władze Izraela jak widać nie dają się zastraszyć religijnym oszołomom Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 UE powinna zerwać stosunki dyplomatyczne zIzraelem 08.11.06, 10:08 I to w trybie natychmiastowym! Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Hm, ale z drugiej strony 08.11.06, 10:16 czy to by nie był akt antysemityzmu, za który UE musiała by sama się potępić, zrywając ze sobą stosunki w trybie natychmiastowym? Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 W GW ani slowa na ten temat , ciekawe dlaczego 08.11.06, 10:43 , za to wyczerpujace info ze strefy Gazy , wiec chyba maja tam swojego korespondenta.A co do Kazi , to przeciez przylozyc to ona lubi...Nie podaje linku bo kazdy juz to widzial. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Hm, ale z drugiej strony 08.11.06, 11:11 No, to jest słuszna koncepcja! Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Fanatyzmy 08.11.06, 10:41 "Po raz pierwszy homoseksualiści maszerowali w Jerozolimie w zeszłym roku. Na jednej z ulic w tłum wpadł ortodoksyjny żyd i ugodził nożem trzech uczestników. "Przybyłem zabijać w imię Boga" - powiedział później." ----------------------------------------------------------- Co wam to przypomina? Odpowiedz Link Zgłoś
hopp Re: Fanatyzmy 08.11.06, 11:01 > Co wam to przypomina? Morderców lekarzy wykonujacych aborcje? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Tiaaa fanatyzmy 08.11.06, 11:05 "Homoseksualiści nie zamierzają jednak zrezygnować z przemarszu. Mało tego, stają się coraz bardziej agresywni. W Tel Awiwie grupa gejów zdemolowała synagogę. W świątyni wybito okna i namalowano na niej napis: "Jeżeli my nie możemy demonstrować w Jerozolimie, wy nie będziecie chodzić ulicami Tel Awiwu". Odpowiedz Link Zgłoś
pandada napędzają fanatyków religijnych 08.11.06, 17:43 o ile to rzeczywiście geje zdemolowali, a nie po prostu przeciwnicy religii. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba a co mają demolować przeciwnicy 08.11.06, 20:06 przeciwników religii ?... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: a co mają demolować przeciwnicy 08.11.06, 20:11 zazwyczaj jak już demolują - to ludzi. Kamień kontra głowa - głowa nie ma szans. Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: Biedron, Kazia, Sroda, Dunin moga sie wykazac 08.11.06, 11:06 W tym wypadku całym sercem i duszą popieram homoseksualistów i łaczę się z nimi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Biedron, Kazia, Sroda, Dunin moga sie wykazac 08.11.06, 12:11 smalltownboy napisał: > W tym wypadku całym sercem i duszą popieram homoseksualistów i łaczę się z > nimi :) Uważaj z tym łączeniem, bo jeszcze jakiś pederasta zrozumie to doslownie.:)) Patrz za siebie.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kukipl Re: Biedron, Kazia, Sroda, Dunin moga sie wykazac 08.11.06, 12:48 czekamy z niecierpliwością na konferencję prasową sld, do boju jaruga, gadzinowski i inne tam senyszyny,krzyczcie na cały świat że żydowskich pedałów biją. Krzyczcie bo was nie słychać Jestem ciekaw co na to powie janiszewski w radiu rynszTOK, toż to wolne radio nie Białoruś. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada a ty jako heteroseksualista 08.11.06, 17:49 kopulujesz z każdą kobietą w zasięgu wzroku? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 A co na to pederasta Beck i "ruda frycka" Roth? 08.11.06, 12:58 homosiowe niemiecke oszolomy i "obroncy praw mniejszosci"? skrytykuja Izrael? pojada do Jerozolimy, jak pojechali do Warszawy? oczywiscie ze nie; skula sie, schowaja ogon pod siebie, i beda udawac, ze nic nie widza i nic nie slysza; "odwazne" patalachy frank_drebin napisał: > www.rzeczpospolita.pl/dodatki/druga_strona_061108/druga_strona_a_1.html > Do boju - zwalczajcie ciemnogrod w jw., wspierajac wlasna piersia i innymi > czesciami ciala "przesladowanych" kochajacych inaczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Czy wypowiadają się w każdej sprawie 08.11.06, 13:35 dotyczącej gejów rozgrywającej się w innym państwie? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Czy wypowiadają się w każdej sprawie 08.11.06, 13:44 Ty wsteczniaku i ksenofobie. Czym różni sie pederasta żydowski od polskiego (oprócz napletka rzecz jasna). Obrona pederastów nie zna granic.:)) Niemieccy pederaści umieli pomóc naszym, teraz niech złączą siły i pomogą żydowskim.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Ale nie mają na to ochoty. 