buffalo_bill 15.11.06, 19:54 Hubertowi H. za "kmiota Kaczyńskiego" grozi do 3 lat więzienia. A ile grozi Lechowi K. za "spieprzaj dziadu"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kacza.republika.bananowa kiedy Hubert obraził Kaczyńskiego? 15.11.06, 19:58 czy to było jeszcze przed zaprzysiężeniem Lecha K.? Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Niestety po zaprzysiężeniu 15.11.06, 20:03 I dlatego bluzgacz Hubert H. jest sądzony, a bluzgacz Lech K. siedzi spokojnie w Pałacu Prezydenckim. Odpowiedz Link Zgłoś
hochsztapler-przestepca Re: Hubert H. a Lech K. 15.11.06, 20:07 buffalo_bill napisał: > Hubertowi H. za "kmiota Kaczyńskiego" grozi do 3 lat więzienia. > A ile grozi Lechowi K. za "spieprzaj dziadu"? L A K Jest Wielkim Bratem Mojego Pana Premiera! Rece precz od Kuby! Chamstfo! Chamstfo! Chamstfo! Odpowiedz Link Zgłoś
don_fabiano Sąd pyta Huberta H 15.11.06, 20:10 ........................>ciach.................... Sąd : Dlaczego pan nazwał prezydenta głupim ? Hubert H. : ja nazwałem prezydenta głupim , ale myślałem o prezydencie Rosji. Sąd : Proszę nie mataczyć i nie wprowadzać Sąd w bład. Sąd dobrze orientuje się, który prezydent jest głupi. ............................>ciach<................ PS. Bez odrobiny humoru daleko nie zajedziemy. Odpowiedz Link Zgłoś