Dodaj do ulubionych

Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!!

14.11.06, 15:03
I zastanowcie sie na kogo glosujecie

www.nczas.com/?a=show_article&id=3379
Obserwuj wątek
    • obraza.uczuc.religijnych No właśnie. 14.11.06, 15:04
      Zastanawiam się, jak można głosować na JKM?
    • hummer To znany fachowiec od stolików brydżowych :) 14.11.06, 15:05

• asienka32 Brydź jest grą nie dla idiotów. n/t 14.11.06, 15:19

• hummer Re: Brydź jest grą nie dla idiotów. n/t 14.11.06, 15:20
          asienka32 napisała:

Dlatego miał takie poparcie we Wrocławiu, że na stolicę uderzył
          • asienka32 Re: Brydź jest grą nie dla idiotów. n/t 14.11.06, 15:23
            hummer napisał:

> asienka32 napisała:
            >
            > Dlatego miał takie poparcie we Wrocławiu, że na stolicę uderzył
            >
            >

Bo ludzie wolą kandydatów nachalnie wyglądajacych z reklamowych spotów i
            plakatów wyborczych zamiast tych co potrafią myśleć.
            Nie wyzłosliwiam sie w tym momencie na waszym obecnym prezydencie, ale takich
            co tylko wyglądają mamy na pęczki. Ja nawet kilkaset metrów od siebie.
            • hummer Od kiedy ty tak lubisz Korwina 14.11.06, 15:31
              asienka32 napisała:

> Bo ludzie wolą kandydatów nachalnie wyglądajacych z reklamowych spotów i
              > plakatów wyborczych zamiast tych co potrafią myśleć.
              > Nie wyzłosliwiam sie w tym momencie na waszym obecnym prezydencie, ale takich
              > co tylko wyglądają mamy na pęczki. Ja nawet kilkaset metrów od siebie.

Gdyby jego słowa wprowadzić w czyn to z głodu padłaby większość rodaków.
              • humbak Re: Od kiedy ty tak lubisz Korwina 14.11.06, 15:36
                Skąd ten pomysł?
                • hummer Re: Od kiedy ty tak lubisz Korwina 14.11.06, 15:40
                  humbak napisał:

> Skąd ten pomysł?

Bo Rodacy to takie większe dzieci. Kochają jak się ktoś nimi opiekuje, czegoś zakazuje. A Mikke puściłby ich na głęboką wodę bez przygotowania. Większość by się potopiła.
                  • lux_et_veritas Re: Od kiedy ty tak lubisz Korwina 14.11.06, 15:52
                    > Bo Rodacy to takie większe dzieci. Kochają jak się ktoś nimi opiekuje, czegoś z
                    > akazuje.

To zdanie socjalistów. A winny jest system. Weźmy Polonusów w takich Stanach -
                    należą oni tamże do najbogatszych mniejszości. Nasz system promuje
                    kombinatorstwo, wyłudzanie świadczeń, kręcenie nielegalnych biznesów etc. Czasem
                    bez tego nie można normalnie funkcjonować.

A Mikke puściłby ich na głęboką wodę bez przygotowania. Większość by s
                    > ię potopiła.

Nieprawda, każda uprowska ustawa jest pomyślana tak, iż miałaby wejść w życie w
                    kilka lat od momentu jej uchwalenia. Przez ten czas z powodzeniem można rozwinąć
                    odpowiednią propagandę i naród zlewaczony latami komuny i postkomuny doń
                    przygotować.
              • asienka32 Re: Od kiedy ty tak lubisz Korwina 14.11.06, 15:37
                > Gdyby jego słowa wprowadzić w czyn to z głodu padłaby większość rodaków.

Od zawsze, a od niedawna, jeśli głosuję to tylko na UPR.