08.11.06, 13:45 To nie są zmilitaryzowani prawicowcy ze zboczeniem patriotycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Co wiecej: wiekszosc z nich "kocha inaczej", zas 08.11.06, 13:36 np. Szczuka otwarcie przyznaje sie do - mocno watpliwego - "zydowskiego pochodzenia"; niech wiec wykaza sie odwaga, i sprobuja tam "poszumiec"; ciekawe, czy wyjda bez ciegow kubala11 napisał: > . Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Gdyby napisała protest takie konserwały 08.11.06, 13:41 i patriotyczni zboczeńcy jak ty wyśmiali by ją. Po co ma oglądać krzywe ryje polonijnej prawicy? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Znakomita polemika; chachacha: "coltora" lewactwa 08.11.06, 13:48 w calej krasie; pewnie tz "kochasz inaczej" (wogole wiesz, oc znaczy "kochac"? - pomijajac skurcze miesni w relacji fizjologicznej jedynie?) obraza.uczuc.religijnych napisał: > i patriotyczni zboczeńcy jak ty wyśmiali by ją. Po co ma oglądać krzywe ryje > polonijnej prawicy? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Nie wiem czym moja polemika różni się 08.11.06, 14:00 w kulturze od wypocin prawusa. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Wiem i rozumiem: glupota lewactwa jest dziedziczna 08.11.06, 18:13 obraza.uczuc.religijnych napisał: > w kulturze od wypocin prawusa. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Przelogyj się maksiu 08.11.06, 14:06 i daj linka do Iwa z Frondy. Odpowiedz Link Zgłoś
klarek_i Powinni tam jechać. Część z nich w końcu jest tu 08.11.06, 17:48 nie tylko prześladowana za homoseksualizm, feminizm, ale i za żydowskie pochodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Jeżeli przypomnimy sobie, iż nie tak dawno 08.11.06, 17:59 lewuchy na łamach GW nachalnie lansowały tezę, iż pederasta to taki współczesny Żyd, a red. Łuczywo sugerowała, że niewpuszczanie przez posła Wierzejskiego do swego biura m.in. pedałów do jeden z możliwych powodów, dla którego ambasada izraelska mogła zbojkotować Romana to rzeczywiście jest z krwiożerczą homofobią ortodoksów (zresztą nie tylko ich) pewien kłopot :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka2006 "lewuchu" co za brzydkie słowa... 08.11.06, 18:03 A nie można prosić ździebko kulturalniej? Bez agresji zawsze dyskutuje się trochę lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka2006 frankowa filozofia "bo w Izraelu gejów biją" 08.11.06, 18:02 ... tak jak niegdyś bili murzynów "we wstrętnym USA". Czy to sposób na przesłonięcie polskiego antysemityzmu? Może, ale moim zdaniem nieskuteczny... Odpowiedz Link Zgłoś
patryot Re: frankowa filozofia "bo w Izraelu gejów biją" 08.11.06, 18:40 kubala11 napisał: > Ty wsteczniaku i ksenofobie. Czym różni sie pederasta żydowski od polskiego > (oprócz napletka rzecz jasna). Obrona pederastów nie zna granic.:)) > Niemieccy pederaści umieli pomóc naszym, teraz niech złączą siły i pomogą > żydowskim.:)) pomagali im sześdziesiąt lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A co tu antysemityzm do rzeczy ? Ja tylko pokazuje 08.11.06, 21:02 ze salonikowa teza jakoby wszedzie na swiecie poza ksenofobiczna, faszystowska, klerykalna itp. bzdety Polska kochajacy inaczej byli uwielbiani jest delikatnie mowiac przesadzona ... ;) emerytka2006 napisała: > ... tak jak niegdyś bili murzynów "we wstrętnym USA". > Czy to sposób na przesłonięcie polskiego antysemityzmu? > Może, ale moim zdaniem nieskuteczny... Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Każdy ma swoje moherowe berety:-))))))) 08.11.06, 19:41 Wyznawcy Rydzyka ,orodoksyjni żydzi,talibowie,wyznawcy Kali... Prawie każda religia ma swoich świrów. Tylko buddyzm jest wolny. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada oni takie czarne kapelusze noszą 08.11.06, 19:50 sporo jest takich w Antwerpii. Trafiłem do ich dzielnicy i poczułem się nie swojo. A skoro zwalczam stereotypy, to może i stworzę nowy: Żydzi nie potrafią jeździć na rowerach. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Biedron nosi zima stringi z nausznikami 08.11.06, 20:59 pandada napisał: > pewnie jarmułki i flyersy. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Oni maja poparcie z samej gory (tzn. mieli) 08.11.06, 21:16 www.youtube.com/watch?v=ro_FgbElLHY&mode=related&search= silesius.monachijski22 napisał: > pandada napisał: > > > pewnie jarmułki i flyersy. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Nie ma jakiejś akcji z podpisami? 09.11.06, 19:20 frank_drebin napisał: > www.rzeczpospolita.pl/dodatki/druga_strona_061108/druga_strona_a_1.html > Do boju - zwalczajcie ciemnogrod w jw., wspierajac wlasna piersia i innymi > czesciami ciala "przesladowanych" kochajacych inaczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś