ubekistan 14.11.06, 15:03 I zastanowcie sie na kogo glosujecie www.nczas.com/?a=show_article&id=3379 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obraza.uczuc.religijnych No właśnie. 14.11.06, 15:04 Zastanawiam się, jak można głosować na JKM? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Brydź jest grą nie dla idiotów. n/t 14.11.06, 15:20 asienka32 napisała: Dlatego miał takie poparcie we Wrocławiu, że na stolicę uderzył Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Brydź jest grą nie dla idiotów. n/t 14.11.06, 15:23 hummer napisał: > asienka32 napisała: > > Dlatego miał takie poparcie we Wrocławiu, że na stolicę uderzył > > Bo ludzie wolą kandydatów nachalnie wyglądajacych z reklamowych spotów i plakatów wyborczych zamiast tych co potrafią myśleć. Nie wyzłosliwiam sie w tym momencie na waszym obecnym prezydencie, ale takich co tylko wyglądają mamy na pęczki. Ja nawet kilkaset metrów od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Od kiedy ty tak lubisz Korwina 14.11.06, 15:31 asienka32 napisała: > Bo ludzie wolą kandydatów nachalnie wyglądajacych z reklamowych spotów i > plakatów wyborczych zamiast tych co potrafią myśleć. > Nie wyzłosliwiam sie w tym momencie na waszym obecnym prezydencie, ale takich > co tylko wyglądają mamy na pęczki. Ja nawet kilkaset metrów od siebie. Gdyby jego słowa wprowadzić w czyn to z głodu padłaby większość rodaków. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Od kiedy ty tak lubisz Korwina 14.11.06, 15:40 humbak napisał: > Skąd ten pomysł? Bo Rodacy to takie większe dzieci. Kochają jak się ktoś nimi opiekuje, czegoś zakazuje. A Mikke puściłby ich na głęboką wodę bez przygotowania. Większość by się potopiła. Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Re: Od kiedy ty tak lubisz Korwina 14.11.06, 15:52 > Bo Rodacy to takie większe dzieci. Kochają jak się ktoś nimi opiekuje, czegoś z > akazuje. To zdanie socjalistów. A winny jest system. Weźmy Polonusów w takich Stanach - należą oni tamże do najbogatszych mniejszości. Nasz system promuje kombinatorstwo, wyłudzanie świadczeń, kręcenie nielegalnych biznesów etc. Czasem bez tego nie można normalnie funkcjonować. A Mikke puściłby ich na głęboką wodę bez przygotowania. Większość by s > ię potopiła. Nieprawda, każda uprowska ustawa jest pomyślana tak, iż miałaby wejść w życie w kilka lat od momentu jej uchwalenia. Przez ten czas z powodzeniem można rozwinąć odpowiednią propagandę i naród zlewaczony latami komuny i postkomuny doń przygotować. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Od kiedy ty tak lubisz Korwina 14.11.06, 15:37 > Gdyby jego słowa wprowadzić w czyn to z głodu padłaby większość rodaków. Od zawsze, a od niedawna, jeśli głosuję to tylko na UPR. Myślisz, że istoty ludzkie to w większości pasożyty, które jeśli nie dostaną od innych to nie przeżyją? Może w takim układzie niepowinny przeżyć i przekazywać swoich genów dalej, bo w szybkim tempie doprowadzą do zagłady gatunku ludzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum chcesz przez to powiedzieć, że jesteś 14.11.06, 17:14 asienka32 napisała: > > Gdyby jego słowa wprowadzić w czyn to z głodu padłaby większość rodaków. > > Od zawsze, a od niedawna, jeśli głosuję to tylko na UPR. > > Myślisz, że istoty ludzkie to w większości pasożyty, które jeśli nie dostaną od > > innych to nie przeżyją? > Może w takim układzie niepowinny przeżyć i przekazywać swoich genów dalej, bo w > > szybkim tempie doprowadzą do zagłady gatunku ludzkiego. > genetyczną patriotką a ja pasożytem? Odpowiedz Link Zgłoś
pandada a gdyby ktoś nie chciał zdechnąć z głodu 14.11.06, 17:48 to policyjna kula w łeb od tego oni są, od tego oni są, od tego są oni Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: a gdyby ktoś nie chciał zdechnąć z głodu 15.11.06, 08:48 pandada napisał: > to policyjna kula w łeb > > od tego oni są, od tego oni są, od tego są oni W socjaliźmie rzeczywiście jest takie ryzyko. W strzelaniu do własnego narodu, bo nie podoba się władzy prym wiodą komunisci na całym świecie. W ustroju liberalnym gospodarczo i jednocześnie ograniczajacym rolę państwa do niezbędnego minimum policja strzela wyłącznie do bandytów. A jak ktoś nie chce zdechnąć z głodu, myśli jak zdobyć środki do życia a nei czeka na opiekę państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada ja mówie o poglądach K*rwina 15.11.06, 19:12 a nie twoich. On do demonstrantów chce strzelać, aby zabić. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Asienka. Masz zdjęcie Korwina z podstawówki? 14.11.06, 17:03 asienka32 napisała: > najchętniej zbiorowe. chętnie bym zobaczyła. A jeszcze chętniej takie z przerwy, gdzie podpiera scianę i mysli jak tu się zemnścić na uposledzonych (według niego) kolegach, za to, że nie chcą chodzić z nim na fajkę za szkołę:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
iothe Re: Brydź jest grą nie dla idiotów. n/t 15.11.06, 08:40 asienka32 napisała: > Bo ludzie wolą kandydatów nachalnie wyglądajacych z reklamowych spotów i > plakatów wyborczych Nie zawsze- vide porównanie poparcia dla Wierzejskiego z jego kampanią reklamową i stałą obecnością w TV i "Majora" Frydrycha z Gamoni i Krasnoludków. Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas 18% to całkiem niezły wynik n/t 14.11.06, 15:32 > Dlatego miał takie poparcie we Wrocławiu, że na stolicę uderzył Odpowiedz Link Zgłoś
indris Janusz Korwin Mikke... 14.11.06, 15:17 ...zapowiadał likwidację tramwajów w Warszawie (w swoim programie wyborczym) i postulował kasatę przez rząd polski zakonu jezuitów oraz konfiskatę jego majątku (w "Najwyższym Czasie"). Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Tabliczka mosiężna - to było coś 14.11.06, 15:39 Jacy wredni są wyborcy, że tego nie kupili :D Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Sami uposledzeni:-) 14.11.06, 17:05 idiotyzmy-kacze napisał: > Jacy wredni są wyborcy, że tego nie kupili :D > Asieńka wie cos na ten temat. Ona tez uposledzonego rozpoznaje na pierwszy rzut oka. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: na JKM szkoda czasu /nt 14.11.06, 15:29 Sama sobie zaprzeczasz. W koncu poswiecilas z minute/dwie na przeczytanie watku o JKM i skomentowanie go ..... kacza.republika.bananowa napisała: > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa sprzeczność? 14.11.06, 15:56 frank_drebin napisał: > Sama sobie zaprzeczasz. W koncu poswiecilas z minute/dwie na przeczytanie watku > o JKM i skomentowanie go ..... nie napisałam, że nie zmarnowałam ani minuty Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: sprzeczność? 14.11.06, 16:59 Sprzecznosc, sprzecznosc. Zmarnowalas czas bo jw. wiec sprzecznosc. A co to ma znaczenie ile czasu, minute czy godzine ? Zastosowane okreslenie nie mowi przeciez o tym ile czasu tylko, ze sam czas. Jakbys napisala np. nie warto marnowac wiecej niz 10 minut a na zapoznanie sie watkiem i skomentowanie poswiecilabys 5 minut wtedy sprzecnosci by nie bylo :) kacza.republika.bananowa napisała: > frank_drebin napisał: > > > Sama sobie zaprzeczasz. W koncu poswiecilas z minute/dwie na przeczytanie > watku > > o JKM i skomentowanie go ..... > > nie napisałam, że nie zmarnowałam ani minuty > Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa to powiem jak prostemu chłopu :) 14.11.06, 17:09 nie napisałam, że ja czasu na JKM nie zmarnowałam zmarnowałam i bardzo mi szkoda tego czasu zmarnowanego na JKM i ostrzegam przed podobną nieroztropnością innych: "szkoda czasu na JKM" Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: to powiem jak prostemu chłopu :) 14.11.06, 17:15 No, ale jesli szkoda czasu to szkoda najmniejszej chwili - tej poswieconej na ostrzeganie tez szkoda czasu. Jakbys chciala nie zaprzeczac samej sobie powinnas najzwyczajniej w swiecie omijac takie watki. To ja napisalem prosty chlop ;) kacza.republika.bananowa napisała: > > nie napisałam, że ja czasu na JKM nie zmarnowałam > > zmarnowałam i bardzo mi szkoda tego czasu zmarnowanego na JKM > > i ostrzegam przed podobną nieroztropnością innych: "szkoda czasu na JKM" > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa chłopie, żebyś ty wiedział ile ja czasu marnuję :) 14.11.06, 17:46 idę zrobić coś pożytecznego Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: chłopie, żebyś ty wiedział ile ja czasu marnu 14.11.06, 17:53 No nareszcie zauwazylas, ze cie wkrecam :) To ja napisalem prosty chlop :) kacza.republika.bananowa napisała: > > idę zrobić coś pożytecznego > Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 14.11.06, 15:27 Po co? Nie przypuszczam żeby odkrył w tym zakresie coś nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 14.11.06, 18:48 Ty to Ty, jest jeszcze wielu ciemnych Peoli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 15.11.06, 09:43 JKM ich nie przekona. Nie wiem czemu mu się ten Tusk tak podoba. Ja bym go pierwszego wyeksmitował. A już z pewnością w pierwszej trójce. NAwet jeśli (tak jak sugeruje Korwin) nie daje sobą manipulować, to na ideologa, czy twarz partii się nie nadaje jako postać mocno bezbarwna i o niewyraźnych poglądach. Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas A propos osobliwej logiki Andrzeja z Bildenbergu 14.11.06, 15:27 przypomniało mi się jak tenże Andrzej argumentował onego czasu za Anschlussem: "wejdźmy do Unii, bo będziemy mogli o sobie współdecydować" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 14.11.06, 15:35 A może by ten super liberał i zwolennik ciekawych rozdań przyjrzał się bliżej obezwładniającej roli jego ukochanego proboszcza w jego ukochanej parafii. Taki to zasmarkany mysliciel, nie widzi dalej od własnego płota. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Kabareciarz Mikke w świetnej formie 14.11.06, 15:37 Zdrowo się uśmiałem czytając bajania tego dziadunia Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Jak oglądam filmiki z Boratem, 14.11.06, 18:58 to śmieję się z niego oraz z ludzi, którzy traktują jego postać poważnie. Jak czytam teksty Korwina-Mikke to również śmieję się z niego jak i z ludzi, którzy traktują go poważnie - a raczej z wyznawców, którzy są skłonni bronić każdego najgłupszego pomysłu JKM. Tak np było z programem JKM dla Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
pg20 Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 14.11.06, 15:50 Ktoś jeszcze tego błazna traktuje poważnie? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 14.11.06, 15:53 > Ktoś jeszcze tego błazna traktuje poważnie? Niewielka grupka wyznawców :) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Odezwał się kolejny świetny polityk, który 14.11.06, 16:13 nie może przeskoczyć progu wyborczego. Niech lepiej wraca do brydża, bo jak widać na polityce się nie zna.... Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Odezwał się kolejny świetny polityk, który 14.11.06, 16:29 Pewnie Kwachu to dla ciebie guru, Kaczory to niedoscignieni mistrzowie, a Endrju to idol nad idole, jakie oni maja wyniki och!! Facet po prostu jest do bólu szczery i uczciwy a to w naszym kraju w polityce raczej nie popłaca. Co ciekawe ostatnio miałem dosc częsty kontakt z paroma francuzami, jak tak troche z nimi porozmawiałem na tematy polityczne to odniosłem wrazenie że w ich kraju JKM i jego ugrupowanie wygraliby w cuglach niemal kazde wybory, a prezydenckie to na pewno. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Odezwał się kolejny świetny polityk, który 14.11.06, 16:36 Miarą umiejętności polityka jest jego skuteczność. A z Korwnina to cieć, a nie polityk. PS Ty odniosłeś wrażenie, a w rzeczywistości Francuzi ani nie słyszeli o Korwninie, ani o jego programie, ani o jego partyjce... Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Odezwał się kolejny świetny polityk, który 14.11.06, 18:00 peer2 napisał: > Miarą umiejętności polityka jest jego skuteczność (1). > A z Korwnina to cieć, a nie polityk. > PS Ty odniosłeś wrażenie, a w rzeczywistości Francuzi ani nie słyszeli o > Korwninie, ani o jego programie, ani o jego partyjce... ad1. No to rzeczywiscie jest kryterium, tylko kto jest cieciem ten co mówi szczerze i uczciwie i ma małe poparcie, czy ten co kłamie, manipuluje i oszukuje zeby go tylko wybrali, a po dojsciu do władzy, czy to jako koalicja czy opozycja ciągle kreci, chapie pełna geba z koryta i ma wszystko w d.. poza soba samym az do nastepnych wyborów? ad2. O nim nie słyszeli ale swoje poglady maja i wiedza czego chca a ze jakies 90-95% tego co chcieliby widziec u siebie w kraju to kopia programu JKM to jakos cięzko było nie zauwazyć. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Odezwał się kolejny świetny polityk, który 14.11.06, 18:47 Francuzi też chcą lustracji i zniesienia tramwajów w centrach? A Korwin jest w jakiejś koalicji? Udało mu się kiedykolwiek dojść do władzy? Jest autorem jakiejś obowiązującej ustawy? Ma jakiś wpływ na politykę wewnętrzną i zewnętrzną? Jest poważany i znany wśród polityków europejskich? No, teraz to widzę, że z Korwina to wybitny polityk, tyle, że tak samo jak wielu wybitnych sportowców kompletnie bez osiągów i wyników. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum On jest popurakny wśród młodziezy i panienek 14.11.06, 18:49 peer2 napisał: które lubią dostawać pasem od swojego faceta. ciekawe czy lepiej schodzą koszulki z Korwinem czy z Kononowiczem. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Odezwał się kolejny świetny polityk, który 15.11.06, 15:22 peer2 napisał: > Francuzi też chcą lustracji tego nie potrzebują, bo odpowiednika naszych komunistycznych "służb" nie mieli > i zniesienia tramwajów w centrach? czy tramwajów to nie wiem, ale zdaje sie całkiem niedawno wypowiedziała się swemi czyny pewna dość spora grupa społeczna. Zdaje sie że samochody i budynki użyteczności publicznej im sie nie podobały. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Odezwał się kolejny świetny polityk, który 15.11.06, 16:17 I to właśnie ta grupa społeczna popiera wizje Korwina? I wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Odezwał się kolejny świetny polityk, który 16.11.06, 09:20 peer2 napisał: > I to właśnie ta grupa społeczna popiera wizje Korwina? nie, bo jest we Francji, nie u nas i protestowała przeciw samochodom oraz budynkom. JKM, gdyby u władzy był we Francji, nakazałby policji spuścić odpowiedni łomot "protestującym" :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Odezwał się kolejny świetny polityk, który 16.11.06, 18:15 I wtedy ci protestujący ludzie, o których niedawno pisałeś, że mają poglądy podobne Korwinowi, masowo by go poparli, dzięki czemu wygrałby w wyborach. A pomyśl sobie jak łomont spuściłby im Kiszczak! On jest jeszcze lepszy od Korwina.... Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Odezwał się kolejny świetny polityk, który 14.11.06, 18:50 O tym, że partia Korwina dla zdobycia władzy zblokowała się z Samoobroną, ale i tak nic z tego nie wyszło, też warto wspomnieć.... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Odezwał się kolejny świetny polityk, który 15.11.06, 15:19 peer2 napisał: > Miarą umiejętności polityka jest jego skuteczność. witam następnego podziwiającego Kaczorów :) oby tak dalej, to na PO czy inny eseldowek nie będzie komu głosować :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Odezwał się kolejny świetny polityk, który 15.11.06, 16:18 To nie chodzi o to, czy kogoś lubisz, czy nie, czy zamierzasz na niego głosować, czy też nie, ale o jego skuteczność. Korwin ma zerową. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Złe masz wrażenie 14.11.06, 17:03 Akurat znam trochę Francję i Francuzów. TAkich wariatów jak JKM jest tam trochę, ale on nie miałby tam najmniejszej szansy. Ostatnia reakcja Francji na CPE była tego dobitnym dowodem. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Złe masz wrażenie 14.11.06, 18:06 Moze i złe a moze po prostu innych ludzi spotykalismy a moze troche uogólniam i naciagam moje małe obserwacje do wiekszej całości. w kazdym razie zmierzam do tego ze JKM jest u nas traktowany jak fantasta nie tylko za swój sposób bycia ale za poglady, które gdzies indziej na swiecie uchodza za norme, albo przynajmniej sa dość popularne. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Od kiedy ty tak lubisz Korwina 14.11.06, 16:49 400, czy 200 lat temu to o państwie opiekuńczym nikt nie słyszał i nie myślał:) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum A się pytam, kto Korwina 14.11.06, 17:42 humbak napisał: > 400, czy 200 lat temu to o państwie opiekuńczym nikt nie słyszał i nie myślał:) uszkodził i dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Dziecko, tu poważni ludzie rozmawiają 14.11.06, 17:57 > uszkodził i dlaczego. ...a takim pajacowaniem nic wartościowego do owego dyskursu nie wniesiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum ziew 14.11.06, 18:04 lux_et_veritas napisał: > > uszkodził i dlaczego. > > ...a takim pajacowaniem nic wartościowego do owego dyskursu nie wniesiesz. > Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Re: Od kiedy ty tak lubisz Korwina 14.11.06, 17:53 Może z tą 400stką przesadziłem, bo wtedy jeszcze kontynentem trzęśli Brytowie czy Niderlandzi, a sytuacja była porównywalna z tą w Rzeczpospolitej (Polacy wyjeżdżali głównie ze względów religijnych; co nie zmienia faktu, że stawali się tamże poważanymi personami), ale już w dziewiętnastym stuleciu taki chłop trafiał tam wprost z feudalnego uzależnienia. PS. Początki państwa opiekuńczego na naszych ziemiach to II poł. XIX w. i Druga Rzesza. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Od kiedy ty tak lubisz Korwina 14.11.06, 18:15 Wiemy wiemy... zresztą nie tylko na naszych ziemiach jak dobrze pamiętam. Chyba wogóle Bismarck pierwszy zaczął jakieś takie numery na poważnie stosować. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada dlatego majątki robiło się robijając łby słabszym 14.11.06, 17:57 albo ich niewoląc. Ale myśleć - myślano 200 lat temu - Fourier, Saint-Simon, Owen. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: dlatego majątki robiło się robijając łby słab 14.11.06, 18:17 Prawo silniejszego. > Ale myśleć - myślano 200 lat temu - Fourier, Saint-Simon, Owen. Miałem na myśli planowanie wprowadzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
read1 SLD popiera PO, czyli SB głosuje na WSI 14.11.06, 17:47 albo WSI na SB bo oczywiście wśród jednych i drugich jest pełno agentury SB i WSI jednym słowem dla każdego coś komuszego Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 A Kaczyński dzisiaj wyciągnął rękę do SB (czy też 14.11.06, 17:49 WSI) i chce z nimi wspólnie rządzić. Ciągnie swój do swego? Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Kaczyński wyciąga jedynie nóż by obciąć ręce 14.11.06, 17:54 To po bredzi, że chce współpracować z ZOMOwcami. Czy się już zaprzedał? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 14.11.06, 17:48 ubekistan napisał: "I człowiek będący jawnym współpracownikiem służb specjalnych, uczestnik Grupy Bilderbergu - zaczyna działania rozbijackie, a w każdym razie podkopujące zaufanie .. " he! he! Kaczynski Gomułka, Korwin-Mikke Cyrankiewicz,. Odpowiedz Link Zgłoś
ubekistan Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 15.11.06, 14:38 dr.freud napisał: > ubekistan napisał: > > "I człowiek będący jawnym współpracownikiem służb specjalnych, uczestnik Grupy > Bilderbergu - zaczyna działania rozbijackie, a w każdym razie podkopujące > zaufanie .. " > > he! he! Kaczynski Gomułka, Korwin-Mikke Cyrankiewicz,. Chłe chłe POwszczaku znowu mieszasz historie z rzeczywistoscia.Odnies sie do artykulu chłe chłe Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum podbijam specjalnie dla asieńki:-) 14.11.06, 18:43 zeby mogła sie ustosunkować:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Niech spada do Samoobrony, pajac! 14.11.06, 18:43 W Warszawie ultraliberał zblokował listę z Samoobroną:-)))) D o o p e k Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 o farbowanych lisach i agentach w PO wiedzą nawet 15.11.06, 00:07 dzieci. Wystarczy wspomnieć tak znamienite nazwiska jak TW Olechowski czy Miodowicz, Odpowiedz Link Zgłoś
ubekistan Re: o farbowanych lisach i agentach w PO wiedzą n 15.11.06, 14:41 lookas7 napisał: > dzieci. Wystarczy wspomnieć tak znamienite nazwiska jak TW Olechowski czy > Miodowicz, Oj w UD/KLD to bylo tego wiecej nawet chłe chłe Odpowiedz Link Zgłoś
kruder76 Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 15.11.06, 06:57 W sumie tekst przychylny dla Tuska. Jak zrozumiałem nie poddaję się on wpływom ludziom powiązanymi ze służbami specjalnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 15.11.06, 08:05 Zdziwiłem się trochę, że mój ulubieniec tak ciepło wyraża sięo Tusku. Ja też lubię Donka, szkoda tylko, że jest tak pierdołowaty i uderzył do kościółka dla koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek A kto to ten Janusz?? Bardziej znany jest Hubert H 15.11.06, 08:13 I poglądy Hubercik H. też ma zdrowsze od Januszka K.M.!! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: A kto to ten Janusz?? Bardziej znany jest Hub 15.11.06, 15:15 kaczy_mozdzek napisał: > I poglądy Hubercik H. też ma zdrowsze od Januszka K.M.!! a to dlatego, że poza wyborczą i satelitami świata nie widzisz :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
ubekistan Re: A kto to ten Janusz?? Bardziej znany jest Hub 16.11.06, 13:14 kaczy_mozdzek napisał: > I poglądy Hubercik H. też ma zdrowsze od Januszka K.M.!! > > Odpowiada ci glos przestepcy? chłe chłe Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 15.11.06, 10:19 Olechowski bredzi nie gorzej niż Geremek i ta jego banda chorych z nienawiści "demokratów". :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
grzechuuu3 Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 15.11.06, 14:42 Korwin "nieźle" się zaprezentował nie tak dawno u Rymanowskiego, zgadzając się prawie we wszystkich kwestiach z Wierzejskim.brawo Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 15.11.06, 14:44 ubekistan napisał: > I zastanowcie sie na kogo glosujecie > Znalazł sobie idola-psychopatę. Ciekawe, kiedy córka potnie go nożem znowu? Odpowiedz Link Zgłoś
ubekistan Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 15.11.06, 14:56 antykagan napisał: > ubekistan napisał: > > > I zastanowcie sie na kogo glosujecie > > > > > Znalazł sobie idola-psychopatę. Ciekawe, kiedy córka potnie go nożem znowu? Korwin ma bardzo kontrowersyjne poglady fakt.Ale o ludziach ktorzy zasiadali w Sejmie IIIRP ma doskonale rozeznanie.Sam mowil ze polowa Sejmu to byli agenci chłe chłe Odpowiedz Link Zgłoś
grzechuuu3 Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 15.11.06, 14:59 ubekistan napisał: > antykagan napisał: > > > ubekistan napisał: > > > > > I zastanowcie sie na kogo glosujecie > > > > > > > > > Znalazł sobie idola-psychopatę. Ciekawe, kiedy córka potnie go nożem znow > u? > > > Korwin ma bardzo kontrowersyjne poglady fakt.Ale o ludziach ktorzy zasiadali w > Sejmie IIIRP ma doskonale rozeznanie.Sam mowil ze polowa Sejmu to byli agenci > chłe chłe Mówić to może każdy, dowody przedstawił?Czy może szara sięć mu na to nie pozwoliła? Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 15.11.06, 15:15 Korwin Mikke to ten smieszny facet z Krakowa szef SD ;Stronnictwa Demokratycznego siostrzanej partii PZPR z czasow glebokiej komuny :o niemozliwe ,to on sie juz nigdy nie wezmie za uczciwa prace ? Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa i oglądajcie 16.11.06, 16:03 miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3738698.html Odpowiedz Link Zgłoś
don_fabiano Jesli to npisał sam JK Mikke 16.11.06, 18:30 to faktycznie "godne uwagi". A tak nawiasem, w którym roku owy geniusz zaszczycił niebyt polityczny ? Odpowiedz Link Zgłoś
gauche Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 17.11.06, 14:26 PO w W-wie: Mialam ci ja kiedys wianek, wianek Lecz stanowisk jeszcze chcial kochanek! Ale chętnie , chętnie stracę cnotę Gdyż na Żydka-lewicowca- mam ochotę! Odpowiedz Link Zgłoś