Myślisz, że istoty ludzkie to w większości pasożyty, które jeśli nie dostaną od
                innych to nie przeżyją?
                Może w takim układzie niepowinny przeżyć i przekazywać swoich genów dalej, bo w
                szybkim tempie doprowadzą do zagłady gatunku ludzkiego.
                • bio.mum chcesz przez to powiedzieć, że jesteś 14.11.06, 17:14
                  asienka32 napisała:

> > Gdyby jego słowa wprowadzić w czyn to z głodu padłaby większość rodaków.
                  >
                  > Od zawsze, a od niedawna, jeśli głosuję to tylko na UPR.
                  >
                  > Myślisz, że istoty ludzkie to w większości pasożyty, które jeśli nie dostaną
                  od
                  >
                  > innych to nie przeżyją?
                  > Może w takim układzie niepowinny przeżyć i przekazywać swoich genów dalej, bo
                  w
                  >
                  > szybkim tempie doprowadzą do zagłady gatunku ludzkiego.
                  >

genetyczną patriotką a ja pasożytem?
              • pandada a gdyby ktoś nie chciał zdechnąć z głodu 14.11.06, 17:48
                to policyjna kula w łeb

od tego oni są, od tego oni są, od tego są oni
                • asienka32 Re: a gdyby ktoś nie chciał zdechnąć z głodu 15.11.06, 08:48
                  pandada napisał:

> to policyjna kula w łeb
                  >
                  > od tego oni są, od tego oni są, od tego są oni

W socjaliźmie rzeczywiście jest takie ryzyko. W strzelaniu do własnego narodu,
                  bo nie podoba się władzy prym wiodą komunisci na całym świecie.
                  W ustroju liberalnym gospodarczo i jednocześnie ograniczajacym rolę państwa do
                  niezbędnego minimum policja strzela wyłącznie do bandytów.
                  A jak ktoś nie chce zdechnąć z głodu, myśli jak zdobyć środki do życia a nei
                  czeka na opiekę państwa.
                  • pandada ja mówie o poglądach K*rwina 15.11.06, 19:12
                    a nie twoich. On do demonstrantów chce strzelać, aby zabić.
            • bio.mum Asienka. Masz zdjęcie Korwina z podstawówki? 14.11.06, 17:03
              asienka32 napisała:

> najchętniej zbiorowe. chętnie bym zobaczyła.

A jeszcze chętniej takie z przerwy, gdzie podpiera scianę i mysli jak tu się
              zemnścić na uposledzonych (według niego) kolegach, za to, że nie chcą chodzić z
              nim na fajkę za szkołę:-)))
            • iothe Re: Brydź jest grą nie dla idiotów. n/t 15.11.06, 08:40
              asienka32 napisała:

> Bo ludzie wolą kandydatów nachalnie wyglądajacych z reklamowych spotów i
              > plakatów wyborczych

Nie zawsze- vide porównanie poparcia dla Wierzejskiego z jego kampanią reklamową i stałą obecnością w TV i "Majora" Frydrycha z Gamoni i Krasnoludków.
          • lux_et_veritas 18% to całkiem niezły wynik n/t 14.11.06, 15:32
            > Dlatego miał takie poparcie we Wrocławiu, że na stolicę uderzył
            • peer2 2% to wynik bardzo dobry! 14.11.06, 16:11
    • indris Janusz Korwin Mikke... 14.11.06, 15:17
      ...zapowiadał likwidację tramwajów w Warszawie (w swoim programie wyborczym) i
      postulował kasatę przez rząd polski zakonu jezuitów oraz konfiskatę jego
      majątku (w "Najwyższym Czasie").
      • idiotyzmy-kacze Tabliczka mosiężna - to było coś 14.11.06, 15:39
        Jacy wredni są wyborcy, że tego nie kupili :D
        • bio.mum Sami uposledzeni:-) 14.11.06, 17:05
          idiotyzmy-kacze napisał:

> Jacy wredni są wyborcy, że tego nie kupili :D
          >
          Asieńka wie cos na ten temat. Ona tez uposledzonego rozpoznaje na pierwszy rzut
          oka.
    • kacza.republika.bananowa na JKM szkoda czasu /nt 14.11.06, 15:20

• frank_drebin Re: na JKM szkoda czasu /nt 14.11.06, 15:29
        Sama sobie zaprzeczasz. W koncu poswiecilas z minute/dwie na przeczytanie watku
        o JKM i skomentowanie go .....
        kacza.republika.bananowa napisała:

>
        >
        >
        • kacza.republika.bananowa sprzeczność? 14.11.06, 15:56
          frank_drebin napisał:

> Sama sobie zaprzeczasz. W koncu poswiecilas z minute/dwie na przeczytanie watku
          > o JKM i skomentowanie go .....

nie napisałam, że nie zmarnowałam ani minuty
          • frank_drebin Re: sprzeczność? 14.11.06, 16:59
            Sprzecznosc, sprzecznosc. Zmarnowalas czas bo jw. wiec sprzecznosc. A co to ma
            znaczenie ile czasu, minute czy godzine ? Zastosowane okreslenie nie mowi
            przeciez o tym ile czasu tylko, ze sam czas.
            Jakbys napisala np. nie warto marnowac wiecej niz 10 minut a na zapoznanie sie
            watkiem i skomentowanie poswiecilabys 5 minut wtedy sprzecnosci by nie bylo :)

> frank_drebin napisał:
            >
            > > Sama sobie zaprzeczasz. W koncu poswiecilas z minute/dwie na przeczytanie
            > watku
            > > o JKM i skomentowanie go .....
            >
            > nie napisałam, że nie zmarnowałam ani minuty
            >
            • kacza.republika.bananowa to powiem jak prostemu chłopu :) 14.11.06, 17:09

nie napisałam, że ja czasu na JKM nie zmarnowałam

zmarnowałam i bardzo mi szkoda tego czasu zmarnowanego na JKM

i ostrzegam przed podobną nieroztropnością innych: "szkoda czasu na JKM"
              • frank_drebin Re: to powiem jak prostemu chłopu :) 14.11.06, 17:15
                No, ale jesli szkoda czasu to szkoda najmniejszej chwili - tej poswieconej na
                ostrzeganie tez szkoda czasu.
                Jakbys chciala nie zaprzeczac samej sobie powinnas najzwyczajniej w swiecie
                omijac takie watki.
                To ja napisalem prosty chlop ;)

>
                > nie napisałam, że ja czasu na JKM nie zmarnowałam
                >
                > zmarnowałam i bardzo mi szkoda tego czasu zmarnowanego na JKM
                >
                > i ostrzegam przed podobną nieroztropnością innych: "szkoda czasu na JKM"
                >
                >
                >
                • kacza.republika.bananowa chłopie, żebyś ty wiedział ile ja czasu marnuję :) 14.11.06, 17:46

idę zrobić coś pożytecznego
                  • frank_drebin Re: chłopie, żebyś ty wiedział ile ja czasu marnu 14.11.06, 17:53
                    No nareszcie zauwazylas, ze cie wkrecam :)
                    To ja napisalem prosty chlop :)

>
                    > idę zrobić coś pożytecznego
                    >
    • lux_et_veritas Dobre n/t 14.11.06, 15:22

• humbak Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 14.11.06, 15:27
      Po co? Nie przypuszczam żeby odkrył w tym zakresie coś nowego.
      • reakcjonista1 Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 14.11.06, 18:48
        Ty to Ty, jest jeszcze wielu ciemnych Peoli :-)
        • humbak Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 15.11.06, 09:43
          JKM ich nie przekona. Nie wiem czemu mu się ten Tusk tak podoba. Ja bym go pierwszego wyeksmitował. A już z pewnością w pierwszej trójce. NAwet jeśli (tak jak sugeruje Korwin) nie daje sobą manipulować, to na ideologa, czy twarz partii się nie nadaje jako postać mocno bezbarwna i o niewyraźnych poglądach.
    • lux_et_veritas A propos osobliwej logiki Andrzeja z Bildenbergu 14.11.06, 15:27
      przypomniało mi się jak tenże Andrzej argumentował onego czasu za Anschlussem:
      "wejdźmy do Unii, bo będziemy mogli o sobie współdecydować" :-)))
    • haen1950 Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 14.11.06, 15:35
      A może by ten super liberał i zwolennik ciekawych rozdań przyjrzał się bliżej
      obezwładniającej roli jego ukochanego proboszcza w jego ukochanej parafii.
      Taki to zasmarkany mysliciel, nie widzi dalej od własnego płota.
    • idiotyzmy-kacze Kabareciarz Mikke w świetnej formie 14.11.06, 15:37
      Zdrowo się uśmiałem czytając bajania tego dziadunia
      • reakcjonista1 A kogo sie smiejesz? 14.11.06, 18:16
        z siebie się smiejesz...
        • idiotyzmy-kacze Jak oglądam filmiki z Boratem, 14.11.06, 18:58
          to śmieję się z niego oraz z ludzi, którzy traktują jego postać poważnie. Jak czytam teksty Korwina-Mikke to również śmieję się z niego jak i z ludzi, którzy traktują go poważnie - a raczej z wyznawców, którzy są skłonni bronić każdego najgłupszego pomysłu JKM. Tak np było z programem JKM dla Warszawy.
    • frau_blada Znamy, znamy :-) 14.11.06, 15:38

• pg20 Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 14.11.06, 15:50
      Ktoś jeszcze tego błazna traktuje poważnie?
      • woda.woda Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 14.11.06, 15:53
        > Ktoś jeszcze tego błazna traktuje poważnie?

Niewielka grupka wyznawców :)
    • peer2 Odezwał się kolejny świetny polityk, który 14.11.06, 16:13
      nie może przeskoczyć progu wyborczego.
      Niech lepiej wraca do brydża, bo jak widać na polityce się nie zna....
      • qqazz Re: Odezwał się kolejny świetny polityk, który 14.11.06, 16:29
        Pewnie Kwachu to dla ciebie guru, Kaczory to niedoscignieni mistrzowie, a
        Endrju to idol nad idole, jakie oni maja wyniki och!!
        Facet po prostu jest do bólu szczery i uczciwy a to w naszym kraju w polityce
        raczej nie popłaca.
        Co ciekawe ostatnio miałem dosc częsty kontakt z paroma francuzami, jak tak
        troche z nimi porozmawiałem na tematy polityczne to odniosłem wrazenie że w ich
        kraju JKM i jego ugrupowanie wygraliby w cuglach niemal kazde wybory, a
        prezydenckie to na pewno.

pozdrawiam
        • peer2 Re: Odezwał się kolejny świetny polityk, który 14.11.06, 16:36
          Miarą umiejętności polityka jest jego skuteczność.
          A z Korwnina to cieć, a nie polityk.
          PS Ty odniosłeś wrażenie, a w rzeczywistości Francuzi ani nie słyszeli o
          Korwninie, ani o jego programie, ani o jego partyjce...
          • qqazz Re: Odezwał się kolejny świetny polityk, który 14.11.06, 18:00
            peer2 napisał:

> Miarą umiejętności polityka jest jego skuteczność (1).
            > A z Korwnina to cieć, a nie polityk.
            > PS Ty odniosłeś wrażenie, a w rzeczywistości Francuzi ani nie słyszeli o
            > Korwninie, ani o jego programie, ani o jego partyjce...

ad1. No to rzeczywiscie jest kryterium, tylko kto jest cieciem ten co mówi
            szczerze i uczciwie i ma małe poparcie, czy ten co kłamie, manipuluje i
            oszukuje zeby go tylko wybrali, a po dojsciu do władzy, czy to jako koalicja
            czy opozycja ciągle kreci, chapie pełna geba z koryta i ma wszystko w d.. poza
            soba samym az do nastepnych wyborów?

ad2. O nim nie słyszeli ale swoje poglady maja i wiedza czego chca a ze jakies
            90-95% tego co chcieliby widziec u siebie w kraju to kopia programu JKM to
            jakos cięzko było nie zauwazyć.

pozdrawiam
            • peer2 Re: Odezwał się kolejny świetny polityk, który 14.11.06, 18:47
              Francuzi też chcą lustracji i zniesienia tramwajów w centrach?
              A Korwin jest w jakiejś koalicji? Udało mu się kiedykolwiek dojść do władzy?
              Jest autorem jakiejś obowiązującej ustawy? Ma jakiś wpływ na politykę
              wewnętrzną i zewnętrzną? Jest poważany i znany wśród polityków europejskich?
              No, teraz to widzę, że z Korwina to wybitny polityk, tyle, że tak samo jak
              wielu wybitnych sportowców kompletnie bez osiągów i wyników.
              • bio.mum On jest popurakny wśród młodziezy i panienek 14.11.06, 18:49
                peer2 napisał:

które lubią dostawać pasem od swojego faceta.

ciekawe czy lepiej schodzą koszulki z Korwinem czy z Kononowiczem.
              • losiu4 Re: Odezwał się kolejny świetny polityk, który 15.11.06, 15:22
                peer2 napisał:

> Francuzi też chcą lustracji

tego nie potrzebują, bo odpowiednika naszych komunistycznych "służb" nie mieli

> i zniesienia tramwajów w centrach?

czy tramwajów to nie wiem, ale zdaje sie całkiem niedawno wypowiedziała się
                swemi czyny pewna dość spora grupa społeczna. Zdaje sie że samochody i budynki
                użyteczności publicznej im sie nie podobały.

Pozdrawiam

Losiu
                • peer2 Re: Odezwał się kolejny świetny polityk, który 15.11.06, 16:17
                  I to właśnie ta grupa społeczna popiera wizje Korwina?
                  I wszystko jasne.
                  • losiu4 Re: Odezwał się kolejny świetny polityk, który 16.11.06, 09:20
                    peer2 napisał:

> I to właśnie ta grupa społeczna popiera wizje Korwina?

nie, bo jest we Francji, nie u nas i protestowała przeciw samochodom oraz
                    budynkom. JKM, gdyby u władzy był we Francji, nakazałby policji spuścić
                    odpowiedni łomot "protestującym" :)

Pozdrawiam

Losiu
                    • peer2 Re: Odezwał się kolejny świetny polityk, który 16.11.06, 18:15
                      I wtedy ci protestujący ludzie, o których niedawno pisałeś, że mają poglądy
                      podobne Korwinowi, masowo by go poparli, dzięki czemu wygrałby w wyborach.
                      A pomyśl sobie jak łomont spuściłby im Kiszczak! On jest jeszcze lepszy od
                      Korwina....
            • peer2 Re: Odezwał się kolejny świetny polityk, który 14.11.06, 18:50
              O tym, że partia Korwina dla zdobycia władzy zblokowała się z Samoobroną, ale i
              tak nic z tego nie wyszło, też warto wspomnieć....
          • losiu4 Re: Odezwał się kolejny świetny polityk, który 15.11.06, 15:19
            peer2 napisał:

> Miarą umiejętności polityka jest jego skuteczność.

witam następnego podziwiającego Kaczorów :) oby tak dalej, to na PO czy inny
            eseldowek nie będzie komu głosować :)

Pozdrawiam

Losiu
            • peer2 Re: Odezwał się kolejny świetny polityk, który 15.11.06, 16:18
              To nie chodzi o to, czy kogoś lubisz, czy nie, czy zamierzasz na niego
              głosować, czy też nie, ale o jego skuteczność. Korwin ma zerową.
        • indris Złe masz wrażenie 14.11.06, 17:03
          Akurat znam trochę Francję i Francuzów. TAkich wariatów jak JKM jest tam
          trochę, ale on nie miałby tam najmniejszej szansy. Ostatnia reakcja Francji na
          CPE była tego dobitnym dowodem.
          • qqazz Re: Złe masz wrażenie 14.11.06, 18:06
            Moze i złe a moze po prostu innych ludzi spotykalismy a moze troche uogólniam i
            naciagam moje małe obserwacje do wiekszej całości. w kazdym razie zmierzam do
            tego ze JKM jest u nas traktowany jak fantasta nie tylko za swój sposób bycia
            ale za poglady, które gdzies indziej na swiecie uchodza za norme, albo
            przynajmniej sa dość popularne.

pozdrawiam
    • humbak Re: Od kiedy ty tak lubisz Korwina 14.11.06, 16:49
      400, czy 200 lat temu to o państwie opiekuńczym nikt nie słyszał i nie myślał:)
      • bio.mum A się pytam, kto Korwina 14.11.06, 17:42
        humbak napisał:

> 400, czy 200 lat temu to o państwie opiekuńczym nikt nie słyszał i nie
        myślał:)

uszkodził i dlaczego.
        • lux_et_veritas Dziecko, tu poważni ludzie rozmawiają 14.11.06, 17:57
          > uszkodził i dlaczego.

...a takim pajacowaniem nic wartościowego do owego dyskursu nie wniesiesz.
          • bio.mum ziew 14.11.06, 18:04
            lux_et_veritas napisał:

> > uszkodził i dlaczego.
            >
            > ...a takim pajacowaniem nic wartościowego do owego dyskursu nie wniesiesz.
            >
            • lux_et_veritas ...i smoczek do buzi. No już n/t 14.11.06, 18:07

• bio.mum niedopieszczony? 14.11.06, 18:08
                lux_et_veritas napisał:

> widac
      • lux_et_veritas Re: Od kiedy ty tak lubisz Korwina 14.11.06, 17:53
        Może z tą 400stką przesadziłem, bo wtedy jeszcze kontynentem trzęśli Brytowie
        czy Niderlandzi, a sytuacja była porównywalna z tą w Rzeczpospolitej (Polacy
        wyjeżdżali głównie ze względów religijnych; co nie zmienia faktu, że stawali się
        tamże poważanymi personami), ale już w dziewiętnastym stuleciu taki chłop
        trafiał tam wprost z feudalnego uzależnienia.

PS. Początki państwa opiekuńczego na naszych ziemiach to II poł. XIX w. i Druga
        Rzesza.
        • humbak Re: Od kiedy ty tak lubisz Korwina 14.11.06, 18:15
          Wiemy wiemy... zresztą nie tylko na naszych ziemiach jak dobrze pamiętam. Chyba wogóle Bismarck pierwszy zaczął jakieś takie numery na poważnie stosować.
      • pandada dlatego majątki robiło się robijając łby słabszym 14.11.06, 17:57
        albo ich niewoląc.
        Ale myśleć - myślano 200 lat temu - Fourier, Saint-Simon, Owen.
        • humbak Re: dlatego majątki robiło się robijając łby słab 14.11.06, 18:17
          Prawo silniejszego.

> Ale myśleć - myślano 200 lat temu - Fourier, Saint-Simon, Owen.

Miałem na myśli planowanie wprowadzenia.
    • read1 SLD popiera PO, czyli SB głosuje na WSI 14.11.06, 17:47
      albo WSI na SB
      bo oczywiście wśród jednych i drugich jest pełno agentury SB i WSI
      jednym słowem dla każdego coś komuszego
      • peer2 A Kaczyński dzisiaj wyciągnął rękę do SB (czy też 14.11.06, 17:49
        WSI) i chce z nimi wspólnie rządzić. Ciągnie swój do swego?
        • read1 Kaczyński wyciąga jedynie nóż by obciąć ręce SB 14.11.06, 17:52
          i WSI.
          • peer2 Re: Kaczyński wyciąga jedynie nóż by obciąć ręce 14.11.06, 17:54
            To po bredzi, że chce współpracować z ZOMOwcami. Czy się już zaprzedał?
    • dr.freud Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 14.11.06, 17:48
      ubekistan napisał:

"I człowiek będący jawnym współpracownikiem służb specjalnych, uczestnik Grupy
      Bilderbergu - zaczyna działania rozbijackie, a w każdym razie podkopujące
      zaufanie .. "

he! he! Kaczynski Gomułka, Korwin-Mikke Cyrankiewicz,.
      • ubekistan Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 15.11.06, 14:38
        dr.freud napisał:

> ubekistan napisał:
        >
        > "I człowiek będący jawnym współpracownikiem służb specjalnych, uczestnik
        Grupy
        > Bilderbergu - zaczyna działania rozbijackie, a w każdym razie podkopujące
        > zaufanie .. "
        >
        > he! he! Kaczynski Gomułka, Korwin-Mikke Cyrankiewicz,.

Chłe chłe POwszczaku znowu mieszasz historie z rzeczywistoscia.Odnies sie do
        artykulu chłe chłe
    • bio.mum podbijam specjalnie dla asieńki:-) 14.11.06, 18:43
      zeby mogła sie ustosunkować:-)
    • jaa_ga Niech spada do Samoobrony, pajac! 14.11.06, 18:43
      W Warszawie ultraliberał zblokował listę z Samoobroną:-))))
      D o o p e k
      • lookas7 o farbowanych lisach i agentach w PO wiedzą nawet 15.11.06, 00:07
        dzieci. Wystarczy wspomnieć tak znamienite nazwiska jak TW Olechowski czy
        Miodowicz,
        • ubekistan Re: o farbowanych lisach i agentach w PO wiedzą n 15.11.06, 14:41
          lookas7 napisał:

> dzieci. Wystarczy wspomnieć tak znamienite nazwiska jak TW Olechowski czy
          > Miodowicz,

Oj w UD/KLD to bylo tego wiecej nawet chłe chłe
    • kruder76 Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 15.11.06, 06:57
      W sumie tekst przychylny dla Tuska. Jak zrozumiałem nie poddaję się on wpływom
      ludziom powiązanymi ze służbami specjalnymi.
    • capitalissimus Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 15.11.06, 08:05
      Zdziwiłem się trochę, że mój ulubieniec tak ciepło wyraża sięo Tusku. Ja też
      lubię Donka, szkoda tylko, że jest tak pierdołowaty i uderzył do kościółka dla
      koryta.
    • kaczy_mozdzek A kto to ten Janusz?? Bardziej znany jest Hubert H 15.11.06, 08:13
      I poglądy Hubercik H. też ma zdrowsze od Januszka K.M.!!
      • losiu4 Re: A kto to ten Janusz?? Bardziej znany jest Hub 15.11.06, 15:15
        kaczy_mozdzek napisał:

> I poglądy Hubercik H. też ma zdrowsze od Januszka K.M.!!

a to dlatego, że poza wyborczą i satelitami świata nie widzisz :)

Pozdrawiam

Losiu
      • ubekistan Re: A kto to ten Janusz?? Bardziej znany jest Hub 16.11.06, 13:14
        kaczy_mozdzek napisał:

> I poglądy Hubercik H. też ma zdrowsze od Januszka K.M.!!
        >
        >

Odpowiada ci glos przestepcy? chłe chłe
    • t-800 Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 15.11.06, 10:19
      Olechowski bredzi nie gorzej niż Geremek i ta jego banda chorych z nienawiści
      "demokratów". :-/
      • grzechuuu3 Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 15.11.06, 14:42
        Korwin "nieźle" się zaprezentował nie tak dawno u Rymanowskiego, zgadzając się
        prawie we wszystkich kwestiach z Wierzejskim.brawo
    • antykagan Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 15.11.06, 14:44
      ubekistan napisał:

> I zastanowcie sie na kogo glosujecie
      >

Znalazł sobie idola-psychopatę. Ciekawe, kiedy córka potnie go nożem znowu?
      • ubekistan Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 15.11.06, 14:56
        antykagan napisał:

> ubekistan napisał:
        >
        > > I zastanowcie sie na kogo glosujecie
        > >
        >
        >
        > Znalazł sobie idola-psychopatę. Ciekawe, kiedy córka potnie go nożem znowu?

Korwin ma bardzo kontrowersyjne poglady fakt.Ale o ludziach ktorzy zasiadali w
        Sejmie IIIRP ma doskonale rozeznanie.Sam mowil ze polowa Sejmu to byli agenci
        chłe chłe
        • grzechuuu3 Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 15.11.06, 14:59
          ubekistan napisał:

> antykagan napisał:
          >
          > > ubekistan napisał:
          > >
          > > > I zastanowcie sie na kogo glosujecie
          > > >
          > >
          > >
          > > Znalazł sobie idola-psychopatę. Ciekawe, kiedy córka potnie go nożem znow
          > u?
          >
          >
          > Korwin ma bardzo kontrowersyjne poglady fakt.Ale o ludziach ktorzy zasiadali w
          > Sejmie IIIRP ma doskonale rozeznanie.Sam mowil ze polowa Sejmu to byli agenci
          > chłe chłe
          Mówić to może każdy, dowody przedstawił?Czy może szara sięć mu na to nie pozwoliła?
          • karbat Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 15.11.06, 15:15
            Korwin Mikke to ten smieszny facet z Krakowa szef SD ;Stronnictwa
            Demokratycznego siostrzanej partii PZPR z czasow glebokiej komuny :o
            niemozliwe ,to on sie juz nigdy nie wezmie za uczciwa prace ?
            • ubekistan czytajcie n/t 16.11.06, 16:00
              • kacza.republika.bananowa i oglądajcie 16.11.06, 16:03

miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3738698.html
    • don_fabiano Jesli to npisał sam JK Mikke 16.11.06, 18:30
      to faktycznie "godne uwagi".
      A tak nawiasem,
      w którym roku owy geniusz zaszczycił niebyt polityczny ?
      • ubekistan Re: Jesli to npisał sam JK Mikke 17.11.06, 14:25
        czytajcie n/t
    • gauche Re: Janusz Korwin Mikke o PO - czytajcie!! 17.11.06, 14:26
      PO w W-wie:

Mialam ci ja kiedys wianek, wianek
      Lecz stanowisk jeszcze chcial kochanek!

Ale chętnie , chętnie stracę cnotę
      Gdyż na Żydka-lewicowca- mam ochotę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka